Dragele mele, deschid topicul pentru Dej, ca sa pot face un rezumat al actiunilor pe plan local
1. am primit aprobarea Primariei pentru organizarea evenimentului
2. Locatia este: Parcul mic din Piata Bobalna, duminica 30 mai 2010, la ora 17.30
3. Preotul a acceptat sa fie alaturi de noi si sa spuna o rugaciune pentru Ingerasii nostri
4. Mass-media a raspuns pozitiv in mediatizarea evenimentului
5. Cu ajutorul sotului meu
am participat la intalnirea de lucru din Cluj6. Am rezolvat cu baloanele, vor fi aduse de la Cluj
7. Astazi, 26 mai 2010, incepand cu ora 18,00 voi participa alaturi de Dna. psiholog Camelia Tamas la emisiunea "Actualitatea somesana" realizata de Ioana Jeler, la postul local de televiziune SomesTv.
Puteti vedea emisiunea pe www.infosomes.ro, se transmite online, iar daca vreti sa intrati in direct, numarul de telefon este: 0264-206.610.
Daca am uitat ceva, imi cer scuze, dar emotiile deja sunt prezente in stomacul meu
Sper din suflet ca prietenii si nu numai, sa fie alaturi de Parintii (si bunicii) de Ingeri din Dej
Noi va asteptam cu draga inima si 

.
Am fost la Radio Fir, invitata in emisiunea Ioanei si am povestit..... am povestit... si a trecut asa de repede timpul... si am sarit de la o idee la alta
iar dupa 30 mai, cand ma mai linistesc o voi asculta si eu... sa ma aud ce am spus.
. La ora 17,00 a inceput sa picure... la 17,30 ploua cu picuri mari, am inceput sa vorbesc, dar, am inceput sa plang. Cu alte cuvinte am cedat
. Preotul care a acceptat sa vina sa vorbeasca, a fost deosebit. A vorbit asa frumos, atat de trist, dar cu Credinta si Speranta. In timp ce Dansul vorbea, ploaia s-a oprit si a iesit soarele pentru cateva minunte.