Bianca
Alinam - din tot sufletul iti doresc sa vi, noi te asteptam cu bratele deschise
Alinasimona
Angela-Ema
Cristina Iancu
Daniela Ginju
Ioana Grigore
Ioana-Raluca
Ioana_M
Onutza & sotul
Stela & Danes
Pupici dulci si lista ramane deschisa !!!

cu mare drag pe fiecare in parte.

, mai ales ca de data asta nu mai am nicio scuza....nu mai sunt in alta tara, sunt aici langa voi, atat de aproape....insa planurile facute pana acum ma impiedica sa fiu prezenta pe 17 mai, insa daca ingerasii comploteaza cu Doamne Doamne, cine stie
poate o sa aveti o mica sau mare supriza ( pentru cei care ma cunosc si cei care urmeaza sa ma cunoasca )...

Oare ce fac fetele harnicute si dragute?
Oare cum stau cu impachetatul coletelor?
Oare mai au nevoie de ajutor?
Sunt cu gandul la voi si va urez spor la lucru :>
pe toate cu mare, mare drag si va ofer cu tot sufletul, cate o
pentru fiecare. Astept vesti!!!! 

.
de abia asteptam sa primim pachetul!
pe toate cu mult drag, tare mi as fi dorit sa fiu acolo cu voi, sa va ajut, parca doar gandurile mele bune nu sunt de ajuns, ma gandesc cu drag si i mi imaginez ce eveniment minunat va fi in toate orasele care il vor organiza si sper din suflet ca anul viitor sa fie in cat mai multe orase. As veni eu si cu micuta mea dar mi e teama ca fetele se vor juca si nu vor mai fi atente la lucru
, dar...o sa crestem noi mari si atunci sa vedeti ce harnicute vom fi.
!....sper sa revin cat de curand cu detalii
...mai ales ca am o gramada de vesti bune-bune
!

de departe de la Marghita si un
pentru voi.
,
, pentru a pune la punct ultimele detalii
!
...am vazut ca nu erai sigura daca sa vii la intalnirea anterioara si totusi, azi te-ai oferit sa fii voluntar
! Stiu ca in tine se duce o lupta grea dar fa-ti curaj si vino
! Vei vedea ca implicandu-te activ in actiunile EMMA, iti va face bine, crede-ma pe cuvant!
...si nu numai ea, ci toate care au simtit ca implicarea activa este ca o terapie
...asadar, te asteptam cu bratele deschise!
...ai fost oricum mai activa decat trebuia
si chiar daca fizic nu mai poti fi alaturi de noi, continui sa fii activa pe Forum si asta e mare lucru, mai ales proaspata mamica fiind
....Ma intreb cum reusesti
, ca eu dupa ce l-am nascut pe Luca, am fost zombi muuuulta vreme
...
, ne revedem asadar miercuri
!
: intrati va rog, sa vedeti detalii despre locatie, pe: viewtopic.php?f=6&t=1293&start=0#p24780.
!

, sa vedem cum facem sa apara in cat mai multe locuri