Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Din nou insarcinata
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Dorim sa fim din nou insarcinate

Sarcina dupa pierderea unui copil
Scrie un răspuns
73 mesaje • Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4

Re: Dorim sa fim din nou insarcinate

Mesajde cuchina pe 6 Noi 2008, ora 16:56

Monica?

Cum mai esti? Ce mai zici?
Nu vreau sa te influentez, trebuie sa faci doar cum simti tu, numai si numai cum simti tu.
Fiecare femeie asteapta momentul prielnic in alt fel, in functie de anturaj, mod de viata, varsta, stare de psihic.
Eu pt ca stiam ca trebuie sa astept un an dupa cezariana caci altfel era f riscant, am putut face fata timpului.
Trebuie totusi ca atunci cand ramai gravida sa VREI sa fii gravida. Cu toata fiinta ta. Nu inainte si nu pentru ca ii vezi pe altii ca au sau ca asa zice lumea.
Mergi si fa o plimbare in parc, e o toamna cu multe culori, respira adanc si vezi tu daca e momentul. iata ca tot incerc sa te influentez, e defectul meu.

Florina, mama unui micut inger Théo.
cuchina

Locaţie: franta
Sus

Mesajde Steliana pe 12 Noi 2008, ora 12:48

eu imi doresc foarte mult sa raman din nou insarcinata. nu pot sa mai astept sa mai treaca timpul , nici macar o zi. am asteptat 6 saptamani , iar acum m_am pus < pe treaba :) > nu pot si nu vreau sa astept 3 luni cel putin. ma agat de copilul asta ce vreau sa vina cat mai repede, ca de o raza de soare in viata mea. am nevoie de el sau de ea, ca sa ma pun din nou pe picioare. am prea multa dragoste de daruit in sufletul meu si nu pot sa o tin in mine. stefanut, nu va fii niciodata inlocuit cu fratiorii lui, el va avea locul lui mereu in sufletelul meu, dar dorinta mea de_a fii MAMA cat mai curand, este enorma. sper ca d_zeu ne va face parinti pana de CRACIUN, am nevoie sa stiu ca in mine creste din nou o viata. sper ca am va revin aici cu vesti bune, cat mai curand. va doresc succes la toate si sper ca visul nostru de a fii mamici , sa se indeplineasca cat mai repede posibil. va pup :* dulce si Doamne ajuta [-o<
Steliana

Locaţie: spania
Sus

Mesajde nicoleta pe 13 Noi 2008, ora 09:50

Buna, Steliana draga!
Sa te ajute Dumnezeu!
Fie ca intreg Cerul sa lucreze intr-u implinirea visului tau de a deveni mama.
Si cand te gandesti mai profund, iti dai seama ce lucru normal si ..firesc iti doresti tu...
Si totusi cat de greu iti este dat sa il obtii.
Vei vedea ca va fi bine, ...suuuuper bine!
Pupicii mei pupaciosi vor imbranci toate obstacolele ce te vor curta si vei fi mamica si pentru un alt bebe.
Te imbratisez cu mare drag, ai grija de tine.
Pentru sufletul tau frumos, @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-
Sotului tau transmite-i salutari din partea mea.
Ingerasului tau ii trimit eu acum, pupici dulci si multa lumina.
Pupici, numai bine.
Nicoleta, mama ingerasei Ana.
nicoleta

Locaţie: petrosani
Sus

Mesajde monica_b pe 19 Noi 2008, ora 18:39

Revin in randul vostru cu speranta. Au trecut cele 3 luni indicate de medic si incep sa sper la o MINUNE. Sufletul meu imi spune ca vrea sa se simta din nou implinit. Simt si vreau sa dau viata unui pui de om. Vreau sa ma simt din nou implnita si fericita.

Am fost si mi-am facut ABSOLUT TOATE analizele necesare. Astept rezultatul acum si cele doua liniute roz de la barza ;;)

In alta ordine de idei, scuze daca sunt off topic, mi se pare groaznica tara in care traim si faptul ca am dat zeci de milioane pe analize. Doctora mea imi spunea ca ii este rusine sa dea unor femei mai amarate sa faca toate aceste analize, atat de necesare in sarcina sau unei femei ce doreste un copil, de teama ca nu si le va permite. Cum este posibil ca sistemul sanitar sa fie atat de jalnic? Si ne intrebam de ce mor atatia copii... :(

Va doresc din suflet, tuturor, sa vi se implineasca visul cat mai curand. Si poate Mos Craciun sa va dea vestea minunata @};- @};-

Mii de pupici la toate mamicile de inger si Doamne ajuta sa fim cat mai putine...
monica_b

Locaţie: bucuresti
Sus

Mesajde ioana72manuela pe 21 Noi 2008, ora 21:07

dragele mele de multe ori am vrut sa intru pe acest topic dar nu am avut curaj pentru ca stiu ca am facut greseala de neiertat da a-mi da acordul pe masa de operatie pentru legarea trompelor.Doctorul in cauza mi-a expus multe riscuri pentru o eventuala viitoare sarcina si eu avind deja patru anestezii grele la activ mi-a fost frica sa nu ramina fetita mea orfana si sotul meu singur.Acum imi pare foarte rau as fi in stare sa mai trec odata printr-o operatie daca as stii ca totul va fi bine si MANUELA ar avea un fratior sau o surioara dar am intrebat in multe locuri si nu se mai poate face nimic.As fi vrut sa recurg si la o inseminare in vitro dar o cunostinta si-a pierdut fiica la 23 de ani din aceasta cauza si parca ma tem de urmari.Acum mi-a ramas doar sa ma rog la DUMNEZEU sa faca o minune sa se dezlege trompele singure,stiu ca ma mint singura dar am auzit de la unul si altul ca au mai fost cazuri
ioana72manuela

Locaţie: ocna-mures,jud.ALBA
Sus

Mesajde gwendolen pe 22 Noi 2008, ora 10:04

Dragele mele,
Cat ma bucur si cat astept sa mai apara cate-o mamicuta in acest topic. :D .Am si eu de facut inca 2 analize, defapt sa le repet, si apoi imi dau si eu liber ;;) , spun asta pentru ca la fel mi s-a recomandat si mie 6 luni, dar......nu cred ca pot face asta...oricum si David a venit dupa 1 an de incercari...asa ca..am atata dragoste de daruit...ca simt ca daca nu -i fac lui si Denisei un fratior\surioara nu-mi voi gasi linistea ...mai ales ca Denisa inca-l asteapta sa vina acasa..nu i-am spus inca nimic, pt ca nic nu stiu cum sa o fac, sau daca fac bine sau rau spunandu-i...nu intreaba unde e, dar vorbeste zilnic de el, de fratiorul ei..Doamne cum imi sfasie inima atunci....of of...ce soarta avem... :( ...
Gwendolen, mamica ingerasului DAVID, si a doua minuni de fetite DENISA si bebe RAISA!

https://picasaweb.google.com/gwendolen8 ... vLlezB5QE#
gwendolen

Locaţie: tg mures
  • YIM
Sus

Mesajde Steliana pe 23 Dec 2008, ora 08:20

buna fetelor, la mine au trecut aproape trei luni de la pierdere lui STEFANUT ALEJANDRO si mi_am facut 4 teste de sarcina dintre care doua le_am facut la o zi diferenta de alta cu speranta ca daca nu a iesit ieri , iese azi, pozitiv.ultimul l_am facut aseara si nimic, e negativ. va spun sincer ca de obsedata ce sunt sa am un copil, am impresia ca am greturi ca nu imi plac anumite mirosuri daca nu mi_a venit ciclul pe data de 18 ca luna trecuta, sigur sunt gravida... si tot asa. chiar cu testul negativ in mana eu imi spun in gand, ca sunt sa nu se vede , nu iese acum la test, da eu defapt sunt, nu are cum sa nu fiu, trebuie sa fiu... si ma bucur ca nu mi_a venit ciclul ptr ca asta intareste speranta mea.. ma rog in fiecare seara la D_ZEU sa imi daruiasca cel mai frumos cadou de mos craciun si sa pun si eu sub brad testul meu pozitiv. eu stiu ca EL ma asculta si ma va ajuta, pentru ca vede durerea din suflrtul meu , vede ca pot sa fiu o mama buna si iubitoare si sunt sigura ca ma va ajuta. nu imi pierd speranta. spor la treaba la toate . sa va de_a bunul D_ZEU copii sanatosii si sa va bucurati de ei. va imbratisez pe toate >:D< >:D< >:D< cu mult drag :)
Steliana

Locaţie: spania
Sus

Mesajde MIHAELA BALICA pe 23 Dec 2008, ora 22:11

buna tuturor sincer eu astept sa mai fac un bebe dar imi este tare greu sa ma decid pentru ca eu am suferit foarte mult dupa cei doi ingerasii si chiar daca fata mea face maine pe 24 un an de cand este ingeras nu imi vine sa cred ca nu mai am pe nici unul langa mine.
va doresc tot binele din lume si sarbatori fericite si pentru cele care vor un bebe voi vorbi cu mosu sa vine si la voii dar si la mine sa fiu si eu putin fericita.
fie ca anul ce vine sa aduca multa sanatate si bucurie >:D< >:D< :h @};- @};- @};- @};-
MIHAELA BALICA

Locaţie: ARAD
  • YIM
Sus

Mesajde MIHAELA BALICA pe 2 Ian 2009, ora 22:29

buna tuturor care citesc acest mesaj
imi este greu sa spun ca mai vreau un bebe dupa ce am pierdut deja doi copilasi dar pana mai acum o luna eram asa de grabita sa raman am mers la un doctor renumit de la spitalul elias dr tutunaru ma dus cea care a aduso pe fata mea pe lume acum un an si jumate si sincer ma incurajat sa mai incerc el spune ca poate a fost un ghinion dar sa merg inainte si credetima pe cuvant ca a vb cu mine de parca me cunostea de mult dar a fost prima mea vizita la el,stia povestea mea de la rezidenta cu care eu am nascut fata si cred ca ia fost de ajuns asta si acum am spus de ce sa nu mai incer si stiu ca el va face tot ce se poate sa fie bine si bebita al nostru pt ca ne lipseste ffffffff mult mai ales ca sotul meu iubeste f mult copii si va spun cu mana pe inima ca el ia ingrijit asa cum a trebuit nu la invata nimeni dar zic eu instinctul lui de tata doritor de copii.
asa ca acum asteptam sa vina ingerasii nostri cu o veste sa fim si noi impliniti asa puti nu cerem imposibilul
va doresc tuturor sa se implineasca tot ce va-ti propus sa faceti in acest an si sa auzim vesti bune cat mai curand
>:D< >:D< @};- @};- :h :h
MIHAELA BALICA

• YIM
Sus

Mesajde nicoleta pe 3 Ian 2009, ora 09:37

Buna, Mihaela draga!
Scumpa mea, tu stii cel mai bine ce iti face viata frumoasa, ce nevoi ai, ce te face fericita.
Iti doresc ca anul 2009 sa iti aduca implinirea tuturor dorintelor, sanatate maxima si multe bucurii.
Te imbratisez si ai mare grija de tine.
Te pupacesc pupaceste cu pupici pupaciosi, Nicoleta!
nicoleta

Sus

Mesajde MIHAELA BALICA pe 11 Ian 2009, ora 00:39

buna tuturor mamelor de ingerii va doresc multa sanatate si sa va aduca anul acesta tot ce va doriti,sincer si eu imi dpresc foarte mult acest lucru sa mai avem un bebe mai ales ca am pierdut doii copilasi frumosi si imi este tare greu fara ei si acum ca am mers la un alt doctor ginecolog am stat mult de vorba cu el si a vazut analizele care eu le-am facut si dupa parerea lui este ok spune doar ca poate a fost ceva din cauza pediatrilor si nu au descoperit ceva la timp,si credetima ca am putina teama dar in acelasi timp imi doresc din tot sufletul sa am un bebe sanatos si daca se va intampla voi face tot posibilul sa fac toate anlizele care le voi avea de facut sa fie bebe bine.
asteptam cat mai mult vesti bune de la toate mamicile si la cele care au ramas insarcinate le doresc multa sanatatae la bibici si sa auzim nu mai vesti bune.
va imbratisez cu drag pt toate >:D< >:D< >:D< :* :* @};- @};- @};- :h :h :
MIHAELA BALICA

• YIM
Sus

Mesajde symyna_cris3 pe 12 Ian 2009, ora 23:29

Azi am reusit sa ajung la primul control ginecolocig de dupa nasterea lui Razvanel-ingeras...Au trecut deja 5 luni,dar pana acum nu am avut puterea sa ma gandesc macar la un alt bebe...Totusi,in visele mele imi tot apar copilasi si ma gandesc ca ingerasul meu vrea sa se intoarca pe pamant,sa fie cu mine,da fim fericiti impreuna...In tot acest timp nu am ramas insarcinata,ba chiar am si un chist marisor si mai aveam si un capat de ata care ma tot deranja.Astazi dr mi l-a scos si mi-a facut si unele analize,ba chiar ma indemnat sa ramanem "gravizi". =D>
Binenteles ca imi doresc fff mult si nici nu imi e frica pt ca am mare incredere in Dumnezeu si stiu ca El imi va fii aproape si daca dorinta Lui este sa fiu din nou mama,voi fii!!!Si sper ca de data asta va fii bine si ca voi avea un bebe sanatos de care sa ma pot bucura...Sper sa revin curand cu vestea cea buna!
Symyna,mama ingerasului Razvan-Cristian nascut inger la 05 august 2008
symyna_cris3

Locaţie: constanta
Sus

Mesajde crisstynna pe 13 Ian 2009, ora 09:09

Si eu imi doresc din tot sufletul sa raman din nou insarcinata.Au trecut deja 9 luni de cand s-a nascut ingerasul nostru si am primit si noi unda verde sa ramanem"gravizi"....Am zis ca de luna viitoare incepem sa lucram pentru bebe 2.Cateodata imi este frica...imi este frica de tot,dar stiu ca este tot ce imi doresc pe lumea asta.Imi este frica de cele 9 luni,imi este frica de ce sentimente voi avea pe parcursul sarcinii,daca nu voi mai putea fi la fel de fericita?Daca pe bebe 2 nu-l voi iubi la fel de mult?Daca se va intampla din nou ceva rau????Daca fiind ocupata cu bebe 2 nu ma voi mai gandi la fel de mult la Razvan???Apoi realizez ca de fapt nu va fi asa si ca toate aceste ganduri sunt normale zic eu....si ca va trebui sa las frica si intrebarile astea deoparte si sa ma bucur de fiecare clipa ce va fi...si ca doar un nou bebe imi va aduce liniste in suflet...Imi doresc cu toata fiinta mea...si eu si sotul meu...si as vrea sa va dau vestea buna cat de curand.Cum ziceai si tu Simina....in fiecare noapte visez copilasi mici...intr-o noapte am o fetita,in alta am baietel...si stiu in vis ca sunt copiii mei....Cred ca este un semn ca ingerasul meu se va intoarce la noi.Sa ne ajute Dumnezeu si fiecare sa dam vestea buna cat de curand...sa ne bucuram impreuna de minunea unei noi sarcini,de minunea unui nou copilas.... [-o<
crisstynna

Locaţie: cluj-napoca
Sus

Mesajde alexandra_edy pe 4 Apr 2009, ora 16:30

va felicit dragele mele ca inca aveti puterea de a merge mai departe,si mai ales,a aveti curajul sa concepeti inca un copil,dupa cate ati suferit...sunteti niste fiinte minunate,si de aceea va doresc toata sanatatea si tot binele din lume!

>:D< va sarut cu mult drag si va doresc inca o data multa putere si vointa!
Andra,mamica ingerasului Eduard Marian
Alexandra,mamica ingerasului Eduard-Marian
alexandra_edy

Locaţie: sibiu jud sibiu
  • YIM
Sus

Mesajde theofana pe 6 Apr 2009, ora 19:50

toata lumea din jurul meu imi spunea : "nu dispera, se va intampla tocmai cand nu te astepti!"
dar eu disperam de la luna la luna.......am pierdut o sarcina in 2 august anul trecut si de atunci............NIMIK..... de atunci a avut o groaza de probleme.....cm dereglat, dereglare hormonala,un dr si-a batut de mine (m-a luat la misto: ca sunt prea tanara, ca nu reusesc sa raman prea usor la cate probleme am avut....)......nimik pana azi dinimeata, cm mi-a intarziat de 3 zile si am facut un test care....mi-a dat vestea..............
am suferit mult dupa sarcina anterioara, ne-am dorit mult de tot sa avem un copil.......iar acum, sunt fericita, dar si ingrijorata.......
theofana

Locaţie: sibiu, soimului
Sus

Mesajde nicoleta pe 8 Apr 2009, ora 09:16

Buna, Teodora draga!
Scumpa mea, elimina gandurile triste, gandeste pozitiv, spune-ti ca sigur va fi bine.
Si, ....va fi!...Va fi FOARTE BINE!!!
O sa vezi tu cum o sa ne scri despre gangureli si laptic, Dumnezeu sa te ajute scumpa noastra.
Roaga-te Cerului, Sfintei Fecioare, Bunului Dumnezeu, ca Ei te vor ajuta.
Ma voi ruga si eu pentru tine, ca stiu ce inseamna sa iti doresti mult un copil si sa il obtii greu.
Te imbratisez si ai mare grija de tine. Incearca sa fi linistita, spunandu-ti ca bebelusul merita sa nu mai bagi rele si greutati in seama. Gandeste-te ca alte femei nici macar nu raman gravide, asa ca daca ai primit acest dar, ai grija de el, bine?
Milioane de @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- pentru toate gravidutele.
Pupici pupaciosi, cu mare drag, Nicoleta.
nicoleta

Sus

Mesajde mihaela2000 pe 26 Mai 2009, ora 20:16

Si eu imi doresc sa raman iar insarcinata, doar ca mai am 2 lui de asteptat si de facut inca un control si sper ca dupa acel control sa primim unda verde.
Sper sa revin si cu vesti bune. eu ma consolez ca ce a fost mult a trecut, mai este unpic
mihaela2000

Locaţie: romania, sibiu
Sus

Mesajde pufuleata-balica pe 27 Mai 2009, ora 20:10

mihaela trebuie sa ai credinta si cel de sus te va rasplati cu ce iti doresti tu mai mult si asteptam cat mai curand vesti
>:D< >:D< >:D< @};- @};- @};- :h
pufuleata-balica

Locaţie: bucuresti
Sus

Mesajde marwana pe 17 Iun 2009, ora 20:49

Fetelor aveti toata admirata mea, sunte ti puternice, dati speranta unora ca mine care.........vede doar ''alb si negru'', desi undeva adanc de tot in sufletul meu ma visez inca o data insarcinata, constientul spune altceva, sper ca odata cu trecerea timpului sa fiu mai puternica. Va imbratisez pe toate
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

Locaţie: Bucuresti
  • YIM
Sus

AnteriorUrmătorul

Scrie un răspuns
73 mesaje • Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4