Foarte bn si frumos ca gindesti astfel despre
vostru , aceste ginduri si convingeri te ajuta f mult in recuperarea ta cit de cit, si iti da umpic de putere sa mergi inainte.......Stiu cit de greu este dar si eu fac la fel imi inchipui ca este bn si sanatos si ca doamne- doamne ii ofera multa dragoste si iubire si ca acum nu mai sufera de nimic , nu-l mai doare nimic .......... si mai cred ca EL, ANDREI al meu al mic si frumos este mereu in preajma noastra si ca ne simte , ne vede si ne aude ......... si ma ajuta umpic aceste ginduri si inchipuiri sa merg inainte si sa-i zimbesc in fiecare zii cite putin ..........
SA faci si tu la fel si o sa fie bn pt. toti si pt EL si pt. voi parintii LUI......
ITI doresc multa sanatate , liniste in suflet si multa fericire tie fam. tele , si nu in ultimul rind un sincer si calduros LA MULTI ANI ! Si mai trimit la tine daca nu e prea tirziu un frumos Martisor facut de mine cu multa dragoste si l-am legat cu snurul colorat in alb si rosu care l-am impletit din frumosul primaverii din mireasma fl de primavara din speranta ghioceilor si din toata DRAGOSTE SI IUBIREA
tau dragalas .Pt ingerasul tau multa lumina si
IAR PT. TINE
si o
..........''''''' Corina , mama ingerasului ANDREI NANU '''''''

, ufffff si cat de mult doare, dar haide sa incercam sa mai zambim din cand in cand ( o sa reusim, cum am facut-o si pana acum )........si atunci cand voi ajunge acasa o sa recuperam tot timpul ce ne-a tinut departe una de alta....

sa lumineze.