si multi
.
tie, ingerasa frumoasa, sa-i ocrotesti pe toti cei care te iubesc, sa le trimiti lumina si liniste in suflete si sa-L rogi pe DD sa le dea sanatate si tot ce stie El ca au nevoie!

frumos si gingas, un spirit pur si mare, primeste din partea mea un buchet mare de
.
Zbor lin si Lumina vesnica!

. Stii, nu-i asa
?
si
si
si
pentru tine, Emma!
ta odata cu palele vantului, am simtit cand mi ai sters lacrimile de pe obraji cu aripioarele tale.
si
i ti trimit la cer

, ieri am gasit o fotografie cu randunele, m-am gandit la tine si ti-am trimis
acolo sus.....astazi ti-am privit poza, fetita frumoasa cu degetele lungi si fetisoara perfecta (oare ce culoare ar fi fost ochii tai?) si ti-am trimis toata
mea......maine o sa aprind o lumanarica pentru tine si o sa privesc cerul si...
....si poate o sa-mi trimiti tu o randunica.

la cer.
, multe
pentru tine inger minunat , multe
, lumina vesnica
, iti multumesc ca ai indrumat-o pe mama ta sa faca acest Forum pentru noi mamele indurerate, numai tu puteai face acest lucru stiind ce mult sufera mama ta dupa tine .
.
....imi umplu inima cu caldura si ochii cu lacrimi
..... faceti ceea ce nu fac decat una-doua persoane dintre prietenii mei si atunci, cred ca realizati cat de mult apreciez gestul vostru
....
Am spus-o de atatea ori dar sper din tot sufletul ca ma intelegeti si ca intelegeti cata munca este in spatele acestui Forum!
, Florentina C
si de Veronica
)! Ei bine, dupa ce a aterizat avionul, in timp ce rula pe pista, am vazut pe geam, doua randunici care efectiv au insotit avionul, pana acesta s-a oprit!
! Avea pe marginea barului, o lampa veche, primita de la bunicii lui, pe care era pictata o randunica!!!!!! ...E ca si cum a fost cu mine, pe tot parcursul calatoriei mele....
.....
.....Totul se naruie, cand ma izbeste dorul in cele mai neasteptate clipe si moduri.... dar stiti si voi cum e...
De ce-ai plecat? De ce? De ce? De ce?