numai bine dragele mele .
numai bine dragele mele .
mi-am luat sotul si am mers la urgente acolo mi-a facut o ecografie si din pacate mi-au spus ca ii posibil sa fie o sarcina fara embrion deoarece nu se vede.....mi-a cazut cerul pe mine eu nu stiu daca o sa pot trece peste o durere asa de mare nu pot sa cred......peste o saptamana trebuie sa fac o noua ecografie ca sunt sperante chiar daca sunt putine inca sunt ....voi ce credeti embrionul inca poate sa apara?
imi vine sa renunt .....va pupacesc si numai bine....
TAU CARE TE VEGHIAZA SI NU-TI PIERDE SPERANTA.........MULTA SANATATE
O CALDA SI SINCERA
SI-UN DULCE
....NUMAI BN SCUMPA MEA MARINELA...

pentru tine si bebita , Doamne ajuta sa fiti bine sa fie asa cum vrei tu draga mea , Doamne nu mai vrem nimic ce sa ne supere , vrem sa fii bine si sa ne dai sperante , Doamne ai grija de puiul ei din burtica sa fie asa cum isi doreste .

nici eu nu stiam, dar am tras repede un google si .....

si numai bine.
tau s-a razgandit crede ca mai trebuie sa asteptati putin. De ce trebuie sa trecem prin atatea? Nu stiu... stiu doar ca reusita va fi mai mare artunci cand vom tine in brate un copil ... al nostru. Te imbratisez si iti doresc multa putere si inca o data imi pare tare rau.
, iti doresc multa putere , alinare in suflet si credinta. 
Marinela scumpa si iubita de tine acum citesc ce ti s-a intamplat...off imi pare tare rau
As lua toti imbraticiosii si toti pupaciosii din lume si i-as trimite la tine

cu mare drag si asteptam vesti de la tine , multa putere draga mea . Un sfarsit de saptamana minunat asa cum til doresti tu draga mamica.Doamne ajuta .
.
pt
tau si o
puternica pentru tine.