Abia astept ziua de maine,stiu ca voi fi plina de emotii si bineinteles de lacrimi

Draguta Daniela, ma gandesc ca voi, acolo la Bucuresti veti da tonul... eventual sa numarati la microfon iar noi sa auzim toate in telefon acea numaratoare
), fiercarei persoane in momentul in care vine. Acest lucru, pentru ca ei sa citeasca cateva randuri din brosuri, poate pentru a intelege mai bine ideea evenimentului si, de ce nu, sa nu se plictiseasca pana noi vom aprinde lumanarile, vom scrie baloanele, etc.
Le rog pe organizatoarele evenimentului, furnicutezele harnicutze, sa scrie in topicul orasului lor ultimele impresii, emotii
, idei
cu mareeeee drag

- Ioana M
Marwana
, FITI ALATURI DE NOI !!!
dar am tras cu ochiul
si la toate celelate orase.
sa nu ploua si muuuulti
pentru voi toate
).
multumesc mult pentru intalnirea cu Lumi, era sincer emotionata si impresionata pentru ca se astepta sa se intalneasca doar cu tine si nu si cu alte mamici; a fost o adevarata surpriza pentru ea.

si multe
pentru voi toate
nostri au grija de noi si ne vegheaza iar maine acolo sus la ei va fi sarbatoare si abia asteapta baloanele de la noi sa se joace cu ele
la ingerasii vostri sa vina in aceasta seara la voi in vis sa va dea un semn ca sunt tare mandri de voi parinti-bunici si nasici
ca va implicati si sustineti aceasta organizatie EMMA -multumim Bianca
.
mic David,care anul trecut in octombrie s-a dus la DD sa fie mai aproape de El.
.
.
.
sa ne astepte mesajele noastre de dor si iubire pentru ei.
pentru voi toate... si draga mea Bianca" Iti multumesc pentru 
...macar in intervalul in care ne vom strange in locatiile in care se vor aprinde lumanari si se vor inalta baloane la cer.....
......Ati vazut ce au scris Daniela si Corina...si toate mamicile care au fost sunate....Ati mai intrat pe pagina "Lasati un mesaj"? ....intra mesaje peste mesaje, si acolo si in casuta mea postala, ceea ce arata cata lumea avea nevoie de existenta Organizatiei EMMA si cat apreciaza munca noastra
!!!

nostri.
si nu vom avea ploaie!

, si vor simti azi (si mai mult) toata iubirea noastra...
.