Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Grupuri de suport ‹ Pentru Mamele de Ingeri
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Povestea ingerasului Denisa Georgiana (27.02.2009)

Despre si pentru ingerasii lor
Scrie un răspuns
452 mesaje • Pagina 1 din 24 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 24

Povestea ingerasului Denisa Georgiana (27.02.2009)

Mesajde cristina_iancu pe 13 Mai 2009, ora 21:38

Povestea ingerasului meu incepe ca orice poveste obisnuita cu o mamica si un tatic care se iubesc foarte mult, dar care inca nu au copii. Sunt tineri, proaspat casatoriti, si inca copilarosi. Nu prea stiu ei ce si cum este cu viata asta si mai ales despre ce inseamna sa ai un copil. Au vazut pe la rude, pe la parinti ce si cum e sa fii parinte si incepe sa le placa, se gandesc: cum ar fi daca si noi am avea un pui de om, un bebelus grasut si bucalat numai al nostru? Se pare ca era un gand foarte frumos. Mamica insa, era fan inrait al regimurilor de slabit care nu dau roade, iar in anul acela a fost la un medic care i-a dat niste pastilute s-o ajute sa devina mai zvelta si sa se pregateasca de bebe. A inceput tratamentul, si peste cateva zile a inceput sa simta senzatii de greata, ea pofticioasa inraita nu mai avea pofta de nimic, a zis ca o fi de la pastile, ca scria ceva de genul asta pe prospect. Au trecut cateva saptamani si a inceput sa-si puna intrebari? Oare nu o fi….? Hmm…nu prea cred nu are cum. A mai trecut putin timp si a facut testul. O liniuta…da, uite-o si pe a doua. A nu se poate, nu e bun, sa luam altul…si tot asa, a mers la plimbare prin trei farmacii diferite. Concluzia: Este cu ochi! O sa avem un bebe. Dar ce ma fac eu cu pastilele alea? Ce scrie pe prospect? Ca nu se recomanda in sarcina pt ca nu sunt studii facute pe gravide… Aoleu si eu ce fac acum? Eu am un bebe in burtica. Hai la dr! Dar dr e in concediu si dr de familie e in concediu. Hai in alta parte atunci, sa vedem ce o sa facem! Speriati mamica si taticul au plecat spre un doctor, sperau sa gaseasca pe cineva care sa-i indrume. Au ajuns acolo, mamica l-a vazut pe bebe, de fapt inimioara i-a vazut-o, un punctulet mic ce batea necontenit.
Doctorul a confirmat sarcina, i-a spus mamicii ca bebe are 8 saptamani. Dar insa, pt ca mamica a luat pastile nu stie ce sa-i zica asa ca dr recomanda avortul. Mamica a plecat plangand de acolo, nu vroia sa-si omoare fluturasul care crestea in burtica ei. Era bebelusul trimis de Dumnezeu ei, nu avea ea nici un drept sa-l omoare. Ce facem taticule? Hai sa mergem si la alti doctori sa intrebam, sa mai aflam pareri. Si au mers ei, au cautat, pana au gasit pe cineva care le-a vorbit frumos si care le-a zis ca va avea grija de mamica si de bebelusul ei, ca el nu promite ca va fi totul in regula dar ca va face ce se va putea. Luminita sperantei a patruns atunci in sufletele lor si au decis ca bebe va trai. Mamica l-a ascultat pe doctor si a facut analizele, iar la 13 saptamani a urmat prima ecografie de morfologie fetala a lui bebe. Bebe avea ochisori, avea manute si picioruse, ba chiar nasuc si gurita, avea tot ce-i trebuie si zburda prin burtica. Era bine si era sanatos bebe. Analizele lui mami erau bune. Mami se ruga la Doamne, Doamne sa fie bine bebe. A trecut timpul si burtica a crescut, bebelusul la fel, si la 22 de saptamani mami a facut o alta morfologie. A aflat ca bebe era fetita :x Mamica era bine si fetita ei la fel. Bebe tot crestea si burtica lui mami la fel. Doctorul zicea ca totul este bine.
Intr-o zi lui mami i-a fost rau, a durut-o burtica in partea dreapta. S-a speriat si desi era ora 3 dimineata a decis sa mearga la spital pentru ca i s-a parut ca nu e ceva bun. A mers acolo, doctorii i-au ascultat inimioara fluturasului, au consultat-o pe mamica si au zis ca mamica e bine. Dl doctor a zis ca nu mai face ecografie pt ca probabil pe mamica a durut-o burtica din cauza uterului care creste. Si a trimis-o acasa. Mamica a plecat linistita, bebe era bine, asa zisese dl doctor, nu? Zilele urmatoare pe mamica o durea spatele destul de tare si facea drumuri mai dese la toaleta, dar se gandea ca bebe e bine. Vorbea cu fluturasul ei, ii punea muzica. In a treia zi de la vizita de la spital mami s-a speriat ca a vazut urme de sange. L-a zunat pe dr, iar acesta i-a dat un tratament minune si i-a zis sa stea in pat. A doua zi mamica si cu taticul au fost la spital la nenea dr. Acesta a consultat-o pe mamica si i-a recomandat sa ia tratament si sa nu se miste din pat. Dar bebe? Nu facem ecografie? intreba mamica. Nu! a zis nenea dr, il agitam!. Du-te acasa mamico si stai in pat, bebe are 34 de saptamani, mai trebuie sa stea in burtica cel putin 2 saptamani. Mamica si taticul au ascultat sfatul lui nenea dr si au plecat acasa. In seara aceea mamica i-a spus povesti lui bebe, i-a pus muzica si a adormit gandidu-se la minunea din burtica. A doua zi mamica a inceput sa se simta rau, o durea burtica si se facea tare, tare, auzise ea de la dr ca astea sunt contractiile. Suna-l tu taticule pe dr sa vedem ce facem. Dr a raspuns si a zis sa fac injectii. Bun, dar cine sa le faca? Mamico hai, nu mai stam, mergem la spital. Te doare burtica nu? Off, ajungem acum. Mamica a patruns in lumea doctorilor, acolo unde vin bebelusii pe lume. Stia camera aceea camai fusese acum cateva zile acolo, si bebe era bine. Fluturasul ei zburda prin burtica atunci. Curaj mamico, e bine si acum! A venit o tanti care i-a pus mamicii un aparat minune pe burtica. Sa-i auda bataile inimii fluturasului. S-a chinuit tanti, ce s-a chinuit si nimic. Fluturasul nu se auzea. Repede, sa faca cineva o ecografie! Mamica nu intelegea ce se intampla. Precis statea fluturasul intr-o pozitie urata si nu i se auzea inimioara. Uite a venit domnul doctor. Uitel pe fluturas pe monitor, a crescut si s-a mutat nazdravana, e cu capul in sus. Doctorul e suparat, mai cheama pe cineva. Ce se intampla? De ce nu se mai vede batand inimioara fluturasului? Bebe e bine? Ce e cu bebe?...Domnule doctor, copilul asta e mort de ceva vreme…se aude o voce… Ce? A murit fluturasul? Cum ? De ce? Nu e adevarat. Poate se inseala ei, fluturasa mea e bine si sanatoasa. Mamica isi spunea in gand tatal nostru si spera sa nu fie adevarat, nu avea cum. A simtit cum iese bebe, se astepta sa o auda plangand. Nu a vrut sa i-oarate nimeni. Nici plansetul nu s-a auzit. Au infasurat-o pe bebe intr-un cearsaf si au pus-o intr-o cutie mica de injectii. Au pus cutia undeva jos, langa masa pe care era mamica. Mamica incerca sa-si vada fluturasul sa distinga printre acele urme de sange o manuta sau un piciorus pe care le-a vazut cum au crescutin lunile astea. Au luat-o. Au luat fluturasul. Fluturasul nu mai e. Lasa mamico, ca esti tanara si faci altul zise o asistenta, asa zise si domnul doctor… Stati ptin, cum ramane cu fluturasul? Mamica a ramas singura…burtica nu mai e si nici fluturasul.

Imagine
Au trecut 2 luni si 13 zile de atunci, mamica si taticul se intalnesc azi sa inalte un balonas, sa rosteasca o rugaciune si sa aparinda o lumanare pentru ingerasa. Este ziua mamelor de ingeri!

Somn usor, pui mic! O:-)

PS. Am scris aceasta povestioara la incurajarile Cristinei. Vreau sa-i multumesc ei in special si tuturor mamicilor care si-au scris povestea si mi-au dat curaj sa merg mai departe. Cand m-am intors de la spital, sfaturile pentru mame au fost primele pe care le-am citit. Sa va dea Dumnezeu sanate tuturor!
@};-
Ultima oară modificat de cristina_iancu pe 1 Noi 2009, ora 11:43, modificat de 2 ori în total.
cristina_iancu

Locaţie: Bucuresti
Sus

Re: Povestea ingerasului Denisa Georgiana (27.02.2009)

Mesajde marinela almeida pe 14 Mai 2009, ora 02:00

nu stiu ce pot spune sa aline durerea ce o simti e atat de greu....................e atat de nedrept eu iti doresc multa forta si putere sa treci peste acest cosmar in viata trebuie sa fim pregatiti pentru tot D-zeu ne pune la incercare nu inteleg intradevar de ce El care iubeste atat de mult copii de ce nu-i lasa alaturi de parintii lor acolo unde le este locul de ce ni ia de ce?............................nu pot sa inteleg .Eu mi-am pierdut ingerasul in urma cu o luna,dar de multe ori inca ma gandesc ca traiesc un cosmar nu-mi vine sa cred era totul atat de bine avea 30 de saptamani era perfect............dar nu mai e ,eu am norocul de a avea o printesa o cheama joana are 3 anisori ii tot ce am mai bun in viata ........da noi acum simtim ca viata nu mai are rost dar nu-i adevarat viata continua trebuie sa trecem peste tot trebuie sa fi puternice sa luptam ca sigurat intr-o zi vom putea avea fericirea de a vea un bebe..............................nu renunta.........multi pupici si forta
marinela pt
marinela almeida

Locaţie: portugalia
Sus

Mesajde veronicamincu pe 14 Mai 2009, ora 04:44

cat de frumos ai scris aceasta povestioara si cata durere reiese din cuvintele tale...
iti spun si eu "bun venit" in casa EMMA unde nimeni nu te judeca si unde esti inteleasa pentru ca nimeni nu poate intelege ce este in sufletul unei mame care si pierde copilul decat o alta mama indurerata si indoliata ....
fluturasa ta se joaca acum cu stelutele cerului si te vede si te iubeste iar atunci cand o vei chema ea va fi langa tine cu sufletul ei de ingeras curat
chiar daca nu o vezi ea este langa tine si iti va da puterea de a depasi acest moment tragic si te va invata cum sa traiesti cu durerea si dorul sufletului tau...
sunt alaturi de tine cu tot sufletul meu si te pupacesc si te imbratisez cu mare drag din departare >:D< :*
pentru fluturasul tau ingeras (*) [-o< @};-
mamica ingerasei Alessia Nicoleta
https://www.facebook.com/pages/Veronica ... 8773244725
https://www.facebook.com/profile.php?id=100001083837322
http://s837.photobucket.com/albums/zz295/veronicamincu/
veronicamincu

Locaţie: Harlow,uk (oras natal Buzau,Romania)
  • YIM
Sus

Mesajde simona bas pe 14 Mai 2009, ora 07:19

draga mea aici poti sa plangi fara sa te certe nimeni...poti sa tipe..si te aude toata lumea!Aici..vei lupta ca ceva sa se schimbe in bine!!!
Fii tare Dumnezeu..alaturi de ingerasii nostri ne iubeste!!!
Sa-ti de-a Dumnezeu putere sa iti gasesti linistea sufleteasca!!! (*)
Simona si Alin , parintii ingerasului Stelian!!!
simona bas

Locaţie: suceava
Sus

Mesajde cristina_iancu pe 14 Mai 2009, ora 08:02

>:D< Multumesc mult pentru primirea pe care mi-ati oferit-o si pentru incurajari >:D< Da, este greu, intradevar, chiar foarte greu. Stiu ca in primele zile nu realizam ce e cu mine, parca traiam intr-un vis urat si asteptama sa ma trezesc sa vad ca a fost doar un vis urat. Cat timp am stat eu in spital sotul meu a mutat lucrurile Denisei, le-a dus la tara la parintii mei. Cand am venit acasa le cautam, ma uitam in sifonier dupa hainutele acelea mici ce stateau pe umeras si pe care le priveam zilnic si imi inchipuiam ca fluturasul meu mic le va purta. Abia acum cateva zile am avut curajul sa le revad, si nici atunci pe toate. M-am uitat la salteluta de patut, aleasa de mami si tati, galbena, cu oite, sa aiba puiul vise pufoase, apoi au urmat patutul si dulapioarele, care stateau cuminti in cutiile lor asteptandu-si bebelusul. este o reclama acum la Tv cu Liana Stanciu, cu donarea de 2% pt o sectie noua la spitalul Marie Curie, cand vad acel patut gol, ma gandesc la patutul pe care l-am luat noi Denisei, un patut care inca isi asteapta bebelusul.
Imagine
Mămica îngeraşului fluturaş Denisa Georgiana şi a micuţei Eliza Ana-Maria
Desene pentru un îngeraş: http://dennyg.daportfolio.com/
cristina_iancu

Sus

Mesajde nicoleta pe 14 Mai 2009, ora 09:54

Buna, Cristina noastra scumpa!
Atat de mult ma doare sufletul de cate ori aflu ca mamici sau prunci sufera din simplul motiv ca isi doresc normalitate, ca isi doresc o viata simpla de familie, in care mama si copilul chiar sunt pioni elementari.
Vezi tu, draga noastra, soarta ne este fixata inainte de a veni noi pe aceasta lume, iar necazurile sunt mai greu de suportat la tinerete, dar trebuie sa invatam sa traim cu ele in suflet, chiar daca e atat de greu.
Tu vei fi mereu mamica iubitoare a Denisei, iar ea va fi vesnic fetita ta, chiar daca soarta a ales ca ea sa zburde printre astre, chiar daca nu o poti pupaci de noapte buna.
Dar, poti sa zambesti spre ea, spre Cerul care ii lumineaza sufletul dulce.
Ea va fi mereu linistita atat timp cat va vedea ca esti bine, ca esti tare si traiesti frumos.
Sufletul tau atat de frumos va aduce mereu liniste pentru ea, pentru minunea care este langa tine dar nu o vezi.
@};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- si admiratia mea, pentru mamica din tine, iar o portie mare de pupici pupaciosi, sper sa ajunga la obrajorii tai oferindu-le un zambet garantat pentru astazi.
Cu mare drag, Nicoleta!
nicoleta

Locaţie: petrosani
Sus

Mesajde cristina neamtu pe 14 Mai 2009, ora 12:25

Draga Cristina,ma bucur ca ti-ai facut curaj si ai scris povestea Denisei aici.
Dupa cum vezi,mamicile de ingeri sunt extraordinare,iti inteleg durerea,te asculta si cel mai important aici nu te judeca nimeni.
Ai scris atat de frumos povestea ingerasei tale!
Sunt sigura ca Denisa e mandra de mamica ei iubitoare si puternica!
Te imbratisez,cu mult drag! >:D<
cristina neamtu

Locaţie: bucuresti
Sus

Mesajde nicoleta pe 14 Mai 2009, ora 17:16

Buna, Cristina scumpa!
Iti multumesc, draga mea, pentru gandurile tale bune si pentru pupicii care fac minuni la orice suflet care iubeste si sufera.
Te imbratisez si iti doresc sa ai parte de un castig mare la loterie: milioane de bucurii.
Un brat mare mare de @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- pentru sufletul tau atat de frumos.
Te pupacesc pupaceste cu pupici pupaciosi, zana dulce de ciocolata ce esti tu.
Cu mult drag, ...eu-no!!! ;)
nicoleta

Sus

Mesajde cristina_iancu pe 14 Mai 2009, ora 17:24

>:D< Imbratisez cu mult drag mamicile curajoase >:D<
Imagine
cristina_iancu

Sus

Mesajde nicoleta pe 14 Mai 2009, ora 17:28

No, ...si noi te imbratisam tot cu mult drag, NA!!!
Numai bine, scumpa noastra, sa ai o seara frumoasa. Sa fi iubita de cine vrei tu si ocrotita de Sfanta Fecioara mereu.
Pupici pupaciosi cu mult drag, ...eu!
nicoleta

Sus

Mesajde Liliana pe 14 Mai 2009, ora 22:03

Cristina, prezenta ta aici, pe Forum, este urmarea unei dureri...
Cum sa te intampin cu "bun venit" ? Totusi, venirea ta aici va insemna pentru tine un bun pas pentru mai departe.
Fluturasul tau, fetita ta, Denisa Georgiana are de azi, in urma decizie tale de a ne impartasi povestea sa, un balonas alb cu numele sau si o pagina speciala in zona "Ingerasii nostri" http://www.organizatiaemma.ro/node/464.
Ziua in care ea a plecat printre ingerasi este de acum notata in calendarul EMMA http://www.organizatiaemma.ro/node/410
Este modul nostru de a-ti fi alaturi, este primul gest spre sufletul tau...
Te imbratisam si te asteptam sa vii aici oricand vei simti nevoia sa vorbesti cu Denisa sau despre ea.
Noi te vom asculta, te vom sustine cand durerea va fi greu de dus si iti vom inconjura sufletul cu caldura imbratisarii noastre.
Cu mare drag,
Liliana
Nu sunt mama de inger, dar totusi sunt aici. Alaturi de voi, parintii de ingeri...
Liliana

Sus

Mesajde Bianca_C pe 14 Mai 2009, ora 22:27

Cristina, draga mea >:D< .....iti spun cu tristete "bine ai venit" printre noi, si totusi ma bucur ca ti-ai facut curaj si ai scris povestea ta si a micutei tale, Denisa :*
O alta poveste trista, un alt ingeras in Ceruri, o alta mamica care sufera si careia ii e atat de dor..........oare de cate asemenea povesti va mai fi nevoie ca oamenii sa inteleaga ceva?! [-(
Mereu ma intristez cand citesc.....durerea celor de langa mine, si in special durerea unui parinte, si totusi asta e realitatea, una atat de trista si e viata in care traim si e lumea in care incercam sa supravietuim, zi de zi, noapte de noapte cand dorul si durerea nu ne lasa sa dormim :-<
Dar, gandeste-te.......micuta Denisa e langa multi ingeri frumosi, ingerii nostri, e intr-o lume mai buna, unde nimeni nu ii poate face vreun rau, unde o sa primeasca atat de multa iubire.
Si tot ce va primi ea....acolo, in paradisul ingerilor, iti va trimite tie aici, pe Pamant pentru a avea curaj si putere sa mergi mai departe.
Te imbratisez din suflet >:D<
Aici ma vei gasi ori de cate ori vei avea nevoie de un sprijin, aici nimeni nu te va judeca si tot aici durerea ta este inteleasa si gandurile noastre sunt din suflet
All my love and God Bless you.
Bianca C ( mamica lui Patrick )
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow."
........my precious child.......
Bianca_C

Sus

Mesajde cristina_iancu pe 15 Mai 2009, ora 06:44

:* >:D< Ms frumos liliana

:* >:D< Pup si imbratisez cu drag Bianca_C

Ma simt mai bine acum ca mi-am deschis sufletul. Ma simt mai bine pentru ca stiu ca aici lumea ma intelege ca vreau sa-l plang copilul, ingerasa lui mama mica si scumpa, fetita mea, Denisa. Prin jurul meu nu aud decat lasa ca esti tanara si faci tu altul. Stati mai oameni buni, eu mi-am pierdut fluturasul, nu are nimic de aface cu faptul ca eu sunt tanara. Daca esti tanar nu suferi? Poate ca eu nu mi-am cunoscut copilul aici pe pamant, dar a stat cu mine 8 luni si jumatate, i-am cantat mii de cantecele si i-am spus mii de povesti. O vedeam crescand, iar pe mine ma vedeam o babuta batrana intampinandu-mi nepotii cu dulciuri. M-am invinovatit atat de mult pt pastilele alea, iar cand am vazut ca ea creste si este bine nu stiam cum sa-i multumesc mai mult lui Doamne, Doamne. Denisa avea DPN pe 11 aprilie, iar eu sunt nascuta pe 14 aprilie. Deja o vedeam capoasa ca mine, sustinandu-si parerea ei pana in panzele albe, desi stiind ca nu are dreptate :) Credeam ca Doamne, Doamne imi va face cel mai mare cadou din viata mea anul asta. Dar se pare ca El a vrut-o inapoi la El. Ma rog in ficare zi la Doamne, Doamne si la Maicuta cea Sfanta sa aiba grija de puiul meu si sa-i transmita ca mami o iubeste [-o<
Imagine
cristina_iancu

Sus

Mesajde camelia73 pe 15 Mai 2009, ora 08:16

draga Cristina,nu te invinovatii pt ce s-a intamplat,stiu e greu si eu trec prin aceleasi "chinuri" ma intreb de ce? ,de ce nu am simtit ca copilul meu sufera,are nevoie de ajutor,cum a fost posibil sa moara in mine si eu sa nu stiu sa nu simt,lucrez ca asistent medical de 8 ani,lucrez zilnic cu gravidute,ma credeam destepta,le dadeam sfaturi,la teorie eram as ,dar viata mi-a aratat ca la practica sint la pamant.Ingerasul meu s-a nascut vineri,joi seara mi-a fost rau ma durea burta,spatele dar am spus singura "e 11 noaptea lasa ca imi trece pana dimineata ,am luat no-spa si m-am linistit ,a doua zi am mers la medic dar bebe meu murise cu o seara inainte dupa cum au spus medicii.Iti spun sa nu lasi sentimentul de vinovatie sa puna stapanire pe tine pt ca eu m-am gandit la mine daca am sa ma simt vinovata(desi in suflet asta simt) nu voi aveam curajul sa o iau de la capat cu o noua sarcina pt ca imi va fi teama ca undeva sau cu ceva voi gresi iar,de aceea trebuie sa ne luptam cu gandurile nostre sa nu le lasam sa puna stapanire pe noi.
camelia,mamica ingerasului ioana nicoleta
camelia73

Sus

Mesajde Bianca pe 15 Mai 2009, ora 18:16

Offfff, draga Cristina >:D< .....tocmai am scris unei alte mamici tocmai poposita printre noi si am remarcat faptul ca pe langa voi doua, ni s-au mai alaturat alte doua mamici, in doar cateva zile.....si ma intreb cum sa-mi aleg cuvintele, pentru a nu ma repeta dar pentru a transmite totusi compasiunea pe care o simt pentru voi =(( ....fiecare poveste este atat de trista...atat de incarcate de durere, de dor, de vise curmate, de intrebari.... stiu ca iti cauti vina...toate facem asta..." de ce a trebuit sa fie asa? de ce tie? de ce fetita ta? ce ar fi fost daca....?", sunt intrebari care te vor bantui multa vreme, dar sper din tot sufletul sa-ti dea Dumnezeu puterea de a accepta ceea ce nu poti schimba....

Denisa Georgiana, fetita ta, desi a plecat, va fi mereu alaturi de tine si o vei recunoaste si ii vei simti prezenta prin tot felul de semne...cum ar fi fluturasii pe care ii vei vedea de acum incolo...si alte semne...si alte semne...

Bine ai venit printre noi, mamico >:D< ....pentru ca printre noi, nu te vei mai simti atat de singura...pentru ca printre noi , te vei simti mai aproape de micuta ta....si pentru ca, printre noi fiind, nu te vei mai simti stinghera, cand vei simti nevoia sa-i pomenesti numele feittei tale....Natasha Georgiana.... Iti trimit un brat de flori pentru micuta ta si pe tine, te imbratisez cu toata compasiunea... @};- @};- @};- @};- >:D< :x
...in memoria Lor si cu tot sufletul alaturi de Voi! Bianca
http://www.biancabrad.com/pierderea_sarcinii/
http://www.youtube.com/watch?v=lx74_vfrLcE
Bianca
Fondator E.M.M.A.

• Site web
Sus

Mesajde marrya31 pe 15 Mai 2009, ora 18:37

Ai scris atat de frumos... Sigur ingerasul tau de acolo de sus e mandra de mamica ei... @};- @};- @};-
marrya31

Sus

Mesajde cristina_iancu pe 16 Mai 2009, ora 12:16

>:D< Va multumesc frumos pt sprijinul si incurajarile pe care il primesc de la voi >:D< E bine sa stii ca nu esti singura, ca e normal ceea ce simti, ca desi toti din jurul tau incearca sa-ti ascunda sau sa se fereasca de tine, cineva aici te intelege. Stie ca e normal sa plangi, e normal sa pui intrebari...Asa cum imi spuneai tu Bianca ca o sa gasesc semne, pot sa spun ca am gasit. La cateva zile dupa ce m-am intors de la spital o buna prietena a venit sa ma viziteze. Mi-a povestit ca are o colega graviduta la munca, ce asteapta o fetita pe care o s-o cheme Denisa Georgiana :)

Cand eram la spital cineva mi-a zis sa uit ca nu a fost decat un vis urat. Ce stia ea? Sau poate ca trebuia sa stie ca si ea a fost mama. 33 de saptamani si 6 zile cat te-am avut in burtica fluturasule am fost cea mai fericita femeie din lume. O alta lume se deschidea in fata mea atunci simteam pentru prima data cum e sa fii mama. Mi-erai atat de draga cand aveam mai multa treaba la birou si tu faceai galagie acolo in burtica si nu ma lasai in pace pana nu puneam mana pe burtica...Imi imaginam cum esti, daca ai parul cret, ca tatal tau, sau ochii verzi si parul blond cum are bunica... Imi lipsesti tare mult fluturasul meu mic... [-o<
Imagine
cristina_iancu

Sus

Mesajde Bianca_C pe 16 Mai 2009, ora 13:17

Draga mea >:D<
Gandeste-te: mai presus de toate ai fost si esti MAMA :* , sa nu uiti asta niciodata.
Si cand ti-e mai greu si pici asa intr-un colt cu melancolie, gandeste-te si spune-ti:
"I am the best".
Inchide ochii si spune-ti: "I will be fine."
Deschide sufletul si spune-ti: "I am stronger."
Si daca dubiile nu iti dau pace.....iti mai spun eu odata: esti o mamica frumoasa, sunt sigura, esti o mamica puternica si esti o mamica care merita mult mai mult :x
Nu uita........niciodata, nu-ti refuza nimic, totul iti apartine.
All my love :x
Bia mica
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow."
........my precious child.......
Bianca_C

Sus

Mesajde cristina_iancu pe 16 Mai 2009, ora 13:33

>:D< :*
Ultima oară modificat de cristina_iancu pe 1 Noi 2009, ora 11:44, modificat 1 dată în total.
Imagine
cristina_iancu

Sus

Următorul

Scrie un răspuns
452 mesaje • Pagina 1 din 24 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 24
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro