Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Din nou insarcinata
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

vreau un pozitiv .....cat mai curand....

Sarcina dupa pierderea unui copil
Scrie un răspuns
231 mesaje • Pagina 9 din 13 • 1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13

Re: vreau un pozitiv in iunie, iulie..mai este cineva care vrea?

Mesajde adina pe 9 Aug 2010, ora 08:45

Doamne ajuta la toata lumea iar noua celor care suntem insarcinate sa avem nastere la termen si usoara si sa nastem copii sanatosi si voiosi de care sa ne bucuram aici pe pamant. >:D< numai bine dragele mele .
adina

Locaţie: marghita
Sus

Mesajde marinela almeida pe 11 Aug 2010, ora 00:30

dragele mele imi cer scuze ca nu am mai intrat .....CORINA FELICITARI SI NUMAI BINE O SARCINA USOARA MA BUCUR DIN INIMA PENTRU TINE....TE PUPACESC .........................
Acum o sa incep povestEA MEA TRISTA am facut o ecografie in 28 iulie aveam 5 sapt si 5 zile au confirmat ca sunt insarcinata....iar eu am ramas fericita bineanteles duminica trecuta 8 august am mers la wc iar cand m-am sters ..un lichid maro dar doar cand m-am sters nu-mi venea sa cred :-o mi-am luat sotul si am mers la urgente acolo mi-a facut o ecografie si din pacate mi-au spus ca ii posibil sa fie o sarcina fara embrion deoarece nu se vede.....mi-a cazut cerul pe mine eu nu stiu daca o sa pot trece peste o durere asa de mare nu pot sa cred......peste o saptamana trebuie sa fac o noua ecografie ca sunt sperante chiar daca sunt putine inca sunt ....voi ce credeti embrionul inca poate sa apara?
:(( :(( :(( :(( imi vine sa renunt .....va pupacesc si numai bine....
marinela pt
marinela almeida

Locaţie: portugalia
Sus

Mesajde CORINA SILVIA pe 11 Aug 2010, ora 07:32

Imi pare rau Marinela ...Dar sunt cretini , cum o sarcina fara embrion?!! :-o
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole
Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
CORINA SILVIA

Locaţie: branesti
  • YIM
Sus

Mesajde ingerasulGabriela pe 11 Aug 2010, ora 08:01

Marinela, imi pare tare rau. Nu iti pierde speranta, asteapta putin si o sa vezi atunci. O prietena de a mea a patit asa ceva, din pacate asa era. sa- confirmat prin alte ecografii. Fi tare mamica.
Paula mamica GABRIELEI fetita cerului 27.04-09.05.2010
Te vom iubi mereu, esti primul nostru puiut
http://ingerasulgabriela.blogspot.com/
NATALIA 30.03.2012
LAURA 27.09.2014
ingerasulGabriela
Moderator

Locaţie: satu mare
  • Site web
  • YIM
Sus

Mesajde corina_andrusca pe 11 Aug 2010, ora 08:39

BUNA MARINELA >:D<

ITI MULTUMESC DIN SUFLET PT FELICITARILE SI URARILE TELE SINCERE DE BN..
MARINELA IMI PARE RAU PT CEEA CE TI-AU ZIS LA ECOGRAFIE, DAR CUM A ZIS SI PAULA SE MAI INTIMPLA SI ASTFEL DE.........DAR NU TE DESCURAJA, AI CREDINTA IN DOMNUL SI IN O:-) TAU CARE TE VEGHIAZA SI NU-TI PIERDE SPERANTA.........MULTA SANATATE %%- @};- O CALDA SI SINCERA >:D< SI-UN DULCE :* ....NUMAI BN SCUMPA MEA MARINELA...

''''''' Corina , mama ingerasului ANDREI NANU '''''''
'''''''Corina , mama ingerasului ANDREI NANU , a unui pui fff mik nenascut , si-a unei minunate fetite aici pe pamint, ANDREA MARIA '''''''
corina_andrusca

Locaţie: TG-JIU, GORJ
Sus

Mesajde Ioana Grigore pe 11 Aug 2010, ora 09:41

Of Doamne, scumpa Marinela nu dispera, poate totusi nu este cazul si va apare pana la urmatoarea ecografie %%- %%- %%- %%- %%-
Nasica ROMINEI IOANA, alaturi de voi ....
http://picasaweb.google.com/ioanagrigor ... directlink
Ioana Grigore

Locaţie: Bucuresti
Sus

Mesajde Ioana Grigore pe 11 Aug 2010, ora 09:42

Dear Corina Silvia: http://www.copilul.ro/sarcina/probleme- ... a5447.html

Va pupacesc si ... la mai multe pozitive [-o< %%- %%-
Ioana Grigore

Sus

Mesajde adina pe 11 Aug 2010, ora 09:52

Offff draga mea Marinela ma [-o< pentru tine si bebita , Doamne ajuta sa fiti bine sa fie asa cum vrei tu draga mea , Doamne nu mai vrem nimic ce sa ne supere , vrem sa fii bine si sa ne dai sperante , Doamne ai grija de puiul ei din burtica sa fie asa cum isi doreste .
off nici nu am cuvinte draga mea stiu cum te simti este foarte greu sa primesti o asemenea veste , dar credinta si speranta sa nu moara niciodata.Doamne ajuta.
adina

Sus

Mesajde CORINA SILVIA pe 11 Aug 2010, ora 09:54

Ms Ioana , ca m-ai luminat , nu auzisem de asa ceva pana acum si nu credeam ca este posibil !!
Atunci imi retrga afirmatiile , eu sunt ingnoranta !! ;))
Habar nu aveam de asa ceva !!

Oricum este cumplit ...Totusi ...atatea sperante ...
Draga Marinela , imi pare cumplit de rau , imi inchipui cat de bucuroasa ai fost si fericita !1
Dar nu dispera ...Te imbratisez cu drag !! >:D< :x :* @};-
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole
Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
CORINA SILVIA

Locaţie: branesti
  • YIM
Sus

Mesajde Ioana Grigore pe 11 Aug 2010, ora 10:12

Corina, scumpa, nu esti ignoranta, nu prea avem cum sa le stim pe toate, nu ;;) nici eu nu stiam, dar am tras repede un google si .....
:x [-o< @};- %%-
Ioana Grigore

Sus

Mesajde marinela almeida pe 11 Aug 2010, ora 20:28

va multumesc pentru incurajari aveam nevoie recunosc ...nu prea am sperante am inceput sa am o scurgere rosiatica ii putin dar ii ,din pacate ma astept la orice moment sa inceapa hemoragia.Da exista sarcina fara embrion nici eu nu stiam dar de cand l-am pierdut pe Fabio am cautat tot pe net si am vazut ca exista sarcina de genul asta ei dr o mai numesc si "OU CLAR".acum nu-mi vine sa cred ca trebuie sa trec si peste asta ...ma intreb unde ii DD in momentele astea si sincer de multe ori am impresia ca a uitat de mine viata ii atat de complicata pt mine......intr-o buna zi mai devreme sau mai tarziu voi avea un bebe in brate nu-mi pierd speranta am investigat si am vazut ca dupa doua cicluri de la pierdere pot incerca din nou si asa am sa fac chiar daca toata lumea imi spune sa astept un an ca organismul inca nu ii recuperat eu sincer nu pot astepta ...si daca o sa raman din nou insarcinata si stiu ca voi ramane nu voi spune nimanui de data asta am spus si acum trebuie sa spun la toata lumea ca nu mai sunt insarcinata.....mi-e groaza.....dragele ma simt fara forte ....oare cat mai trebuie sa sufar pe lumea asta sunt departe de tara dorul ma omoara nu prea se gaseste de munca aici unde sunt viata ii asa de complicata...................
va multumesc ca sunteti alaturi de mine ...pentru gravidute :va doresc din nou o sfanta sarcina sa dea DD sa duceti sarcina la bun sfarsit si sa vina bebelusi sanatosi si frumosi .........
......iar pt noi care inca ne dorim sa dea DD sa reusim sa avem stelutele noastre noi nu putem renunta ........ :x :x :(( >:D<
va imbratisez si va pupacesc
marinela pt
marinela almeida

Sus

Mesajde adina pe 11 Aug 2010, ora 20:37

Offf draga mea Marinela ce rau imi pare , sincer foarte sincer off Dumnezeu te va ajuta vei vedea nu iti pierde credinta draga mea este foarte important , viata iti mai rezerva zi bune vei vedea , iti doresc multa putere pentru ca ai nevoie , iar ce spune lumea nu o baga in seama ei pot tot sa vorbeasca dar nu stiu prin ce trecem noi , te >:D< si numai bine.
adina

Sus

Mesajde ingerasulGabriela pe 11 Aug 2010, ora 20:40

Marinela, asa e se numesc sarcini cu ou clar si doare ... oricum inainte de a decide orice sa mai faci un ecograf, iar daca nu e probabil O:-) tau s-a razgandit crede ca mai trebuie sa asteptati putin. De ce trebuie sa trecem prin atatea? Nu stiu... stiu doar ca reusita va fi mai mare artunci cand vom tine in brate un copil ... al nostru. Te imbratisez si iti doresc multa putere si inca o data imi pare tare rau.
NATALIA 30.03.2012
LAURA 27.09.2014
ingerasulGabriela
Moderator

• Site web
  • YIM
Sus

Mesajde adina pe 18 Aug 2010, ora 13:06

Draga Marinela asteptam vesti de la tine , ce mai faci , cum esti te rog din suflet sa te destainui aici nu lasa durerea sa devina foarte mare , nu este bine >:D< , iti doresc multa putere , alinare in suflet si credinta. >:D<
adina

Sus

Mesajde cristina_iancu pe 22 Aug 2010, ora 15:27

>:D< :* Marinela scumpa si iubita de tine acum citesc ce ti s-a intamplat...off imi pare tare rau >:D< >:D< >:D< As lua toti imbraticiosii si toti pupaciosii din lume si i-as trimite la tine :* :* :*
Imagine
Mămica îngeraşului fluturaş Denisa Georgiana şi a micuţei Eliza Ana-Maria
Desene pentru un îngeraş: http://dennyg.daportfolio.com/
cristina_iancu

Sus

Mesajde adina pe 27 Aug 2010, ora 13:53

Draga noastra Marinela ce faci , cum esti , hai aici si scrie ce simti , vin- o aici ca sa iti putem alina putin durerea , te >:D< cu mare drag si asteptam vesti de la tine , multa putere draga mea . Un sfarsit de saptamana minunat asa cum til doresti tu draga mamica.Doamne ajuta .
adina

Sus

Mesajde adina pe 25 Oct 2010, ora 12:48

Draga Marinela ce faci draga de tine , asteptam o veste de la tine , vono aici si scriene cum esti draguta , ma gandesc ca iti este greu , hai si dane o veste , suntem alaturi de tine mamica putenica >:D< .
adina

Sus

Mesajde ingerasulGabriela pe 26 Oct 2010, ora 09:07

Marinela sa sti ca si eu astept un semn de la tine. Fi puternica, chiar daca e atat de greu. Noi suntem aici sa iti fim sprijin. Mii de @};- pt O:-) tau si o >:D< puternica pentru tine.
NATALIA 30.03.2012
LAURA 27.09.2014
ingerasulGabriela
Moderator

• Site web
  • YIM
Sus

Mesajde marinela almeida pe 4 Ian 2011, ora 21:41

dragele mele am revenit .....sper sa va gasessc bine pe toate voi scumplele mele prietene ,eu stiu a trecut foarte mult timp de cand nu am mai scris dar asta nu inseamna ca am uitat de locul acesta minunat ,doar am vrut sa ma indepartez putin de tot ce ma face sa ma gandesc la bebelusi...........sper ca gravidutele sunt bine iar cele care inca nu au avut pozitivul mult asteptat sa-l aibe....Sper ca ati avut un craciun fericit cu multe cadouri iar pt anul acesta care incepe acum va doresc numai bine ,multa fericire si sanatate ......(eu am sa va spun un secret,am inceput sa lucram la bebe 2 dar nu am zis la nimeni nu am sa spun la nimeni doar dupa 3 luni de sarcina daca,bineanteles o sa raman)imi cer scuze ca nu am mai dat nici un semn de viata .......va imbratisez din departare.....si va pupacesc ....acum ma apuc de citit sa vad ce s-a mai intamplat pe aici-...........pupici maaaari :D >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< :x ;;)
marinela pt
marinela almeida

Sus

AnteriorUrmătorul

Scrie un răspuns
231 mesaje • Pagina 9 din 13 • 1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro