Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Din nou insarcinata
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Regina Maria...unde nasterea nu inseamna durere si suspin

Sarcina dupa pierderea unui copil
Scrie un răspuns
28 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2

Re: Regina Maria...unde nasterea nu inseamna durere si suspin

Mesajde Daniela-Violeta pe 23 Feb 2010, ora 21:37

Multumiri...dragelor mele,

Educatia si spiritul civilizat in care am crescut nu-mi dau voie sa nu va multumesc fetelor.
Va multumesc foarte mult tuturor celor care ati inteles ce am vrut sa spun deschizand acest topic.
Va multumesc Bianca "mica" si Suchardine pentru ca ati pus punctul pe i si ati rescris voi, cu alte cuvinte, mesajele mele sterse. Daca cele initiale ar mai fi existat, am fi avut acum, in acest topic, 3 texte bazate pe aceeasi esenta de comunicare. Poate era prea mult?! ...sau poate nu?! Dumnezeu stie!
Felicitari pentru intelepciune! Asa a vrut Dumnezeu...azi a lucrat prin voi ...ati fost mesagerul LUI.
Cum spuneam intr-unul din mesajele care nu se mai vad "Pentru asta exista EMMA: pentru liniste, pentru pace, pentru credinta in mai bine, pentru speranta, pentru dreptate, pentru VOI"

Cu toate fiti binecuvantate!

Daniela
Daniela-Violeta

Locaţie: Bucuresti
Sus

Mesajde Bianca_C pe 26 Feb 2010, ora 17:12

Draga mea Daniela >:D< , mi-ar fi placut ca acest topic sa continue, nu sunt adepta discutiilor in contradictoriu si nici a jignirilor, si stii cum e, fiecare dintre noi vede lucrurile altfel, ne exprimam altfel, intelegem altfel, insa, daca as face o recapitulare si as da un deznodamant la acest topic, as ramane la aceiasi parere "fiecare are dreptate", "fiecare si-a spus punctul de vedere" :)
Nu ai pentru ce sa imi multumesti, am inteles exact ce ai vrut sa spui prin aceste mesaje, fara a arata cu degetul pe cineva, a fost un exemplu, bun, ca si la noi, in tara se poate... ( oate doar pentru cei care au posibilitati )....dar bine ca exista si asemenea locuri.... ;)
Apropo de clinici private, precum Regina Maria, stiu ca si in Constanta, nu de foarte mult timp s-a deschis o asemenea clinica, despre care am auzit numai cuvinte de lauda si multumiri.... :)
Tie, draga mea, iti urez un week end placut si linistit, in care soarele sa iti mangaie chipul.
Cu drag, Bia :* @};-
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow."
........my precious child.......
Bianca_C

Sus

Mesajde Oana_Rus pe 11 Mai 2010, ora 16:27

Bine v-am gasit

Am citit acest topic, am citit parerile tuturor si nu pot decat sa va dau dreptate , si acelor mame care sunt adeptele clinicilor private ca si celorlalte care vrand nevrand sunt "adeptele" clinicilor de stat.
Cred ca problema medicinei la stat a fost indelung comentata si va fi in continuare. Problema este ca majoritatea "asiguratilor" isi permit doar un tratament la clinicile de stat, cu spaga sau fara spaga. Nici asta nu ar fi o problema numai ca la noi in Romania medicul care te trateaza dimineata in clinica nervos si prost dispus poate sa-ti zambeasca dupa-amiaza cand te consulta la cabinetul particular si chiar ar mai sta la taclale cu tine ca si cu un "vechi prieten". Atitudinea face diferenta, pentru ca stie ca in acel spital privat isi poate pierde job-ul in orice moment daca nu te trateaza ca atare, pe cand in spitalul de stat ... ei taie si spanzura.
Nu-mi pot permite o nastere in clinica privata, dar vreau sa va fac un calcul, lucrez de 15 ani cu o cotizatie medie de 100 ron pe luna asta ar insemna 15x12x100= 18.000 ron. Cred ca pentru banii acestia ar trebui sa fiu tratata "normal" daca ma internez intr-un spital, fie el si de stat.
Parerile noastre pot fi PRO si CONTRA pentru ca cei care ar trebui sa auda au urechile foarte bine astupate. Va doresc numai sanatate.

P.S. O felicit pe Daniela pentru acest topic, chiar daca el a starnit polemici. >:D<
Mama ingerasului Matei Odin
Oana_Rus

Locaţie: Turda, jud Cluj
Sus

Mesajde Elli pe 13 Mai 2010, ora 09:17

Eu vreau o nastere cu durere si suspin...
Am nascut in aceste conditii (ale acestui spital) in Norvegia fara a plati nimic (asigurare) si nu mi-a folosit la nimic, m-am intors cu mainile goale...La ce ne trebuie tv si mancare la pat? Intrebarea e ce pot face pentru bebelusul meu daca se naste cu probleme? Abea atunci intervine as da oricat...
Am nascut si in Ro, intr-o sala inghetata pt ca era aglomerat si au improvizat atunci o sala de nasteri (dr a uitat de programarea pt cezariana), am iesit tremurand de frig (s-a speriat toata familia pt ca faceam ingrozitor), am fost dusa la reanimare, am avut dureri ingrozitoare si nu m-a bagat nimeni in seama, nu am putut avea vizitatori, am ramas fara baterie la telefon, nu ma puteam misca, abea reuseam sa ma intorc cate un pic, am plans continuu si am zis ca nu o sa mai nasc niciodata, mi-am vazut bebelusul a 2-a zi cand am putut eu sa ma ridic din pat, nu a vrut nimeni sa ma invete sa alaptez si lista poate continua....dar dupa aceste 3 zile mi-am luat bebelusul in brate si am plecat acasa si nimic nu a mai contat...
Eu am invatat ca nu conditiile in care nasti conteaza daca ai o sarcina normala si conteaza daca atunci cand intervin probleme pot face fata sau nu...
Elli

Sus

Mesajde Kami pe 2 Feb 2012, ora 14:31

Buna mamici de ingerasi.
Aveti mare dreptate.
Am nascut in acest spital pe ingerasul meu Raghda pa 1.04.2009.
Orice mama din acesta lume merita acest respect.
Raghda, zimbetul inocentei, gingasia unei flori, puritatea unui inger
Raghda traieste in inima noastra.Te iubim ingeras mic.
Kami

Locaţie: Bucuresti Romania
Sus

Mesajde georgeta35 pe 4 Mar 2012, ora 14:27

buna ziua ai perfecta dreptate si te felicit pentru alegerea facuta cu regina maria am nascut si eu la aceasta maternitate am un baietel care implineste un an si jumatate peste cateva zile, totul la ei este extraordinar , dotarile , conditiile dar mai ales oamenii am trait acolo un vis frumos care nu avea nimic in comun cu povestile infioratoare pe care la auzisem eu despre nastere.nasterea a fost normala, travaliul destul de lung dar totul a fost minunat.dar ca sa intelegeti ce caut printre povestile voastre triste :) trebuie sa va spun ca in decembrie am pierdut o sarcina de cinci luni intr-o maternitate de stat si totul a fost un cosmar, abia atunci am reusit sa inteleg experienta nasterii la stat in romania .
georgeta35

Locaţie: daiana
Sus

Mesajde corina_andrusca pe 8 Mar 2012, ora 13:56

Imagine LA MULTI ANI DE 8 MARTIE!! DIN SUFLET ITI DORESC O ZI SI-O PRIMAVARA FERICITA SI CU MULTE IMPLINIRI SI BUCURII >:D< :x :* %%- @};- @};- @};-
'''''''Corina , mama ingerasului ANDREI NANU , a unui pui fff mik nenascut , si-a unei minunate fetite aici pe pamint, ANDREA MARIA '''''''
corina_andrusca

Locaţie: TG-JIU, GORJ
Sus

Mesajde marwana pe 24 Mar 2012, ora 08:03

Poate ca mamele care aduc pe lume copiii sanatosi au numai cuvinte de lauda la aceasta maternitate.
Ieri am fost sunata de sora unei mamici de inger care a nascut la Regina Maria o fetita fara viata. I s-a facut cezariana. Din pacate tot ce a reusit familia sa faca pentru mamica a fost sa fie mutata intr-un salon unde nu sunt si mamici cu copii la san. Din pacate medicii nu au vorbit cu mamica si nici cu familia despre ce s-a intamplat, medicul care a urmarit sarcina a spus ca plecarea fetitei a fost voia domnului...
Si asa am mai aflat ca in decursul timpului a fost singura familie care a cerut fetita acasa, iar asistentele de acolo au prezentat-o pe micuta familiei, (NU mamei asa cum ar fi fost de dorit), intr-un mod impecabil, au spalat-o, au imbracat-o, i-au pus o caciulita pe cap si au adus-o intr-un cosulet....iar asta este minunat...pentru ca fetita Ioana devenita ingeras a beneficiat de respect...asa cum merita toti copiii chiar daca se nasc fara viata.
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

• YIM
Sus

Mesajde adriana gabriela pe 13 Mai 2012, ora 16:23

buna,
ma numesc adriana si sunt mama ingerasului Tudor Darius Toma, si eu am nascut la clinica particulara, dar in Timisoara, intr-adevar nu se compara serviciile, atentia care ti se acorda de catre personalul medical, dar cate dintre noi isi permit aceste servicii?
nici eu nu mi-as fi permis daca nu erau parintii mei sa ne ajute
si totusi aceeiasi medici care sunt la particular, lucreaza si la stat, de ce nu pot sa se comporte la fel, suntem fiinte umane, si meritam ingrijiri asa cum trebuie.
eu le sfatuiesc pe viitoarele mamici, sa se intereseze din timp si de ingrijiriile care se acorda nou-nascutiilor, daca au sectie de terapie intensiva, bebele meu a fost trimis de la particular la stat pentru ca nu aveau aparatura necesara cand a avut mari probleme, si nu a murit din cauza medicilor de la " Luis Turcanu" carora le multumesc pe aceasta cale pentru efortul lor deosebit de a-mi salva copilul, ci datorita faptului ca medicii nu mi-au supravegheat sarcina asa cum trebuie.
tuturor va doresc numai bine!
adriana gabriela

Locaţie: timisoara
  • YIM
Sus

Anterior

Scrie un răspuns
28 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro