"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent
și mai puternic decât cel viu" Antoine de Saint-Exupery
"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem cu toţii
în aceeaşi barcă!" Martin Luther King Jr.
"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei
pomeni, mi se va frânge sufletul."
"Nicio talpă nu este atât de mică, încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"
"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face diferenţa între ele!"
"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină
mai mare decât Iubirea"
Robert Binder
"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"
"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".
"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."
"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi,
e ca şi cum ne-am
reîntâlni cu ei..."
"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară
şi amintirile o cărare, aş urca în
Rai şi te-aş aduce din nou acasă."
"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină, ca să ştim că sunt fericiţi!"
"În cartea vieţii, un înger a scris despre naşterea copilului meu. Apoi,
închizând cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pământ!".
"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."
Va multumesc, scumpe mamici ca sunteti alaturi de mine! Incerc din rasputeri sa imi stapanesc frica, incerc sa fiu optimista si, de obicei, in timpul zilei reusesc... este mai greu noaptea cand nu imi pot stapani si visele, dar D-zeu e mare si cu ajutorul lui sper sa reusesc. Mica mea printesa, te iubesc, te iubesc enorm! Am venit sa iti spun azi ,cand au trecut 4 luni de cand ai primit aripioare, La Multi Ani in vesnicie! Te iubesc, puisorul meu scump, te iubesc, te iubesc, te iubesc!
Dragostea mea, mi-e tare dor de tine! Te iubesc, puisorul meu mic si scump si gandul meu este mereu la tine! Stii, la cimitir totul este alb, acoperit de zapada si tu dormi atat de bine... somn usor, mica mea minune...somn usor...
Nue singurica, pe langa acel baietel sunt mi si mi de ingeras, sunt sigura ca acolo unde sunt se joaca toti si sunt fericiti, somn usor tuturor ingerasilor nevinovati.
Fetita ta iubita se incalzeste cu iubirea ce i-o porti si este langa tine mereu...uneori iti mangaie obrajii inlacrimati...si te tine de mana atunci cand iti este mai greu... Marta Anastasia nu este singura asa cum nici tu draga mamica nu esti. Suntem alaturi de tine.
Alaturi de voi, Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!), mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
scumpe mamici , va multumesc pentru suport. Am fost azi la eco si l-am vazut pe bebe mic... care este deja destul de mare... are 13 saptamani . Iubirea mea mica, te iubesc, azi se implinesc 5 luni de cand ai primit aripioare, te iubesc puisorul meu mic si scump, te iubesc! Zbor lin meu iubit, printre norisori si .
Sint si eu alaturi de tine si te Marta Anastasia(ce nume frumos!) este cu voi, traieste in inima voastra pentru eternitate. pentru ingerasul tau. Iti doresc o sarcina fara probleme si un bebe sanatos.
Raghda, zimbetul inocentei, gingasia unei flori, puritatea unui inger Raghda traieste in inima noastra.Te iubim ingeras mic.
Chiar daca 1 Martie nu a venit cu mult soare si ciripit de pasarele cum ne-a obisnuit, noi tot l prmim cu mare bucurie in suflete si cu multa intelepciune...ne vesteste primavara...un nou inceput....LA MULT ANI draga mea, primeste din partea mea un mare buchet de ghiocei impreuna cu multumirea ca faci parte din familia E.M.M.A.
AMALIA, mama ingerasei SOFIA IOANA....plecata mult prea devreme .... ...Ma prefac puternica, ma imbarbatez cand mi-e greu si ma fac ca ma tin singura in brate, si-mi sterg lacrimile sa redevin puternica....
Nu e singura papusica ta ! Patri a mea sigur ii este prietena si se joaca acolo in Rai cu ea ! Un 1 Martie linistit iti doresc si micutei tale un martisor plin de lumina!
Delia - mamica printesei- ingeras Patricia Vanesa ( 12.10.2004 - 24.05.2010 ) Am fost o mamica fericita 5 ani,7luni si 12 zile, voi fi o mamica de ingeras o viata intreaga. http://inmemoriamaktaapatriciavanesa.blogspot.com/ http://www.youtube.com/watch?v=j0oOmz7grmQ
Oly te stiu ca cuvintele nu pot expima ce simtim, nici nu au cum dar sa sti ca aici nu trebuie sa explici detaliat ce te framanta si cat de tare te doare...noi stim, din pacate... iti doresc alinare si fie ca ingerasa ta sa te tina de manuta si sa-ti ghideze pasii toata viata
ingeras scump apari in visul mamei tale iubite si daruieste-i o imbratisare...are nevoie sa te simta....pui dulce...sper ca toti ingerasii sa isi viziteze in aceasta noapte mamicile si sa le daruiasca o imbratisare de ziua mamei....
Scumpe mamici, va mutumesc ca nu m-ati uitat, eu am incercat sa mai intru, dar sunt sub paza stricta...sotul a acaparat calculatorul si mie mi-a lasat telecomanda si cum eu ajung ultima de la servici... Sau intamplat multe in ultima perioada, dar printre multe lacrimi si stres, am si o veste buna, in burtica este o mica printesica, care, desi are numai 170 g,cand am fost la eco, dadea din manute cu miscari de balet Va imbratisez cu drag prietene bune ! Scumpi sa va jucati frumos printre norisorii incalziti de soarele de primavara!
Marta, mica mea minune, tu esti mereu in inima mea, sunt deja 6 luni de cand ai plecat, te iubesc puisorul meu mic si scump! te-am visat, iubita mea, erai maruta, aveai perisorul blond si un zambet minunat! erai fericita ca te legana tati pe piciore... Acum ca esti un pic mai mare, te rog sa te joci frumos si sa ai grija de mai mici! Te iubim printesa mica ! Zbor lin printre norisori si !
draga mea....ce mai faci tu oare???????/burticuta ta ce mai face???a iesit la iveala mica printesa???????asteptam vesti de la tine....
AMALIA, mama ingerasei SOFIA IOANA....plecata mult prea devreme .... ...Ma prefac puternica, ma imbarbatez cand mi-e greu si ma fac ca ma tin singura in brate, si-mi sterg lacrimile sa redevin puternica....
Am indraznit si eu sa iti scriu...povestea micutei tale seamana mult cu a lui TUDOR Cred ca micuta MARTA a ajutat-o pe surioara ei sa vina pe lume Zbor lin MARTA
.... gandurile bune si pozitive sunt indreptate catre tine....
In response to the people talking about pgslot th, pro pgslot, game crack pg, all pg slot websites are tested, online slot game, pg slot new camp, direct pg web slot, pg slot enter the system, pg slot play online, play slot like pg, slot game, slot online pg, try playing the slot game on the pg web site, slot pg logo, pg slot enter play, try playing pgslot, pg slot slot game, pgslot mobile, try playing pg slot for free, slot pg new website, I recommend this pg slot for web slot web direct pg, try playing the slot game pg, pg slot, web site directly slot camp pg, pg slot, pg camp, online slot slot, pg slot, slot pg slot, try playing the pg slot game for free, trial slot, pg web page, pg trial slot, pg slot in th, the pg slot website is good, new slot game pg, trial slot game play pg, all pg slot websites are tested, pg slot, play pg game, also. See More Great Useful PG Slot Site 3d6e67b