Marinela felicitari! Wawwww ce veste buna ne-ai dat!!! Ce mult ma bucur pentru tine!Doamne ajuta!
Sa ai o sarcina usoara si sa ne dai numai vesti bune.

Marinela felicitari! Wawwww ce veste buna ne-ai dat!!! Ce mult ma bucur pentru tine!

, inseamna ca pentru un moment ai renuntat la "stresul" de a incerca cu orice pret si uite...minunea a aparut. Multa multa sanatate va doresc.
Felicitari!
...acum si tu Marinela, initiatoarea subiectului esti cu bb la purtator

Ma inscriu din nou la acest topic... nici luna aceasta nu am vestea cea mare
, dar, Speranta ramane in sufletul meu ... poate luna viitoare
Doamne ajuta!
) incearca sa-ti gasesti ceva sa te tina cu gandirea in alta parte....asa vei reusi iti spun din experienta proprie .....Da Cristina se pare ca incetul cu incetul apar rezultatele pozitive Doamne ajuta ......Inca nu-mi vine sa cred .....sunt fericita .....va pupacesc .......

pe toate burticutele si va oesc o sarcina usoara la toate.

...inca n-a vrut sa ne spuna ce este. Important este ca mogaldeata este bine. Acum are 22 de saptamani.

pe toate burticutele si nu numai.
SI FELICITARI PT BEBELE DIN BURTICA TA SI PT DESKIDEREA ACESTUI TOPIC, ......CU RUSINE RECUNOSC CA E 1 DATA CIND INTRU SI CITESC AICI, DAR CUM NIMIK NU-I INTIMPLATOTR......AZI AM INTRAT DEOARECE AM SI EU O BUCURIE DE MARTURISIT..........ANDREI SI DD.....MI-AU ASCULTAT
SI MI-AU TRIMIS UN SUFLETEL..........AZI LA AL 3-LEA TEST DE JOI INCOA MI-A IESIT IARAS 2-LINIUTE ROZ
.........SIMPTOME, NU CINE STIE CE...........MA DOARE NITEL SPATELE, SI DIN CIND IN CIND AM O STARE USOARA DE VOMA.......MA ROG SA FIE BN SI ANDREI SI DD SA NE VEGHEZE NON-STOP SI SA AJUNGEM LA TERMEN SANATOSI..........
SI
PE BURTICUTELE VOASTRE
SI MILIOANE DE
PT VOI MAMICUTE SCUMPE...........DOAMNE-AJUTA LA TOATE SI SA AUZIM NUMAI DE VESTI BUNE SI CIT MAI MULTE POZITIVE.........
LUMINA SI MULTA
INGERASILOR NOSTRII DIN CERURI.......
. Sa stea bebe cuminte in burtica pana la termen si sa fie sanatos. Ai grija de tine si de bebe mic, iar
Andrei va grijeste pe toti 3. Sa fie intr-un ceas bun.
GABRIELA SA-TI ASCULTE
SI SA-TI TRIMITA SI TIE UN SUFLETEL MIK SI SANATOS IN BURTICA........SA NE DAI CIT DE CURIND O VESTE BUNA'' UN POZITIV''
TE
SI-TI TRIMIT MUUUUUULTI
SANATATE SI MULT
.....
LUMINA SI MILIOANE DE
PT TOTI INGERASII NOSTRII.........
si pe tine si burtica, sa crestei mari si sanatosi.
Ce veste minunata ne-ai dat Corina. Sa fiti sanatosi!