Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Felicitari, urari, comemorari
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Emmei-Nicole, cu dragoste!

Din suflet pentru suflet...la bine si la rau..
Scrie un răspuns
482 mesaje • Pagina 8 din 26 • 1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 26

Re: Emmei-Nicole, cu dragoste!

Mesajde marwana pe 27 Iun 2010, ora 13:36

Si desi tu esti mai mica decat Luca stiu sigur ca tu ai grija mare de el, ii esti alaturi cand el vb cu DD si cu tine.
Imagine
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

Locaţie: Bucuresti
  • YIM
Sus

Mesajde Angela-Ema pe 12 Iul 2010, ora 22:57

Emma, frumoasa fetita a cerului, mi-e dor sa vorbesc cu tine. O fac adesea in gand, dar aici n-am mai venit de mult. Astazi simt nevoia sa iti scriu. Iti multumesc pentru tot ce mi-ai daruit, inger frumos! Ma rog de multe ori la tine, Emma, si ma asculti de fiecare data. Te mai pot ruga si astazi ceva? Stii ca noi toate mamicile de ingeri avem anumite zile....mai speciale (ca de exemplu sarbatorile)....in care plangem mai mult....si ne doare mai tare....si am vrea cu disperare sa va aducem inapoi. In care ne gandim la voi altfel decat in fiecare zi. Ii simtiti dragostea si durerea mamei tale tot timpul, dar in acele cateva zile mai grele, pe care tu le cunosti mai bine decat mine pentru ca o simti, te rog arata-i cumva ca stii ce este in sufletul ei si ca esti acolo, langa ea, pentru ziua aceea si pentru totdeauna. Are atata nevoie de tine! Asa cum avem noi toate de Ingerasii nostri... Noapte buna, ingeras. Si multumesc.
Angela-Ema

Locaţie: bucuresti
Sus

Mesajde cristinulka pe 14 Iul 2010, ora 14:51

Incerc sa scriu si eu cateva randuri.Am descoperit intamplator acest site si va spun sincer ca m-am cutremurat citind povestile de viata ale nefericitelor mamici.Nu cred ca este nenorocire mai mare pe aceasta lume,ca aceea de a-ti pierde copilul.
Indraznesc sa va sugerez sa cititi poezia "Legenda trandafirilor" de George Cosbuc.Este o poezie mai putin cunoscuta a marelui poet,eu am citit-o prima data candva,in tinerete,am invatat-o pe de rost-atat de tare m-a marcat.Mi se pare ca ar da niste raspunsuri atator "de ce"-uri ale noastre,ale muritorilor de rand.
Regret fiecare pierdere suferita si transmit d-nei Bianca Brad enorma mea consideratie pentru ceea ce face.Este o femeie f.frumoasa fizic ,dar si sufleteste.
Va doresc numai bine.
cristinulka

Locaţie: cluj napoca
Sus

Mesajde mihaela r pe 17 Iul 2010, ora 19:06

Emma,o printesa printre ingeri sint sigura ,ca asa cum mamica ta are grija de noi mamele de ingerasi si ne ajuta ,asa si tu ai grija de ingerasi nostri acolo sus si te rog ai grija si de Matei ,puiul meu de care eu nu am putut avea grija,te iubesc inger dulce si cel mai mare regret al meu este ca nu am citit povestea ta si a mamici tale inainte de pierderea lui Matei,daca as fi citit,sigur mi-as fi luat puiul in brate si nu as fi pierdut singura ocazie pe care am avut-o sa il tin in brate si sa ii privesc chipul lui asa de frumos pe care il stiu doar din fotografii.Va iubesc ingeri frumosi
mamica ingerasului Matei-Stefan
mihaela r

Locaţie: radesti arad
Sus

Mesajde marialivia1 pe 23 Iul 2010, ora 17:47

Lumina sa fie cu tine, Emma-Nicole, inger ce ne-ai adus pace in suflete, indulcindu-ne tristetea, aducandu-ne liniste si aratandu-ne calea de a ne apropia de ingerasii nostri.Domnul fie cu tine!
Ai o mama minunata, care in aceasta lume, ne-a ajutat sa ne regasim si sa ne gasim aici, ingemanate.
Iti multumesc, Bianca, pentru "Emma" si voua toate, pentru ca existati.

Cu drag,
Maria
marialivia1

• YIM
Sus

Mesajde sicily_1982 pe 27 Iul 2010, ora 07:33

Ingeras scump, sacrificul tau a ajutat atatea manici indurereate si atatea suflete pure....iti multumesc din inima...
Te rog sa ai grija de toti ingerasii acolo Sus....si dai putere mamei tale sa continue ceea ce face pt noi toti...
cu mult drag iti trimit un buchetel de @};-
Andreea, mamica ingerasului Bianca
sicily_1982

• YIM
Sus

Mesajde Bianca pe 6 Aug 2010, ora 03:21

>:D< pentru voi, dragelor :x ....

Imagine
...in memoria Lor si cu tot sufletul alaturi de Voi! Bianca
http://www.biancabrad.com/pierderea_sarcinii/
http://www.youtube.com/watch?v=lx74_vfrLcE
Bianca
Fondator E.M.M.A.

• Site web
Sus

Mesajde Angela-Ema pe 6 Aug 2010, ora 07:22

:x :x :x :x :x :x :x
Angela-Ema

Sus

Mesajde Angela-Ema pe 14 Aug 2010, ora 23:14

Este ziua de nume a Mariei....dar nu pot sa uit ca ii scriu astazi aici si pot sa povestesc lumii despre ea doar pentru ca ai existat tu, Emma. Am inteles ca nu este anormal sa imi fie dor, sa ii vorbesc, sa o simt.....ca nu trebuie sa incerc sa blochez toate gandurile despre si catre ea.....si mi-am deschis sufletul si toata durerea aceea ingropata adanc s-a transformat in iubire....si am trimis toata acea iubire catre cer....si am inteles ca aceasta este calea care leaga sufletele noastre. Asa ca vin astazi si-ti spun multumesc, Emma, pentru ca mi-ai redat-o pe Cristina. Pentru ca m-ai invatat sa comunic cu ea.....si cu tine. De cate ori o ''vad'' pe ea te ''vad'' si pe tine alaturi....si cand vorbesc cu ea vorbesc si cu tine. Si cand voi aprinde astazi o lumanare pentru ea voi aprinde una si pentru tine.....pentru ca nu va mai pot separa. In mintea si sufletul meu sunteti pentru totdeauna impreuna...va iubiti si ne iubiti. Sunt convinsa ca Maria mea iti va da astazi un pupic, pentru ca stie ca tu, prin ce ai lasat in urma, mi-ai aratat calea catre cer, catre ea. Multumesc, Emma! @};- @};- @};-
Angela-Ema

Sus

Mesajde Angela-Ema pe 25 Aug 2010, ora 23:18

M-am gandit mult la tine astazi, Emma, asa ca am intrat aici sa-ti trimit un buchet de @};- si multi :* .
Ma [-o< tie, ingerasa frumoasa, sa-i ocrotesti pe toti cei care te iubesc, sa le trimiti lumina si liniste in suflete si sa-L rogi pe DD sa le dea sanatate si tot ce stie El ca au nevoie!
(*) :x (*) O:-) (*) :x (*)
Angela-Ema

Sus

Mesajde monicamuresan pe 27 Aug 2010, ora 10:12

O:-) frumos si gingas, un spirit pur si mare, primeste din partea mea un buchet mare de @};- . (*) Zbor lin si Lumina vesnica!
Emma, iti multumesc pentru ca ai grija de sufletele noastre si stiu ca ai grija si de Ingerasii nostri, ii inveti cum sa ne trimita mesaje noua, parintilor lor cu sufletele triste =((
Monica, mamica Ingerasului Mircea-Serban si a surioarei lui de pe Pamant, Sofia Anabella: https://picasaweb.google.com/ingerasul. ... directlink
monicamuresan
Moderator

Locaţie: dej cluj
Sus

Mesajde marwana pe 27 Aug 2010, ora 16:00

De pe data de 22 te simt langa mine, stiu ca maine vei fi acolo alaturi de mine si Kali, simt asta atat de mult. Multumesc ca existi Emma, multumesc ca ma ajuti atunci cand pic, esti langa mine cand plang dar si cand rad.
Multumesc inger bland, zbor lin, draga mea, zbor lin

O alta zi de 27, multi ani draga mea
Alaturi de voi,
Imagine
marwana
Moderator

• YIM
Sus

Mesajde Angela-Ema pe 27 Aug 2010, ora 16:22

Este 27.....si m-am gandit la tine, O:-) . Stii, nu-i asa ;) ?
@};- si (*) si :* si :x pentru tine, Emma!
Angela-Ema

Sus

Mesajde marwana pe 2 Sep 2010, ora 15:40

Nici un cuvant care exista pe pamant nu poate descrie acel MULTUMESC, micuta mea multumesc ca ai fost sambata cu mine, m ai mangaiat si mi ai dat putere. Am stiut ca vei fi acolo, simteam, apoi am simtit >:D< ta odata cu palele vantului, am simtit cand mi ai sters lacrimile de pe obraji cu aripioarele tale.
Multumesc scumpic ingeras, zbor lin, si....cand poti mergi si la mami in vis, sigur ii este dor tare de tine, te iubeste tare tare mult.
Multi :* si @};- i ti trimit la cer
Alaturi de voi,
Imagine
marwana
Moderator

• YIM
Sus

Mesajde CORINA SILVIA pe 2 Sep 2010, ora 19:59

draga Emma , am in fiecare zi sub sopronul din spatele casei mele , micul semn ce i-a aparut mamei tale in biserica , randunica , pot spune ca ma bucur in fiecare zi de cele doua randunele si puiutii lor , si ma gandesc de fiecare data la tine micuta randunica !! :x :* @};- @};- @};- O:-)
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole
Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
CORINA SILVIA

Locaţie: branesti
  • YIM
Sus

Mesajde Angela-Ema pe 26 Sep 2010, ora 00:44

Draga O:-) , ieri am gasit o fotografie cu randunele, m-am gandit la tine si ti-am trimis :* acolo sus.....astazi ti-am privit poza, fetita frumoasa cu degetele lungi si fetisoara perfecta (oare ce culoare ar fi fost ochii tai?) si ti-am trimis toata :x mea......maine o sa aprind o lumanarica pentru tine si o sa privesc cerul si...:-)....si poate o sa-mi trimiti tu o randunica.
@};- @};- @};-
Angela-Ema

Sus

Mesajde marwana pe 27 Sep 2010, ora 08:02

Scumpa mea mica te am visat, toata noaptea am visat randunele si sunt sigura ca tu ai fost. Multumesc. Acum sunt sigura ca trebuie sa mi fac acel cadou dupa care tanjesc, asa si tu si Tasha veti fi mereu cu mine.
Multumesc Emma Nicole.....azi este o noua ziu de 27, voi aprinde lumanarele si i ti voi trimite :* la cer.
Zbor lin, ingeras scump, zbor lin
Alaturi de voi,
Imagine
marwana
Moderator

• YIM
Sus

Mesajde adina pe 27 Sep 2010, ora 11:00

Zbor lin Emma -Nicole (*) , multe [-o< pentru tine inger minunat , multe @};- @};- , lumina vesnica *-:) , iti multumesc ca ai indrumat-o pe mama ta sa faca acest Forum pentru noi mamele indurerate, numai tu puteai face acest lucru stiind ce mult sufera mama ta dupa tine .
Doamne ajuta [-o< .
adina

Locaţie: marghita
Sus

Mesajde Bianca pe 27 Sep 2010, ora 12:31

Va multumesc tare mult pentru mesajele pe care le postati aici >:D< ....imi umplu inima cu caldura si ochii cu lacrimi :x =(( ..... faceti ceea ce nu fac decat una-doua persoane dintre prietenii mei si atunci, cred ca realizati cat de mult apreciez gestul vostru :x ....

Si ma simt atat de prost ca nu reusesc sa-mi fac timp,sa scriu in topicurile voastre :( :-< :')
Va rog, va rog, va rog sa ma iertati pentru asta .. ^:)^ Am spus-o de atatea ori dar sper din tot sufletul ca ma intelegeti si ca intelegeti cata munca este in spatele acestui Forum!
Facand ceea ce fac pentru voi, parintii de ingeri, am sentimentul ca am grija de Ea.... ca sunt mama pentru iubita mea, fetita mea, micuta mea randunica, care imi da putere si ma ajuta sa ma ridic si sa merg mai departe, ori de cate ori, simt ca nu mai pot :x @};-

Am scris in topicul despre Conferinta MISS, la care am participat, ca am sa va povestesc despre semnele primite de la Ea....

Cand am zburat spre Arizona, am facut o escala la Londra (si m-am simtit mai aproape de Loredana >:D<, Florentina C >:D< si de Veronica >:D< )! Ei bine, dupa ce a aterizat avionul, in timp ce rula pe pista, am vazut pe geam, doua randunici care efectiv au insotit avionul, pana acesta s-a oprit!
Apoi una a zburat, iar cealalta a mai zabovit in dreptul geamului meu si apoi a zburat si ea! Am fost atat de fericita in acel moment!!!!!! Atat de fericita!!!!....ca apoi sa ma intristez, realizand cat e de crud si de nedrept, sa ma bucur de fetita mea, doar asociindu-o cu o micuta si frumoasa pasare, in loc sa o strang in brate si sa-i simt obrajorul lipit de obrazul meu si sa ii aud glasul cristalin si dulce, de copil... =(( =(( =(( =(( =(( =((

Cu o seara inainte de inceperea Conferintei, am avut timp o ora si jumatate, sa merg intr-un mall din apropierea hotelului in care am stat. Am avut marea bucurie, sa gasesc cateva gablonturi cu randunici si chiar si un tricou, cu o randunica! Ceea ce se gaseste foarte rar, nefiind un model cerut pe piata....decat de mine ;;)

Dupa ultima zi de Conferinta, am vizitat un prieten si cand am intrat in casa, primul lucru pe care l-am remarcat, m-a lasat cu gura cascata :-o ! Avea pe marginea barului, o lampa veche, primita de la bunicii lui, pe care era pictata o randunica!!!!!! ...E ca si cum a fost cu mine, pe tot parcursul calatoriei mele.... O:-)

O fi o copilarie, sa te lasi impresionat de astfel de lucruri dar, Doamne, cat de mult conteaza pentru mine!!!!!!! Daca nu am parte de fetita mea, langa mine, ma agat de orice semn, obiect, vorba, cuvant, melodie care imi aduce aminte de Ea :x =(( .....

Tot primesc mesaje in care mi se spune ca sunt puternica......... Da, uneori ma simt mai puternica si da, am ajuns sa am momente in care ma bucur de viata dar ...de (prea) multe ori nu ma simt deloc asa :( .....Totul se naruie, cand ma izbeste dorul in cele mai neasteptate clipe si moduri.... dar stiti si voi cum e... =(( >:D< @};-

Imi este atat de dor de tine, iubita mea! =(( =(( =(( De ce-ai plecat? De ce? De ce? De ce?

Imagine
...in memoria Lor si cu tot sufletul alaturi de Voi! Bianca
http://www.biancabrad.com/pierderea_sarcinii/
http://www.youtube.com/watch?v=lx74_vfrLcE
Bianca
Fondator E.M.M.A.

• Site web
Sus

AnteriorUrmătorul

Scrie un răspuns
482 mesaje • Pagina 8 din 26 • 1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 26