Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Organizatia EMMA ‹ Evenimente
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Grup de suport - BUCURESTI

Calendarul Organizatiei E.M.M.A.
Scrie un răspuns
871 mesaje • Pagina 11 din 46 • 1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 46

Re: Grup de suport - Bucuresti - joi, 10 iunie

Mesajde Angela-Ema pe 7 Iun 2010, ora 17:21

VIN SI EU JOI.
Angela-Ema

Locaţie: bucuresti
Sus

Mesajde Florentina C pe 7 Iun 2010, ora 19:00

Buna Bianca

Cu mare drag as veni.. daca nu as fii atat de departe..
Voi fii cu prezenta insa cu gandul si cu sufletul.

Te imbratisez cu suflet de cristal...
Florentina,mama indurerata a ingerasilor Daniel Octavian Vintila , Daniela Milena Maria si Yasmina Ioana Maria
Florentina C

Locaţie: Londra
Sus

Mesajde Renee pe 7 Iun 2010, ora 22:07

Buna, Bianca

voi veni si eu.

Renee, mamica ingerasului Casian
Renee, mamica ingerasului Casian Rayan
Renee

Sus

Mesajde sicily_1982 pe 8 Iun 2010, ora 09:12

Buna dimineata Bianca,

Prezent si eu...Nu stiu daca insotita de sot sau nu...

Andreea
Andreea, mamica ingerasului Bianca
sicily_1982

Locaţie: Bucuresti
  • YIM
Sus

Mesajde cassyan pe 9 Iun 2010, ora 19:45

Readuc in fata acest topic.
Cine mai spune prezent?
ImagineLuminiţa - mămica binecuvântată a lui Cristian
http://picasaweb.google.ro/cassyanpui/CristianSufletel#
cassyan

Locaţie: Buzau, Romania
Sus

Mesajde Daniela Ginju pe 9 Iun 2010, ora 22:11

>:D<
Ultima oară modificat de Daniela Ginju pe 9 Iun 2010, ora 22:14, modificat 1 dată în total.
Daniela G. - mama ingerasului Ioana-Valentina
Imagine
Daniela Ginju

Locaţie: OTOPENI
  • YIM
Sus

Mesajde Daniela Ginju pe 9 Iun 2010, ora 22:13

:-? :D Eu inca nu stiu daca o sa ajung in schimb de zapacita ce am fost am fost prezenta azi la LIVADA CU VISINI , uitand complet ziua asa ca am sunat pe Angela si am stat pe terasa la un suculet.
Numai mie mi se poate intampla , dar in schimb am vorbit, ne-am relaxat un pic.
Va pupic si sa auzim de bine.
Imagine
Daniela Ginju

• YIM
Sus

Mesajde Iza pe 9 Iun 2010, ora 23:34

Buna seara,
Voi veni si eu la acesta intalnire. De abia astept sa va intalnesc!
Imbratisari,
Iza
"If you have no voice: SCREAM !
If you have no legs: RUN !
If you have no hope: INVENT !"

(Cirque du soleil - "Alegria")
Iza

Sus

Mesajde Bianca_C pe 10 Iun 2010, ora 07:45

Ce ma bucur sa vad cate mamici ( si tatici ) de ingerasi au spus "da" acestei intalniri de suflet...veti vedea ca nu o sa va para rau, o veti avea acolo, langa voi, pe Bianca.... :x
Nu va fie teama, si ingerasii vostri vor cobori din Ceruri si va vor da putere...
Cu drag si din suflet, Bia >:D<
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow."
........my precious child.......
Bianca_C

Sus

Mesajde marwana pe 10 Iun 2010, ora 08:49

Scumpe mamici de ingerasi va scriu pe ultima suta de metri si asta ca sa va incurajez sa mergeti la aceasta intalnire. Va face mult, multtttttt bine sufletului vostru credeti ma pe cuvant. tare mi ar place sa particip la aceasta intalnire de suflet, Emil este schimbul 3 acum si cu dra mea nu are cine sta, iar cu ea nu se cade sa vin. Cu siguranta la urmatoarea voi fi prezenta.
Asa ca dragi mamici nu ezitati sa mege ti, chiar daca ajungeti si dupa ora stabilita, chiar daca doar veti asculta si nu veti avea puterea acu, sa va spune ti povestea.

Dragi tatici invitatia este valabil si pentru voi.
Chiar daca nu voi fi acolo va >:D< acum si voi fi alaturi de voi cu gandul
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

• YIM
Sus

Mesajde Bianca_C pe 10 Iun 2010, ora 23:31

Bun bun...asteptam vesti, impresii, pareri ;;)

Cum a iesit intalnirea aceasta de grup?....stiu sigur ca a fost de folos, nici nu aveam cum sa fie altfel, sper ca ingerasii vostri sa va fi dat putere sa va deschideti sufletul si sa le povestiti celor de acolo, de langa voi, tot ceea ce simtiti, ce va doare......

E o terapie, cu oameni pe care nu-i cunosti, insa aici e avantajul de fapt ;)

Banuiesc ca la ora asta deja va odihniti, si nu am apucat sa va spun "noapte buna", insa voi complota cu ingerasii sa coboare la voi in vis in aceasta noapte si sa va sopteasc la ureche "Sweet dreams" :')

Cu drag, Bia :*
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow."
........my precious child.......
Bianca_C

Sus

Mesajde Daniela Ginju pe 11 Iun 2010, ora 00:00

Buna seara.
Cum sa adorm, fara sa scriu macar un cuvant despre intalnirea de astazi.
Din pacate, timpul a fost foarte putin pentru cate am fi dorit sa spunem si uite asa a trecut de ora 10 si noi ne-am despartit fara macar sa facem o fotografie cu mamicile prezente.
In aceasta seara au fost alaturi de noi :Bianca, Angela, Luminita(de la Buzau), Andreea (sicily_1982), Izabela (Iza),Ioana-Raluca, Nicoleta M.,si ...subsemnata.
Eu cred ca pentru mamicile noi a fost o mica terapie aceasta intalnire si sper sa le fi facut bine intalnirea aceasta.
Angela , scumpa noastra ne-a daruit cate o inimioara facuta de manutele ei, Luminita ne-a daruit cate o amintire frumoasa (o felicitare cu ingerasi , inimioare, talpite foarte frumos aranjate ) in memoria ingerilor nostri.
A fost o seara frumoasa alaturi de mamicile care si-au impartasit cu noi povestea ingerasilor lor, care au plans alaturi de noi si sper eu ,sa fi fost binevenita si pentru ele aceasta terapie de grup.
Asteptam si celelalte mamici care au participat sa ne scrie cateva randuri despre aceasta.
Va imbratisez si va pup cu mare drag.
Imagine
Daniela Ginju

• YIM
Sus

Mesajde cassyan pe 11 Iun 2010, ora 07:53

Cred ca nu ne ajunge o zi intreaga sa ne spunem tot ce avem pe suflet. :)
Eu mai vreau intalniri. >:D< >:D<
Au fost multe emotii, trairi (spun iarasi... diferite la fiecare), aceeasi durere, furia pentru cadrele medicale (Dumnezeule.... cred ca mi/e frica sa mai raman insarcinata...) .
Dar, totusi, avem CREDINTA, trebuie sa credem in SPERANTA si, de fapt, avem o mare IUBIRE trimisa de ingerasii nostri, o Iubire care ne protejeaza, ne inalta, ne ridica mult peste problemele pamantesti. :x (*) *-:) %%- [-o< pentru Ceata de Ingerasi.
Mai trimit o imbratisare calduroasa fetelor de la intilnire si tuturor celorlalte mamici. >:D< :*
ImagineLuminiţa - mămica binecuvântată a lui Cristian
http://picasaweb.google.ro/cassyanpui/CristianSufletel#
cassyan

Locaţie: Buzau, Romania
Sus

Mesajde IOANA-RALUCA pe 11 Iun 2010, ora 10:35

Dragi mamici,

In mare graba de la birou va sriu si eu cateva lucruri despre intalnirea de aseara,care a fost extraordinara,pentru mine.
Desi,recunosc,ca m-au rascolit amintirile ....pot spune ca a fost mult mai bine pentru ca am putut sa vorbesc despre ceea ce este in mintea mea tot timpul...am putut sa ma exteriorizez......sa-mi descarc sufletul .....sa-mi plang durerea si copilul fara ca nimeni sa-mi stanjeneasca trairile...si pentru tot spun MULTUMESC Biancai si fetelor care m-am ascultat ,mi-au respectat amintirile si au avut toata rabdare din lume si m-au lasat sa vorbesc despre iubitul meu ingeras Matei.....despre nelinistea care nu-mi da pace...in ceea ce priveste cauzele necunoscute ale celor intamplate =(( .
Am avut ocazia sa cunosc noi mamici,Lumi de la Buzau >:D< :x dar si pe Iza ,o mamica extrem de puternica si cu un suflet mare >:D< .
De asemenea a fost si Andreea,mamica lui Zanel,care ne-a vorbit asa de frumos despre Zana sufletului ei,Nicoleta >:D< ,Angela si Daniela >:D< ,care ne-au fost alaturi in fiecare moment plin de incarcatura emotionala.........desi in ochii fiecarei dintre noi se citea tristetea...am simtit la fiecare bucuria regasirii noastre..... :x
In concluzie astfel de intalniri sunt tare benefice,eu cred ca mai mult decat mi-am imaginat si cum v-am spus si aseara acest forum,pentru mine este cel mai bun psiholog.....asa ca ,mi-as dori sa mai avem astfel de intalniri..
Multumesc inca odata Bianca,fetelor si ma bucur tare mult ca am reusit sa va gasesc atunci cand aveam/am mai mare nevoie de voi .

Va >:D< cu drag,

Raluca,mamica O:-) Matei Alexandru
IOANA-RALUCA

• YIM
Sus

Mesajde sicily_1982 pe 11 Iun 2010, ora 11:01

Buna ziua dragelor :)
Intalnirea de aseara a fost minunata, emotionanta si calda...nici nu pot gasi cuvinte de multumire pt ceea ce face Bianca pt mamici...sunt perfect de acord cu Ioana Raluca - nici un psiholog nu te poate ajuta sa te descarci mai mult, nici o terapie nu-ti poate alina sufletul asa cum o face o intalnire de genul...
Angela si Lumi ne-au daruit din inima lucruri facute de manuta lor...Iza si-a deschis sufletelul...Daniela ne-a ascultat cu drag...Nicoleta a ajuns si ea... :)
Cred ca toate mamicile prezente au plecat un pic mai impacate, un pic mai linistite...
Eu sper din inima sa ne mai vedem...Poate data viitoare vor mai fi prezente si alte mamici ;;) ce spuneti?!
Va imbratisez cu mult drag >:D< pana data viitoare
Andreea, mamica ingerasului Bianca
sicily_1982

• YIM
Sus

Mesajde Nicoleta M pe 12 Iun 2010, ora 19:53

Dragele mele,

Cu intarziere si de data asta :(, ma grabesc sa va povestesc si eu un picut despre intalnirea de joi; tare mult mi-ar fi placut sa pot ajunge de la inceput si sa le pot asculta pe toate cele prezente insa serviciul nu mi-a permis :(. Desi sunt o tipa extrem de punctuala si am o mica "obsesie" din asta caci mi se pare mie ca asa e frumos, la fiecare intalnire EMMA am "reusit" sa intarzii insa, credeti-ma, ca din motive independente de mine. Dar gata cu scuzele :).

Nu am regretat ca am ales sa merg, chiar si ceva mai tarzior... in primul rand, voiam sa le vad pe fete, simteam nevoia sa petrec un timp in preajma persoanelor ce ma inteleg si le inteleg... cumva, ma simteam un pic si datoare fata de toata lumea ce a fost la ZPI si cu care nu am reusit sa vorbesc eu retregandu-ma cam repede in ziua respectiva.

Fiindca am intarziat, nu am reusit decat sa mai ascult doar povestea Luminitei, de fapt, povestea lui Cristian, si am ramas impresionata ... m-a intristat, m-am speriat dar am simtit durerea unei mame si m-am regasit cumva si eu in poveste - chiar si numai ca traire, nu neaparat ca poveste a ingerasilor nostri.

Ii multumesc inca o data Luminitei pt frumoasele daruri primite si am fost asa incantata ca le-am luat si mi le-am pus la birou. Si Angelei ii multumesc pentru inimioara si de asemenea mi-am pus-o undeva, in fata mea, la munca .... Va multumesc.... acum sunt inconjurata de ingerasi, magnetei EMMA... si imi face tare bine sa ii am in fata ochilor clipa de clipa.

Sper sa ne mai intalnim, sa putem povesti, sa ne ascultam, sa ne incurajam, sa ne simtim ca intr-o familie.
Multumesc fetelor, multumesc EMMA si in nici un caz in ultimul rand, iti multumesc BIANCA!!!!
Va imbratisez
Nicoleta
Nicoleta M

• YIM
Sus

Grup de suport - Bucuresti: miercuri, 29 septembrie

Mesajde Bianca pe 24 Sep 2010, ora 11:59

Dragi mamici >:D< ...si in cazul in care cititi (si) aici ;) : dragi tatici >:D<

Saptamana viitoare, miercuri - 29 septembrie, incepand cu 19.00, va astept la locatia specificata mai jos, la o noua intalnire de...suflet!

Sper sa prindeti curaj si voi, dragi mamici de ingerasi, nou-venite printre noi....sau chiar si dintre cele inscrise de mai multa vreme, dar care nu ati facut pana acum acest pas si sa participat, pentru ca va va ajuta!.....
Nu trebuie neaparat sa vorbiti....dar macar sa fiti prezente acolo, printre alte mamici care cunosc durerea apasatoare pana la sufocare si alaturi de care, nu va veti mai simti atat de singure si neintelese, sau judecate!

E poate singurul loc, in care, desi printre straini fiind, va veti simti mai in siguranta si mai intelese, decat oriunde altundeva >:D< :x ! Greu de crezut dar atat de adevarat!...veti vedea ;;) !

Gazda noastra va fi Asociatia EMOVERE, careia ii multumim pentru faptul ca ne va pune sediul la dispozitie, pentru intalnire si cu care speram sa putem colabora pe mai multe planuri @};-

Adresa locatiei este : Str.Şoltuzului nr 11

Intanirea se va tine la mansarda vilei (aflata langa o spalatorie auto).
Se poate ajunge fie de pe Bulevardul Lacul Tei, fie de pe Strada Stefan cel Mare, cu urmatoarele mijloace de transport:

De pe B-dul Lacul Tei:
Tramvaiul 16, la prima statie dupa Mega Image
Autobuzele 182 si 282- statia de la Circ

De pe Strada Stefan cel Mare:
Autobuzele 311 si 335 ,statia de la Spitalul Colentina

In cazul in care aveti nelamuriri asupra locatiei, o puteti suna pe Marwana la nr.0727-234-089

Va imbratisez si va astept cu inima si bratele larg deschise :x >:D<!
Pe curand! :*
...in memoria Lor si cu tot sufletul alaturi de Voi! Bianca
http://www.biancabrad.com/pierderea_sarcinii/
http://www.youtube.com/watch?v=lx74_vfrLcE
Bianca
Fondator E.M.M.A.

• Site web
Sus

Re: Grup de suport - miercuri, 29 septembrie

Mesajde Angela-Ema pe 24 Sep 2010, ora 13:09

>:D<
Spun prezent cu drag si cu sufletul deschis la intalnirea cu mamici (poate si tatici) si O:-)

Multumim Asociatiei EMOVERE pentru ca ne va pune sediul la dispozitie @};-
Angela-Ema

Sus

Re: Grup de suport - miercuri, 29 septembrie

Mesajde onutza pe 24 Sep 2010, ora 13:17

Bineinteles ca spun prezent din toata inima .Abia astept sa vin ,.ma bucur enorm ca este la ora acesta ,pt ca voi putea ajunge si eu,dar dupa ora 20.00.va >:D< cu drag.
Oana - Mamica ingerasului cel mai iubit Stefan Georgian
onutza

Locaţie: Urziceni
Sus

AnteriorUrmătorul

Scrie un răspuns
871 mesaje • Pagina 11 din 46 • 1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 46
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro