se poate! Intr-o materniate din Romania poate fi frumos si primitor. Cald si bine...
Astazi,la sugestia dragei noastre Bianca, am fost impreuna cu Ana Maria sa vizitam unica materniate despre care am auzit numai lucruri frumoase. Cea din Medgidia. Acolo unde oameni extraordinari...OAMENI...au facut ceva ce greu poate fi povestit doar cu ajutorul cuvintelor. De aceea am mers pregatite...am facut fotografii care vor aparea curand intr-un material ce va fi postat aici pe site.
In aceste momente multe as vrea sa spun despre ceea ce am vazut. Sunt inca oarecum sub vraja lucrurilor frumoase si a oamenilor calzi si primitori pe care i-am intalnit. Sotii Balasa, medici si oameni extraordinari, "creatori" ai acestei frumoase lumi numita Maternitatea Medgidia, ne-au aratat ca se poate si mai ales au spus cu foarte mare convingere..."aici nu e nimic deosebit. asa e normal sa fie."
Am vazut saloane curate si moderne, am vazut sali de nastere dotate cu aparatura moderna, am vazut locuri primitoare si o igiena perfecta. Am vazut mamici fericite care isi tineau pruncii la san chiar la cateva ore dupa nastere. Am vazut o sala-club, un loc unde mamicile se pot intalni pentru a relationa si unde pot urmari pe tv materiale despre nastere, alaptare sau avort. Am intalnit chiar si o mamica de ingeras care statea intr-o rezerva, in conditii extraordinare si care ne-a povestit ca a fost tratata cu mare blandete.
Tare multe ar fi de spus...dar cred ca nu vreau sa stric surpriza unui material care se va gasi curand aici pe site. Asadar....
Las loc de concluzii. Si concluzia e una: SE POATE!
Daca aveti cunostinta si de alte locuri in care omenia este la ea acasa...in minunatul nostru sistem sanitar...scrieti despre ele! Puterea exemplului este extraordinara! Si iata, un prim exemplu l-am gasit deja...la 40 de km de Constanta....la 180 de km de Bucuresti...si mai ales...in ROMANIA !
Va
cu mare drag Angela, mami de ingeras jucaus Calin Gabriel

,la 4luni jumatate era sa o pierd si pe ILINCA dragostea mea, am fost distrusa m-am chinut pina atunci am sperat am fost fericita si dintr-o data totut era sa se termine din nou:(( ,am ajuns la doctorul meu mai exact Balasa Eduard si de vineri pina duminica pe perfuzi si injecti am mers pina la 40 saptamani