Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Organizatia EMMA ‹ Evenimente
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

ziua parintilor de ingeri in USA ?

Calendarul Organizatiei E.M.M.A.
Scrie un răspuns
12 mesaje • Pagina 1 din 1

ziua parintilor de ingeri in USA ?

Mesajde elena_sandu pe 6 Iun 2010, ora 01:10

Buna, ma numesc Elena Sandu si sunt mama de ingeri in 2005 si in 2010, caci am pierdut doua sarcini, una chiar recent , in sfanta zi de 21 mai Sf Constantin si Elena am fost la sonograma si am aflat ca baby era deja mort in pantecul meu, eu care ma gandeam ca daca este baiat ii pun numele Constantin si daca este fata Elena @};- A fost sa fie Constantin, care a iesit fara viatza la doar 5 luni, in 2005 am avut alt miscarriage, dar acela a fost mic la doar o luna si jumatate ,iar in 2006 am dat nastere unei fetitze frumoase si sanatoasa ,ea este mangaierea mea in aceste clipe grele :x
Am vazut ca evenimentele organizatiei EMMA sunt in tara si in strainatate, chiar si in Canada, in Statele Unite nu se organizeaza nimic ? MI-ar placea macar la Miami sa se poata organiza ceva, chiar daca sunt un pic mai departe, dar as fi venit cu mare drag . Eu sunt din Tg-Jiu, am vazut ca s-a organizat ziua parintilor de ingeri, pacat ca nu am fost acasa, sigur ma duceam, si apoi ma duceam si la biserica sa aprind o lumanare .
O sa mai intru pe forum, imi place acest site, o zi frumoasa va doresc.
elena_sandu

Locaţie: orlando
Sus

Re: ziua parintilor de ingeri in USA ?

Mesajde marwana pe 6 Iun 2010, ora 08:54

Offf draga mamica de ingeras te >:D< cu mult drag, i mi pare tare rau ca si tu ai cunoscut aceasta durere mare. Poate ca anul viitor tu vei fi cea care va organiza in SUA acest evniment pentru mamicile de inger, tare ar fi frumos.
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

Locaţie: Bucuresti
  • YIM
Sus

Mesajde elena_sandu pe 7 Iun 2010, ora 22:48

Cred ca daca as locui in Miami , sau in alte orase mari ale Americii cred ca ar fi ceva mamici de ingerasi, dar Orlando unde locuiesc eu este mic, in comparatie cu orasele mari din USA si nu stiu cate mamici s-ar aduna. Avem o bisericutza romaneasca si o mana de romani, deocamdata sunt cu psihicul jos, imi doresc un al doilea copil si sper ca D-zeu sa-si indrepte privirea macar odata spre viatza mea si sa-mi indeplineasca dorinta.
La toate mamicile si femeile de pe acest site le doresc multa sanatate si fericire. @};-
elena_sandu

Sus

Mesajde inaB pe 8 Iun 2010, ora 17:06

draga elena, sa iti asculte dumnezeu dorinta si sa te bucuri de inca un copil.

ma doare pentru tine. sa fii tare. te imbratisez.
Ina B, mamica pentru Iunia Christa(8ani) si cindva, undeva in glorie, si pentru Ella Gloria(7 zile martie 2010).
inaB

Locaţie: timisoara, romania
Sus

Mesajde Bianca pe 9 Iun 2010, ora 07:49

Draga Elena >:D< , iti spun "bun venit" ...acasa...acest acasa avand aici un dublu inteles: desi esti foate departe, gratie internetului, poti fi foarte aproape de locul natal si aici ai poposit in "casuta sufletelor noastre", asa cum ii spune forumului EMMA, Angela, mamica unei minuni in Cer si a unei minuni pe Pamant :x

Este foarte trist si imi pare rau ca ai cunoscut si tu durerea pierderii unui copil...ba chiar a doi copii =(( ....apoi, este minunat ca a fost binecuvantata cu o fetita, ...dar asa cum o stim toti cei de aici, niciun copil nu il inlocuieste pe cel pierdut....

De aceea "Bun venit" suna ciudat pe acest forum, tinand cont de motivul care aduna aici atatea suflete incercate...Cu toate astea este bine spus "Bun venit", pentru ca aici vei gasi intelegerea si compasiunea de care ai nevoie >:D<

Ma bucur ca ne-ai descoperit si sper din tot sufletul, sa gasesti aici alinare si sa te simti..."acasa" >:D<

In legatura cu organizarea Zilei Parintilor de Ingeri, iti [pot spune ca este posbil sa marchezi acea zi, si fara sa faci eforturi foarte mari... Sunt multe exemple, care sprijina ceea ce spun ... daca urmaresti topicurile deschise (aici, in subforumul Evenimente) pentru fiecare oras in parte unde s-a organizat, vei vedea cate retineri au fost initial, de teama ca nu e vor descurca, si cat de bine a iesit, pana la urma, totul ;;) !

Daca chiar vrei sa ni te alaturi, vei primi tot sprijinul nostru >:D< Nu trebuie sa fie multa lume...asta e un gand care sperie.....pot fi doar 20 sau 10 sau 2 persoane! Nu conteaza! Important este sa fie marcat ....dar cel mai important este sa faci asta, pentru ca simti ca vrei sa o faci in memoria copiilor tai...
Un exemplu minunat este cel al Georgetei :* si al lui Liviu :* , care desi nu au putut participa, au facut acel gest minunat pentru ingerasa lor, Iris-Ioana, dar si pentru a fi alaturi de noi, chiar daca altfel @};- (viewtopic.php?f=6&t=1250&start=240#p26865)

Pana la anul ai toooot timpul sa te gandesti ;)...dar pana atunci (si nu numai), esti binevenita si, asa cum am spus deja, sper sa simti acest lucru si sa vii printre noi, oricand simti ca dorul si durerea te coplesesc!

Mamicile de aici :* ...dar si taticii din umbra ;;) , vor fi alaturi de tine! >:D<

Ai grija de tine si de sufletelul tau!
>:D<
...in memoria Lor si cu tot sufletul alaturi de Voi! Bianca
http://www.biancabrad.com/pierderea_sarcinii/
http://www.youtube.com/watch?v=lx74_vfrLcE
Bianca
Fondator E.M.M.A.

Locaţie: Bucuresti
  • Site web
Sus

Mesajde DeliaMaria pe 14 Iun 2010, ora 03:46

Buna Elena,

Chiar azi si eu ma gandeam la ziua mamicilor de ingerasi din SUA. Stiu ca aici aceasta se serbeaza anual pe 15 octombrie.
In urma cu nici 7 zile ingerasul nostru s-a inaltat la Ceruri, la doar 8 saptamani la mine in burtica:( si chiar daca DOARE , eu vreau sa-l simt mereu langa mine, sa-i simt prezenta, sa simt......:(
Eu locuiesc in Washington DC, cunosc mamici , romance, si nu numai, care si-au pierdut bebeii inainte sa se nasca si ar fi o chestiune de timp, sper, sa ne adunam cu toatele si sa inaltam balonase si aprinde lumanari pentru ingerasii nostri. Ar fi mai greu , insa, sa facem acest lucru cu mamicile din alte orase, stim cu totii cat de mari sunt distantele si aici.
Dar chiar daca personal nu ne putem intalni, atunci cand Romania serbeaza ziua Ingerasilor, putem sa o facem si noi de aici, putem fi alaturi de cei de acasa cu sufletul si prin ganduri frumoase.
Sa auzim numai de bine, iar Dumnezeu sa ne aline suferinta.
Te sarut.
Delia Maria, mama de ingeras
DeliaMaria

Locaţie: Washington DC, USA
Sus

Mesajde Bianca_C pe 14 Iun 2010, ora 07:46

Dragele mele, Elena si Delia >:D<

Este posibil, cat de curand, sa ma alatur si eu grupului din SUA; in cazul meu este vorba de o posibila mutare la New York, asa ca atunci cand voi fi mult mai aproape de voi, vom tine legtura si vom organiza si in SUA, Ziua Parintilor de Ingeri....

Este un gest minunat, ceea ce vreti sa faceti, de ce sa nu ne amintim copilasii chiar si peste hotare, in Europa s-a putut, de ce nu am putea si in Statele Unite, sau Australia si asa mai departe...caci suntem peste tot in lumea asta...

Aveti tot sprijinul din partea mea....o calda >:D< pleaca catre **== si de acolo in toate zonele unde sunteti voi :')

Un inceput de saptamana frumos, va doresc din suflet.
Bia @};-
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow."
........my precious child.......
Bianca_C

Sus

Mesajde DeliaMaria pe 14 Iun 2010, ora 13:58

Multumim Bia,
Am primit imbratisarea si acum plec la servici :)
La ora 3 aici , impreuna cu prietena mea si sotul meu, o sa inaltam rugaciunea pentru ingerasii nostri.
Doamne ajuta!
DeliaMaria

Sus

Mesajde Bianca_C pe 15 Iun 2010, ora 22:24

>:D< >:D< >:D<
:* :* :*
@};- @};- @};-
Pentru mamicile din **== , aveti grija de sufletelele voastre, sunt alaturi de voi cu toat inima, chiar daca multe ore ne despart si nu prea ne potrivim pe Forum....hihi
Bia...
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow."
........my precious child.......
Bianca_C

Sus

Mesajde DeliaMaria pe 15 Iun 2010, ora 22:52

Cam asa-i...multe ore ne despart si nu ne prea potrivim cu orele:)
>:D< si-n Europa si cu ajutorul lui Dumnezeu am sa va trimit >:D< chiar de acolo, in iulie.

Mi-e dor de tara, imi doresc sa merg la o manastire in tara, sa ma reculeg, sa ma simt mai aproape de Dumnezeu si de ingerasul meu.
Avem si aici biserici ortodoxe romanesti, dar ca ACASA nu e niciunde :)
Va sarut, pe toate.
Doamne ajuta!
DeliaMaria

Sus

Mesajde elena_sandu pe 21 Iun 2010, ora 14:32

Delia imi pare atat de rau, si stiu ca ai vrea sa mergi la o manastire, caci si eu simt nevoia asta . Eu stiu de la o prietena ca dupa ce a avut un miscariage a fost la manastire a facut o molifta parca, a dat de pomana si apoi la 1 an si ceva a ramas gravida si a facut un baietel.
EU zic sa dai de pomana la cineva, eu am dat la educatoarele fetitzei mele, una din ele este romanca si cealalta spaniola, le-am facut cate un pachetel pentru fiecare si am facut cruce ptr copilul pierdut.
Este mare America asta, daca ar fi fost mai restransa m-as fi incumetat sa ma duc undeva, la Miami , in Tampa ,in Jacksonville as putea sa ma duc, dar stii si tu cum sunt romanii in strainatate, mereu ocupati, fiecare cu ale lui, parca nu mai este timp de nimic.
Fericire iti doresc , sanatate si sa treci cu bine peste acest hop greu din viatza.
elena_sandu

Sus

Mesajde DeliaMaria pe 21 Iun 2010, ora 16:37

Multa putere si tie, Elena, sa va de-a Dumnezeu putere si intelepciune.
Asa am sa fac, cand merg in Ro, am sa dau de pomana unor copilasi sarmani, multumesc pentru indrumare :)

Pai deja mi s-a dovedit insensibilitatea si ignoranta unora, a "prietenilor" nostri romani de aici, in schimb americanii mi-au trimis flori, carduri .
Asa suntem noi, unii romani....numai la bine suntem alaturi , insa cu ajutorul Domnului si prin prieteni adevarati, trecem peste greutati.

O vara frumoasa si calduroasa, fara oil:), va doresc. :h
DeliaMaria

Sus

Scrie un răspuns
12 mesaje • Pagina 1 din 1
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro