Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Ajutor umanitar
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Poate cã fiecare am venit cu o altã ambarcatiune, dar acum suntem cu totii în aceeasi barcã!"
Martin Luther King Jr.

"Dacã vei rosti numele copilului meu, poate cã voi plange. Dacã nu îl vei pomeni, mi se va frange sufletul."

"Nicio talpã nu este atat de micã,
încat sã nu lase nicio urmã, pe lumea asta!"

"Dã-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi stã în putintã
si întelepciunea de a face diferenta între ele!"

Reinhold Niebuhr

"Sã nu lãsati niciodatã ca durerea sã devinã mai mare decat Iubirea"
Robert Binder

"A-ti aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tãcut al durerii".

"Absenta sa este precum cerul, prezentã pretutindeni."

"De cate ori ne amintim de cei plecati de langã noi, e ca si cum ne-am reîntalni cu ei..."

"Dacã lacrimile ar putea înãlta o scarã si amintirile o cãrare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasã."

"Poate cã stelele sunt de fapt niste ferestre prin care cei dragi, ajunsi acolo Sus, ne trimit luminã, ca sã stim cã sunt fericiti!"

"în cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pãmant!".

"Nu te-am tinut în brate, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

FLORIAN FULGA -UN DAR DE PASTE!

Ajutor pentru copilasii bolnavi
Scrie un răspuns
57 mesaje • Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3

FLORIAN FULGA -UN DAR DE PASTE!

Mesajde steluta pe 6 Apr 2009, ora 14:46

Dragele mele,
M-am tot gandit ce fapta buna sa mai facem noi de Pasti, asa pentru sufletelele ingerasilor nostri.
Si fiindca Doamne Doamne sta acolo sus si ii vegheaza , ne-a trimis ca pe tava o poveste....bineteles ca din pacate e o poveste trista.
Intr-o seara prin intermediul Anei ( Suchardine a noastra...ce ne-am face fara ea...) Angi din Timisoara ( mama ingerasului Calin Gabriel) mi-a spus de o familie necajita, de pe langa Medias , din Pelisor .
O familie tanara cu 2 copilasi, cel mare e sanatos , are 7 ani si e la scoala, dar cel mic....o sa va atasez poze, sa ii vedeti ochisorii care...doar ei mai rad
Are aproape 4 anisori si sufera de Neuroblastom abdominal cu metastaze medulare masive (cancer)si...multe altele.
Sunt necajiti , doar tatal lucreaza fiindca mama trebuie sa stea acasa si prin spitale cu cel mic.
Vineri i-am intalnit la Spitalul de pediatrie , sectia neurologie...in fotografii Florian arata bine, dar cand l-am vazut...e mult mai slabut si cu cearcane. Aici la Sibiu ii fac doar analize si ii curata cateterul ... apoi merg la Timisoara.
Acum am vb din nou cu ea, ajunsesera acasa..., cu ochii in lacrimi mi-a spus ca marti o sa plece din nou la Timisoara.

Eu cred ca ar fi bine sa il ajutam un pic pe Florian, ....nu mult , fiecare cat poate, 10 lei, 50 lei ....pic cu pic se strange ceva.
La sectiunea Generale este un topic PUTEREA EXEMPLULUI, acolo o sa ne trecem fiecare DUPA CE FACEM O DONATIE numele nostru sau nickname-ul si numele ingerasului nostru. Sa nu credeti ca ne laudam ...asa gandeam si eu la inceput dar Bianca si Ana , rabdatoare cum ati vazut-o , a stat si mi-a explicat ca nu e lauda, sa scriem ca sa vada si alti si sa faca ca si noi.
contul lor este - FULGA RAMONA COSMINA RO07BRDE360SV81161443600 - BRDE Bank Timisoara

Si-a deschis contul la Timisoara ca sa ii fie mai usor cand e cu copilul in spital acolo, sa nu trebuiasca sa isi tot sune sotul sa ii trimita bani

Nu ma laud, dar eu am donat primii 50 de lei pentru Florian...am facut-o in amintirea fetei mele frumoase si intelepte Paula si a gemenilor jucausi Stefan si Ana

(*) Steluta
Ataşamente
DSC00056.jpg
DSC00080.jpg
Puteti sustine Organizatia E.M.M.A.
fara sa va coste nimic! Cum? Cititi pe: http://www.organizatiaemma.ro/directionare_impozit
steluta

Locaţie: sibiu, romania
Sus

Re: FLORIAN FULGA -UN DAR DE PASTE!

Mesajde MIHAELA 76 pe 6 Apr 2009, ora 19:28

Este cumplit să aud şi mai ales să văd un copil care suferă de neuroblastom, nenorocita de boală care l-a făcut şi pe aNDREI înger. Cuvintele nu mai au sens, lacrimile îmi şiroiesc, iar acum nu mai ştiu ce să aştept de la viaţa asta.
Multă putere pentru părinţi şi multă, multă sănătate pentru Florian.
Mihaela, mămica lui ANDREI şi a unui Pui mic.
Mihaela, mamica lui ANDREI - viata, sufletul si tot ce inseamna mai frumos si pur.
MIHAELA 76

Locaţie: CRAIOVA
Sus

Mesajde steluta pe 7 Apr 2009, ora 08:57

Ieri am vorbit la tel cu Dna.Olga Cridland de la asociatia P.A.V.E.L. (Primind Ajutor Viata Este Luminoasa). Si dansa mi-a promis ca o sa-i ajute.
Adineauri am primit un mesaj de la Ramona , mama lui Florian ca au ajuns in Timisoara la spital si ca nu a reusit sa faca rost de bani.
Dar noi nu ne lasam batute si o sa vedem cum sa-i ajutam , nu-i asa? :x

(*) Steluta
fara sa va coste nimic! Cum? Cititi pe: http://www.organizatiaemma.ro/directionare_impozit
steluta

Sus

Mesajde steluta pe 7 Apr 2009, ora 20:30

Au donat:
Mihaela in amintirea ingerasului Teodora
Mariana in amintirea ingerasului Eduard
Gina ( iubita mea prietena si colega de banca )
Laura ( prietena mea draga )
Acestea au fost donatiile facute ieri, iar pana azi ...surpriza sau adunat aproape 400 lei, prin donatii de diverse sume de la OAMENI cu suflet, cu adevarat OAMENI:
Luminita, Anisoara ( pentru un ingeras de-al ei), Marian, Cristina ( ce m-as face fara tine :x ), Delia, Marcela, Elena, Melania, Dorina, Daniela

Acesta sa fie iepurasul de Paste pentru Florian
Cu mare drag,
Steluta (*)
steluta

Sus

Mesajde steluta pe 7 Apr 2009, ora 20:39

Cat pe aci sa uit sa-mi amintesc colegii care cu drag au daruit si ei pentru Florian:
Aurora :* , Cristi ;;) , Tita @};- , nu am uitat sa mai depun si eu niste banuti si mult, mult, mult suflet.
Cu multa dragoste pentru Florian! :x
Steluta (*)
steluta

Sus

Mesajde Angela pe 7 Apr 2009, ora 20:41

Offffff....si iarasi offfffffffff.... :( cu siguranta o sa facem si noi tot ce putem sa ajutam aceasta familie greu incercata si mai ales sa incercam sa aducem zambetul pe chipul acestui pui de om...
De cand am vorbit prima data cu mamica lui Florian la telefon i-am citit durerea si mai ales disperarea...si m-am simtit o data in plus un om prea mic in lumea asta prea mare si prea plina de suferinta....dar sa facem cat de putin pentru a-l ajuta in lupta cu boala....asta putem face....si mai putem face ceva....sa ne rugam bunului Dumnezeu sa aiba grija de acest mic sufletel... [-o< Doamne, da-i sanatate si putere!
Angela, mami de ingeras jucaus Calin Gabriel (*)

Draga Simona si dragi mamici din Sibiu ....BRAVO! Exemplul vostru este demn de urmat!
Angela

Locaţie: TIMISOARA, ROMANIA
Sus

Mesajde steluta pe 7 Apr 2009, ora 20:56

Si Iustina a donat o suma pentru Florian :x ...in amintirea ingerasului ei Raul O:-)

Multe, multe flori @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- pentru toti cei care s-au gandit la micutul nostru.
steluta

Sus

Mesajde steluta pe 8 Apr 2009, ora 14:45

Florian a mai primit azi donatii de la : Paula S :) , Dana B ( micuta mea colega) ;;) si de la Maria T ( in amintirea ingerasului ei) O:-)

Va multumesc din suflet!
(*) Steluta
steluta

Sus

Mesajde Rodica pe 9 Apr 2009, ora 14:26

Voi incerca si eu sa adun cateva donatii pentru micutul Florian , te rog Steluta spune-mi unde voi trimite banii , o adresa sau cum procedati voi . As fi incercat sa ajung eu la Timisoara, dar din pacate nu pot sau eventual sa trimit prin mandat postal.
Astept raspuns !
Te pup, Rodica.
Rodica

Locaţie: Arad- Romania
Sus

Mesajde steluta pe 9 Apr 2009, ora 14:59

Draga Rodica,

Poti sa mergi la orice banca BRDE, la caserie si sa spui nr lor de cont si suma pe care o trimiti...atat, e foarte usor !

contul lor este - FULGA RAMONA COSMINA RO07BRDE360SV81161443600 - BRDE Bank Timisoara
Multumim!
Cu drag
(*) Steluta
steluta

Sus

Mesajde Liliana pe 9 Apr 2009, ora 19:17

Maine voi face si eu "gestul din suflet" si voi oferi "darul EMMA de Paste" din partea mea acestui copilas.

Stiti dictonul "strop cu strop se face marea" !

Voi picura si eu "stropul" meu care sa completeze "stropii" ceilalti de la voi si vom face astfel o fapta buna.
Nu este mult, nu este in fiecare zi, nu este cum am vrea sa fie, DAR ESTE !

Cu drag,
Liliana
Nu sunt mama de inger, dar totusi sunt aici. Alaturi de voi, parintii de ingeri...
Liliana

Locaţie: Bucuresti
Sus

Mesajde symyna_cris3 pe 10 Apr 2009, ora 06:50

Astazi voi reusi sa trimit si eu o micuta suma scumpului Florinel.Sper ca banii sa ajunga la el chiar inainte de ziua lui si impreuna cu ceea ce a mai primit sa ii aduca un mic zambet.Imi pare f rau ca nu pot face mai multe pt el,ma doare sufletul ingrozitor cand vad niste copilasi atat de mici si gingasi cum sufera de greutatea unei boli atat de crunte...Ma rog la D-zeu sa faca o minune pt el si toti ceilalti copilasi bolnaviori si sa le ia aceasta greutate din viata!!!
Symyna,mama ingerasului Razvan-Cristian nascut inger la 05 august 2008
symyna_cris3

Locaţie: constanta
Sus

Mesajde steluta pe 10 Apr 2009, ora 12:01

Un nou dar din suflet pentru Florian de la Roxana @};- ( Sibiu) si de la colegii ei =D> .

Multumim si Doamne Ajuta!
Cu drag
Steluta (*)
steluta

Sus

Mesajde corina_andrusca pe 10 Apr 2009, ora 17:53

ACUM VENII DE LA BANCA , TOCMAI PUSEI SI EU IN CONTUL FAM. FULGA RAMONA COSMINA O SUMA DE BANI , DOMNUL SA LE FIE ALATURI SI MICUTULUI FLORIAN SA-I DEA BUNUL D-ZEU MULTA SANATATE , SA SE FACA BN. SA CRESCA MARE SI SANATOS,
FIE CA INGERASII NOSTRII SA-L AIBA-N PAZA LOR PE FLORIAN SI PE TOTI COPILASII BULNAVI, SA LE DEA PUTERE SI SANATATE SA SE FACA BN. CU TOTII............
DIN PARTEA UNOR PARINTI ,SI MAI ALES A UNEI MAME CARE STIE FOARTE BN CE INSEAMNA SA AI COPILUL GRAV BOLNAV, SI SA UMBLII CU EL NUMAI PRIN SPITALE SI SA FII DISPERATA PT. SANATATEA LUI, SI PE DEASUPRA SA NU MAI AI NICI BANI.................... :((
SINT ALATURI DE FAMILE SI LE DORESC MULTA SANATATE PT. FLORIAN SI LOR, SI MULTA PUTERE SI CREDINTA IN D-ZEU............. :* >:D<

''''''' Corina , mama ingerasului ANDREI NANU '''''''
corina_andrusca

Locaţie: TG-JIU, GORJ
Sus

Mesajde steluta pe 12 Apr 2009, ora 11:23

Florian!!!

Azi in Sf. zi de Florii...ingerii O:-) tai pazitori sa fie alaturi de tine, sa-ti aduca multa , multa sanatate si cat mai multe zambete :x
Te imbratisez >:D< pui mic si fii tare ...noi suntem langa tine :*

Cu mare, mare drag,
(*) Steluta
steluta

Sus

Mesajde steluta pe 12 Apr 2009, ora 11:39

http://www.adevarul.ro/articole/timisoa ... cumpa.html

Articol despre Florian in Adevarul de Timisoara
steluta

Sus

Mesajde Angela pe 12 Apr 2009, ora 19:57

Astazi, de ziua lui, l-am cunoscut si noi pe Florian. Am fost impreuna cu sotul meu la spital si i-am dus copilasului un mic dar de ziua lui: iaurturi, sucuri naturale, ciocolatzele si figurine de ciocolata de Paste. A fost tare bucuros ca ne-am dus sa-i uram din suflet un "La multi ani" cu sanatate si bucurii. Un copilas atat de dragalas...cu niste ochi superbi ( am tot negociat cu el sa facem schimb ;) ...pana la urma cu un zambet strangaresc mi-a zis ca mi-i da... ;) )...Mamica lui, o dragutza si ea...o familie prea greu incercata,dar sunt sigura ca vor iesi invingatori! Dumnezeu sa-i ajute si ingerii sa le calauzeasca drumul spre vindecare! [-o<
Angela si Vlad, mami si tati de ingeras jucaus Calin Gabriel (*)
Angela

Locaţie: TIMISOARA, ROMANIA
Sus

Mesajde steluta pe 12 Apr 2009, ora 21:29

Doamne Ajuta!,
Multumin Angela darurile facute si ca ne-ai adus vesti noi si cat de cat bune despre Florian.
Multe [-o< rugaciuni pentru insanatosirea lui Florian si cateva @};- @};- @};- pentru curajoasa lui mamica.
Cu drag,
(*) Steluta
steluta

Sus

Mesajde steluta pe 30 Apr 2009, ora 20:52

Saptamana trecuta pe 24 a fost ziua de nastere a lui Florian, micutul nostru a implinit 4 ani.
Astazi m-am intalnit din nou cu ei , cu Florian si cu Ramona mamica lui .
Ne-am intalnit in autogara cand plecau din nou spre Timisoara. M-am pregatit cu un cadou pentru Florian si ...l-am vazut...puiul mic...era vesel si jucaus, o mana de OM, care zicea ca se duce la spital sa se faca bine.
I-am intrebat cum a fost de ziua lui si Ramona...a inceput sa planga, ...se citea disperarea in ochii ei si plangand spunea ca toata ziua de 24 s-a gandit daca o sa ajunga sa ii mai faca un tort si la anul....
Offff Doamne, cat de nedrept mi se pare....
Haideti sa nu-i uitam si sa ii ajutam cum putem si cat putem.
Va multumesc!
Steluta
steluta

Sus

Mesajde steluta pe 19 Mai 2009, ora 15:23

Florian este inca in spital , azi a inceput a doua tura de citostatice, iar daca organismul lui va raspunde bine si acum, nu peste mult timp vor putea sa-i recolteze celule stem si sa ii faca transplantul.
Nu ma pricep prea bine la lucrurile acestea si sper ca am inteles bine ce mi-a spus Ramona , mamica lui Florian. Poza e facuta saptamana trecuta in spital.
Sa ne rugam [-o< in continuare pentru micutul nostru, Doamne Ajuta!!!

Steluta (*)
Ataşamente
DSC00174.jpg
DSC00174.jpg (13.34 ) Vizualizat de 818 ori
steluta

Sus

Următorul

Scrie un răspuns
57 mesaje • Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro