o poveste trista si in acelasi timp fericita ... ai un ingeras in cer si unul pe pamant, prin Yannis il vezi crescand si pe Alexandru ... stiu ca nu e acelasi lucru, dar tot e mai bine decat sa ii fi pierdut pe amandoi. Ai avut 2 luptatori, dar din pacate doar unul a invins aici pe pamant, celalalt a castigat o viata mai buna acolo, sus in cer. Dureros sa trebuiasca sa canti La multi ani! copilului tau de pe pamant cand sti ca
tau din cer a plecat cam in acelasi timp. Cautati puterea sa ii zambesti si sa te bucuri de Yannis si mereu sa sti ca Alexandru traieste prin intermediul fratiorului lui.
al cerului Alexandru si multi ani minunati aici pe pamant
de pe pamant Yannis.
cu mult drag si i ti urez'' Bun venit'' in familia noastra, este pacat ca a trebuit sa te cunoastem datorita acestei dureri si totusi este bine ca ne ai permis sa il cunoastem pe Petru Alexandru. De acum nu vei mai fi singura, aici puiutul tau traieste,aici ii poti vorbi, poti plange cand simti nevoia fara ca cineva sa ti spuna ca trebuie sa uiti, sa mergi mai departe, ca asa a fost mai bine, de altfel cuvinte pe care sunt sigura ca le stii si nu ti fac bine deloc. I mi pare tare rau pentru pierderea micutului tau ingeras Petru Alexandru, stiu bine cat de greu este pentru ca nici un copil ce il vei avea nu il va inlocui.
si i ti trimit un brat mare de
, inteleg cat de greu este cand '' un och rade si altul plange''.

, lumina vesnica
si mii de
.
si unul de curaj, iar pentru
tau frumos, un curcubeu de
.
, milioane de
si mult
Ma bucur ca ti-ai deschis sufletul aici pe forum, dupa cum vezi durerea ti-e inteleasa aici si oricand vrei sa vorbesti despre ingerasul din cer o poti face. Mereu vei gasi niste mamici de ingerasi care iti vor fi alaturi cu o vorba frumoasa.

care a plecat de langa tine...
, pentru tine, iar
tau iubit, mii de
si mii de
in dar..

Alexandru mii de
si ma bucur ca mamica ta a gasit aceasta familie care atat mie cat si altori mamici le-a facut mult bine.
, lumina vesnica
, multe
si
.