si a durat ceva timp din cauza ambitiei mele).
crestem,din toate punctele de vedere.inca nu misca(sa vad/simt si eu) si inca nu stim sexul.Azi a fost sotia la o clinica din Baia Mare (EUROMEDICA) la triplu-test...sa vedem rezultatul peste 2-3 saptamani!Ecografic totul e OK.Cica data viitoare probabil ne vor putea spune si ce va fi
eu...parca nu-mi pot imagina altceva decat baiat.Si imi vine greu sa accept ca e numai unul(dupa gemeni...).Oricum,orice-ar fi,sa fie sanatos si sa fie intr-un ceas mai bun
si il astept cu nerabdare! 
mergem la el cat putem de des.Din pacate tot mai rar,din cauza ca se intuneca mai repede si nu mai vedem nimic.Dar lumanarea arde non stop la mormant!Aia o schimb periodic(odata la saptamana)-nu e voie sa se stinga!
A!...am vazut ca a mai aparut un tatic!
pacat...mare pacat...il imbratisez si ii pup familia...ma duc sa-i scriu...
si calde imbratisari insotite de ganduri bune care sa o incarce pozitiv si sa ii inveseleasca intreg organismul.
e acolo,traieste! Alive and kicking!
S-a miscat.Azi.in timp ce urcam,in cimitir,la Rudi... o fi simtit? O fi fost vre-un semn? Bucurie? Ce-a fost????De ce tocmai atunci????...mor...de dor si de fericire!
A(m) asteptat deja momentul asta.Desi eu inca nu simt,ea a simtit...sper sa nu vorbesc prostii!Am pus mana...n-am simtit nimic...dar daca ea a zis...asa o fi,nu?...Sper...
!Sunt foarte fericit! 
vai, draga Riddick, daca ai sti cat ma bucur pentru tine si pentru sotia ta!!!!
! Iar faptul ca s-a intamplat tocmai cand mergeati la Rudi.....nu cred ca e doar o coincidenta
.......
...glumesc si eu.......
............
calda din departare