Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Grupuri de suport ‹ Pentru Mamele de Ingeri
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

ingerasul nostru

Despre si pentru ingerasii lor
Scrie un răspuns
70 mesaje • Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4

Re: ingerasul nostru

Mesajde corina_andrusca pe 2 Mar 2009, ora 12:45

Buna draga ALINA !
Foarte bn si frumos ca gindesti astfel despre O:-) vostru , aceste ginduri si convingeri te ajuta f mult in recuperarea ta cit de cit, si iti da umpic de putere sa mergi inainte.......
Stiu cit de greu este dar si eu fac la fel imi inchipui ca este bn si sanatos si ca doamne- doamne ii ofera multa dragoste si iubire si ca acum nu mai sufera de nimic , nu-l mai doare nimic .......... si mai cred ca EL, ANDREI al meu al mic si frumos este mereu in preajma noastra si ca ne simte , ne vede si ne aude ......... si ma ajuta umpic aceste ginduri si inchipuiri sa merg inainte si sa-i zimbesc in fiecare zii cite putin ..........
SA faci si tu la fel si o sa fie bn pt. toti si pt EL si pt. voi parintii LUI......
ITI doresc multa sanatate , liniste in suflet si multa fericire tie fam. tele , si nu in ultimul rind un sincer si calduros LA MULTI ANI ! Si mai trimit la tine daca nu e prea tirziu un frumos Martisor facut de mine cu multa dragoste si l-am legat cu snurul colorat in alb si rosu care l-am impletit din frumosul primaverii din mireasma fl de primavara din speranta ghioceilor si din toata DRAGOSTE SI IUBIREA O:-) tau dragalas .
Pt ingerasul tau multa lumina si [-o<
IAR PT. TINE @};- :* si o >:D< ..........

''''''' Corina , mama ingerasului ANDREI NANU '''''''
'''''''Corina , mama ingerasului ANDREI NANU , a unui pui fff mik nenascut , si-a unei minunate fetite aici pe pamint, ANDREA MARIA '''''''
corina_andrusca

Locaţie: TG-JIU, GORJ
Sus

Mesajde alinasimona pe 7 Mar 2009, ora 16:04

acum cateva zile am fost la serbarea fratiorului tau de la gradinita, mi-am imaginat ca sunteti amandoi acolo pe scena si imi spuneti poiezia pentu mama impreuna, ca imi cantati amandoi tinandu-va de mana si ca dansati amandoi, a fost greu cand mi-am dat seama ca de fapt Alex era singur pe scena si ca eu doar mi-am imaginat ca si tu esti acolo. Ma gandesc tot timpul la tine puiul meu drag si stiu ca tu de acolo de sus de unde esti tu ne privesti si ai grija de noi si mai ales de fratiorul tau. Te pupa mami si te imbratisez cu drag iubitul meu mic. [-o< [-o< [-o< @};- @};- @};-
alinasimona

Locaţie: bucuresti
Sus

Mesajde alinasimona pe 8 Mar 2009, ora 13:54

stiu ca te gandesti la mine azi puiul meu mic si frumos si ca de acolo de sus imi trimiti multi pupici si multa dragoste. te iubesc puiul meu din tot sufletul meu. @};- @};- @};-
alinasimona

Sus

Mesajde alinasimona pe 9 Mar 2009, ora 16:05

apropierea lunii aprile este foarte cumpilta pentru mine, ai fi facut 3 anisori iubitul meu mic, imi este cumplit de dor de tine. mami te iubeste nespus de mult ingerasul meu.
alinasimona

Sus

Mesajde alinasimona pe 1 Apr 2009, ora 11:16

dragul meu ingeras mic stiu ca nu ti-am mai scris de mult aici dar tu stii ca ma gandesc la tine in fiecare zi, imi este cumplit de dor de tine si ma doare ca nu am unde sa vin sa vorbim sa iti aprind o lumanare si sa iti aduc flori, mi-ar fi placut enorm sa pot sa vin la tine. Ma linisteste faptul ca eu vorbesc cu tine in fiecare seara si ca imi imaginez ca esti bine, ca te joci frumos cu toti ingerasii plecati prea deverme de langa noi. Mi-asi dori foarte mult sa vi la mine macar o data in vis sa te imbratisez si sa iti spun cat de mult te iubesc ingerasul meu drag si frumos. Ma doare ca nu stiu de ce sa intamplat asa de ce ai plecat asa repede de langa mine si ma doare faptul ca stiu ca erai asa mic si neajutorat si nu stiu cum e acolo unde esti tu, nu pot decat sa imi imaginez si sa sper ca e totul frumos si ca tu esti bine. Mami si tati te iubesc enorm dragul meu si ne este cumpit de dor de tine. Ma rog la Dumnezeu in fiecare seara ca tu sa fii fericit puiul meu drag.
alinasimona

Sus

Mesajde alinasimona pe 11 Mai 2009, ora 07:34

dragul meu ingeras, te rog din suflet sa ma ierti ca ieri nu am putut da mai repede drumul balonului pentru tine dar te-am avut asa putin timp langa mine si cu acel balon in mana te simteam foarte aproape, imi pare rau ca nu l-am putut lua si pe fratiorul tau pentru ca a fost putin bolnavior dar sper ca acel balon a ajuns la tine si ca acum te joci alaturi de toti ceilalti ingerasi cu baloanele pe care noi cei de aici le-am trimis la voi. Imi este cumplit de dor de tine si sa stii ca mami si tati nu te vor uita niciodata si te vom iubi toata viata noasta. te iubesc ingerasul meu mic si frumos. multe [-o< [-o< [-o< si multe @};- @};- @};- pentru tine si pentru toti ingerasii cu care sti tu acolo sus la Doamne Doamne.
alinasimona

Sus

Mesajde nicoleta pe 14 Mai 2009, ora 09:33

Buna, Alina mea scumpa!
Ingerasul tau iti simte dragostea puternica, simte grija ta fata de sufletul sau pur si dulce.
Tocmai de aceea in momentele tale grele, ingerasul tau va fi langa tine si te va apara, atat pe tine cat si pe cei care te iubesc pe tine, mamica lui iubitoare.
Te imbratisez cu multa caldura si ai mare grija de tine si de cei dragi tie.
Un brat mare de @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- si pupici pupaciosi, primeste de la mine cu mare mare drag.
Numai bine, Dumnezeu sa te ajute!
nicoleta

Locaţie: petrosani
Sus

Mesajde alinasimona pe 18 Mai 2009, ora 14:42

iti multumesc dragul meu din suflet pentru ca ai avut grija de Bia mica. Asa de mult mi-ar place sa te intreb ce faci? Cum iti este? Daca te joci frumos cu ceilalti ingerasi? Sti eu intrebarile astea m-i le pun in fiecare zi dar nimeni nu imi poate raspunde la ele, nici macar tu nu vrei sa vii macar o data in visul meu si sa imi rasunzi la aceste intrebari. Imi este cumplit de dor de tine dragul meu si tu stii ca nu trece zi in care sa nu ma gandesc la tine si sa nu spun o rugaciune pentru tine. Te iubesc ingerasul meu si eu si tati te iubim enorm.
alinasimona

Sus

Mesajde alinasimona pe 2 Iun 2009, ora 10:28

dargul meu ingeras, sper ca ieri ai petrecut o zi frumoasa alaturi de toti ingerasii cu care esti tu acolo sus la Doamne-Doamne, chiar daca noua aici ne este foarte dor de voi. Mi-ar fi placut enorm de mult sa fi aici langa mine sa iti pot oferi un cadou frumos de ziua copilului, sa ne jucam, sa radem impreuna dar tu stii ca esti mereu in sufletul meu si in gandurile mele, stii ca nu trece nici macar o zi in care sa nu ma gandesc la tine si la cat de mult imi lipsesti si la cat de dor imi este de tine. Te iubesc enorm dragul meu si nimeni si nimic nu va inlocui in sufletul meu dragostea si dorul de tine. Eu in continuare cred cu tarie ca acolo sus iti este mai bine decat ti-ar fi fost aici si asta este un lucru care ma tine cu piciarele pe pamant si este lucru care ma intareste si imi da speranta, stiu ca tu ai grija de noi si de fratiorul tau care este aici cu noi, stiu ca ne iubesti la fel de mult cat te iubim si noi, dar te rog macar o data intr-o singura seara vino in visul meu, da-mi voie macar in vis sa te strang in brate, sa te mangai si sa te sarut dulce pe obrajorii tai frumosi, stiu ca acum ar trebui sa fii baiat mare, ai fi avut 3 ani si jumatate aproape, ai fi fost un cavaler. Vino te rog macar o data sa te vad sa stiu si eu cum ai fi aratat, sa ma mangai si sa iti pot spune cat de mult te iubesc. oricum chiar daca vei vrea sa vii suu chiar daca nu mami si tati se ganedesc la tine in fiecare zi si te iubim enorm ingeras al sufletului nostru. Daca imi permiti te rog daragul meu hai sa ne rugam impreuna pentru Bianca, stii, mamica lui Patrick, hai sa ne rugam sa se faca bine sa se insanatoseasca si sa poata sa isi revai viata asa cum merita aici pe pamant. Vorbeste tu si cu Patrick, spune-i ca mamica lui il iubeste enorm si hai sa ne rugam cu totii pentru ea. Te pup ingerasul meu drag si te iubesc cu tot sufletul meu. Iti trimit un buchet mare de @};- , (macar aici pot sa iti trimit flori ca in alta parte nu se poate), si multe, multe [-o< . Te iubesc, mama
alinasimona

Sus

Mesajde cristina neamtu pe 2 Iun 2009, ora 15:18

Draga mea,citesc mesajul tau si imi dau seama de durerea pe care inca o porti in suflet,desi ai un bebe minunat alaturi.E greu,fiindca niciun copil nu-l inlocuieste pe celalat si cat vom trai pe acest pamant le vom simti lipsa, de fapt inima noastra nu va mai fii niciodata intreaga,o particica din ea a murit odata cu ingerasii nostri.
Ai incredere,ca ingerasul tau te vede si stie cat de mult iti doresti sa-l visezi,sa-l strangi in brate macare asa,in vis.Dupa de am pierdu-to pe Daria am visat-o de 3 ori,chiar daca nu mi-a fost aratata la nastere,eu in vis i-am vazut chipul.Am reusit sa o sarut,sa o strang in brate,sa o alapteze(lactatia ma omora psihic fiindca stiam ca am lapte si nu aveam pe cine sa hranesc) dar in vis m-am bucurat de ea si am facut exact ce face o mama. In vis mai mi-a spus si MAMA.De atunci am inceput sa ma ridic,sa stiu ca ea este bine unde este,fiindca imi zambea tot timpul si mi-am dat seama ca asta isi doreste si ea pt mine,sa zambesc.Si in momentele in care ma simt lipsita de puteri,imi vin in minte imaginile din vis cu puiul meu si ma ridic pentru ea.Iti doresc ca puiul tau sa-ti apara in vis si sa te bucuri de el cat mai curand!
>:D< :*
cristina neamtu

Sus

Mesajde Bianca_C pe 4 Iun 2009, ora 11:36

Draga mea.... >:D<
Scumpa mea prietena....uite-ma aici, langa tine....mi-e dor sa vorbim, mi-e dor sa te stiu mai aproape.....mi-e dor de tot.
De cate ori am vorbit noi despre durerea ce o avem in comun :-< , ufffff si cat de mult doare, dar haide sa incercam sa mai zambim din cand in cand ( o sa reusim, cum am facut-o si pana acum )........si atunci cand voi ajunge acasa o sa recuperam tot timpul ce ne-a tinut departe una de alta....
Iti doresc tot binele din lume >:D<
All my love :x
Bia
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow."
........my precious child.......
Bianca_C

Sus

Mesajde alinasimona pe 1 Iul 2009, ora 13:33

dargul meu pui mic te rog din suflet alunga-mi teama pe care o port in inima aproape in fiecare zi, imi este tare frica sa nu se inatmple ceva groaznic si cu fratiorul tau de care imi tot imaginez lucrui rele ca Dumenzeu ar putea sa il ia de langa mine asa cu te-a luat si pe tine si mi se rupe inima. Stiu ca tu de acolo de sus de unde esti ai grija de el, este un singurul lucru care ma linisteste, tot timpul in viziunea mea tu esti cel care il aperi de tot raul care ar putea sa ii se intample. Mami te iubeste si nu te-a uitat nici o clipa, chiar daca nu prea mai pot fi prezenta aici pe forum tu stii ca nu trece zi in care eu sa nu ma gandesc la tine si nu exista zi in care sa nu regret faptul ca nu esti aici langa mine, stii ca in fiecare seara esti in rugaciunile mele. Si mi-asi mai dori ceva de la tine suflet pur, vino macar o data in visele mele, mi-ar place enorm de mult sa iti vad fetisoara ta frumoasa si macar o data sa te aud cum imi spui " mama ". te rog din suflet sa ma ierti pentru tot poate nu am fost eu destul de grijulie cu tine cand ai fost in burtica mea chiar daca totul a fost asa scurt. Nu te voi uita niciodata ingersul meu drag. Multe [-o< si multe @};- pentru tine dragul meu. Mami te iubeste mult de tot
alinasimona

Sus

Mesajde marwana pe 1 Iul 2009, ora 15:42

Scumpa mamica de ingeras fii puternica draga mea, ai incredere in Dzeu si totul va fi bine, nimic nu se va intampla cu baietelul tau scump de langa tine, alunga temerile din gandl tau, gandeste te doar la ce este bine si frumos pt tine si familia ta, fii sigura ca ingerasul din cer va protejeaza pe toti, inclusiv pe fratiorul lui.
Cineva spunea ca inima unei mame este impartita in bucatele ca fiecare bucatica sa ajunga la cate un copil al ei si atunci cand se intampla ca unul din copii sa plece pleaca cu bucatica lui de inima.
Ingerasul tau stie cat de mult il iubesti, stie ca nu il vei uita niciodata, stie ca sufletul tau este langa el asa cum si el este langa tine mereu, sufletelul lui mic simte zbuciumul tau si sigur ar vrea ca tu sa fii linistita si impacata ca acolo unde este ii eset bine, eset inconjurat doar de bunatate si iubire vesnica.
Primeste te rog >:D< sincera de la mine
[-o< pt O:-) tau
:* baietelului de langa tine care este protejat de fratiorul lui si Dzeu
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

Locaţie: Bucuresti
  • YIM
Sus

Mesajde Daniela Ginju pe 1 Iul 2009, ora 20:33

Buna Alina si imi pare rau ca scriu atat de tarziu.Am citit de mai multe ori mesajul tau dar nu am apucat pana acum sa scriu.
In primul rand iti doresc multa sanatate tie si baietelului tau iar pentru ingerasul tau din ceruri pot sa spun o [-o< si sa-i trimit o (*) sa lumineze.
O alta mamica de pe acest forum si anume Angela(sper sa nu gresesc) spunea ca in momentul in care si-a perdut copilul mult asteptat si era foarte trista, o fetita a unei prietene i-a spus:"Nu mai plange, ca Doamne Doamne o sa-l repare si o sa-l trimita din nou la tine in burtica".
Mi-au ramas intiparite aceste cuvinte si se pare ca si la tine s-a adeverit, Doamne Doamne l-a reparat si l-a trimis la tine in burtica iar acum este un baietel grozav care-ti umple inima de bucurie si-ti alina sufletul.
Zambeste alaturi de baietelul tau deoarece si ingerasul tau de acolo de sus zambeste alaturi de voi.Stiu nu e usor sa te uiti la el si sa gandesti .....cam cum ar fi aratat ingerasul tau .

Draga mea primeste din partea mea cele mai calde >:D< si multa, multa sanatate tie si familiei tale.
Daniela G. - mama ingerasului Ioana-Valentina
Imagine
Daniela Ginju

Locaţie: OTOPENI
  • YIM
Sus

Mesajde alinasimona pe 7 Iul 2009, ora 12:43

dragele mele va multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase, nici nu ma aspetam la alt ceva din partea vostra, stiu ca aici voi gasi intodeauna numai vorbe bune si spuse din suflet tocmai din acest motiv va spun toate temerile mele si voua dar si ingerasului meu de sus de la Doamne Doamne. Dragul meu ingeras mami va trebui sa plece pentru un timp mai indelungat din Bucuresti si nu cred ca voi avea acces la internet si nu voi mai putea vorbi cu tine prin intremediul acestui forum dar voi vorbi cu tine in fiecare zi, si vei fi in gandul meu tot timpul asa cum ai fost mereu de cand ai plecat de langa mine. mami si tati te vor iubi mereu si mereu vei ramane in inimile noastre.
alinasimona

Sus

Mesajde cristina neamtu pe 8 Iul 2009, ora 09:21

Draga mea, ingerasul tau te asculta chiar daca tu pentru un timp nu-i vei mai putea scrie aici!
Sper ca in acest timp ,in care nu vei fi in Bucuresti,sa reusesti sa te relaxezi si sa elimini toate temerile din gandul tau! Bucura-te de momentele petrecute alaturi de minunatul tau baietel si fi sigura ca si ingerasul tau se va bucura alaturi de voi!
Te imbratisez cu drag! >:D< :*
cristina neamtu

Sus

Mesajde alinasimona pe 10 Sep 2009, ora 18:02

iata dragul meu ingeras ca am revenit, stiu ca tu m-ai auzit in fiecarezi cum ma rugam pentru tine ca acolo unde esti sa iti fie bine, citesc cu lacrimi in ochi alte povesti care imi rup sufletul de mamici care raman aici pe pamant cu sufletul sfasiat pentru ca voi va stangeti acolo la Doamne Doamne. Nu te-am uitat nici macar o secunda puiul meu drag chiar daca nu am putut fi prezenta pe forum, te iubesc in fiecare secunda pe care o traiesc de cand tu nu mai esti langa mine dar asa cum mi-a fost sugerat cand il vad pe fratiorul tau ca rade imi imaginez ca radeti impreuna, atunci cand ma joc cu el imi imaginez ca ma joc cu amandoi. Te iubim puiule si mami si tati sunt cu gandul la tine. Nimeni si nimic nu ma va face sa te uit. Te iubesc ingeras frumos @};- @};- @};- [-o< [-o< [-o<
alinasimona

Sus

Mesajde nicoleta pe 12 Sep 2009, ora 09:17

, iar ingerasului tauBuna, Alina noastra draga!
Scumpo, e atat de frumos cum iubesti tu...e atat de frumos cum te adresezi ingerasului tau, bravo!!!!
Asa si trebuie, pentru ca ingerasii nostrii vor fi mereu copilasii nostrii.
Ei ne si simt, ne vad, chiar ne ocrotesc si ne indreapta pasii vietii spre acele alei in care nu gasim nici rau si nici urat.
Te imbratisez cu admiratie, ...te imbratisez cu multa caldura, pentru ca esti atat de iubitoare si de gingasa....
Cat bine ii faci tu ingerasului tau...cat de mult se bucura ca mama iubitoare ii vorbeste si il adora....doar Cerul poate sti....dar cu siguranta ii face mult bine.....
Si...de fapt, cui nu-i face bine o vorba buna? o inima calda si niste cuvinte frumoase?
Te pupacesc pupaceste cu pupici pupaciosi, numai bine.
Un sfarsit de saptaamna suuuper.
@};- @};- @};- , milioane de @};- @};- @};-
nicoleta

Locaţie: petrosani
Sus

Mesajde marwana pe 12 Sep 2009, ora 11:13

Scumpa mea Alina, nimeni niciodata nu ti poate lua dragostea ce o porti ingerasului tau plecat inainte de vreme, el stie cat de mult il iubesti si cat dor i ti este, va este de el. ma bucura sa aud ca ii trimiti zambete si imbratisari, el sigur este fericit.
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

Locaţie: Bucuresti
  • YIM
Sus

AnteriorUrmătorul

Scrie un răspuns
70 mesaje • Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4