....as vrea ca aceasta imbratisare virtuala sa aiba puterea de a-ti transmite toata caldura si compasiunea de care sunt capabila....si crede-ma ca sunt, pentru ca stiu foarte bine...mult prea bine, ce este acum in sufletul tau
.... Stiu ca acum, la nicio luna dupa ce ai pierdut-o pe fetita ta, Ayanna Stefania, nimic dar absolut nimic, nu iti alina durerea crunta care a pus stapanire pe sufletul tau
...dar sper din tot sufletul ca in acest locas, sa gasesti intelegerea si spriinul emotional de care ai nevoie, pentru a putea merge mai departe.... Noi toate care ne-am strans aici, suntem unite prin tot ceea ce simti tu acum si asta ma face sa cred ca, fiindu-ti alaturi, chiar si numai virtual, te vom putea ajuta macar un pic, punand umarul sub Crucea ta si calauzindu-te cu multa blandete, pe drumul vindecarii.....
pentru tine si ingerasa ta, pupici dulci pentru Ayanna si pupici pupaciosi pentru tine, zana noastra de cicocolata.
şi te
, multe
şi o 
si trimit catre printesa ta Ayanna Stefania
si
.
pentru a-ti aduce veselie si zambete.
,iar catre ingerasa ta,Ayanna Stefania trimit multe
si 
.
calda chiar daca virtuala ea este sincera.Sper ca acum sa te simti un pic mai bine acum cand stii ca nu esti singura.Ingerasul tau scump Ayanna Stefania chiar a ajuns la stele, alaturi de toti ingerasii, ea te vegheaza si te protejeaza acum.
calda si un brat mare de
pt tine
pt
tau Ayanna Stefania
( intr-o zi o sa fiti impreuna, insa mai e mult pana atunci ), acum trebuie sa lupti si sa mergi mai departe, meriti tot ce e mai bun.
for you and for Ayanna Stefania
PENTRU AYANNA STEFANIA,IAR PENTRU TINE O
CALDA. 

mamicuta indurerata si iti doresc o saptamana linistita, iar scumpeii tale multe