Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Organizatia EMMA ‹ Evenimente
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Ziua Parintilor de Ingeri - 30.5.2010 - IN TARA

Calendarul Organizatiei E.M.M.A.
Scrie un răspuns
264 mesaje • Pagina 14 din 14 • 1 ... 10, 11, 12, 13, 14

Re: Ziua Parintilor de Ingeri - 30.5.2010 - IN TARA

Mesajde corina_andrusca pe 4 Iun 2010, ora 12:17

>:D< :* multumesc ff mult LYLYLORE pt postarea ta de pe youtube cu ''stirile din tg-jiu''...........eu am tot cautat-o pe net, dar nu am gasit-o iar calculatorul meu e cam virusat si nu mi-a putut deskide DVD cu stirea ............multumim din suflet draga prietena >:D< :* %%- @};- @};- @};-

''''''' Corina , mama ingerasului ANDREI NANU '''''''
'''''''Corina , mama ingerasului ANDREI NANU , a unui pui fff mik nenascut , si-a unei minunate fetite aici pe pamint, ANDREA MARIA '''''''
corina_andrusca

Locaţie: TG-JIU, GORJ
Sus

Mesajde Victoria G pe 4 Iun 2010, ora 22:00

corina_odolean scrie:
DSCI0004.JPG

Ei fetelor, asta este inima ce a aparut pe cer la Brasov in timpul slujbei.

Asa-i ca este ceva deosebit?
Micii nostrii O:-) au fost alaturi de noi si ne-au trimis un semn.
Un semn ca ne iubesc si ca au primit slujba din toata inima.

Va >:D< pe toate dragele mele.

Ce emotionant... :) >:D< cineva acolo Sus va vegheaza,asteapta si va iubeste.
Nu sunt o mama de inger dar sunt cu sufletul aproape de E.M.M.A. :)
Victoria G

Locaţie: Bucuresti
  • Site web
Sus

Mesajde Daniela Ginju pe 4 Iun 2010, ora 22:09

Abia asteptam sa vad aceasta poza.Nu stiam daca a apucat cineva sa fotografieze.
Deci........"Nimic nu este intamplator".
Sunt prea multe semne din partea ingerasilor nostri care ne dovedesc inca odata ca tot ceea ce facem este ceva.........care nu se poate spune in cuvinte.
Asa cum spunea si Bianca inaintea evenimentului sunt tot mai multe coincidente, de undeva vine o putere care ne da si noua puterea de a merge mai departe, de undeva vine un semn si sunt convinsa ca toate acestea nu sunt simple coincidente nu sunt simple semne ci sunt puterea celui de sus alaturi de care stau ingerasii nostri.
Va multumim pentru aceasta fotografie minunata.
Daniela G. - mama ingerasului Ioana-Valentina
Imagine
Daniela Ginju

Locaţie: OTOPENI
  • YIM
Sus

Mesajde Bianca pe 5 Iun 2010, ora 10:01

WOW!!!!!!

Ce alt semn mai puternic puteam primi?!? :-o .... Seamana extraordinar de mult cu fotografia pusa pe banner-ul EMMA, si care e si pe header-ul de pe site/Forum!!!!! B-)

Merita facuta o stire :)] !!!....Eu cu siguranta voi spune asta tuturor!!!!! <:-p

Multumim, draga Corina pentru poza :* ... si multumim si sotului tau, pentru ca a facut posibila postarea ei ;;) !

De cate ori voi simti ca nu mai rezist, ma voi uita la ea, pentru ca stiu ca imi va da putere sa merg mai departe, cu speranta si credinta!!! :x O:-) (*)

Doamne ajuta!
>:D<
...in memoria Lor si cu tot sufletul alaturi de Voi! Bianca
http://www.biancabrad.com/pierderea_sarcinii/
http://www.youtube.com/watch?v=lx74_vfrLcE
Bianca
Fondator E.M.M.A.

