Cata bucurie mi-ai adus si cata tristete mi-ai lasat...
Te vreau inapoi Stiu ca sunt egoista sa spun asta , dar te vreau asa de mult inapoi. Au trecut 7 luni de cand ai plecat de langa noi dar mintea si inima mea nu poate accepta asta

Nimic nu mai conta , numai tu....... Si acum e asa de goala viata mea.Ingerasul meu iubit TE IUBESC ASA DE MULT. Stiu ca sunt egoista sa-ti cer asta , dar roaga-l pe bunul Dumnezeu sa te trimita inapoi la mine , pentru ca fara tine viata mea nu are niciun sens.
A fost voia Lui sa te cheme inapoi Nu stiu de ce. Eu am simtit asta si l-am rugat cu o seara inainte sa nu mi te ia Am cazut in genunchi si am plans si l-am implorat sa nu mi te ia Dar nu mi-a auzit rugaciunea. In zadar am strigat la El si la tine sa nu te duci....A fost fara rost. Nu inteleg de ce , nu pot sa inteleg de ce!!!!!!!!!!
Si acum mi se pare ca te simt seara in burtica , iar la 4 dimineata ma trezesc , asa cum faceam cand erai cu mine, sa......ma uit pe pereti. Acum 7 luni ne dadeam intalnire la ore fixe (23.30 si 4 dimineata) si ce de treaba mai aveam noi.

CU mult drag si dor Mama