Intreaga echipa E.M.M.A. este aici in casuta ta, iti trimitem o imbratisare stransa insotita de gandurile noastre bune.
Fii tare draga noastra, ingerii sa iti trimita alinare si liniste sufleteasca.
Zbor lin drag ingeras, zbor lin Can

multumesc EMMA pentru suport,imi doresc ca
meu sa fie cu mine mereu si sa- fi placut cum i-am serbat ziua ieri,iti trimite mami toti
fara spini catre tine.Ai avut
si acolo sus printre

stranse cum doar mamele de inegri stiu sa ofere.

strans in aceasta zi atat de grea ...
Can, sa ai grija de mami, sa o imbratisezi si sa vii in visul ei ca sa-i mai alini dorul de tine ...

bun si curajos
si

si
pentru tine , intr-o zi atat de speciala!

SI ITI MULTUMESC DIN SUFLET
PE TOATE MAMICILE,IN SFARSIT POT SCRIE(DE LA FARMACIE POT ,AM RAMAS INREGISTRATA,DE ACASA NU POT),AM MAI PIERDUT UN PUI ,LA 3 ZILE DUPA NASTERE...E ASA O POVESTE...DE FILM,VIATA MEA DE PANA ACUM E UN FILM,INTR-O ZI CAND AM TIMP,SI VREAU SA-MI FAC TIMP,CRED CA SAMBATA POT DE LA SERVICI,AM MAI PUTINI PACIENTI,SA POT POVESTI DESPRE VENIREA SI PLECAREA LUI NECTARIE VLADIMIR,BEBELE MULT ASTEPTAT DE TOTI CA O RAZA DE SOARE IN FAMILIA NOASTRA.
MULTE VESELE SI
CAT MAI MULTI PENTRU TOTI,TOTI ,TOTI
.... m-am tot framantat de când ti-am vazut mesajul ... ma doare mesajul tau ... ma doare ca mai ai un ingeras ... ce nume frumos poarta baietelul tau cel mic ....Nectarie Vladimir ... ingeras raza de soare ... zbor lin, pui mic alaturi de fratiorul tau Can ....
strans , Rebeca si sunt alaturi de tine cu sufletul !
pentru ingerasii tai minunati !
pentru voi !
strans !

pe toate,Doamne ajuta.
si

cu drag .Multumesc cu recunostinta.