Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Grupuri de suport ‹ Pentru Mamele de Ingeri
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

O parte a sufletului meu se numeste Cristina Maria

Despre si pentru ingerasii lor
Scrie un răspuns
531 mesaje • Pagina 23 din 28 • 1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 28

Re: O parte a sufletului meu se numeste Cristina Maria

Mesajde cassyan pe 4 Feb 2012, ora 15:13

Angela >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D<

Cristina Maria zbor lin printre ingerasi, scump ingeras
@};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-
ImagineLuminiţa - mămica binecuvântată a lui Cristian
http://picasaweb.google.ro/cassyanpui/CristianSufletel#
cassyan

Locaţie: Buzau, Romania
Sus

Mesajde RAMONA ROBERT pe 4 Feb 2012, ora 19:36

of..... :* O:-) Cristina da-i putere lui mami..draga mea ingerasul tau este langa tine,nu te lasa doborata de durere,te >:D< si fii puternica =((
Ingerasul meu tu pentru mine existi,caci tu faci parte din viata mea...te iubesc iubita mea printesika.
RAMONA ROBERT

Locaţie: buzau
Sus

Mesajde ingerasulGabriela pe 4 Feb 2012, ora 20:33

Angela >:D< azi e o zi ... speciala pentru tine ... pentru voi ... ziua venirii si plecarii ingerasei voastre ... nu asa cum ati fi visat-o ... dar sunt convinsa ca in felul ei in toti acesti ani Cristina Maria si-a facut simtita prezenta in viata voastra ... azi a fost reluarea emisiunii MbelaCiao la care am participat anul trecut in mai ... cred ca nu intamplator ... Angela >:D< femeie puternica si blanda ... mi-ar fi placut azi sa te pot strange in brate ... nu pot face asta asa ca o voi face virtual. Multa ptuere in continuare ... iar O:-) Cristina Maria zbor lin printre (*)
Paula mamica GABRIELEI fetita cerului 27.04-09.05.2010
Te vom iubi mereu, esti primul nostru puiut
http://ingerasulgabriela.blogspot.com/
NATALIA 30.03.2012
LAURA 27.09.2014
ingerasulGabriela
Moderator

Locaţie: satu mare
  • Site web
  • YIM
Sus

Mesajde tuchi pe 6 Feb 2012, ora 10:49

Iti multumesc Angela pentru ca ai fost alaturi de noi sambata.
O saptamana buna si multa sanatate. @};-
Mihaela, mama ingerasului Alexandra-Maria
tuchi

Locaţie: romania, iasi
  • YIM
Sus

Mesajde Bianca_C pe 7 Feb 2012, ora 01:54

La multi ani, draga noastra!!! >:D<
Mii de imbratisari si ganduri bune se indreapta catre tine, iti dorim tot binele, sanatate, liniste sufleteasca, oameni frumosi pe drum tau :x
Primeste in dar, din partea noastra un brat de @};- @};- @};- si un gram de %%- .
Cu drag si din suflet, echipa E.M.M.A :*
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow."
........my precious child.......
Bianca_C

Sus

Mesajde micuta pe 7 Feb 2012, ora 08:36

la multi ani !!!Imagine
venire ta pe lume a fost un dar ceresc.. . plecarea ta ne-a lasat ...un gol imens .Nu te vom uita niciodata ingerasul meu OCTAVIAN-GABRIEL. mami si tati te vor purta mereu in sufletul lor 12-08-2006 - 24-10-2006
micuta

Locaţie: calarasi
Sus

Mesajde georgeta74 pe 7 Feb 2012, ora 10:55

LA MULTI ANI, fata frumoasa!

Sanatate si putere.

@};- @};- @};- @};- @};-
georgeta74

Locaţie: targoviste
Sus

Mesajde Nicoleta M pe 7 Feb 2012, ora 10:57

Draga mea, sunt cu gandul alaturi de tine intr-o zi atat de importanta... Zbor lin, frumoasa ingerasa si adu-i putina alinare mamicii tale! >:D<
Nicoleta M

Locaţie: bucuresti
  • YIM
Sus

Mesajde LUMINITA CRAIU pe 7 Feb 2012, ora 13:39

Primeste din partea mea cele mai bune ganduri, calde imbratisari si urarea de La Multi Ani! Fie ca aceasta zi sa-ti aduca alinare si liniste sufleteasca! Inchide ochii si simte mangaierea iubitei tale, Cristina Maria, apoi dechide-i si priveste cerul! E acolo, e cu tine la fiecare pas!
lumi, mamica ingerasului ROMINA IOANA , a baietelului RICCARDO ANDREI si a micutei RENATA
LUMINITA CRAIU

Locaţie: brasov
  • YIM
Sus

Mesajde CORINA SILVIA pe 7 Feb 2012, ora 16:17

La multi ani scumpa mamica de ingerasa , sa fii sanatoasa si sper ca intr-o zi sa-ti gasesti linistea sufleteasca !

te imbratisez cu drag si iti doresc ca sa simti atingerea ingerilor in fiecare zi !! >:D< :x @};-
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole
Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
CORINA SILVIA

Locaţie: branesti
  • YIM
Sus

Mesajde Angela-Ema pe 7 Feb 2012, ora 23:40

Va multumesc tuturor si va imbratisez cu drag pe fiecare >:D<
Angela-Ema

Sus

Mesajde mady pe 10 Feb 2012, ora 10:52

http://www.youtube.com/watch?v=dvR6jrld ... ture=share

pupici..sper sa-ti placa..iti doresc o zi perfecta >:D<
mady

Locaţie: chitila
Sus

Mesajde Doina pe 12 Feb 2012, ora 16:51

multumesc pentru randurile pe care mi le-ai scris >:D<
iti doresc ca ingerasa ta sa fie alaturi de tine toata viata ta si chiar sa-ti trimita mici semne sa vezi ca te iubeste...ma tot gandesc ca sunt alaturi de noi si ca ne intind manutele sa ne ridicam de jos atunci cand suntem doborate de tristete.
ingerasei ii trimit @};- @};-
Mami de ingeras scump Ana Irina
http://ingerasulanairina.blogspot.com/
Doina

Locaţie: cluj napoca
Sus

Mesajde corina_andrusca pe 13 Feb 2012, ora 00:10

>:D< :* %%- @};- >:D<
Imagine
:x :* [-o< *-:) (*) @};- @};- PT O:-)
'''''''Corina , mama ingerasului ANDREI NANU , a unui pui fff mik nenascut , si-a unei minunate fetite aici pe pamint, ANDREA MARIA '''''''
corina_andrusca

Locaţie: TG-JIU, GORJ
Sus

Mesajde Angela-Ema pe 14 Feb 2012, ora 17:53

Pui mic plecat la Dumnezeu, astazi pe pamant este o sarbatoare a iubirii. Frumos.... am multa iubire de daruit. Toti avem, ne-a pus-o Dumnezeu in suflete cand am venit pe lume. E o zi a bucuriei si a iubirii.....iar eu nu simt decat tristete....furie...durere.....si am in minte muuulte intrebari care incep toate cu "DE CE...". TU esti iubire. Iubirea noastra.....plecata la cer.
=(( =(( =(( =(( =(( =(( =((
Angela-Ema

Sus

Mesajde LUMINITA CRAIU pe 14 Feb 2012, ora 22:36

Angela draga, tu, noi avem parte de iubiri eterne! Nu fii trista, Cristina Maria te va iubi in eternitate! Noi avem parte de adevarata dragoste! Pe Pamant....totul e trecator! Ramane doar Iubirea si Lumina din sufletele noastre, iar o parte din sufletele noastre este sus la Cer, acolo unde vom merge si noi.

Putere draga mea!
lumi, mamica ingerasului ROMINA IOANA , a baietelului RICCARDO ANDREI si a micutei RENATA
LUMINITA CRAIU

Locaţie: brasov
  • YIM
Sus

Mesajde iryianaiancu pe 23 Feb 2012, ora 12:21

Multumesc draga Angela pt cuvintele frumoase,acum e randul meu sa imi exprim recunostinta,ca ai avut rabdare sa citesti povestea mea, si inteleg cate sentimente ne unesc....E ingrozitor sa-ti vezi copilasul fara viata,e dureros sa fii in preajma mamelor care se bucura de copii lor,e dureros sa ai piept, si sa n-ai cui sa i-il dai, si mai greu trebuie sa-ti fi fost sa o vezi in micul sicrias...Ai fost o mama curajoasa,chiar daca erai cu moralul la pamant! Sper doar ca acum privesti cu inima deschisa spre cer,si durerea de a fi mama unei ingerase atat de frumoasa si dulce, sa nu-ti mai spintece inima! Te imbratisez cu drag si fie ca fetitele noastre,care sunt atat de vii si prezente pt noi, sa se joace in lumina!

Multe floricele si stelute ingerasei tale Cristina Maria!!!! @};- @};- @};- @};- @};- (*) (*) (*) (*) (*)
iryianaiancu

Locaţie: dragomiresti
Sus

Mesajde Kami pe 24 Feb 2012, ora 12:54

>:D< Angela si pentru Cristina Maria multe @};- @};- @};- pentru ca ingerasii sint florile noastre prin care Dumnezeu ne-a bucurat 9 luni prin minunatul sentiment al sarcinii, chiar daca pentru unele mamici aici s-a oprit firul vietii bebelusului mult asteptat. Unele s-au bucurat 9 luni, altele 1 an, altele o luna...cit a fost timpul hotarit de Dumnezeu. Dar in aceste 9 luni Dumnezeu te-a binecuvintat cu fericire, bucurie, emotii, iubire. Intrebarile DE CE sau DACA le punem atunci in momentele de disperare si Dumnezeu ne iarta pentru ca ne-a facut cele mai slabe fiinte de pe Pamint dar, alaturi de slabiciune ne-a dat Credinta cu care noi singuri trebuie sa ne intarim inima si sufletul. Intrebari ca DE CE sau DACA nu fac decit sa ne adinceasca sentimentul de vinovatie (fata de ceva anume) si sa ne imbolnaveasca mintea. Intrebarile DE CE sau cum ar fi fost DACA....nu aduc nimic bun in viata noastra si ne tin prinse undeva in trecut, un trecut dureros pe care, desi nu avem cum sa-l uitam, ar trebui sa-l punem intr-un loc special in inima noastra si sa-i pastram doar amintirile frumoase. Si daca Dumnezeu ne-a facut parinti de ingerasi si ne-a lasat sa mai traim un timp pe acest Pamant, cu siguranta a avut un motiv. Unele mamici deja au aflat motivul desi, probabil, nu s-au gindit la acest lucru. Tie, draga Angela, TI-a oferit 9 luni de fericire, 9 luni in care ai avut timp sa o iubesti pentru ca exista in tine, 9 luni in care ai mingaiat-o, i-ai vorbit, i-ai cintat, ai alintat-o,ai iubit-o. Si pentru asta trebuie sa-i multumesti lui Dumnezeu. Sint convinsa ca faci acest lucru. Si nu te teme sa-i ceri CEVA lui Dumnezeu. EL este bun si milostiv, ingaduitor si iertator si nu ne-a cerut ceva prea greu de facut pe acest pamant ca sa ne dea ceva in schimb. Ne-a cerut doar sa-i slavim numele, sa ne ruga, sa dam de pomana, sa tinem post si, in cazul nostru( fiind musulmani) sa efectuam Pelerinajul.Cit de putine si usoare lucruri ne-a cerut in comparatie cu tot ceea ce ne da EL: TOT. Tot ce avem este de la Dumnezeu. El a creat viata, pamintul, Cerul si pe noi si tot din ceea ce ne hranim este de la EL.

Pun suflet in tot ceea ce iti scriu iar daca am scris prea mult sau te-am plictisit cumva , imi cer scuze.
Citindu-ti povestea si gindurile, temerile si sentimentele, am inteles ca ti se pare tirziu sa mai faci un copil. Avem cam aceeasi virsta...cauta motivul pentru care Dumnezeu te-a lasat sa mai traiesti un timp pe acest Pamant! Nimeni in afara de Dumnezeu nu poate da si lua viata. Poate iti este scris sa mai ai un copil? Nu stiu, dar te incurajez...nu-ti fie teama de virsta. Virsta la care avem copii tot Dumnezeu a hotarit-o, nu noi, in nici un caz. Eu, linga durerea pe care o voi trai pina la sfirsitul vietii, imi doresc sa mai am un bebelus pe care sa-l string in brate daca si Dumnezeu va vrea acest lucru . Ce conteaza ca am 42 de ani? Daca ne e scris sa mai avem copii, vom avea indiferent ca vrem sau nu vrem.
M-am bucurat cind mi-ai scris ca mesajele mele iti dau putere. Poate te vor face sa privesti viata cu alti ochii. Altfel de pina acum. Iar daca am scris ce nu trebuia imi cer scuze inca o data.
Mi-ar fi fost mult mai usor sa-ti dau o imbratisare scurta, sa-ti spun ca inteleg prin ce treci si ca imi pare rau de povestea ta dureroasa dar....am simtit ca trebuie sa-ti scriu mai mult.
Dupa atitia ani tu traiesti durerea la aceeasi intensitate ca in prima zi a tragediei. Rana din inimile noastre nu se va inchide niciodata si trebuie sa schimbam pansamentul in fiecare zi, iar un pansament schimbat in fiecare zi atenueaza durerea in cazul nostru, ca de vindecat nu se mai poate.Orice bucurie vom mai avea de acum incolo, ea va fi traita alaturi de durere. In gerasii nostri ne-au schimbat viata radical in momentul in care au venit pe lume, si acelasi lucru s-a intimplat cind au plecat.Avem o viata speciala....o viata de mamici de ingerasi. Sa ne bucuram pentru ingerasii nostri ca sint in RAI si Dumnezeu are grija de ei.
Si sa nu uitam ca mai presus de orice iubire, trebuie sa-l iubim pe Dumnezeu.
Raghda, zimbetul inocentei, gingasia unei flori, puritatea unui inger
Raghda traieste in inima noastra.Te iubim ingeras mic.
Kami

Locaţie: Bucuresti Romania
Sus

Mesajde corina_andrusca pe 25 Feb 2012, ora 22:03

ANGELA PT TN >:D< >:D< >:D< :* :* %%- @};- ;)
PT SCUMPA TA CRISTINA-MARIA :x :* :* [-o< (*) *-:) @};- @};- @};- @};-
'''''''Corina , mama ingerasului ANDREI NANU , a unui pui fff mik nenascut , si-a unei minunate fetite aici pe pamint, ANDREA MARIA '''''''
corina_andrusca

Locaţie: TG-JIU, GORJ
Sus

AnteriorUrmătorul

Scrie un răspuns
531 mesaje • Pagina 23 din 28 • 1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 28
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro