Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Grupuri de suport ‹ Pentru Tatii de Ingeri
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Ingeras de 3 ani

Despre si pentru ingerasii lor
Scrie un răspuns
274 mesaje • Pagina 7 din 15 • 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 15

Re: Ingeras de 3 ani

Mesajde nicoleta pe 12 Noi 2008, ora 01:47

Buna, RIDD draga!
Sper ca sunteti bine cu totii, sper ca ziua de azi nu va trezi in tine dureri abia trecute.
Sper ca amintirile dureroase ce vor navali azi in sufletul tau, sa nu lase tristetea sa iti alunge linistea si optimismul.
Tu esti un tatic iubitor care trebuie sa fii stalpul familiei tale, sa fi un zambitor barbat in fata fiului tau si un sot tandru pentru sotia ta.
Stiu, dragul meu cat e de greu, stiu, si crede-ma ca te admir enorm pentru tot ce esti tu.
Va imbratisez si va sunt alaturi azi, in aceasta zi incarcata cu amintiri.
Sanatate tie si intregii tale familii.
Ingerasului tau, lumina si odihna.
Dumnezeu sa va ajute iar Maicuta Sfanta sa va aiba mereu in grija Ei.
Numai bine, Nicoleta.
nicoleta

Locaţie: petrosani
Sus

Mesajde Riddick pe 12 Noi 2008, ora 20:52

Sarut mainile :)
sunt aici,n-am plecat!Doar a fost o mica problema "tehnica" (n-am putut rezolva problema wireless-ului pe Linux si am fost nevoit sa trec inapoi la Windows :( si a durat ceva timp din cauza ambitiei mele).
Suntem bine,multumesc! :) crestem,din toate punctele de vedere.inca nu misca(sa vad/simt si eu) si inca nu stim sexul.Azi a fost sotia la o clinica din Baia Mare (EUROMEDICA) la triplu-test...sa vedem rezultatul peste 2-3 saptamani!Ecografic totul e OK.Cica data viitoare probabil ne vor putea spune si ce va fi
Sotia tanjeste! dupa o fetitza :) eu...parca nu-mi pot imagina altceva decat baiat.Si imi vine greu sa accept ca e numai unul(dupa gemeni...).Oricum,orice-ar fi,sa fie sanatos si sa fie intr-un ceas mai bun :( si il astept cu nerabdare! :D
Rudi...saracutzul...e tot acolo :-< mergem la el cat putem de des.Din pacate tot mai rar,din cauza ca se intuneca mai repede si nu mai vedem nimic.Dar lumanarea arde non stop la mormant!Aia o schimb periodic(odata la saptamana)-nu e voie sa se stinga!
Sufleteste sunt(em) bine...din ce in ce mai bine.Ne-am resemnat!Acu' noi depindem de el,nu el de noi...si desi e straniu,e bine.
Sper sa nu mai am probleme din astea si sa pot sa fiu consecvent :) A!...am vazut ca a mai aparut un tatic! :( pacat...mare pacat...il imbratisez si ii pup familia...ma duc sa-i scriu...
Pup si eu toate mamicile de ingeras si pe tine Nicoleta,cea care "are grija" de mine (asa simt eu,scuza-ma! ).
@};-
"Libertatea nu este un drept. E un risc asumat" Alexandr Soljeniţîn
http://alege.softwareliber.ro
http://ubuntu.ro
http://ubuntu.ro/despre/ubuntu
Riddick

Locaţie: Baia Mare
  • Site web
  • YIM
Sus

Mesajde nicoleta pe 13 Noi 2008, ora 08:23

Dragul nostru Ridd!
Nici nu sti ce bucurie s-a trezit in sufletul meu cand am vazut ca ai scris din nou.
Mi-ai indulcit ziua, acum poa sa ploua , poa sa ninga, la mine in suflet e soare si iti trimit si tie din razele lui ca sa iti incalzeasca sufletul si sa fi cald si bun cu ai tai.
Va imbratisez cu mare drag si aveti grija de voi.
Iti multumesc din tot sufletul pentru vesti, ...oauuuuu...si ma bucur enorm ca sunt bune, aceste vesti, ...in privinta aparitiei unei fetite la orizont, sa sti ca ar fi chiar indicat, deoarece fetitele sunt tare lipicioase de tati, m-as bucura din suflet sa gusti din fericirea de a te pupaci o fetita, ...e minunat! E magica parca legatura dintre o bebe fetita si un tatic, dar cu siguranta daca esti afectuos si baiatul se ataseaza de tine.
Incerc sa iti transmit din bucuria mea, din zambetele care nu mai fug de pe chipul meu, atat sunt de bucuroasa ca sunteti bine si ca ne-ai dat vesti.
Dumnezeu sa va ajute, Sfantul Nicolae, fie ca mereu sa va aiba in grija, si sa se roage vesnic pentru sanatatea voastra.
Pupici pupaciosi tuturor.
I-am trimis lui Rudi acei pupici dulci iar el mi-a trimis inapoi pupici pentru voi, prinde-i repede si imaprte-i cu ai tai. :* :* :*
Pentru sotia ta, pupici pupaciosi si @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-
Si am pentru tine o tema de casa extrem de importanta; sa iti instiintezi sotia ca in maxim 2 ani, cand bebe mic va fi maricel, veti veni la noi la munte sa vedeti ce fain s-a facut in ultimul timp...
Numai bine, Doamne ajuta!
nicoleta

Sus

Mesajde nicoleta pe 17 Noi 2008, ora 19:12

Buna, ridd draga!
Ofera-i sotiei tale din partea mea aceste @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- si calde imbratisari insotite de ganduri bune care sa o incarce pozitiv si sa ii inveseleasca intreg organismul.
Fiului tau mare, care e mic, da-i tu un pupic pupacios din partea mea si bebelusului cel mai mic ii trimit eu gandurile mele calde ca sa ii ofere linistea de care are acolo nevoie.
Va imbratisez si sper ca sunteti bine.
Aveti grija de voi, si fie ca Bunul Dumnezeu sa va ocroteasca mereu, pentru ca sunteti minunati si chiar meritati tot ce e mai frumos pe lume.
Ingerasului tau dulce, pupici dulci si multa lumina.
Pupici, Nicoleta.
nicoleta

Sus

Mesajde Riddick pe 17 Noi 2008, ora 21:42

Sarut mana! :)

S-a miscaaaaaaaaaaaaaaaaaat!!!!!!!!!!!!!!!!! Uraaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!! <:-p
Doamneeee...in sfarsit! [-o< [-o< [-o< e acolo,traieste! Alive and kicking! :x S-a miscat.Azi.in timp ce urcam,in cimitir,la Rudi... o fi simtit? O fi fost vre-un semn? Bucurie? Ce-a fost????De ce tocmai atunci????...mor...de dor si de fericire!
Sotiei mei ii face cel mai mult bine.Se vede pe ea!O..."deconecteaza",o insanatoseste sarcina ei.Si ma bucura asta.Prefer sa iau asupra mea si suferinta ei,doar sa stiu ca sunt bine ei doi!Am vazut-o fericita cand s-a oprit,m-a strigat sa ma opresc si eu si mi-a zis:"S-a miscat!" tzinandu-se de burtica! :) A(m) asteptat deja momentul asta.Desi eu inca nu simt,ea a simtit...sper sa nu vorbesc prostii!Am pus mana...n-am simtit nimic...dar daca ea a zis...asa o fi,nu?...Sper...
Pupici voua,amici si ingerasilor vostrii (*) !Sunt foarte fericit! :)
"Libertatea nu este un drept. E un risc asumat" Alexandr Soljeniţîn
http://alege.softwareliber.ro
http://ubuntu.ro
http://ubuntu.ro/despre/ubuntu
Riddick

Locaţie: Baia Mare
  • Site web
  • YIM
Sus

Mesajde Bianca pe 18 Noi 2008, ora 01:46

:D :x <:-p vai, draga Riddick, daca ai sti cat ma bucur pentru tine si pentru sotia ta!!!!

Se simte atat de clar bucuria si este atat de binevenita (*) (*) ! Iar faptul ca s-a intamplat tocmai cand mergeati la Rudi.....nu cred ca e doar o coincidenta [-x .......

Cand prinde viata un copilas, mama care il poarta in pantecul ei, traieste un sentiment de implinire, de neegalat.....este normal sa ii faca bine....... ca barbat....simti asta...mai putin :p ...glumesc si eu.......
Aveam nevoie de o veste buna......iti multumesc pentru raza de soare pe care, mie cel putin, mi-ai oferit-o .... :)

Sa ne mai spui....sa nu ne uiti de atata fericire.... ;) ............
Ma bucur ca sunteti bine...tineti-o tot asa.... ;;)
Te imbratisez cu drag...
...in memoria Lor si cu tot sufletul alaturi de Voi! Bianca
http://www.biancabrad.com/pierderea_sarcinii/
http://www.youtube.com/watch?v=lx74_vfrLcE
Bianca
Fondator E.M.M.A.

Locaţie: Bucuresti
  • Site web
Sus

Mesajde nicoleta pe 18 Noi 2008, ora 03:26

Buna, Ridd draga!
Multumesc de veste, dragule!!!
Nici nu sti cat ma bucur, si nici nu sti ca ai adus zambete pe chipul meu intr-un moment greu pentru zona mea, cand parca nimic nu mai avea putere sa aduca zambete spre mine.
Bravooooooooooooooooooooooo!!!
Ce ma bucur!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sigur s-a miscat, sigur, stai linistit, ca sotia ta stie ec spune, ..oauuuu, sa va ajute Bunul Dumnezeu sa fie bine si bebe si mami lui si sa se joace frumos cu fratiorul sau, caci au un ingeras care ii va ocroti mereu.
Te imbratisez si aveti mare grija de voi.
Pupici pupaciosi tuturor.
Doamne ajuta!!!!
nicoleta

Sus

Mesajde nicoleta pe 23 Noi 2008, ora 20:12

Buna, Ridd draga!
Va imbratisez, dragul meu, pe toti, sa va dea Bunul Dumnezeu sanatate si multe bucurii.
Sper cu toata fiinta mea ca frumoasele stelute de nea sa-ti aduca in aceasta iarna, bucurii si caldura in sufletul tau atat de frumos.
Daca iti place Sanda Ladosi, scrie in google sanda ladosi cand vine seara si asculta melodia, e superba, si fa-i dedicatie sotiei tale din partea mea.
Pe mine parca ma apropie de bunica care m-a crescut, de tata care nu mai e si m-a iubit enorm, de Ana ingerasa mea, de intreg Cerul. Si mai are o melodie de vis care se numeste E iarna si e seara iar, cu ea incep auditia colindelor mereu, vi-o dedic azi, cu tot sufletul, tie si dragei tale sotii.
Imi mangaie sufletul si imi asterne zambetul pe obraji, sincer.
Te las cu bine, sa aveti o saptamana frumoasa.
Va pupacesc pe toti, cu drag, Nicoleta.
nicoleta

Sus

Mesajde nicoleta pe 28 Noi 2008, ora 05:05

Buna, taticule!
Ce mai faceti voi? sunteti bine?
Sper ca luna decembrie va va gasi veseli si sanatosi, sper ca Mos Craciun va aduce bucurii si multa liniste in sufletele voastre atat de frumoase.
Va imbratisez pe toti, Dumnezeu sa va ajute, dragul meu, numai bine.
Cu drag, Nicoleta!
nicoleta

Sus

Mesajde nicoleta pe 30 Noi 2008, ora 17:37

Buna taticule!
Sper ca sunteti bine, imi doresc din tot sufletul ca sanatatea si bucuriile sa isi faca loc in inimile voastre, in frumoasa voastra familie.
Fie ca Sfanta zi de azi, sa va aduca multa liniste si iubire in sufletele voastre atat de frumoase carora eu azi le trimit @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-
Ingerasului vostru, rugaciuni si multa lumina.
Fie ca Sfanta Fecioara sa va aiba mereu in grija Ei, pentru ca voi, oameni minunati, meritati o viata frumoasa si buna ca inimile voastre.
Pupici pupaciosi si numai bine cu drag, Nicoleta.
Dumenzeu sa va ajute!
nicoleta

Sus

Mesajde nicoleta pe 1 Dec 2008, ora 09:52

Buna, taticule iubitor si grijuliu!
Sper ca ziua de azi, prima din aceasta luna plina de surprize, sa te gaseasca aliniat la startul sarbatorilor ce acum incep si vor incerca sa aduca in vietile noastre magie si culoare.
Te imbratisez si iti doresc sa ai parte de sarbatori minunate alaturi de cei dragi tie.
Fie ca Bunul Dumnezeu sa va ocroteasca si sa va ajute sa simtiti frumos venirea sarbatorilor, iar noul an sa va aduca sperante si vise.
Cu drag, Nicoleta.
Numai bine!
nicoleta

Sus

Mesajde nicoleta pe 4 Dec 2008, ora 11:10

Buna, taticule!
Sper ca Sfintele sarbatori te vor gasi linistit si vesel pentru ca magia lor sa o simtiti bine-bine.
Sper din suflet ca maine seara mosul sa aseze in papucii tai sperante si vise, optimism si multa voiosie.
Te imbratisez si ai mare grija de familia ta minunata.
Dumnezeu sa va ajute, dragul meu.
Pupici mosulici voua, iar ingerasului tau din partea E.M.M.A. dragoste multa ca sa il incalzeasca mereu, rugaciuni si lumina.
Cu drag, Nicoleta.
Numai bine, ...o iarna frumoasa!
nicoleta

Sus

Mesajde nicoleta pe 12 Dec 2008, ora 14:39

Buna, Ridd draga!
Azi, am vorbit cu doamna iarna, noi-familia E.M.M.A. sa tese pentru tine, un voal de sperante si sa ti-l aseze cu grija pe umerii de tatic iubitor.
Azi, vrem ca tu-tatic minunat, sa nu simti nici o secunda greutatea dorului si a amintirilor triste.
Azi, iti stam alaturi cu gandurile noastre bune si trimitem spre cer, ingerasului tau, sincere rugaciuni si multa lumina.
Te imbratisam si iti dorim sanatate si putere pentru a trai frumos si demn pentru tine, si pentru toti cei care te indragim aici pe pamant si acolo printre astre.
Numai bine, Dumnezeu sa te ajute!
Sotiei tale, @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-
Familia E.M.M.A.
nicoleta

Sus

Mesajde nicoleta pe 15 Dec 2008, ora 09:08

Buna dimineata!!!!!!!!!!!!!!!
Ridd draga, daca nu ti-ai bauta cafeaua, ia-ti sotia si veniti sa bem un cafeu sau un ceai impreuna...va astept...
Trimit spre voi, uite acum, niste pupici mosulici care vor aseza pe obrajorii vostrii niste calde zambete iar in buzunare, vor ascunde sperante si vise.
Va imbratisez si sper ca sotia ta este bine, iar bebe mic la fel, sper sa fiti mereu , toti-bine.
Sa aveti o saptamana suuuper!
Dumnezeu sa va ajute!
Cu drag, Nicoleta!
nicoleta

Sus

Mesajde nicoleta pe 21 Dec 2008, ora 15:34

Buna, Ridd draga!
Sper ca sunteti bine, sanatosi, sper ca asteptati frumos Sfantul Craciun care imi doresc sa va aduca pace in suflete si multa liniste.
Va imbratisez si va doresc numai bine.
Dumnezeu sa va ajute si Sfanta Fecioara sa va aiba mereu in grija Ei.
Pupici mosulici va viziteaza imediat sa aseze pe obrajorii vostrii zambete din partea mea.
O zi buna, ...pupici...paaaaaaaa!!!
nicoleta

Sus

Mesajde veronicamincu pe 23 Dec 2008, ora 07:23

As vrea sa va sarute fiecare fulgusor, care din intamplare va atinge fata.
As vrea ca lumina si caldura sfintelor sarbatori sa va patrunda-n casa si-n suflete in aceste zile magice...
As vrea ca toate dorintele sa devina realitate si sa aveti parte numai de bucurii si... un Craciun de vis alaturi de cei dragi!
o >:D< calda din departare
mamica ingerasei Alessia Nicoleta
https://www.facebook.com/pages/Veronica ... 8773244725
https://www.facebook.com/profile.php?id=100001083837322
http://s837.photobucket.com/albums/zz295/veronicamincu/
veronicamincu

Locaţie: Harlow,uk (oras natal Buzau,Romania)
  • YIM
Sus

Mesajde nicoleta pe 25 Dec 2008, ora 08:35

Buna, Ridd draag!
Sper ca sunteti bine si va doresc un Craciun minunat!
Sper ca Mos Craciun a reusit sa va bucure pe toti si sa va aduca liniste si multe sperante.
Va imbratisez si va doresc sa aveti parte de sarbatori minuante.
Cu mare drag, Nicoleta.
nicoleta

Sus

Mesajde nicoleta pe 2 Ian 2009, ora 10:39

Buna, Ridd draga!
Va doresc din suflet ca noul an sa va aduca sanatate maxima, liniste si multe bucurii.
Fie ca bebelusul si mami lui sa ajunga cu bine acasa si toti sa traiti frumos pentru ca ingerasul vostru sa fie linistit acolo sus intre astre.
Te imbratisez si aveti grija de voi.
Numai bine, Dumnezeu sa va ajute!
Cu drag, Nicoleta!
nicoleta

Sus

Mesajde nicoleta pe 8 Ian 2009, ora 13:34

Buna, ridd draga!
Numai bine si multa sanatate.
Va imbratisez si aveti grija de voi.
Pupici si o zi buna.