Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Grupuri de suport ‹ Pentru Mamele de Ingeri
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

SCRISOARE INGERULUI MEU SOFIA MARIA

Despre si pentru ingerasii lor
Scrie un răspuns
68 mesaje • Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4

SCRISOARE INGERULUI MEU SOFIA MARIA

Mesajde obeala nicoleta pe 25 Sep 2009, ora 18:53

Iubita mea, frumoasa mea , scumpa mea, micuta mea....
Cata bucurie mi-ai adus si cata tristete mi-ai lasat...
Te vreau inapoi Stiu ca sunt egoista sa spun asta , dar te vreau asa de mult inapoi. Au trecut 7 luni de cand ai plecat de langa noi dar mintea si inima mea nu poate accepta asta :(( Imi e asa dor de tine Simt ca mi se taie rasuflarea cand ma gandesc la tine Inchid ochii si te vad asa micuta si perfecta cum erai si ma doare inima ca Dumnezeu a vrut sa te intorci la El . De ce oare? Erai perfecta si te asteptam asa de mult Te-am cautat atat de mult si cand credeam ca nu mai vii , ai venit.....si apoi te-ai intors din drum. De ce?! De ce?! Of micuta mea , cata bucurie mi-ai adus. Eram cea mai fericita fiinta de pe Pamant.
Nimic nu mai conta , numai tu....... Si acum e asa de goala viata mea.Ingerasul meu iubit TE IUBESC ASA DE MULT. Stiu ca sunt egoista sa-ti cer asta , dar roaga-l pe bunul Dumnezeu sa te trimita inapoi la mine , pentru ca fara tine viata mea nu are niciun sens.
A fost voia Lui sa te cheme inapoi Nu stiu de ce. Eu am simtit asta si l-am rugat cu o seara inainte sa nu mi te ia Am cazut in genunchi si am plans si l-am implorat sa nu mi te ia Dar nu mi-a auzit rugaciunea. In zadar am strigat la El si la tine sa nu te duci....A fost fara rost. Nu inteleg de ce , nu pot sa inteleg de ce!!!!!!!!!!
Si acum mi se pare ca te simt seara in burtica , iar la 4 dimineata ma trezesc , asa cum faceam cand erai cu mine, sa......ma uit pe pereti. Acum 7 luni ne dadeam intalnire la ore fixe (23.30 si 4 dimineata) si ce de treaba mai aveam noi. :) Mai ales tu, faceai atatea tumbe in burtica. In ziua de 22 februarie eu am fost la intalnire, tu insa n-ai mai venit. Te-am asteptat, te-am strigat , ti-am spus povesti .....degeaba. Erai deja sus in cer alaturi de alti ingerasi frumosi ca si tine.Imi e asa dor de tine Atat de dor ingerasul meu iubit Micuta mea frumoasa . Da-mi un semn ca ma auzi si ca stii cat de mult TE IUBESC Printesa mea.
CU mult drag si dor Mama
obeala nicoleta

Locaţie: italia
Sus

Re: SCRISOARE INGERULUI MEU SOFIA MARIA

Mesajde marwana pe 25 Sep 2009, ora 21:53

Draga Nicoleta tare i mi pare rau ca a trebuit sa simti si tu durerea pierderii puiului tau, i ti spun in schimb "bine ai venit in marea noastra familie EMMA''. Aici i ti vei alina sufletul un pic, aici poti sa ti descarci sufletul indurerat, vei gasi oricand sprijin alaturi de noi. Scumpa ta fetita te aude, i ti raspunde la rugi trebuie doar sa fii un pic atenta si sa vezi semnele pe care le trimite, fiica ta scumpa, Sofia Maria stie cat de mult o iubesti si cat dor i ti este de ea. Cand va veni timpul va veni inapoi la tine sau....va trimite un alt sufletel de cre tu sa ai grija.
Te >:D< cu drag
[-o< pt O:-) ta Sofia Maria si un bbrat mare de @};- l cer pt sufletelul ei pur
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

Locaţie: Bucuresti
  • YIM
Sus

Mesajde cristina_iancu pe 26 Sep 2009, ora 17:50

Te intampin si eu draga mamica de ingeras cu multe >:D<, :* si @};-

Am tresarit si am plans cand am vazut data cand ingerasul Sofia Maria si-a luat ramas bun de la tine. Atunci, ingerasa mea, Denisa,traia, in acea dimineata de 22 februarie, doctorii mi-au zis ca e bine, ca mai apoi peste 5 zile...sa mi se spuna ca nu mai e...

Dar e bine ca am gasit acest forum, unde suntem ascultate si unde putem sa vorbim despre ingerasii din ceruri.

Ingerasul Sofia Maria are creata o pagina cu povestea ei http://www.organizatiaemma.ro/node/510 si un balonas alb.

Mult curaj draga mea,

te imbratisez cu mult, mult drag >:D<

Iar pentru ingerasa din ceruri [-o<
Imagine
Mămica îngeraşului fluturaş Denisa Georgiana şi a micuţei Eliza Ana-Maria
Desene pentru un îngeraş: http://dennyg.daportfolio.com/
cristina_iancu

Sus

Mesajde CORINA SILVIA pe 26 Sep 2009, ora 18:04

Scumpa Nicoleta ingerasa ta nu mai poate veni inapoi Dumnezeu ti-a auzit rugaciunea dar te-a ajutat in felul lui ,acum fii sigura ca El te tine in brate si te mangaie,lasa-l sa -ti intre in suflet impreuna cu scumpa ta Sofia Maria si te va recompensa cu multa iubire si lumina calda.Imbratisari si mii de flori pentru ingerasa ta si o rugaciune cu o lumanare in memoria ei... >:D< >:D< O:-) O:-) @};- @};- [-o< [-o<
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole
Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
CORINA SILVIA

Locaţie: branesti
  • YIM
Sus

Mesajde obeala nicoleta pe 1 Oct 2009, ora 18:03

DRAGA MARWANA
Inainte de toate vreau sa-mi cer scuze pt ca te-am indus in eroare N-a fost cu intentie De la Sofia mi-am luat ramas bun in data de 22 februarie intr-adevar, dar am nascut-o pe data de 23 feb Cand am publicat povestea micutei mele eram atat de rascolita pe dinauntru ca nu mi-am dat seama de incurcatura ce urma sa se produca Imi cer scuze din nou si sper sa mai reusiti sa schimbati data de 22 cu cea de 23 feb
Iti multumesc pt sustinere si incurajari
nicoleta
obeala nicoleta

Sus

Mesajde obeala nicoleta pe 1 Oct 2009, ora 18:15

Draga Cristina
am citit povestea Fluturasului tau inainte de a publica mesajul meu pt Sofia. E foarte durerosa si tragica , dar atat de frumos scrisa Am citit-o de mai multe ori , chiar si acum , inainte de a-ti raspunde la mesaj Am ramas surprinsa sa vad ca tu esti autoarea. Ma gandesc ca poate fetitele noastre sunt una langa cealalta acolo, sus, in cer si ca poate Fluturasul tau micut a fost cel care m-a indemnat sa fac auzita povestea Sofiei.Nu poate fii o coincidenta , sunt sigura de asta Denisa a fost in mintea de f multe ori , iar povestea ei atat de duios expusa m-a incurajat si pe mine sa-mi descarc un pic sufletul
iti multumesc tie si fetitei tale
nicoleta
obeala nicoleta

Sus

Mesajde marwana pe 1 Oct 2009, ora 18:22

Sigur se va putea modifica acea data, o voi ruga pe draga noastra Cristina sa faca acesata modificare, ea este experta.
Te imbratisez cu mult drag si aici oricand vei gasi un umar si niste brate intinse.
Alaturi de voi,
Imagine
marwana
Moderator

• YIM
Sus

Mesajde cristina_iancu pe 1 Oct 2009, ora 22:16

>:D< :* Gata, am modificat data! :* >:D<
:')Eu experta, Marwana! :') Sigur ca da si Marmota... :') M-ai facut sa zambesc :*

>:D< Ma bucur ca povestea Denisei ti-a dat curaj sa-ti deschizi sufletul, cred ca te simti mai bine dupa ce ai facut asta. Stiu ca si eu am facut la fel ca si tine...Si am ajuns intr-un loc unde sunt incurajata si unde pot sa vorbesc despre fetita mea..am reusit sa trec peste prejudecati si sa vorbesc si celorlalti despre ea asa cum o fac cu voi...

Somn usor si vise placute cu ingerasi!
O:-)
Imagine
Mămica îngeraşului fluturaş Denisa Georgiana şi a micuţei Eliza Ana-Maria
Desene pentru un îngeraş: http://dennyg.daportfolio.com/
cristina_iancu

Sus

Mesajde obeala nicoleta pe 2 Oct 2009, ora 18:32

DRAGELE MELE
Va multumesc din suflet pt tot ceea ce faceti pt noi
Intr-adevar m-a ajutat mult sa scriu povestea Sofiei aici si s-o impart cu voi toate
Mi-a luat foarte mult timp , mai ales pentru ca imi doream sa protejez amintirea ei.
Am crezut ca, daca o tin numai pentru mine e mai bine. Dar am gresit si va multumesc pentru rabdare si intelegere
obeala nicoleta

Sus

Mesajde obeala nicoleta pe 2 Oct 2009, ora 18:43

INGERASUL MEU MICUT SI DRAG
Am vesti bune pentru tine , desi cred ca tu stii deja ce vreau sa-ti zic. Aseara a venit pe lume Diego Adrian , cel pe care cred ca tu l-ai trimis la Nela ca sa-mi dea si mie curaj mai departe. Iti multumesc gurita mea micuta ca ai avut gija de el si l-ai ajutat sa treaca cu bine peste tot. A sosit printre noi si Danielle si la anul o sa vina si verisorul sau verisoara ta( cine stie ce-o sa fie) pe care il asteptam cu bratele deschise. Oare tu ai avut grija sa se intample toate minunile astea in jurul nostru? Eu vreau sa cred ca da. Si vreau sa-ti mai zic ca si Oana iti multumeste pt ca i-ai dat o lectie foarte utila si acum a decis sa pastreze bebele care printr-o surpriza neasteptata o sa-i apara in viata. >:D< MULTUMESC IBITA MEA , INGERASUL MEU MICUT SI SCUMP PENTRU TOT CEEA CE FACI PETRU NOI. TE IUBESC SI MA GANDESC MEREU LA TINE , SCUMPA SI FRUMOASA MEA
obeala nicoleta

Sus

Mesajde obeala nicoleta pe 3 Oct 2009, ora 13:56

Stii Gurita mea micuta, mi-au spus ca, odata cu trecerea timpului o sa-mi fie mai usor , n-o sa mai doara asa de tare. Nu e deloc adevarat. E cea mai mare minciuna. :(( Mi-e tare dor de tine Printesa mea Gandul la tine ma ucide.Simt ca nu mai am aer. Si tot ce pot sa fac e sa plang.imi e asa dor de tine. Azi l-au botezat pe Manuel.Imi doresc tare mult sa fii putut sa trecem si noi prin momentele astea cu tine . Cate planuri ne-am facut...si acum s-au dus.Am sperat pana in ultimul moment ca ai sa ramai cu noi, ca esti inca vie la mine in burtica si ca atunci cand o sa iesi o sa incepi sa respiri si sa le arati doctorilor ca au gresit. offff Micuta mea iubita De ce tocmai tu?! de ce?!
TE IUBESC ASA DE MULT
MAMA
obeala nicoleta

Sus

Mesajde obeala nicoleta pe 10 Oct 2009, ora 20:34

sunt tot aici si tot singura Azi implinim exact 6 ani de la cununie Ce trece timpul Anul trecut pe vremea asta ii daruiam taticului tau cel mai frumos cadou Vestea ca o sa devina tatic Ce frumos era pe atunci Ce fericiti eram gurita mea micuta. Dar s-a dus totul cu vantul din februarie Te sarut dulce micuta mea iubita (*)
mama
obeala nicoleta

Sus

Mesajde CORINA SILVIA pe 10 Oct 2009, ora 21:40

Scumpa Nicoleta da-mi voie sa te imbratisez macar virtual si sa-ti trimit un gand bun si o rugaciune din inima >:D< [-o< @};- @};-
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole
Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
CORINA SILVIA

• YIM
Sus

Mesajde obeala nicoleta pe 3 Noi 2009, ora 19:20

:(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( Ce rost mai au lacrimile?! MI-E DOR DE TINE!!!! TE VREAU INAPOI!!!! DUMNEZEULE DACA ESTI ASA DE MARE SI PUTERNIC SI MILOS DE CE NU MI-O TRIMITI INAPOI?! DE CE MA LASI SA MA CHINUI ATAT??????!!!!! EU SUNT UN OM BUN SI N-AM FACUT NICIODATA RAU NIMANUI , DE CE MA CHINUI ATAT?! ~X(
IUBITA MEA MICUTA VINO INAPOI LA MINE >:D<
obeala nicoleta

Sus

Mesajde marwana pe 3 Noi 2009, ora 19:39

Te >:D< scumpa mamica, as vrea tare mult daca as putea sa ti iau durerea cu aceasta imbratisare, lacrimile te pot alina putin, nu ti pierde increderea in DD, el eset mare si puternic si intr o zi, cand va fi timpul va trimite un sufletel de care sa ai grija si pe care tu sa il iubesti. Sofia Maria este in sufletul tau, ea nu a plecat nicaieri, nimeni nu ti a luat o, doar fizic nu este langa tine dar ea vede zbuciumul tau, vede lacrimile tale si nu cred ca vrea ca tu sa fii atat de trista. [-o< pt O:-) tau
Alaturi de voi,
Imagine
marwana
Moderator

• YIM
Sus

Mesajde adina pe 4 Noi 2009, ora 12:46

Doamne draga mea stim ca este dureros , stim prin ce treci dar nu mai avem ce face din pacate , viata asa este prin ce ne este scris trebe sa trecem .Doamne dai la aceasta femeie putere intelepciune si incredere inea pentru aavea vointa ptr un alt copilas [-o<
Vreau sa-ti zic ca este enorm de greu , dar in viata trebe sa stii cum sa treci Dumnezeu ne si incearca stiu si eu am zis ca viata mea u mai are nici un sens , si stiu ca ceva din mine a plecat acolo sus cu el dar ... nu putem schimba nimic te obisnuiesti sa traiesti cu durerea aceasta imensa in suflet iti doresc multa putere, incredere si speranta te :* si multe @};- @};- @};- @};- ingerasului tau/.
adina

Locaţie: marghita
Sus

Mesajde CORINA SILVIA pe 4 Noi 2009, ora 13:58

Scumpa Nicoleta,draga de tine as dori sa-ti iau toata durerea ,ca sa poti vedea si mai ales simti dragostea fetitei tale.Iubita de ea ,e langa tine dar suferinta ta o impiedica sa-ti mangaie sufletul ,lacrimile si durerea ta ea o simte inzecit ,sigur doreste sa nu mai plangi sa o lasi sa-ti aduca pace si Lumina in sufletul tau atat de greu incercat.Esti un om bun ,esti o mama extraordinara,si lasa atata dragoste cat ai de daruit pentru fetita ta sa iasa la suprafata ,iar durerea sa se estompeze.Doamne, stiu cat e de greu ,roaga-te LUi ,nu-l invinui nu e El de vina.El te ajuta si te iubeste atat de mult ca pe ingerasul tau.Scumpa mamica de ingeras ,roaga-te sa te ajute Sofia,sa-ti aline sufletul si imediat ai sa simti o usurare si cum te inconjoara o mare iubire. >:D< >:D< @};- [-o< O:-) Dumnezeu sa te intareasca,sa fii sanatoasa!!!
CORINA SILVIA

• YIM
Sus

Mesajde oana macsim pe 4 Noi 2009, ora 16:23

draga mea nicoleta...in primul rand vreau sa-ti multumesc pentru cuvintele tale si vreau sa-ti spun ca acum,citind scrisoarea ta imi dau seama cu uimire cat de mult ne asemanam.eu inca nu am avut curajul sa-mi scriu povestea dar acum parca nici nu mai este nevoie.ma regasesc in fiecare cuvant al tau,in fiecare fraza.acum doua "sofii",doua adieri,se joaca impreuna alaturi de toti ceilalti ingerasi si sper sa ne dea puterea de a merge mai departe.iti trimit cu toata inima o calda imbratisare si ingerasului tau o rugaciune:aceea de a mangaia obrajii mamei ei si de a sterge lacrimile suferintei.oana,mamica sofiei.
oana macsim

Locaţie: roma.italia
Sus

Mesajde Bianca_C pe 6 Dec 2009, ora 01:52

Draga mea, la multi ani, cu ocaziua zilei tale de nume >:D<
Un la multi ani din suflet, pentru o mamica cu suflet, asa cum esti tu ;)
Iti daruiesc un buchet de @};- @};- @};- si o >:D< .....
O zi minunatat!!!!!
Cu drag, Bia :*
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow."
........my precious child.......
Bianca_C

Sus

Următorul

Scrie un răspuns
68 mesaje • Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro