Multumiri...dragelor mele,
Educatia si spiritul civilizat in care am crescut nu-mi dau voie sa nu va multumesc fetelor.
Va multumesc foarte mult tuturor celor care ati inteles ce am vrut sa spun deschizand acest topic.
Va multumesc Bianca "mica" si Suchardine pentru ca ati pus punctul pe i si ati rescris voi, cu alte cuvinte, mesajele mele sterse. Daca cele initiale ar mai fi existat, am fi avut acum, in acest topic, 3 texte bazate pe aceeasi esenta de comunicare. Poate era prea mult?! ...sau poate nu?! Dumnezeu stie!
Felicitari pentru intelepciune! Asa a vrut Dumnezeu...azi a lucrat prin voi ...ati fost mesagerul LUI.
Cum spuneam intr-unul din mesajele care nu se mai vad "Pentru asta exista EMMA: pentru liniste, pentru pace, pentru credinta in mai bine, pentru speranta, pentru dreptate, pentru VOI"
Cu toate fiti binecuvantate!
Daniela

, mi-ar fi placut ca acest topic sa continue, nu sunt adepta discutiilor in contradictoriu si nici a jignirilor, si stii cum e, fiecare dintre noi vede lucrurile altfel, ne exprimam altfel, intelegem altfel, insa, daca as face o recapitulare si as da un deznodamant la acest topic, as ramane la aceiasi parere "fiecare are dreptate", "fiecare si-a spus punctul de vedere"