Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Grupuri de suport ‹ Pentru Mamele de Ingeri
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

o alta mamica de ingeras PLOIESTI

Despre si pentru ingerasii lor
Scrie un răspuns
46 mesaje • Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3

Re: o alta mamica de ingeras PLOIESTI

Mesajde ynutaa pe 1 Iul 2016, ora 19:24

Ce minciuna...cica durerea trece...in schimb devine din ce ince mai mare...simt ca ma sufoc iubirea mea..te vreau langa mine... NU VREAU SA TRAIESC FARA TINE.
.sper sa fie doar o perioada mai grea pt ca am inceput sa nu mai simt nici o placere in viata asta.peste tot vad numai parinti fericiti...simt ca nici un alt copilas de as avea nu are cum sa fie ca tine...nici macar nu stiu daca sa mai incerc sa fac pt ca nu as putea sa il iubesc ca pe tine...tuesti erai perfect ...ma macina durerea ma simt obosita...incerc sa fiu puternica dar nu mai pot...am obosit sa ma prefac ca sunt mai bine..nu sunt...sunt mai rau din ce in ce mai rau...parca revine si ciuda pe DUmnezeu...nu inteleg de ce ....putea sa ma ia pe mine sa imi ia picioarele mainile dar nu pe TINE ...TE IUBESC ERIK ....
ynutaa

Locaţie: ploiesti romania
Sus

Mesajde ynutaa pe 6 Iul 2016, ora 22:51

...3 luni...inca nu imi vine sa cred ....mi-e atat de dor de tine puiul mamii...nu pot trece peste durere...fiecare copilas pe care il vad imi da durere...sunt invidioasa dragul meu...e urat dar nu stiu ce sa fac...tu esti perfect puiul meu dar nu te pot avea langa mine...te regasesc in fiecare baietel pe care il vad...dar nu esti tu...tu esti unic puiul mamii esti tot ce poate fii mai frumos mai drag pe lume si in afara ei...esti universul meu ...esti inima sufletu gandul si sangele meu...sa nu te simti singur dragul mamii ...mama e cu tine mai presus de timp si spatiu...doare...doare atat de rau incat nu exista nici o alinare..am invatat sa imi pun masca fericirii dar atat ...te rog puiul meu asteapta-ma ...te implor asteapta-ma cumintel pana cand iti voi fii alaturi pt vecie...te ador erik nimeni si nimic nu e mai presus de tine tu esti TOTUL
ynutaa

Sus

Mesajde ynutaa pe 6 Aug 2016, ora 14:02

TOTUL sau NIMIC ...
Acum 4 luni am pierdul TOTUL...NIMIC nu a mai fost la fel..."TOTUL" era el...TOT ce imi doream ,TOT ce speram,TOT ce visam , TOT ce iubeam mai mult a zburat si a ramas doar NIMIC....acum TOT ce mai am e doar un dor imens si o iubire nemarginita...in inima mea el e TOTUL si NIMIC nu va putea schimba asta niciodata
Zbor lin inger frumos !Te iubeste mamica muuult muuuult de tot dragul meu Erik
ynutaa

Sus

Mesajde ynutaa pe 6 Sep 2016, ora 17:06

La multi ani ingeresti baiatul meu !! Esti baietel mare acum..
probabil ajuti ingerasii acolo ...ingerasii mici ...mi-e atat de dor de tine incat simt ca ma sufoc...as vrea sa fiu langa tine dar nu pot decat cu sufletul ...sa fiicuminte puiul meu...sa ai grija de francesca si de toti ingerasii care vin sa le fii alaturi ca tu esti marisor acum si stiicum merge treaba pe acolo...sa stii ca francesca este acum ca si verisoara ta pt ca eu o vad pe mamica ei ca pe o surioara ...si te mai roaga mamii ceva...daca poti vino si la mine in vis ca am o perioada mai grea ....daca nu poti nu e nimic mamii te iubeste mult si o sa isi revina pt ca nu vreau sa ma vezi asa..te iubesc mai mult ca viata baiatul meu drag nimeni si nimic nu va putea schimba asta niciodata
ynutaa

Sus

Mesajde Chibi pe 7 Sep 2016, ora 11:35

Draga Erik,
Sper ca ai avut parte de o petrecere minunata in gradina cu suflete, ca v-ati jucat printre mii si mii de stelute si ca ati alergat pe campii cu flori minunate. Ne este tuturor foarte dor de voi . Te rog si eu, la fel ca mamica ta sa ii fii alaturi in perioada asta grea, sa o incurajezi si sa ii povestesti despre toata dragostea pe care i-o porti ... sunt sigura ca sufletul ei te va auzi.

Va trimit tuturor mii si mii de pupici si imbratisari!
Dottie - 08.08.2014
Francesca - 31.03.2016
Nu o sa va uitam niciodata si va vom iubi mereu din toata inima!
Chibi

Locaţie: arad romania
Sus

Mesajde ynutaa pe 8 Sep 2016, ora 18:55

Dragul mamii am ajuns sa cred ca tu cu francesca si dottie ati facut in asa fel ca sa o cunoscpe andreea...nu credca e o coincidenta ca de cate ori simt canu mai pot merge inainte ea imi trimite cate un mesaj care ma face sa imi revin si sa continui pe acest drum crunt al durerii.abia acumam inteles ca semnul de la tine estechiar ea si iti multumescdin suflet ca ma ceghezi si ai grijade mine chiardaca normal ar fii fost invers...te iubesc mai mult decat pot exprima in cuvinte esti mandria mea cea mai mare comoara a sufletului meu si nimicnu va schimba asta cat timp voi trai si dupa...
ynutaa

Sus

Mesajde ynutaa pe 10 Sep 2016, ora 21:43

Iubitul meu dupa cum stii astazi sunt un pic mai bine ...ca de obicei andreea a fost langa mine si m-a ajutat sa trec si perioada asta atat de urata...nu m-am mai dus la tine la cimitir dar stiu ca tu nu esti acolo...te simt langa mine...esti in fiecare gand de cand ma trezesc si pana adorm...tu ai dat un alt sens vietti mele...m-ai invatat ce este durerea absoluta dar si mi-ai aratat iubirea nemarginita pe care nu am mai simtit-o niciodata inaintea ta si sunt sigura ca nici nu o voi mai simti pt altcineva ...poate pt o surioara...nu vreau fratior...as simti ca ar vrea sa iti ia locul si asta chiar e imposibil.in inima mea tu ai locul cel mai special...de fapt toata inima mea esti tu acum...poza ta este hrana mea iubirea pt tine este sufletul meu .ma hranesc cu speranta ca intr-o buna zii te voi putea tine in brate si sper sa stii ca nu exista si nu va exista niciodata ceva sau cineva pe care sa il iubesc mai mult decat te iubesc pe tine.iti multumesc ca m-ai ales sa iti fiu mamica.sunt mandra ca esti fiul meu si te iubesc mai mult decat pot exprima in cuvinte .tu esti ingerul meu fiul meu mandria mea sufletul respiratia viata sangele aerul ...tu esti TOTUL
ynutaa

Sus

Mesajde caresse pe 23 Sep 2016, ora 16:24

Ma regasesc atat de mult in cuvintele tale,scumpa mea ...te >:D< straaaaaans si chiar daca nu mai intru atat de des pe forum , sunt mereu cu sufletul langa voi !
[-o< [-o< [-o<
caresse
Moderator

Locaţie: romania
Sus

Anterior

Scrie un răspuns
46 mesaje • Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro