cu mult drag, sper ca aici in familia asta mare care se numeste EMMA sa gasesti un pic de alinare asa cum noi toate am gasit, am reusit sa mergem mai departe, nu ne am uitat puiutii si avem un loc unde sa ii plangem, sa le vorbim fara sa fim judecate. I MI PARE TARE RAU de pierderea voastra, i mi pare rau ca a trebuit sa devii mamica de inger, Daniel Matei acum este in sanul lui DD exact asa cum ai visat, va vegheaza pe voi toti si va iubeste. Oricand vei avea nevoie sunt aici la nevoie.
cu mult drag
pt
tau Daniel Matei
Off scumpa mamica este atat de recenta moartea ingerasului Daniel Matei...imi imaginez cata durere poate sa fie in sufletele voastre acum. Da, din nefericire, sistemul sanitar al nostru lasa mult de dorit...nu vreau sa generalizez, pentru ca stiu ca mai sunt si doctori foarte dedicati meseriei lor...dar uite ca aceste cazuri devin din cein ce mai rare, iar noi trebuie sa suferim, si cel mai greu este atunci cand pierdem fiinte dragi...Ingerasul tau Daniel Matei este fericit acolo sus, invaluit in lumina, va vegheaza pe voi, parintii lui, si pe fratiorii sai, Ancuta si Alex.
Imbratisari pufoase 

pentru tine
multe
si suntem sigure ca el acum se afla acolo sus langa DD si se joaca imreuna cu ingerasii nostri
MA VOI RUGA PT TINE SA TRECI CU BINE PESTE ACEASTA TRAGEDIE. MAMA A DOII INGERASII LAURA GABRIELA SI ALEXANDRU MIHAI
....Durerea asta nu va trece niciodata...noi vom ramane mereu cu sufletul gol,vom fi intrege doar atunci cand vom pleca si noi dincolo...si eu cred ca va veni o data clipa cand vom fi impreuna pentru totdeauna.Ce doare mai tare si peste care nici eu nu pot trece oricat de tare ma lupt cu mine,e indiferenta lor,si neatentia...Daca ar fi fost ceva ce intr-adevar nu se putea trata,poate as fi acceptat si eu mai usor...dar cand stiu ca prin indiferenta lor noi i-am pierdut...asta imi sfasie sufletul....Trebuie sa fim tari si sa mergem mai departe,puiutii nostri vor sa ne vada zambind...As vrea sa te pot cumva ajuta...sa fac ca durerea ce o simti acuma sa nu mai doara asa tare...Dar nu pot.Pot doar sa iti spun ca voi fi alaturi de tine,si vei vedea ca aici vei gasi adevarate prietene.Ma rog pentru voi,sa va aline Dumnezeu sufletele triste...si ma rog pentru sufletelul puiutului tau nevinovat.Dumnezeu sa fie alaturi de voi.Te pup si te imbratisez cu mult drag,Cristina,mamica ingerasului Razvan... 
pentru sufletul tau atat de frumos.
sunt trei trandafiri pentru trei saptamani care le ai de cand te-ai nascut La multi ani !ingerul meu!