Va invit maine 11.05.2010, ora 16.30 str. I Ratiu Nr. 9 (Clubul Muschetarilor) pt a ne intalni, pt a ne cunoaste si mai ales pt a fi impreuna in acea zi pe cat de frumosa pe atata de dureroasa, 30 mai.
Chiar daca multe lucruri par sa fie impotriva noastra va reamintesc deviza muschetarilor Toti pentru unu si unul pentru toti!Va astept cu drag si stiu ca vom fi o adevarata echipa
.Laura

Felicitari !!! 
.
. Din partea mea, cate o
pentru fiecare participant la intalnire. Va asteptam cu concluziile

in mare graba. Multumesc de atentionare Daniela.
, care spre surprinderea mea e de loc din Dej, pe Ioana, mamica Ingerasei Roberta si pe cumnata ei. Am povestit, am plans, am zambit, am facut planuri si... ne-am imbratisat. In capatul mesei, linistit si tacut a stat Horatiu, dragul si iubitul meu sot, care m-a dus la Cluj, eu nu as fi fost in stare sa conduc prin Cluj
.
,si va anunt ca azi la Cluj sau impartit cei 1200 de fluturas si mai avem inca care se vor impartii pina Duminica in fiecare zii.Azi ne-am intilnit cu fetele .mamicile si voluntarele noastre;Laura.Erika,Adriana,Simona si trei fete Voluntare si un Voluntar Micut de doar 5 anisor Victor baietelul lui Laura care cu asa mare drag impartea fluturasii si invita pe toata lumea la ''Ziua Parintilor de INgeras,a fost nemaipomenit am reusit sa ducem planul de azi la bun sfirsit si ne rugam la Dumnezeu sa nu ajuta sa ducem toate planurile la bun sfirsit pentru ziua cea mare.Acum va pup fetelor,mamicilor va doresc noapte linistita!Spor la treaba pentru toata lumea.Bafta pe Duminica