A fost sa fie Constantin, care a iesit fara viatza la doar 5 luni, in 2005 am avut alt miscarriage, dar acela a fost mic la doar o luna si jumatate ,iar in 2006 am dat nastere unei fetitze frumoase si sanatoasa ,ea este mangaierea mea in aceste clipe grele
Am vazut ca evenimentele organizatiei EMMA sunt in tara si in strainatate, chiar si in Canada, in Statele Unite nu se organizeaza nimic ? MI-ar placea macar la Miami sa se poata organiza ceva, chiar daca sunt un pic mai departe, dar as fi venit cu mare drag . Eu sunt din Tg-Jiu, am vazut ca s-a organizat ziua parintilor de ingeri, pacat ca nu am fost acasa, sigur ma duceam, si apoi ma duceam si la biserica sa aprind o lumanare .
O sa mai intru pe forum, imi place acest site, o zi frumoasa va doresc.

cu mult drag, i mi pare tare rau ca si tu ai cunoscut aceasta durere mare. Poate ca anul viitor tu vei fi cea care va organiza in SUA acest evniment pentru mamicile de inger, tare ar fi frumos.
....apoi, este minunat ca a fost binecuvantata cu o fetita, ...dar asa cum o stim toti cei de aici, niciun copil nu il inlocuieste pe cel pierdut....
!
si al lui Liviu
...dar pana atunci (si nu numai), esti binevenita si, asa cum am spus deja, sper sa simti acest lucru si sa vii printre noi, oricand simti ca dorul si durerea te coplesesc! 
si de acolo in toate zonele unde sunteti voi