Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Organizatia EMMA ‹ Evenimente
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

ZIUA PARINTILOR DE INGERI, CRAIOVA, 30 MAI 2010

Calendarul Organizatiei E.M.M.A.
Scrie un răspuns
12 mesaje • Pagina 1 din 1

ZIUA PARINTILOR DE INGERI, CRAIOVA, 30 MAI 2010

Mesajde MIHAELA 76 pe 24 Mai 2010, ora 20:05

Dragi mamici si tatici, vin si eu cu vesti de la Craiova. Ziua Parintilor de Ingeri la noi va fi organizata in Parcul "N. ROMANESCU". Impreuna cu Bianca, Alina Ene si Monica am stabilit mai multe detalii, iar la nivel local am avut drept ajutoare o mamica de inger, o matusica si 2 tatici.
Am rezolvat problema autorizatiei de la primarie, a baloanelor si florilor, iar de maine ne vom ocupa de fluturasi si de aparitii in media locala, aici am avut ajutorul Corinei, o fata inimoasa care se implica cu mult suflet, cu preotul vom vorbi maine.
Am primit coletul de la Bucuresti.
Va steptam sa ne fiti alaturi si sa incercam sa fim cat de aproape de O:-) nostri, iar pentru cei care nu sunt parinti de ingeri ii asteptam sa ne acorde sustinerea lor pentru a trage un semnal de alarma ca Organizatia EMMA exista si incearca sa schimbe ceva, iar cu ajutorul tuturor vom reusi!!!!
Va asteptam si nu ezitati sa ma contactati dar dupa ora 18.30.
Mihaela,mamica lui ANDREI.
Ultima oară modificat de MIHAELA 76 pe 25 Mai 2010, ora 19:34, modificat 1 dată în total.
Mihaela,- mamica lui ANDREI - viata, sufletul si tot ce inseamna mai frumos si pur si a doi Pui mici, plecati mult prea devreme;
- mamica lui Christian - o minune blonda cu ochi albastrii care ne parfumeaza viata aici pe pamant.
MIHAELA 76

Locaţie: Maglavit - Dolj
Sus

Re: ZIUA PARINTILOR DE INGERI, CRAIOVA, 30 MAI 2010

Mesajde monicamuresan pe 25 Mai 2010, ora 11:48

>:D< :x =D>
Doamne ajuta!
Ingerasii nostri merita sa aiba o zi a lor, Organizatia E.M.M.A. merita sa fie cunoscuta, in primul rand pentru sprijinul emotional oferit noua, Parintilor de Ingeri, dar si pentru Obiectivele Organizatiei.
Monica, mamica Ingerasului Mircea-Serban si a surioarei lui de pe Pamant, Sofia Anabella: https://picasaweb.google.com/ingerasul. ... directlink
monicamuresan
Moderator

Locaţie: dej cluj
Sus

Mesajde MIHAELA 76 pe 25 Mai 2010, ora 19:43

Multumesc Monica pentru telefon, o astept pe prietena ta sa ma sune si sunt convinsa ca macar un pic vom reusi sa ii incalzim sufletul, sa ii stergem o lacrima si sa ii oferim un umar gata oricand sa ii primeasca capsorul incarcat de durere, sa o ascultam si sa o incurajam sa se descarce asa cum simte ea.
Pentru tine >:D< :x :* %%- @};- .
Cu mult drag,
Mihaela, mamica lui ANDREI.
Mihaela,- mamica lui ANDREI - viata, sufletul si tot ce inseamna mai frumos si pur si a doi Pui mici, plecati mult prea devreme;
- mamica lui Christian - o minune blonda cu ochi albastrii care ne parfumeaza viata aici pe pamant.
MIHAELA 76

Sus

Mesajde MIHAELA 76 pe 26 Mai 2010, ora 20:27

Bineinteles ca suntem alaturi de voi si va tinem pumnii.

La Craiova spotul audio va fi transmis la Kiss Fm Craiova, cel video avem confirmarea de la GTV si asteptam confirmari si de alte posturi locale, in presa va apare la Cuvantul libertatii o stire doua zile la rand, sambata si duminica, si...........am uitat sa precizez :') ca voi fi si la emisiunea Mirabelei Bubatu la GTV in direct, dar inca nu stiu ziua.

Pentru BIANCA :x >:D< :* .
Pupici pentru mamici, salutari pentru tatici, nu am uitat nici de nasici si matusici, bunici si prieteni carora le trimitem multe imbratisari. Pentru toata lumea >:D< :x :* %%- @};- .

Mihaela, mamica lui ANDREI impreuna cu toata echipa, "uriasa" formata din sase membrii cu mine cu tot ;) .
MIHAELA 76

Sus

Mesajde CORINA SILVIA pe 26 Mai 2010, ora 23:13

Dumnezeu si ingerii vostri sa va dea putere sa intalniti oamenii de care aveti nevoie pentru a rezolva ce mai este de facut !
Bravo ! >:D< :x =D> =D> @};-
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole
Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
CORINA SILVIA

Locaţie: branesti
  • YIM
Sus

Mesajde MIHAELA 76 pe 28 Mai 2010, ora 20:07

La Craiova, furnicuta Corina a muncit si maine vom avea o stire si in Adevarul de seara si in Cuvantul Libertatii, iar la eveniment va participa si Tele U, o televiziune locala, deasemenea un fotograf profesionist care va imortaliza cat mai frumos imaginile.
Avem totul pregatit, vor veni si 2 preoti, am luat lumanarele, am impartit fluturasi, am rezolvat problema baloanelor.
Spor la treaba tuturor.
Mihaela,mamica lui ANDREI.
MIHAELA 76

Sus

Mesajde MIHAELA 76 pe 28 Mai 2010, ora 20:21

Scuze, am uitat sa mentionez ajutoarele :') .
In ordinea nr de pe tricou sau nu ;) :
Alis si sotul ei Adi - parinti de O:-) ;
Lavinia - matusica de O:-) ;
Corina o fata deosebita care s-a ocupat de relatia cu presa fara sa dea o clipa inapoi;
Ana-Maria si Simona doua tinere deosebite care desi inca nu sunt casatorite si nu sunt nici mamici au raspuns prezent la primul apel;
Si nu in ultimul rand, doar nr de pe tricou este de vina ;) , Marian - sotul meu.
Pentru toti >:D< :x :* %%- @};- .
Mihaela, mamica lui ANDREI.
MIHAELA 76

Sus

Mesajde MIHAELA 76 pe 30 Mai 2010, ora 13:01

Numaratoarea invarsa a inceput. Au mai ramas 3 ore si jumatate. Emotiile cresc, dorinta de a fi totul in regula este mare, dar gandul la O:-) ne da putere si incredere.
Doamne-ajuta!
Mihaela, mamica lui ANDREI si a doi PUI mici nenascuti.
MIHAELA 76

Sus

Mesajde MIHAELA 76 pe 30 Mai 2010, ora 19:38

S-a terminat si la Craiova. Oamenii au fost mai receptivi anul acesta.
In primul rand trebuie sa multumim EMMA, Bianca, iar revista CAROLINA ne-a facut o surpriza deosebita aducandu-ne reviste gratuite care aveau cate o inimioara rosie din plus, Corina bineinteles a fost prezenta, cei de la TRINITAS adusi de parintele care a spus impreuna cu noi "Tatal nostru" si alte doamne si domni deosebiti, au mai venit si alte mamici de ingerasi care au promis ca ma vor contacta si vom incerca sa facem intalniri de grup.
Multumim tuturor celor care ne-au fost aproape.
Mihaela, mamica lui ANDREI si a doi PUI mici nenascuti.
MIHAELA 76

Sus

Mesajde Bianca pe 2 Iun 2010, ora 19:49

>:D< :x =D> :* @};- (*)

Imagine
...in memoria Lor si cu tot sufletul alaturi de Voi! Bianca
http://www.biancabrad.com/pierderea_sarcinii/
http://www.youtube.com/watch?v=lx74_vfrLcE
Bianca
Fondator E.M.M.A.

Locaţie: Bucuresti
  • Site web
Sus

Mesajde MIHAELA 76 pe 2 Iun 2010, ora 21:28

Noi trebuie sa iti multumim tie Bianca ca ai reusit sa ne aduci alinare si intelegere, ca EMMA a a facut multe ................
>:D< :x :* %%- @};-
Cu mult drag,
Mamicile si taticii din Craiova si nu numai.
MIHAELA 76

Sus

Mesajde MIHAELA 76 pe 3 Iun 2010, ora 08:21

Am descarcat o parte di pozele de la Ziau Parintilor de Ingeri la
http://picasaweb.google.ro/112583261349 ... mayDc7c3d#. Sper sa fie corecta adresa.
Si mai vreau sa atrag atentia asupra ultimei fotografii in care apare o cruce perfecta din lumanarele.
Sunt pe fuga........
MIHAELA 76

Sus

Scrie un răspuns
12 mesaje • Pagina 1 din 1
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro