, stiu ca astazi e o zi cu totul si cu totul speciala...o zi in care bucuria si durerea laolalta sunt mai intense decat oricand..... Ziua in care ar fi trebuit sa-ti sarbatoresti gemenii, sa-i strangi in brate, sa-i saruti pe obrajori si sa le canti, amandurora "La Multi Ani"..... Dar nu poti sa o faci toate astea decat.... pe jumatate
.....
!
...
, cu drag....

,acum ca tot e Dragobete 

pentru tot frumosul care te defineste si care iti face loc in sufletele noastre.
plina de caldura , un brat mare de
pt tine
pt
tau baietel
si un brat mare de
pt tine
pt Miruna Elena
cu mult drag, sa incerc sa ti alin durerea ce o simti azi in suflet la implinirea a doi anisori de cand fratele Mirunei a primit in dar aripioare de la DD, incerc sa mi imaginez ct trebuie tie sa ti fie de greu azi. Stiu ca vei plange la fel sau poate mai mult decat anul trecut, te vei feri ca cei apropiati sa nu ti vada zbuciumul din suflet si lacrmile de pe obrazi. E greu dar tu vei reusi pt ca esti o mamica tare puternica, azi eu am aprins o lumanare pt ingerul tau scum dar i am trimis si multe zambete, i am spus ca unul este de la tine asa ca .....daca gasesti un pic de putere trimite i si tu unul ca sa ma creada.
tare tare
pt
tau
drag ai plecat de langa mine si ai zburat acolo sus de unde ne veghezi in fiecare zi.Stiu ca de acolo te uiti la surioara ta si vezi cat este de iubita si deaceea ai grija ca ea sa se faca bine mai devreme de termenul care ni la spus doctorul.Da Miruna este bolnavioara de saptamana trecuta dar culmea chiar astazi a inceput sa se simta mai bine.