• Site web
Sus

Mesajde corina_odolean pe 6 Iun 2010, ora 07:20

Asa este dragele mele....Este ceva deosebit. Am aratat acesta poza la toti cunoscutii mei si... la fel au spus.... ca este un semn de la micii nostrii O:-) .
Bianca, ai dreptate....Si mie...mai nou... cand mi se face dor de puiul meu mic ma uit la acesta poza si simt ca este alaturi de mine ...
Inca odata, Bianca , iti multumim pentru tot ceea ce faci pentru noi....si ii multumesc si copilasului meu Bogdanel, pentru ca mi-a aratat acesta inimioara aparuta in timpul slujbei....ca eu, la cat eram de emotionata nu m-am uitat pe cer pana nu mi-a aratat el.
Multe , multe >:D< pentru toate.
Imagine
Corina - mamica ingerasului IUSTIN si a comorii vietii mele- Bogdan
corina_odolean

Locaţie: brasov
  • YIM
Sus

Mesajde marwana pe 6 Iun 2010, ora 08:49

WOW spun si eu, este minunat, daca mai era vreo indoial ca ingerasii nu ne sunt alaturi aceasta a fost indepartata.
Sa va spun ca alaturi de mine si Emil la ZPI a fost si un bun prieten Bogdan se numeste el, care putin mai lucid decat noi in acele momente s a uitat mai atent pe cer si spune ca din nori s au format doua brate mari care parca ne cuprindeau pe toti. Semne sunt, multe doar sa stim noi sa le dam sens.
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

• YIM
Sus

Mesajde cristina_iancu pe 6 Iun 2010, ora 10:03

Mamici si tatici de ingerasi, dar si sustinatori ai EMMA am creat doua topicuri pentru a reuni imaginile si reportajele despre minunatul eveniment ce a avut loc

Aparitii Media - realizate de profesionisti, care ne-au fost alaturi si carora le multumim din tot sufletul ^:)^ @};-
viewtopic.php?f=31&t=1331

Fotografii &Filmulete - realizate de amatori, dar nespus de frumoase :x
viewtopic.php?f=6&t=1330

Pentru a completa informatiile astept o mana de ajutor si de la voi >:D<
Imagine
Mămica îngeraşului fluturaş Denisa Georgiana şi a micuţei Eliza Ana-Maria
Desene pentru un îngeraş: http://dennyg.daportfolio.com/
cristina_iancu

Sus

Mesajde Diana Fanea pe 6 Iun 2010, ora 10:20

=(( =(( Imi pare atat de rau ca nu am fost si eu, dar am aflat abia seara de aceasta organizatie :( De la povestiri adevarate, mi se pare...
"Nicio talpã nu este atat de micã,încat sã nu lase nicio urmã, pe lumea asta!"

Te iubesc, surioara mea, chiar daca esti departe... Chiar daca drumul Pamant - Cer, pe noi ne desparte. - Ingerasei mele, Ariana :x
Diana Fanea

Locaţie: sibiu,romania
Sus

Mesajde Liliana pe 6 Iun 2010, ora 19:17

Mai inainte de a incepe sa va scriu vreau sa va imbratisez!
Pe fiecare in parte! pe fiecare mamica, pe fiecare tatic, pe fiecare copilas al vostru si trimit in ceruri cate o imbratisare si pentru fiecare ingeras!

N-am mai scris de mult timp aici... am citit insa... am fost tot timpul aproape de voi...
Sufletul meu a plans pentru fiecare dintre voi si s-a bucurat de fiecare data cand vestile de la voi chemau zambete...

Pe 30 mai am fost alaturi de voi pe stadionul Iolanda Balas... la Ziua Parintilor de ingeri...
Exista oare cuvinte potrivite care sa descrie emotiile celor care au fost prezenti acolo?
Exista oare cuvinte potrivite care sa povesteasca celor care nu au fost acolo ce a insemnat acest eveniment pentru parintii de ingeri si pentru cei apropiati acestora?

Poate sunt astfel de cuvinte, dar niciodata ele nu vor inlocui trairea aceea efectiva in mijlocul inimilor ridicate inspre cer, cautand cu privirea baloanele colorate trimise catre ingerasi... Ele nu vor inlocui simtirea aceea profunda din adancul fiintei rascolita de dureri, de amintiri, de lacrimi, de speranta, de incredere.... Ele nu vor inlocui imbratisarile calde si apropierea aceea recunoscatoare a privirilor... Ele nu vor inlocui ingenunchierea aceea smerita in fata lumanarilor aprinse, in fata rugaciunii rostita, soptita sau plansa catre cer... Ele nu vor inlocui bucuria, inocenta, candoarea intrupate in acei minunati copilasi prezenti alaturi de parintii lor la acest eveniment, martori ai sperantei pentru maine, ai victoriei iubirii, increderii, viitorului!

Poate ca pozele si filmele realizate cu ocazia acestui eveniment organizat in atat de multe orase din tara si din strainatate vor putea forma o imagine de ansamblu asupra a ceea ce s-a intamplat in acea zi acolo... peste tot... Dar nici o poza si nici un film nu va putea surprinde tremurul glasurilor indurerate, suspinele unor suflete care isi cheama alaturi ingerasii, fierbinteala unor lacrimi ... nici pacea si linistea care au cuprins atatea inimi pe parcursul prezentei lor acolo... nici sentimentele comunicarii lor cu sufletelele plecate dincolo de nori... nici speranta revederii lor printre visele frumoase de noapte... nici increderea si dorinta implinirii lor ca parinti ai asteptatilor copilasi ce vor veni... nici privirea somnoroasa a bebelusilor care, fiind acolo, au aratat tuturor victoria vietii!

Am fost prezenta acolo sa fiu partasa la toate aceste lucruri care nu pot fi povestite, ci doar simtite! Am fost acolo pentru a le arata parintilor de ingeri ca nu sunt singuri si ca exista in lumea asta si suflete care ii inteleg... sau care se straduiesc sa ii inteleaga... care isi doresc sa schimbe lumea... care isi doresc sa fie partasi la un alt viitor decat trecutul care le-a adus lor destinul de "parinti de ingeri"...

Poate ca am lipsit destul de mult din mijlocul vostru in ultimul timp.... dar nimic nu este intamplator.... avem fiecare un drum de urmat.... dar drumul meu este inca legat de drumul vostru... prin fire invizibile de iubire!... prin legaturi stranse ale sufletelor noastre!.... Nu le intelegem toti pe toate cate ni se intampla, dar trebuie sa stim ca exista un rost in toate... chiar si in cuvintele mele pe care acum le scriu aici... catre voi, parintii de ingeri, catre vizitatorii forumului, catre voluntarii inimosi, catre cei care s-au implicat sau si-au dorit s-o faca, catre cei care n-au stiut, catre cei care n-au putut... poate chiar catre mine insami...

Va imbratisez cu toata dragostea si vreau sa cred ca voi putea fi din nou mai mult in mijlocul vostru, asa cum imi doresc....

PS- Bianca, tot ceea ce s-a intamplat si tot ceea ce se va intampla in continuare ti se datoreaza... tu esti sufletul acestui angrenaj miraculos de iubire si actiune numit EMMA.
Emma Nicole iti da putere sa mergi inainte pe calea asta. Nu este usor, stiu. Dar iata cum s-au impletit toate astfel incat pasii tai sa se deschida inspre acei oameni care sa simta in acelasi fel ca tine, care sa inteleaga in acelasi ritm cu tine, care sa se implice umar la umar cu tine.
Dumnezeu lucreaza prin oameni! Tu esti unul dintre ei! Prin tine, prin initiativa ta, prin efortul tau dai exemplu tuturor despre ceea ce inseamna adevarata IUBIRE de oameni!
Tu si toti parintii de ingeri care au ales calea aceasta anevoioasa de a schimba lumea sunteti pionierii durerii!... Dar este si asta o lectie de viata si lumea trebuie s-o invete pentru a sti s-o recunoasca, pentru a sti s-o aline, s-o vindece.... Lumea trebuie sa-si vindece indiferenta fata de durerea semenilor si, mai ales, trebuie sa invete cum sa se manifeste in fata durerii. Tu, Bianca, esti un model pentru toti despre cum se traieste demn cu durerea in suflet! Si, totodata, esti un model pentru toti cei care cred ca durerea te invinge definitiv! Nu, durerea te poate inalta, te poate ridica deasupra oricaror prapastii si iti poate da putere! Totul este insa in interior! In vointa si in dorinta de a invinge!
Tu, Bianca, scoti la lumina in fiecare parinte de inger acel sambure al vointei de a invinge!
Pentru asta meriti nu numai recunostita tuturor, ci sprijinul tuturor pentru a duce mai departe aceasta flamura a sperantei si increderii!

Inchei aici spunand doar atat:
Va iubesc!
Liliana
Nu sunt mama de inger, dar totusi sunt aici. Alaturi de voi, parintii de ingeri...
Liliana

Sus

Mesajde Angela-Ema pe 6 Iun 2010, ora 21:00

:x si noi pe tine, Liliana!
Angela-Ema

Locaţie: bucuresti
Sus

Mesajde Bianca_C pe 6 Iun 2010, ora 22:17

Si eu te iubesc :x ...si mi-este atat de dor de tine....
Ma bucur nespus, ca pe 30 mai mi-ai oferit o imbratisare din suflet, avem mare nevoie de ea ( chiar daca par ok si uneori chiar sunt, dar sunt om care simte uneori nevoia unei imbratisari )....
Iti multumesc pentru tot >:D<
Din suflet, Bia :*
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow."
........my precious child.......
Bianca_C

Sus

Mesajde Daniela Ginju pe 6 Iun 2010, ora 23:17

Mulumim Liliana pentru radurile si gandurile frumoase.
Chiar ne este dor de tine aici pe forum si asa cum mi-ai destainuit si in ziua de 30 mai , chiar daca nu ai scris ai fost alaturi de noi citindu-ne mesajele .Iti multumim ca ai fost si in ziua de 30 mai si iarta-ma ca nu am stat mai mult de vorba dar eram atat de agitata, emotionata si am incercat sa salut toata lumea prezenta pe care-i stiam deja sau pe care-i identificam doar dupa nume.
Te >:D< cu mare drag si iti trimit multi :*
Imagine
Daniela Ginju

• YIM
Sus

Mesajde Georgeta M pe 8 Iun 2010, ora 09:50

dragii mei,

desi cu intarziere, vreau sa va impartasesc si eu experienta mea/a noastra de suflet traita cu ocazia Zilei Parintilor de Ingeri.
desi, din pacate, in acest an, exact pe 30 mai a trebuit sa plecam din bucuresti fiind nevoiti sa participam la un eveniment important in familie.
nici nu pot sa descriu ce era in sufletul nostru. ne simteam rupti in doua. mai ales ca noi am participat din primul an sarbatoarea ingerilor nostri.
si cu toate astea ne-am gandit ca si acolo unde mergem putem sa luam cu noi un balon si o lumanarica si la ora 18 sa ne desprindem de toata lumea si sa avem un moment al nostru cu ingerasa noastra Iris-Ioana.
ca peste tot in tara si nu numai, in ziua aceea pe la ora 16 a inceput sa ploua torential si ne uitam pe fereastra si ne gandeam ca nu vom reusi sa facem ce ne-am propus, ca nici macar atat nu putem face pentru fetita noastra.
simteam si frematarea voastra si emotiile noastre ca si ale voastre cresteau pe masura ce se apropia ora stiuta.
cu cateva minute inainte am iesit afara si dintr-o data ploaia s-a oprit si chiar a iesit soarele cald si toti norii s-au risipit.nu ne venea sa credem. era asa liniste si un sentiment de pace ne-a cuprins. cred ca nu intamplator evenimentul la care participam se desfasura intr-un loc retras, linistit, in apropierea unei pajisti intinse.
ne-am indreptat amandoi spre acea pajiste (nu ne gandisem dinainte cum sa procedam) si la ora 18 am aprins lumanarica si am inaltat balonasul pregatit pentru ingerasa noastra.
si zbura asa lin si aproape de noi si am mers in urma lui si l-am privit luuung si am simtit asa o fericire si am simtit-o pe fetita noastra asa aproape si ne-am simtit aproape de voi toti si de toti ingerasii.
a fost extraordinar. nici nu am crezut ca vom reusi. nu ne-am imaginat ca, desi departe de voi toti, chiar si intr-un coltisor putem aduce un omagiu fetitei noastre si in acelasi timp sa nu ne simtim singuri si sa stim ca suntem impreuna cu voi.
am simtit in acea zi poate mai mult ca altadata ca Dumnezeu este alaturi de noi toti si binecuvanteaza ceea ce facem pentru copiii nostri.
sper ca nu v-am plictisit, dar am simtit din tot sufletul nevoia sa impartasesc aceasta experienta cu voi.

va imbratisesz cu mult drag.
Georgeta M, mamica lui Vlad-Nicolae, a lui Victor-Stefan si a ingerasei Iris-Ioana
Georgeta M

Locaţie: bucuresti
Sus

Mesajde Daniela Ginju pe 8 Iun 2010, ora 10:39

Ce frumos...Georgeta.
Vezi ca nimic nu este intamplator sunt prea multe semne care ne arata ca ingerasii nostri sunt alaturi de noi .
Te imbratisez cu mare drag si iti doresc multa sanatate.
Imagine
Daniela Ginju

• YIM
Sus

Mesajde marwana pe 8 Iun 2010, ora 11:26

Ingerasii nostri ne iubesc asta e clar. Stiu tot ce facem pentru ei si poate drept multumire si ca sa ne arate ca sunt alaturi de noi au indepartat un picut norii.
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

• YIM
Sus

Mesajde ingerasulGabriela pe 11 Iun 2010, ora 10:21

Riddick si Rita va multumesc pentru aprecierile voastre la adresa noastra. M-am simtit foarte bine la Baia Mare, desi sotul nu s-a simtit prea bine, a venit mult prea indurerat si afectat dupa acea zi. El este altfel, mai interiorizat si chiar daca nu arata lumii sufera la fel de mult ca si mine. Cu siguranat este pentru ultima data cand il duc la astfel de evenimente si pe el. Acum chiar e la cardiolog pt ca de cand a murit Gabita noastra e tot mai rau. Sper din suflet sa nu il pierd si pe el pentru ca fara el nu reusesc sa merg mai departe.
Anul viitor vreau sa organizez eu Ziua Parintilor de Ingeri aici in Satu Mare. Sper sa fie de acord si Bianca. Vreau sa organizez si aici pentru sunt foarte multi parinti de ingerasi si aici si stiu ca pentru multi e prea mult sa mearga pana la Baia Mare pentru a inalta un balon.
Multumesc Bianca ca existi si ca ai avut aceasta initiativa. Cand eram insarcinata am citit povestea ta. Atunci m-a intristat foarte tare, dar acum iti inteleg pe deplin durerea. Stiu ca porti in suflet o durere poate si mai mare decat a mea pentru ca eu macar mi-am vazut in viata fetita.
Paula mamica GABRIELEI fetita cerului 27.04-09.05.2010
Te vom iubi mereu, esti primul nostru puiut
http://ingerasulgabriela.blogspot.com/
NATALIA 30.03.2012
LAURA 27.09.2014
ingerasulGabriela
Moderator

Locaţie: satu mare
  • Site web
  • YIM
Sus

Mesajde Riddick pe 11 Iun 2010, ora 13:16

OFFTOPIC
Sărut mâna, Paula :(
Mă întristează nespus de mult vestea stării de sănătate a soţului tău...păcat...ştiu, cuvintele şi sfaturile sunt de prisos...nu-mi rămâne altceva decât să mă rog pentru sănătatea lui.
Pentru că tu ai nevoie de el, tre să fie puternic...tocmai în ideea că ce nu ne ucide ne face mai puternici.
Trebuie să-l duci cu tine la zilele de îngeri! E locul lui acolo, alături de tine. E şi pierderea lui...trebuie doar să ai/aveţi răbdare...să se vindece rana. Încă e prea dureros, ştiu :(
Eu, după moartea lui Rudi, mânat probabil de instinctul de supravieţuire, m-am apucat de Linux (sistem de operare alternativ lui MS Windows) şi asta încă înainte de a afla de acest forum. Trebuie să va distrageţi atenţia reciproc unul altuia. E...cred...singurul leac. Deocamdată.
Nu o mai lungesc...va pup pe amândoi şi vă dorim sănătate şi putere multă!

OFFTOPIC
"Libertatea nu este un drept. E un risc asumat" Alexandr Soljeniţîn
http://alege.softwareliber.ro
http://ubuntu.ro
http://ubuntu.ro/despre/ubuntu
Riddick

Locaţie: Baia Mare
  • Site web
  • YIM
Sus

Anterior

Scrie un răspuns