mamii drag,nu e secunda,minut,clipa,ceas sa nu ma gandesc la tine.Imi e din ce in ce mai greu fara tine,nu ma pot impaca cu gandul ca nu ai sa mai vii,ca nu te mai pot auzi strigandu-ma,cerandu-mi"pup si gat"de cate ori plecam de acasa,mai e atat de putin si se face 1an de cand nu te mai avem
meu drag sa nu fiu vinovata ca nu te mai avem,ca din cauza mea nu te mai are nimeni,iarta-ma ca ma mai gandesc la unele lucruri mai rele,stiu ca-l mai am si pe Dodo,fratiorul tau care are nevoie si de mama,dar daca nu o sa pot sa am grija de el cum trebuie,daca nu sunt o mama buna
Cand ma gandesc ca tu si verisorul tau Alexandru sunteti acolo in groapa,afara e ger cumplit si o iarna de nu o mai suport,ce faceti voi acolo fara noi mamele voastre,nu va mai putem inveli,acoperi piciorusele,mai stii cum dormeam asta iarna cu tine in camera ta noua,care ti-a facut-o tati cum ti-ai dorit,iti luam talpile in maini si le tineam strans sa nu fie reci,desi dormeam la maieu de cald ce era in casa?Ai vazut ca a venit si anul acesta Mos Craciun la tine,i-am zis eu si tati mosului ca nu vrem cadouri pt noi ci pentru Canuta,si i-am cerut civor cu masinile CARS pentru camera ta,ti-a placut?
mult de to si cat pot eu de strans,nu mai pot de dorul tau,ce ma fac?
meu scumpiti trimite mami multi
(stii tu pup si gat)Povestea lui Can: http://www.organizatiaemma.ro/node/850

Ce iti mai pot spune sa-ti mai alin suferinta?
Stiu doar ca puiului tau
.....am simtit ceva ce nu pot descrie in cuvinte, dar sunt sigura ca ma intelegi
.
,transmiti multe ganduri pozitive,e de ajuns sa te privim noi mamicile,iti multumesc din suflet pentru mesaj