Am sa va spun doar ca a fost cu noi Cami -mamica de ingeras DARIUS-ANDREI plecat la Ceruri la doar 1 luna si 1 o zi dupa nastere in August 2008 si mamica de copilas Flavius de doar 6 luni,am inceput cu ea pentru ca nu am prins-o in poza (ea fiind nevoita sa mearga mai repede acasa la bebelus) apoi de la stanga la dreapta
Corina;Madalina si mama ei:Loredana:Liliana:Mariana ( o mamica de ingeras nou venita care inca nu a scris povestea pe forum )si Malina.
pentru alte detalii despre intalnire o las pe Corina sa va povesteasca,eu am vrut sa va pun poza in seara asta.
va
Liliana

, eu o sa incerc sa vorbesc de sonorizare, iar doamna Malina va incerca sa vorbeasca la Seminarul Teologic, sa vedem daca pot fi si ei alaturi de noi ( speram sa primim un rascpuns pozitiv ).
Ma bucur nespus sa vad ce mult bine face Organizatia EMMA. Faptul ca v-ati intalnit "live", ca ati povestit, v-ati
. Inca o data
cu multi pupicei, scumpele mele harnicute, si… spor la treaba.
? )
.
Tare agitata a fost ziua de astazi... si sincer am avut ceva emotii pentru intanlirea de astazi...dar totul e bine...cand se termina cu bine...
motivul acestei intalniri asa de "neprevazute" in program este ca Luminita -mamica