Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Organizatia EMMA ‹ Evenimente
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

30 mai Ziua Parintilor de Inger Cluj Napoca

Calendarul Organizatiei E.M.M.A.
Scrie un răspuns
31 mesaje • Pagina 1 din 2 • 1, 2

30 mai Ziua Parintilor de Inger Cluj Napoca

Mesajde laura trosan pe 10 Mai 2010, ora 13:15

Dragi parinti de ingeri si prieteni ai parintilor de ingeri,
Va invit maine 11.05.2010, ora 16.30 str. I Ratiu Nr. 9 (Clubul Muschetarilor) pt a ne intalni, pt a ne cunoaste si mai ales pt a fi impreuna in acea zi pe cat de frumosa pe atata de dureroasa, 30 mai.
Chiar daca multe lucruri par sa fie impotriva noastra va reamintesc deviza muschetarilor Toti pentru unu si unul pentru toti!Va astept cu drag si stiu ca vom fi o adevarata echipa >:D< .Laura
Ultima oară modificat de laura trosan pe 10 Mai 2010, ora 20:14, modificat 1 dată în total.
laura trosan

Locaţie: cluj napoca
Sus

Re: 30 mai Ziua parintilor de inger Cluj Napoca

Mesajde monicamuresan pe 10 Mai 2010, ora 13:33

:x >:D< =D> Felicitari !!! =D>
Va >:D< si va asteptam cu vesti din ce in ce mai bune >:D<
Monica, mamica Ingerasului Mircea-Serban si a surioarei lui de pe Pamant, Sofia Anabella: https://picasaweb.google.com/ingerasul. ... directlink
monicamuresan
Moderator

Locaţie: dej cluj
Sus

Re: 30 mai Ziua parintilor de inger Cluj Napoca

Mesajde marwana pe 10 Mai 2010, ora 15:11

Ei draga Laura mult succes si chiar ai dreptate cu deviza muschetarilor. Va >:D< pe toti cei de la Cluj
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

Locaţie: Bucuresti
  • YIM
Sus

Re: 30 mai Ziua Parintilor de Inger Cluj Napoca

Mesajde monicamuresan pe 11 Mai 2010, ora 13:48

Aduc topicul in actualitate. Mai e putin pana la intalnirea de lucru din Cluj.
Sunt alaturi de voi >:D< De data asta nu fizic, dar data viitoare voi fi acolo, cu siguranta ;) .
Va >:D< cu mare, mare drag si mult %%- . Din partea mea, cate o @};- pentru fiecare participant la intalnire. Va asteptam cu concluziile >:D<
Monica, mamica Ingerasului Mircea-Serban si a surioarei lui de pe Pamant, Sofia Anabella: https://picasaweb.google.com/ingerasul. ... directlink
monicamuresan
Moderator

Sus

Mesajde laura trosan pe 11 Mai 2010, ora 19:52

Rezultat intalnire de lucru in vederea organizarii - Ziua Parinti de Inger -
Daca pana acum am vorbit la telefon sau pe internet, azi am avut ocazia sa ne cunoastem. Intalnirea a fost deosebit de placuta si alaturi de o cafea si un ceai am facut 4 echipe din 3 mame! Mai primim inca pentru echipa de rezerve.
Am stabili cine se ocupa de presa, baloane, voluntari pt fluturasi. Pana acum avem sigur asigurate poze si filmarea evenimentului. Va tinem la curent cu tot ceea ce facem si sa speram ca va vom trimite numai vesti bune. Curaj si putere tuturor.
As vrea sa va multumesc voua, mamelor de Inger pt exemplul care mi- l dati, acum am reaizat din nou, ca am pt ce sa- i multumesc lui Dumnezeu in fiecare zi >:D< Laura
laura trosan

Sus

Mesajde monicamuresan pe 11 Mai 2010, ora 21:33

>:D< :x Dragute si harnicute :x =D>
Ma bucur ca ati reusit sa va intalniti. Nu e nici un bai ca ati fost putine... pic cu pic se face mare >:D<
Data viitoare spun prezent, cu conditia sa ma anuntati macar cu 2 zile inainte ;)
Va >:D< cu mare,mare drag :x
monicamuresan
Moderator

Sus

Mesajde laura trosan pe 13 Mai 2010, ora 20:00

Dragi mamici de Ingeri, azi am primit pe mail fluturasii de maine ma apuc de listat la ei. Din pacate in acest sfarsit de saptamana nu voi avea net dar putem vorbi la telefon, pana vinerii vii pot trimite si de luni incolo. Va reamintesc numarul meu de telefon 0744.246.180 si faptul ca ma puteti suna si sunt alaturi de voi. Laura
laura trosan

Sus

Mesajde laura trosan pe 14 Mai 2010, ora 14:40

Intalnire Ziua Parintilor de Inger
Joi, 20.05.2010 toate mamicile si sustinatoarele mamicilor sun invitate la Clubul Muschetarilor, str. I .Ratiu, Nr.9 ora 17 la o intalnire de lucru.
Va astept cu drag la cafea sai ceai Laura >:D<
laura trosan

Sus

Mesajde laura trosan pe 14 Mai 2010, ora 20:11

Am listat 1.200 buc fluturasi, iar pana joi Erika are misiunea de ai taia. Cine doreste sa o ajute s aia legatura cu Erika. Ne vedem joi la Clubul muschetarilor Laura >:D<
laura trosan

Sus

Mesajde monicamuresan pe 14 Mai 2010, ora 22:51

>:D< Spun si eu PREZENT >:D< Wawwwww, deja am emotii :-ss
Ce ma bucur ca ma intalnesc cu voi, dragele mele :x Ce ma bucur ca o sa va pot >:D< de data asta in realitate. Dar va asigur ca fiecare >:D< virtuala, de pe forum e la fel de intensa ca una virtuala :x
Deci, Joi, 20 mai, la ora 17,00 la Clubul Muschetarilor.
:D/
monicamuresan
Moderator

Sus

Mesajde laura trosan pe 18 Mai 2010, ora 12:00

Dragi mamici de Ingeri sper ca vremea rea nu v-a speriat si acceptati invitatia la un ceai la Clubul muschetarilor, joi, 20.01.2010 ora 17. Stiu ca sunteti ocupate, dar va astept sa ne vedem, vom pune tara la cale si vom stabili planul de bataie pt a fi la inaltime in ZPI. >:D< Laura
laura trosan

Sus

Mesajde Daniela Ginju pe 18 Mai 2010, ora 12:56

Pacat ca nu sunt aproape ca as veni si eu la Clubul Muschetarilor dar pe 20 mai nu pe 20 ianuarie........ ,Laura , scumpa mea vezi ca din viteza ai scris 20.01.2010 si nu de alta dar unele fete au mult de asteptat aceasta intalnire :D
Te >:D< cu mare drag si sper sa aveti cat mai multi voluntari alaturi de voi .
Daniela G. - mama ingerasului Ioana-Valentina
Imagine
Daniela Ginju

Locaţie: OTOPENI
  • YIM
Sus

Mesajde laura trosan pe 18 Mai 2010, ora 21:02

Dragi mamici sunt precum un copil, bucuroasa ca va voi vedea si am scris IANUARIE. :)) in mare graba. Multumesc de atentionare Daniela.
Puteti veni si in ianuarie, dar tare bine ar fi sa veniti in luna MAI. >:D< Va astept Laura
laura trosan

Sus

Mesajde monicamuresan pe 19 Mai 2010, ora 13:33

:D/ Maine, 20 mai 2010, ora 17,00 ne intalnim la Cluj!!! E prima intalnire de lucru la care particip de cand sunt inscrisa pe acest site. Am emotii, dar sunt cu sufletul plin de Speranta si Iubire pentru Ingerasul meu, ceea ce imi da puterea sa merg mai departe...
>:D< Abia astept sa ma intalnesc cu voi, dragele mele. Si abia astept sa postez si eu un mesaj cu ce am mai facut...
Pana una alta, la Dej, am fost primita foarte frumos de catre posturile locale de radio, am trimis spotul Biancai si voi merge pe la radiouri sa vorbesc mai mult despre E.M.M.A. :x
Am primit raspunsul pozitiv al preotului, de a fi alaturi de noi, am facut fluturasii (adica Horatiu, sotul meu s-a ocupat de asta :x ) si am aprobarea Primariei de a organiza evenimentul in Parcul Mic din centrul Dejului >:D<
Si urmeaza intalnirea de la Cluj!!! :D/
monicamuresan
Moderator

Sus

Mesajde laura trosan pe 20 Mai 2010, ora 12:05

Dragi mamici,
am primit pachetul de la Bucuresti, am intart in posesia lui.
Erika mi-a confirmat ca a taiat toti fluturasii, iar azi la Clubul muschetarililor oroa 17-17,30 ii vom imparti cu voi.
Va astept cu mare drag, Laura
laura trosan

Sus

Mesajde marwana pe 20 Mai 2010, ora 12:07

vreau si eu sa fiu langa voi, va >:D< cu mult drag si va trimit numai ganduri de iubire.
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

Locaţie: Bucuresti
  • YIM
Sus

Mesajde monicamuresan pe 23 Mai 2010, ora 22:30

>:D< Am fost la intalnirea de lucru de la Cluj >:D<
Am cunoscut-o pe harnicuta Laura, un sustinator E.M.M.A. de nadejde, pe Erika, o mamica de Inger bunuta si draguta, pe Adriana, o mamica a 3 Ingerasi =((, care spre surprinderea mea e de loc din Dej, pe Ioana, mamica Ingerasei Roberta si pe cumnata ei. Am povestit, am plans, am zambit, am facut planuri si... ne-am imbratisat. In capatul mesei, linistit si tacut a stat Horatiu, dragul si iubitul meu sot, care m-a dus la Cluj, eu nu as fi fost in stare sa conduc prin Cluj ;) .
Am simtit cum Ingerasii nostri ne vegheaza, ca ei sunt alaturi de noi si ne arata ca sunt multumiti de planurile pe care le facem pentru Ei si in memoria Lor O:-) .
Va >:D< cu mare drag si va doresc o saptamana plina cu vesti bune si spor la lucru %%-
monicamuresan
Moderator

Sus

Mesajde erikavoinescu pe 27 Mai 2010, ora 22:21

Buna seara mamicilor harnicutelor abia acum am ajuns si eu la calculator sint tot int-ro fuga #:-s ,si va anunt ca azi la Cluj sau impartit cei 1200 de fluturas si mai avem inca care se vor impartii pina Duminica in fiecare zii.Azi ne-am intilnit cu fetele .mamicile si voluntarele noastre;Laura.Erika,Adriana,Simona si trei fete Voluntare si un Voluntar Micut de doar 5 anisor Victor baietelul lui Laura care cu asa mare drag impartea fluturasii si invita pe toata lumea la ''Ziua Parintilor de INgeras,a fost nemaipomenit am reusit sa ducem planul de azi la bun sfirsit si ne rugam la Dumnezeu sa nu ajuta sa ducem toate planurile la bun sfirsit pentru ziua cea mare.Acum va pup fetelor,mamicilor va doresc noapte linistita!Spor la treaba pentru toata lumea.Bafta pe Duminica >:D<
erikavoinescu

Sus

Mesajde simona32 pe 28 Mai 2010, ora 19:25

am reusit sa lipesc la magazinul unde lucrez afisul cu intilnirea de duminica
Ataşamente
Imag010.jpg
Imag002.jpg
simona32

Locaţie: cluj-napoca
Sus