Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Organizatia EMMA ‹ Evenimente
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Ziua Parintilor de Ingeri, 30 mai 2010, Timisoara

Calendarul Organizatiei E.M.M.A.
Scrie un răspuns
34 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2

Re: Ziua Parintilor de Ingeri, 30 mai 2010, Timisoara

Mesajde Angela pe 26 Mai 2010, ora 09:40

>:D<
Baloanele.....singurul considerent din care eu m-am gandit la cele albe a fost acela ca nu stiam daca vor veni parinti de ingeri pe care nu ii cunoastem si sa fim pregatiti pentru ingerasii lor,fie ca sunt fetite sau baieti....acum recunosc ca baloanele multicolore sunt mai "ale copiilor"...si cred ca putem merge pe varianta aceasta.....asa ca,daca si restul fetelor zic Ok, hai sa fie colorate! :)
Pup. Fug la bebe plangacios din cauza de dinti... :((
Maine emisiunea!!!!!
Angela, mama ingerasului Calin Gabriel si a unei minuni pe Pamant, Octavian Andrei
Angela

Locaţie: TIMISOARA, ROMANIA
Sus

Mesajde inaB pe 26 Mai 2010, ora 13:13

fetelor eu sunt ok si colorate si doar albe/rozali/albastre deschis.

ambele optiuni au plusurile si minusurile lor. DAR vor arata super pe cer oricum si va fi frumos si... nu stiu deja incep sa ma"tem" de ziua de duminica. offf, ce trist si totusi angelic arata pozele din anii trecuti.
Ina B, mamica pentru Iunia Christa(8ani) si cindva, undeva in glorie, si pentru Ella Gloria(7 zile martie 2010).
inaB

Locaţie: timisoara, romania
Sus

Mesajde davidutu pe 26 Mai 2010, ora 19:37

Eu cred că se disting fiind mai multe culori dar nici dacă vor fi albe, roz şi albastre nu mă deranjează. Îngeraşilor le vor plăcea O:-)
Şi mie îmi e un pic teamă de ziua de Duminică, de anumite sentimente pe care le ţin undeva ascunse dar cred că această acţiune ne va prinde bine tuturor mămici, tătici, rude şi prieteni.
Diana, mami de buburuza Carla si ingerasii Alessia, David
davidutu

Locaţie: timisoara
  • YIM
Sus

Mesajde loredana33 pe 26 Mai 2010, ora 20:28

SI EU SUNT DEACORD CU BALOANE COLORATE,SUNT MAI FRUMOASE. O:-) NOSTRI VOR FI FOARTE BUCUROSI :x .
loredana33

Sus

Mesajde CORINA SILVIA pe 26 Mai 2010, ora 23:12

Succes Timisoara si spor la treaba cu asa inimi mari nici nu este de mirare ca s-a organizat ceva asa de frumos ! >:D< =D> :x @};- @};-
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole
Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
CORINA SILVIA

Locaţie: branesti
  • YIM
Sus

Mesajde Angela pe 28 Mai 2010, ora 21:26

Am fost azi si am vorbit inca o data cu preotul la biserica. Totul e asa cum am stabilit. La 17.30 va incepe cu o rugaciune,apoi ne vom indrepta noi spre covorul de iarba unde dealtfel vom aseza banerele, lumanarile, ingerasii......si orice altceva va fi pe sufletul nostru.....
Ne vedem la orele 17. Sper sa fim cat mai multi si sa fie o zi insorita! Doamne ajuta!
Puuuuuuuuuuup.
Angela, mama ingerasului Calin Gabriel si a unei minuni pe Pamant, Octavian Andrei
Angela

Sus

Mesajde Angela pe 29 Mai 2010, ora 19:07

Fetele, sa nu uitam maine sa avem markere cat mai multe!!!!!! Si brichete sau aprinzatoare de orice fel, lumanarele tip pastila cum am vorbit.....candele s-a oferit Genny sa aduca mai multe sa fixam cu ele banerele si ....vom mai vedea maine ce idei ne mai vin. Eu am deja maaaaaaaaaaaaaaari emotii. Si voi, nu-i asa? :-ss
Puuuuuuuuuuuup si ...la noapte ingerii sa va sarute! O:-)
Angela

Sus

Mesajde davidutu pe 29 Mai 2010, ora 20:15

Am pregătit markere, lumănărele, brichete...eu sunt mai puţin pregătită...sper să ţină şi vremea cu noi, ne vedem mâine >:D<
Diana, mami de buburuza Carla si ingerasii Alessia, David
davidutu

• YIM
Sus

Mesajde Angela pe 30 Mai 2010, ora 21:39

........30 mai 2010.......o zi despre care s-ar putea spune acum asa de multe....si totusi atat de putine comparativ cu ce am trait-simtit......... :x =(( O:-) .................
Trecand peste partea de inceput care ar fi trebuit sa fie o ruga spusa de un preot( pentru a nu strica memoria copilasilor nostri in niciun fel....no comment despre acest moment)...a fost o zi E-MO-TIO-NAN-TA! Au fost mame,tati,bunici,frati,matusi,prieteni...au fost oameni care au venit sa aprinda lumanari si sa inalte baloane catre ingeri.......si dincolo de barierele lumesti.....au fost ingerii cu noi, zglobii si veseli,topaind printre minunate raze de soare O:-) .Ingerii nostri dragi si lacrimile noastre de dor. Lumini aprinse si soapte de dor.
Cristina a adus portretele copilasilor realizate in creion de un student la arte....of.........absolut MI-NU-NA-TE!!!!!!!!!! Credeti-ma,de nedescris in cuvinte....poate vor vorbi pozele......Of,exact cum am spus,asa de multe de zis,dar de fapt asa de putine......Pe scurt:oameni,copii, ingeri, candele, baloane, bratari, flori.....si plutind peste toate....dor,lacrimi,soapte,zambete,amintiri,sperante................si pentru toate,MULTUMIM, INGERI SFINTI! MULTUMIM, EMMA! MULTUMIM,BIANCA! >:D< :x
Angela, mama a doua minuni,una in Cer si una pe Pamant
Angela

Sus

Mesajde onix30 pe 30 Mai 2010, ora 22:52

Va salut calduros
Ma bucur foarte mult ca v am gasit.Ma numesc Oana Indries si sunt mama de un ingeras,THEODORA-MARIA si de doua minuni Raul-Andrei(3 ani si 10 luni) si Anastasia-Ioana(1 an si 10 luni)
Astazi am fost prima data la o aseamea intalnire,dureroasa dar tot odata frumoasa si emotionanta.sper sa va mai pot intalni si sa va spun si eu povestea mea si sa va cunosc mai bine.
Deocamdata va pup si va imbratisez :x
Oana, mama de un ingeras si doua minuni
onix30

Sus

Mesajde Angela pe 31 Mai 2010, ora 18:22

Draga Oana, >:D< ! "bun venit" in familia EMMA, casuta sufletelor noastre. Imi pare sincer rau ca ne-am cunoscut "asa"...dar...crezand cu putere ca nimic nu e intamplator, inseamna ca nici intalnirea noastra nu a fost intamplatoare...poate ca pasii ne-au fost ghidati de suflete purtate de vant....si Ei, O:-) nostri preaiubiti ne-au adus impreuna.
Te >:D< si te asteptam cu mare drag la urmatoarea noastra intalnire.
[-o< si @};- petru ingerasa ta ,THEODORA-MARIA
Angela

Sus

Mesajde inaB pe 31 Mai 2010, ora 18:53

Oana, te salut si eu. nu imi dau seama daca ne-am vazut ieri(cred ca nu prea am vazut pe nimeni de lacrimi, doar pe cine stiam deja am reusti sa recunosc - scuze deci).

te imbratisez si... imi pare rau de pierderea ta. tare rau.

Angela, am postat si eu link la o aparitie media(dani, sotul meu a fost cel care mi-a trimis-o). dar vreau sa adaug doar ca...dincolo de granitele timisorii au fost oameni alaturi de noi. parintii mei sunt din judetul arad si au auzit la radio timisoara anuntul despre 30 mai(bravo Angela) si au fost alturi de noi toti ieri dupa masa. la fel si sora mea din craiova(implicit si alaturi de mamicile de ingeri din craiova). m-au sunat sa intrebe cum a fost si sa ne transmita noua tuturor din timisoara gindurile lor de bine si rugaciunile. vi le tranmsit deci cu drag.

PS. am invatat de ceva vreme ca fiecare eveniment are puncte slabe, mai ales cind momentele depind de oameni. la fel ca vremea ei nu pot fi controlati. apropo de preot. a uita si trece cu vederea e...de dorit uneori.
Ina B, mamica pentru Iunia Christa(8ani) si cindva, undeva in glorie, si pentru Ella Gloria(7 zile martie 2010).
inaB

Sus

Mesajde inaB pe 31 Mai 2010, ora 18:54

deci,
ziua parintilor de ingeri timisoara in presa: http://www.tion.ro/stiri/timis/articol/ ... 0-08192623
inaB

Sus

Mesajde Bianca pe 2 Iun 2010, ora 19:40

>:D< :x =D> :* @};- (*)

Imagine
...in memoria Lor si cu tot sufletul alaturi de Voi! Bianca
http://www.biancabrad.com/pierderea_sarcinii/
http://www.youtube.com/watch?v=lx74_vfrLcE
Bianca
Fondator E.M.M.A.

Locaţie: Bucuresti
  • Site web
Sus

Mesajde ELLA pe 12 Dec 2010, ora 16:40

Scuze fetelor ca nu am mai scris nimic aici,intru mai rar,oricum raspund aproape de fiecare data actiunilor Organizatiei EMMA la grupul de suport nu am ajuns in noiembrie in rest am fost prezenta si tot ceea ce facem pt ingerasii nostrii in 31 mai,in 15 octombrie,in august pt copilasii de la maternitatea Giulesti si acum de Craciun este emotionant ,eu va multumesc tuturor parintilor de ingeri care participati.
Multe >:D< O:-) nostrii....va pup fetelor
Ella mami de Raul si ingeras mic,Paul (*)
Coincidentele sunt semne de la Dzeu si de la ingerasii nostrii!
ELLA

Locaţie: Timisoara
  • YIM
Sus

Anterior

Scrie un răspuns
34 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro