Cristina Maria zbor lin printre ingerasi, scump ingeras

Luminiţa - mămica binecuvântată a lui Cristian
Cristina da-i putere lui mami..draga mea ingerasul tau este langa tine,nu te lasa doborata de durere,te
si fii puternica 
azi e o zi ... speciala pentru tine ... pentru voi ... ziua venirii si plecarii ingerasei voastre ... nu asa cum ati fi visat-o ... dar sunt convinsa ca in felul ei in toti acesti ani Cristina Maria si-a facut simtita prezenta in viata voastra ... azi a fost reluarea emisiunii MbelaCiao la care am participat anul trecut in mai ... cred ca nu intamplator ... Angela
femeie puternica si blanda ... mi-ar fi placut azi sa te pot strange in brate ... nu pot face asta asa ca o voi face virtual. Multa ptuere in continuare ... iar
Cristina Maria zbor lin printre 

si un gram de
.

Angela si pentru Cristina Maria multe
pentru ca ingerasii sint florile noastre prin care Dumnezeu ne-a bucurat 9 luni prin minunatul sentiment al sarcinii, chiar daca pentru unele mamici aici s-a oprit firul vietii bebelusului mult asteptat. Unele s-au bucurat 9 luni, altele 1 an, altele o luna...cit a fost timpul hotarit de Dumnezeu. Dar in aceste 9 luni Dumnezeu te-a binecuvintat cu fericire, bucurie, emotii, iubire. Intrebarile DE CE sau DACA le punem atunci in momentele de disperare si Dumnezeu ne iarta pentru ca ne-a facut cele mai slabe fiinte de pe Pamint dar, alaturi de slabiciune ne-a dat Credinta cu care noi singuri trebuie sa ne intarim inima si sufletul. Intrebari ca DE CE sau DACA nu fac decit sa ne adinceasca sentimentul de vinovatie (fata de ceva anume) si sa ne imbolnaveasca mintea. Intrebarile DE CE sau cum ar fi fost DACA....nu aduc nimic bun in viata noastra si ne tin prinse undeva in trecut, un trecut dureros pe care, desi nu avem cum sa-l uitam, ar trebui sa-l punem intr-un loc special in inima noastra si sa-i pastram doar amintirile frumoase. Si daca Dumnezeu ne-a facut parinti de ingerasi si ne-a lasat sa mai traim un timp pe acest Pamant, cu siguranta a avut un motiv. Unele mamici deja au aflat motivul desi, probabil, nu s-au gindit la acest lucru. Tie, draga Angela, TI-a oferit 9 luni de fericire, 9 luni in care ai avut timp sa o iubesti pentru ca exista in tine, 9 luni in care ai mingaiat-o, i-ai vorbit, i-ai cintat, ai alintat-o,ai iubit-o. Si pentru asta trebuie sa-i multumesti lui Dumnezeu. Sint convinsa ca faci acest lucru. Si nu te teme sa-i ceri CEVA lui Dumnezeu. EL este bun si milostiv, ingaduitor si iertator si nu ne-a cerut ceva prea greu de facut pe acest pamant ca sa ne dea ceva in schimb. Ne-a cerut doar sa-i slavim numele, sa ne ruga, sa dam de pomana, sa tinem post si, in cazul nostru( fiind musulmani) sa efectuam Pelerinajul.Cit de putine si usoare lucruri ne-a cerut in comparatie cu tot ceea ce ne da EL: TOT. Tot ce avem este de la Dumnezeu. El a creat viata, pamintul, Cerul si pe noi si tot din ceea ce ne hranim este de la EL.