au trecut 7 luni de cand am pierdut sarcina si acum vine barza as asa de fericita astazi mi-am facut 2 teste sa fiu sigur ca e pozitiv....ce e rau e ca am dureri ffffff mari de ureche si masea nu le suprt nu stiu cer sa fac ca nu pot lua pastile...,va poop sa auzim numai de bn 

....Dumnezeuzeu si cele 2 ingerse sa va ocroteasca si sa va pazeasca!

mesajele voastre m-au emotionat !sarcina cu baietelul o fost si ea un pic cu probleme (am fost internata de 2 ori pentru ca era sal pierd si pe el)dar din fericire am dus sarcina la timp cu ajutorul medicamentelor si cu ajutorul lu DUMNEZEU,in martie pe 27 la ora 09:35 sa nascut baietelul meu DENIS care cantarea 3 kg .a avut parte de o nastere fffff usoare si de un copil sanatos.imi cer iertare mamicilor ca nam revenit cu vesti despre noi.despre fetite ce sa zic ..durerea e inca in sufletul meu face parte din mine ,luna decembrie o sa fie mereu imbibabata de prezenta amintirilor dureroase .diferenta e ca acum al am pe DENIS care ma face fericita zi de zi cu zambetul lui minunat ,nu am cuvinte sa pot multumi Domnului pentru copilul ce mi la daruit atunci cand nu mai aveam nici o speranta sa mai pot aduce pe lume un copil.sunt cu adevarat fericita!acum sunt in Romania si il asteptam pe tati nu l-am vazut de o luna si deja ne e dor de el, asta mic tot timpul il striga "tata" ....totodata cu venirea lui sarbatorim si CRACIUNUL dar si cele 9 lunite a luI Deni .multumesc tuturor ca va-ti gandit la noi