"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent
și mai puternic decât cel viu" Antoine de Saint-Exupery
"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem cu toţii
în aceeaşi barcă!" Martin Luther King Jr.
"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei
pomeni, mi se va frânge sufletul."
"Nicio talpă nu este atât de mică, încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"
"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face diferenţa între ele!"
"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină
mai mare decât Iubirea"
Robert Binder
"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"
"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".
"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."
"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi,
e ca şi cum ne-am
reîntâlni cu ei..."
"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară
şi amintirile o cărare, aş urca în
Rai şi te-aş aduce din nou acasă."
"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină, ca să ştim că sunt fericiţi!"
"În cartea vieţii, un înger a scris despre naşterea copilului meu. Apoi,
închizând cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pământ!".
"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."
They shine a little brighter, they feel a little more They touch your life in ways no one has ever done before They love a little stronger, they live to give their best They make our lives so blest, so why do they go so soon? The ones with souls so beautiful I heard someone say--
There must be Borrowed Angels, here in this life They come along, into this world, and make this world bright But they can't stay forever Cause they're heaven sent And sometimes, heaven needs them back again
They reach a little deeper, they see what's in your soul And even when they leave you know, you'll never let them go The world's a little richer, just cause they came along Their love goes on and on, so why do they go so soon? The ones with souls so beautiful. I heard someone say--
There must be Borrowed Angels, here in this life They come along, into this world, and make this world bright They can't stay forever, cause they're heaven sent And sometimes, heaven needs them back again
How else can you explain why they're here and not here to stay? I believe there must be, must be
Borrowed Angels, here in this life They come along, into this world, and make this world bright But they can't stay forever, cause there heaven sent And sometimes heaven needs them back again. And sometimes heaven needs them back again.
Fie ca aceste sarbatoare de Pasti sa reinvie in sufletul vostru speranta, increderea si sa va aduca multa liniste alaturi de cei dragi! Lumina invierii sa mentina vie speranta reintalnirii ! Zbor lin iubiti! Cele mai bune ganduri din partea echipei E.M.M.A. - alaturi de parintii de ingeri
Alaturi de voi, Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!), mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Astazi, eu si intreaga echipa E.M.M.A iti suntem alaturi cu sufletul. Stim ca e o zi grea pentru tine, ca sufletul iti plange, dar gandeste-te, ca acolo in Ceruri, Stefanel te vede si iti trimite toate dragostea lui
Pentru tine multe sa simti ca nu esti singura. Pentru Stefanel o
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri "Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow." ........my precious child.......
Alina ce mai faci? Tu ai fost prima mamica de ingeras care a scris pe pagina fetitei mele ... pierderile noastre sunt si foarte apropiate ca si data ... a trecut 1 an ... nu stiu cand ... dar a trecut ... Imi pare rau ca nu ai mai intrat, poate vei intra sa ne dai vesti ... regret ca nu am mai putut vorbi macar pe mess ... sper ca esti mai bine si in sufletul tau s-a asternut acceptarea. Primeste o sincera imbratisare de la intreaga echipa E.M.M.A. Zbor lin Stefanel
Paula mamica GABRIELEI fetita cerului 27.04-09.05.2010 Te vom iubi mereu, esti primul nostru puiut http://ingerasulgabriela.blogspot.com/ NATALIA 30.03.2012 LAURA 27.09.2014
Draga Alina, astazi in mod special, echipa E.M.M.A. este alaturi de tine. Este ziua in care Ingerasul tau Stefanel a plecat la cer..... . Te imbratisam cu drag si speram ca imbratisarile noastre iti vor aduce putina alinare. Pentru Stefanel trimitem la cer colorate. Zbor lin, Ingeras iubit, zbor lin!
Alina, azi este o zi grea pentru tine, este ziua in care ingerasul tau Stefanel a primit aripioare. Echipa E.M.M.A. este alaturi de tine, iti trimitem o imbratisare care sa iti aduca alinare si liniste sufleteasca.
Zbor lin drag ingeras, zbor lin Stefanel
Alaturi de voi, Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!), mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Draga Alina, gândurile noastre te-au insotit astazi. Echipa E.M.M.A. este alaturi de sufletul tau si se roaga pentru linistea ta sufleteasca. Ingerasul Stefanel a implinit 4 anisori angelici O zi tare trista pentru sufletul tau Zbor lin si Lumina vesnica, Ingeras gingas Stefanel!
In response to the people asking about smartwool men's 250 crew, rapha merino base, lidl merino base layer, best next to skin base layer, crane merino base layer, mens tall merino wool base layer, smart wool 250 base layer, merino wool mens base layer top, rohan merino wool base layer, icebreaker merino base layer womens, arcteryx satoro ar, merino bottoms, merino wool base layer, women's merino 200 oasis thermal leggings, merino everyday base layer, quechua merino wool base layer, smartwool merino 150 base layer shirt, best merino wool base layer for women, ladies merino wool long johns, montane merino wool base layer, I can vouch for this enquiry about merino wool base layer for layering with merino wool, ladies merino thermals, merino wool bottom base layer, women's merino 250 base layer pattern crew, icebreaker oasis legging, merino wool base layer north face, smartwool merino 150 crew base layer, uniqlo merino wool base layer, pure merino wool base layer, white merino wool base layer, airblaster merino ninja suit women's, best women's merino wool base layer, woolen thermals, merino wool ski base layer, men's merino 150 base layer short sleeve, best woolen thermal wear, smartwool long underwear, men's merino 150 base layer long sleeve, icebreakers merino wool underwear, non itchy merino wool base layer, also. See More Best Outdoor Clothing Website 728_01f
Ultima oară modificat de FrankJScott pe 10 Oct 2023, ora 15:31, modificat 1 dată în total.
In reply to the guy asking about peter storm merino base layer, mens merino wool base layer set, thick merino wool base layer, icebreaker oasis base layer, icebreaker base layer mens, airblaster women's merino ninja suit, meriwool midweight thermal, icebreaker thermal wear, best merino wool base layer for hunting, mens merino wool base layer leggings, minus 33 mens thermal merino wool, smartwool base layer womens 250, merino wool base layer top mens, lidl merino base layer, the north face merino wool base layer, smartwool base layer mens, smartwool 250 base layer womens sale, mens merino wool bottoms, wool layering shirt, men's merino 200 oasis thermal leggings, I can vouch for this base layer mens tips for tencel base layer, merino wool base layer mens tall, smartwool merino base layer womens, merino wool base layer mens, icebreaker merino bodyfit 200 base layer, base layer merino wool womens, icebreaker thermal top, smartwool men's merino 250 base layer crew, women's merino base layer leggings, smartwool merino long underwear, smartwool pattern crew, wool polyester blend base layer, backcountry merino wool, wool thermal base layer, smartwool merino 250 color block base layer hoodie, smartwool base layer 150, smart wool mens base layer, paradox merino blend, minus33 base layers, smartwool 250 base, also. See More Recommended Outdoor Clothing Guide 725_751
In reply to the lady talking about customizable men's leather bracelet with 6 engravings, personalized italy silhouette necklace, herzschmuck order tracking form, personalized tree of life necklace with engravings & birthstones, crowned initial name necklace, collana di eleganza a doppia croce, queen necklace with engraving, customizable quad-engrave bar necklace, cuff buttons, crystal accent personalized name bracelet, infinity necklace, rockstyle gothic name necklace, I recommend this Zirconia-Encrusted Sterling Silver Cross Earrings for lustrous letter luxe necklace, quad-engrave sterling bar necklace, heart-centered medallion personalized necklace, men's streetwear style custom name necklace, html sitemap for collections, elegant sterling silver partner ring with zirconia accents, capital block name necklace, gravierbare baby-fußabdruck ketten, rockstyle gothic name necklace, personalisierbare fingerabdruck halskette, 925 silver signature name necklace with pearl & link chain, shinny radiance personalized necklace, also. See More Best Necklace Blog 3d6e67b