Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Organizatia EMMA ‹ Evenimente
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Un gest din suflet - Oradea / Bihor

Calendarul Organizatiei E.M.M.A.
Scrie un răspuns
12 mesaje • Pagina 1 din 1

Un gest din suflet - Oradea / Bihor

Mesajde HERDEAN LAURA pe 2 Dec 2008, ora 16:52

Dragi mămici, dragi părinţi de îngeraşi ,....
Doresc ca acum în prag de sărbători, când toţi suntem mai sensibilizaţi, când toţi dăruim , când fiecare dintre noi ne întoarcem în trecut, când fiecare simţim nostalgia copilăriei,.....să aducem mai aproape de noi pe copiii noştri - îngeri! Să ne străduim ca pt. câteva minute, pt. câteva clipe dăruim îngerilor noştri daruri aşa cum ar fi fost firesc să facem în această lună.Să ne adunăm în data de 18 decembrie, să stabilim o locaţie în Oradea, să punem mână de la mână să adunăm pacheţele pt. alţi copii care nu simt bucuria aceasta a zilelor de iarnă într-o familie.
Eu personal, în această săpt., voi realiza în Salonta o acţiune care să vizeze centrul de copii cu nevoi speciale,...o acţiune care să vizeze alţi copii năpăstuiţi de la şcoala unde învaţă copilul meu.Copilul meu , Mihai, a împărţit bileţele colegilor săi, prin care sunt îndemnaţi (părinţi şi copii) prin sponsorizare să putem aduce zâmbete, să putem aduce o picătură de căldură suflească pt. aceşti micuţi.
Aştept să fiţi alături de mine, aştept să fiţi alături de E.M.M.A.!
puteţi să-mi scrieţi pe adresa de mail: la_her # yahoo.com
sau să mă contactaţi la nr. de telef. 0744607447
vă >:D<
Ultima oară modificat de Vizitator pe 20 Dec 2008, ora 11:22, modificat 1 dată în total.
Motiv: Face parte din campania "Un gest din suflet"
HERDEAN LAURA

Locaţie: salonta, bihor
Sus

Re: întâlnirea mamelor / părinţilor de îngeri din Oradea / Bihor

Mesajde Angela pe 2 Dec 2008, ora 18:35

Bravo,Laura! Te felicit pentru aceasta minunata actiune de suflet pe care o propui. Esti o mamica extraordinara, o luptatoare! :x
Daca te pot ajuta cu ceva...te rog sa nu eziti sa-mi spui. Am sa vorbesc cu nasii nostri care sunt din Oradea sa le spun de aceasta actiune. Nasul e medic chirurg si poate va poate ajuta punand o vorba buna la un spital de copii....ce zici?
Te admir inca o data ca iti faci timp si pentru acest gest minunat...stiu cum e acum in apropierea vacantei....materie din plin....teze....lucrari....serbari.... #:-s
Te pup si astept vesti de la tine.
Angela,mami de ingeras jucaus Calin Gabriel (*)
Angela, mama ingerasului Calin Gabriel si a unei minuni pe Pamant, Octavian Andrei
Angela

Locaţie: TIMISOARA, ROMANIA
Sus

Mesajde Liliana pe 2 Dec 2008, ora 21:28

Iata, bifam pe lista inca un oras din tara care se inscrie in aceasta actiune: Oradea !
Laura este initiatoarea in aceasta zona si trebuie sa ne exprimam admiratia si felicitarile noastre !
Este inca un exemplu de marinimie si dragoste pentru copilasi.
Este inca un exemplu de recunostinta si de smerenie in fata vietii.
Multumim, Laura, pentru exemplul pe care ni-l dai.
Iti dorim sa ti se alature cat mai multi oameni generosi pentru a putea fac cat mai multi copii fericiti!
Puiul tau, Luca Cristian, va primi darurile tale prin mana fiecarui copil ce va lua din mana ta darul tau, iti va zambi prin ochii fiecarui copil caruia ii vei zambi, iti va multumi prin gandul fiecarui copil care te va privi multumit, te va iubi prin sufletul fiecarui copil pe care-l vei face fericit cu darul tau... Nu uita... el va fi langa tine prin inima acelor copii in care-l vei veda pe el... Nu uita...
Nu sunt mama de inger, dar totusi sunt aici. Alaturi de voi, parintii de ingeri...
Liliana

Locaţie: Bucuresti
Sus

Mesajde Suchardine pe 4 Dec 2008, ora 21:29

Draga Laura, propun ca pentru intalnirea voastra din 18 noiembrie sa iti trimit un tricou cu insemnele Organizatiei EMMA, asa ca sa se vada ca esti voluntar :D !
Sa-mi lasi te rog pe mesaj privat, adresa ta postala ori te sun eu sa vedem cum facem!
Esti MINUNATA!!! >:D< si nu spun lucruri sau vorbe mari, ci pentru ca ASA ESTE!!! Esti SENZATIONALA! Admir oamenii ca tine si te rog foarte, foarte mult sa faci si poze ca sa vedem si noi de la aceasta actiune.
Te :* cu drag si te >:D< de un milion de ori!
Imagine
http://twitter.com/MamedeIngeri
http://www.facebook.com/profile.php?ref ... 8526023346
Ma mai puteti gasi si pe: http://anamariagombos.blogspot.com
Suchardine

Sus

Mesajde Bianca pe 9 Dec 2008, ora 00:00

In sfarsit, am ajuns sa ii spun si eu, draga Laura, ca ma bucur tare, tare mult, ca te-ai hotarat sa te ocupi si tu de organizarea unui eveniment caritabil, in Oradea :D !

Este un sentiment minunat sa vezi cum incep sa se adune tot mai multe mamici care vor sa-si transforme durerea in ceva constructiv si sa dea un sens pierderii puiutilor lor!

Sper sa iti raspunda cat mai multe mamici ...dar daca nu va fi asa...nu te descuraja! Si singura daca te vei duce la un copil amarat si ii vei da un pachetel cat de mic, in memoria puiului tau, tot va fi bine!

Foloseste etichetele EMMA, de pe: http://www.organizatiaemma.ro/node/364 si fa, te rog, poze( viewtopic.php?f=8&t=228&p=5679#p5679)!
Vreau sa le strang in Albumul EMMA si peste niste ani, cand ne vom uita in urma, sa realizam ca am facut ceva de care copilasii nostrii , ar fi fost foate mandri! Iar cei care vor primi pachetelele, sa-si aminteasca mereu de ingerii de pe pamant care s-au gandit la ei, si le-a facut o bucurie, cand nimeni altcineva nu s-a gandit la ei!

Iti multumesc draga Laura!
>:D< ,cu drag....
...in memoria Lor si cu tot sufletul alaturi de Voi! Bianca
http://www.biancabrad.com/pierderea_sarcinii/
http://www.youtube.com/watch?v=lx74_vfrLcE
Bianca
Fondator E.M.M.A.

• Site web
Sus

Mesajde HERDEAN LAURA pe 18 Dec 2008, ora 06:38

Am un gust amar când văd atâta nepăsare, atâta comoditate.Mă aşteptam să nu întâlnesc oprelişti, dar am înţeles încă o dată că nu toată lumea simte la fel. Nu am fost contactată de nimeni. Chiar toate mămicile de îngeri ale acestui judeţ nu sunt sensibilizate?!? E dureros să ştii că există şi-n această parte a tării , multe femei cu identitatea mea, dar care refuză să se implice invocând tot felul de motive: lipsa banilor, nu doresc să-şi răscolească gândurile, le este ruşine să apară undeva sau pur şi simplu: când lumea aude de Organizaţia E.M.M.A sau Bianca Brad, te tratează ca pe un stigmat, ca pe o dezaxată.
Am dat multe pachete, am dat multe daruri în memoria lui Luca !N-am făcut acest lucru pt. a-mi face reclamă sau a ieşi în evidenţă sprijinindu-mă pe durerea altor mămici de îngeraşi, după cum mi s-a spus verde în faţă. N-am nevoie de reclamă, sunt ceea ce sunt ! şi faptul de a avea o funcţie şi un statut de persoană publică, nu cred că a făcut să crească dorinţa în mine de a specula sentimente ale unor părinţi, ale unor mame, în scopul arhicunoaşterii mele. Nu sunt tipul acela de om care înşiră vrute-şi-nevrute, fără a duce la nimic.De obicei , las faptele să vorbească în urma mea; cei dragi mie, angajaţii mei, superiorii mei, cei apropiaţi, apreciază evoluţia activităţilor mele.Nu sunt femeia care să stăruie şi să cerşească dăruire şi atenţie , dar când soliciţi implicare în ceva caritabil , în ideea de a aduce cel puţin un surâs pe feţele unor copii sărmani, lipsiţi de afecţinea părinţilor, a unor copii suferinzi, ......şi să primeşti în schimb tot felul de cuvinte josnice sau tot felul de aprecieri descurajatoare, mă întreb dacă mai existe vreo doză de generozitate , de umilinţă, de dăruire la oameni.Goana zilnică, goana nebună după bani, după material ne-a dezumanizat.Mai nou, totul se trăieşte prin prizma banului.E dureros!
Tot ceea ce am scris nu este o mustrare a celor pe care i-am solicitat ca sprijin în această acţiune, nici o grozăvie, nici o înşirare de cuvinte ,.......
Mă întreb oare, nu m-am adresat eu cui trebuia? nu am ştiut să pun problema acestei acţiuni cum se cuvine?
Mai întâi de toate sunt şi eu om , şi pe urmă celelalte: profesie, funcţie,......şi am mers pe ideea "de la om la om''!
Vă voi simţi pe voi toate celelalte ,"mămici de îngeri" aproape de mine şi tot ceea ce voi face azi va fi în numele copiilor noştri !
HERDEAN LAURA

Sus

Mesajde Bianca pe 18 Dec 2008, ora 11:20

Draga Laura >:D< , iti inteleg foarte bine frustararea si dezamagirea, pentru ca le-am trait si le traiesc si eu in continuare, legate de anumite lucruri pe care incerc sa le fac pentru si prin EMMA.... Imi pare rau ca ai parte de asa ceva dar te rog, te rog, nu te descuraja!

Gandeste-te ca mentalitatea unui om nu se schimba de azi pe maine...E nevoie de timp, de rabdare, de intelegere, de toleranta si mai ales e nevoie sa oferi tu un exemplu bun.
Chiar daca la inceput, sunt refractari, tu vezi-ti de drumul tau, nu pune la suflet cuvintele spuse de unii, pe negandite si fa ceea ce crezi tu c este bine sa faci! Faptele tale vor vorbi de la sine si sunt convinsa ca incet-incet, ti se vor alatura si altii!...Bate la mai multe usi si ai incredere ca ceea ce faci este un lucru prea bun, ca sa nu capete amploare!

Piedicile ne sunt puse, tocmai pentru a ne intari! ...cel putin, asa am ajuns eu sa gandesc, ca sa nu cedez! Eu cred foarte mult in ceea ce fac acum si chiar daca sunt dezamagita de unii oameni, merg mai departe, cu o incapatanare si o tenacitate care ma surprind si pe mine :-o !
Iti doresc sa ai curaj, putere si intelepciune, pentru a finaliza ceea ti-ai propus sa faci, pentru ca merita!!!

Iti multumesc pentru daruirea ta si ....abia astept sa vad pozele ...chiar si una sau doua, de vor fi si sa le punem alaturi de celelalte!!!

Cand vei merge la copii, sa te gandesti ca-ti sunt alaturi si te sustin cu tot sufletul!
Doamne ajuta!

Te imbratisez cu drag!
...in memoria Lor si cu tot sufletul alaturi de Voi! Bianca
http://www.biancabrad.com/pierderea_sarcinii/
http://www.youtube.com/watch?v=lx74_vfrLcE
Bianca
Fondator E.M.M.A.

• Site web
Sus

Mesajde Suchardine pe 18 Dec 2008, ora 12:39

Si eu sunt alaturi de tine cu tot dragul si din tot sufletul si-ti promit ca la urmatoarea actiune de acest gen am sa caut in baza de date a Organizatiei toate adresele de email ale mamelor din Oradea. Sunt tare curioasa cate vor raspunde prezent.
Te pup, te imbratisez si fii tare! Noi vom fi cu sufletul alaturi de tine!
Pupicei.
Imagine
http://twitter.com/MamedeIngeri
http://www.facebook.com/profile.php?ref ... 8526023346
Ma mai puteti gasi si pe: http://anamariagombos.blogspot.com
Suchardine

Sus

Mesajde ELLA pe 18 Dec 2008, ora 13:20

Imi pare nespus de rau draga Laura ca ai avut parte de asemenea piedici si nu inteleg cum pot avea o astfel de atitudine tocmai parintii care au trecut prin asta....e peste puterile mele de a intelege,noi parintii de ingeri toti suferim si vom suferi cate zile vom avea indiferent cat vom evolua pe scara ierarhica profesional sau cati copii vom avea sau ii avem deja,niciodata nu vom uita aceasta durere,trauma a vietii noastre si atunci cum tocmai noi nu avem puterea de a intelege mult mai bine decat oamenii care nu au avut o astfel de experienta,durerea copiilor cu nevoi speciale sau a celor abandonati sau a parintilor care si vand casele si vietile ca sa si salveze puii bolnavi,cum??????????
Am citit si pe alte site uri despre Bianca tot felul de mizerii legate de acesta campanie cum ca si ar face reclama,la ce are nevoie ca este foarte cunoscuta de ani de zile,caci este frumoasa si talentata si a ajuns asa prin munca ei......sunt oameni care nu vad altfel lucrurile si tocmai cei care fac astfel de lucruri arunca cu pietre.Pt mine,Bianca ramane un om demn de toata admiratie,ca a avut curaj sa vb despre pierderea si durerea ei,ca face atat bine,ca a reusit sa le inchida gurile celor care stiu doar sa jignesca a avut acest curaj in lumea nebuna in care traim.De ce fac astfel de campanii vedetele,pt ca au mai multa audienta peste tot decat noi oamenii necunoscuti publicului si sunt de apreciat ca nu uita de suferinta celorlalti,bravo tuturor care fac asta!!!!!!! >:D<
Sper sa fie doar o intamplare si pe viitor sa ai si tu sprijin din partea mai multor parinti care au suferit.....da,e adevarat ca nu vom putem niciodata sa eradicam saracia,sa vindecam pe toti,dar cred ca e un inceput si ca merita incercat si daca fiecare ar gandi asa am reusit cat de cat sa ajutam.Domane fii cu noi si asculta ne [-o< ,spune le ingerasilor nostri cate de mult ii :x ....va pupam cu drag din TM mama Ella,bebe Raul si O:-) Paul
Coincidentele sunt semne de la Dzeu si de la ingerasii nostrii!
ELLA

Locaţie: Timisoara
  • YIM
Sus

Mesajde Rodica pe 18 Dec 2008, ora 17:27

Draga Laura, sunt alaturi de tine si imi pare rau ca ai avut parte de o nepasare totala, dar sa stii ca si eu am trecut prin aceeasi situatie...chiar cele care m-au anuntat primele ca vin, au renuntat, nu stiu , dar nu le invinovatesc , poate nu au puterea de a face acest lucru , poate ca durerea li se amplifica, nu stiu ...dar ma gandesc , oare noi nu trecem prin aceeasi drama cumplita , oare noua ne este mai usor ...pentru mine a fost parca sfarsitul ..mi-a fost si imi este atat de greu si parca dupa primele momente , cand sufletul imi parea plin de liniste si pace , ceva m-a rascolit din nou ..gandul ca iata, D-zeu mi-a dat ca acum , in prag de sarbatori sa pregatesc cadou in memoria Alinei ..m-a terminat ...Daca mi-ar fi spus cineva acum 2 ani acest lucru ,offf, Doamne...nici nu mai am cuvinte ...si stii , ce este ciudat , acum mi se pare ca simt prezenta ei langa mine , si parca nu mai am putere sa fac nimic ...sper ca prin gestul nostru de maine sa aducem putina mangaiere unor copii bolnavi si necajiti si sunt atat de recunoscatoare Lui D-zeu ca mi-a trimis mamici care au inteles scopul acestui gest de suflet ...un simplu gest de bunatate facut pentru ingerasii dragi ...nimic pentru altceva ...pentru ca ce putem castiga sau ce avem de castigat ...doar ne rugam ca D-zeu sa ne linisteasca inima si sufletul , sa ne aline durerea si dorul inimii, iar pe neuitatii si scumpii ingerasi sa-i aseze in raiul plin de bunatate si lumina . D-zeu sa fie cu tine , draga mea prietena si sa va ocroteasca pe toti !
Rodica

Locaţie: Arad- Romania
Sus

Mesajde Daniela Ginju pe 18 Dec 2008, ora 18:54

Laura draga, citesc si nu-mi vine a crede cata nepasare poate fi din partea unor asa zisi oameni.Este un adevar crunt dar nu trebuie sa ne lasam trebuie sa fim luptatoare in continuare si asa vom atrage langa noi adevaratii oameni.
Te imbratisez cu drag si iti doresc tot binele din lume.
Daniela G.
Daniela G. - mama ingerasului Ioana-Valentina
Imagine
Daniela Ginju

Locaţie: OTOPENI
  • YIM
Sus

Re: Un gest din suflet - Oradea / Bihor

Mesajde HERDEAN LAURA pe 24 Dec 2008, ora 13:22

dragele mele,
n-am reuşit să descarc nicio fotografie încă. Cablul de date al telefonulului meu îmi joacă feste, iar Bluetooth-ul calculatorului nu-mi recunoaşte telefonul. Aşa e , câteodată, tehnica modernă ne omoară. Sper cum am un pic răgaz, să reuşesc într-un fel.
Am o mulţumire că în urma gestului din suflet, am reuşit să mai adun 2 mămici din Oradea şi una din Salonta. Sper să mă văd cu ele în curând şi să vă povestesc mai multe.
HERDEAN LAURA

Sus

Scrie un răspuns
12 mesaje • Pagina 1 din 1
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro