Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Organizatia EMMA ‹ Evenimente
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Ziua Parintilor de Inger BRASOV 30 MAI 2010

Calendarul Organizatiei E.M.M.A.
Scrie un răspuns
43 mesaje • Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3

Ziua Parintilor de Inger BRASOV 30 MAI 2010

Mesajde Loredana M pe 6 Mai 2010, ora 22:07

Astazi ne-am intalnit cateva mamici (si bunici) de inger pentru a stabili sarcinile pentru ziua de 30 Mai 2010, afost o intalnire emotionanta,inca nu-mi gasesc cuvintele dupa aceasta intalnire unde fiecare mamica a povestit despre ingerasii lor plecati la DD.
Am sa va spun doar ca a fost cu noi Cami -mamica de ingeras DARIUS-ANDREI plecat la Ceruri la doar 1 luna si 1 o zi dupa nastere in August 2008 si mamica de copilas Flavius de doar 6 luni,am inceput cu ea pentru ca nu am prins-o in poza (ea fiind nevoita sa mearga mai repede acasa la bebelus) apoi de la stanga la dreapta
Corina;Madalina si mama ei:Loredana:Liliana:Mariana ( o mamica de ingeras nou venita care inca nu a scris povestea pe forum )si Malina.
pentru alte detalii despre intalnire o las pe Corina sa va povesteasca,eu am vrut sa va pun poza in seara asta.
va >:D<
Liliana
Ataşamente
DSCF0713 (Large).JPG
Ultima oară modificat de Loredana M pe 23 Mai 2010, ora 21:53, modificat 1 dată în total.
DAVID 4.03.2009 ALEXANDRA NASUCA 27.1.2011 MARIA GRACE 25.04.2013
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 070&type=3
Loredana M
Moderator

Locaţie: brasov
  • YIM
Sus

Re: Ziua Parintilor de Inger BRASOV 2010

Mesajde Loredana M pe 6 Mai 2010, ora 22:18

:x
Ei bine de povestit o voi lasa pe Corina. .cu a spus si mamica mea...dar vroiam sa spun ca mi-a facut o deosebita placere sa pot asculta si povesti cu asa fete minunate si ca imi pare rau ca plec tocmai acum dar .....
Va pup si va imbratisez pe toate si va urez multa putere de munca si multa sanatate...
Loredana
Loredana M
Moderator

• YIM
Sus

Mesajde corina_odolean pe 7 Mai 2010, ora 08:23

Ei bine… aveti dreptate fetelor, a fost intr-adevar o intanlire emotionanta, o intanlire cu mamici si bunici deosebite.
Ok , si cum fetele m-au ;lasat pe mine sa povestesc…. Sa ma pun pe treaba.
S-a depus la Primarie cerea pentru aprobare pentru Parcul Central Titulescu…, deci s-a schimbat locatia. Asta nu este o problema, pentru ca duminica in parc sunt multi copilasi si asta va fi bine pentru noi.
Am hotarat ca pe langa pliantele trimise de la Bucuresti sa mai impartim ingerasi rosii si albastrii , care sunt inscriptionati cu sit-ul organizatiei, si binenteles cu denumirea acesteia.
Am zis sa facem lucrul acesta pentru ca lumea sa ramana cu o mica amintire… si ma gandesc ca la copilasi le vor placea. Acum. va scriu de la servici in timp ce savurez o cafea si nu va pot pune o poza cu acesti ingerasi, dar promit ca diseara o sa pun poza cu ei.
Mariana, mamica care un are povestea pe forum va vorbi cu un preot sa vina sa rosteasca impreuna cu noi o rugaciune pentru micii nostrii O:-) , eu o sa incerc sa vorbesc de sonorizare, iar doamna Malina va incerca sa vorbeasca la Seminarul Teologic, sa vedem daca pot fi si ei alaturi de noi ( speram sa primim un rascpuns pozitiv ).
Daca am omis ceva ( fara sa vreau binenteles ), le rog pe fete sa complecteze ele.
Ii asteptam asadar, pe toti parintii, bunicii si cei ce vor sa ne fie alaturi Duminica 30 Mai ora 17 : 30 in Parcul Titulescu.
O calda >:D< pentru voi toate . A .. inca ceva ma bucur ca va cunosc pentru ca sunteti toate asa deosebite.
Imagine
Corina - mamica ingerasului IUSTIN si a comorii vietii mele- Bogdan
corina_odolean

• YIM
Sus

Mesajde monicamuresan pe 9 Mai 2010, ora 21:57

=D> Ma bucur nespus sa vad ce mult bine face Organizatia EMMA. Faptul ca v-ati intalnit "live", ca ati povestit, v-ati >:D< real si nu doar virtual, sunt convinsa ca a adus putina liniste sufleteasca si ati simtit Puterea si bucuria Ingerasilor :x . Nu-i asa ca i-ati simtit mai aproape de sufletul vostru? :x
Eu personal o cunosc pe Camelia, mamica Ingerasului Darius-Andrei si a dragalasului copil Flavius si sincer, am inceput sa topai de bucurie cand am citit ca a fost prezenta la intalnire. E o mamica draguta, cu un suflet bun, greu incercat, care a trecut prin momente foarte grele si inima mi se umple de bucurie cand vad ca are in jurul ei persoane atat de bunute, cu suflet mare, atente si iubitoare, asa cum sunteti voi, mamici si bunici din Brasov si imprejurimi :x .
Spor la lucur furnicutze bunutze si harnicutze si va asteptam cu vesti bune :) . Inca o data =D>
Si sa nu uit: sa ne atasati o poza cu Ingerasii rosii si albastri care vreti sa-i oferiti copilasilor. Mi se pare o idee f buna, un gest minunat.
Va >:D< cu mare,mare drag.
Monica, mamica Ingerasului Mircea-Serban si a surioarei lui de pe Pamant, Sofia Anabella: https://picasaweb.google.com/ingerasul. ... directlink
monicamuresan
Moderator

Locaţie: dej cluj
Sus

Mesajde corina_odolean pe 10 Mai 2010, ora 21:13

Ok, fetelor, asa cum v-am promis revin cu pozele cu ingerasi pe care vrem sa ii oferim copilasilor ce vor fi pe 30 mai alaturi de noi.
M-am gandit sa fac ingerasi rosii ( caci nu am gasit hartie roz ) si bineanteles – albastrii .
Pana acum am facu 50, si mai am de facut inca 50. Credem noi ca 100 ne ajung. Poate mai fac inca vre-o 20 in plus sa fie, mai bine sa ne ramana decat sa nu ne ajunga.
Sper ca se vad bine, am incercat ca poza sa iasa cat mai bine.
Ok dragele mele, acum va las, caci de… am de lucru, mai am de decupat.
Bogdanel al meu a vrut sa ma ajute si el… a zis ca vrea sa faca si el ceva pentru O:-) nostrii si mi-a stricat vre-o doi. Asa ca lucrez singura la ei.
Va :* cu multi pupicei, scumpele mele harnicute, si… spor la treaba.
Hopa... stati ca nu ma pot tine de promisiune caci nu ma lasa , imi spune ca marimea fisierului este prea mare ( de ce ca doar vroiam sa atasez o singura poza :(( ? )
O sa mai incerc maine, poate am mai mult noroc
Imi pare rau ca nu m-am putut tine de promisiune... :((
Imagine
corina_odolean

• YIM
Sus

Mesajde monicamuresan pe 10 Mai 2010, ora 21:28

Corina draguta, nu fi suparata. E mult prea inarcat sit-ul cu poze si de aceea probabil nu se mai pot atasa poze. Incearca eventual sa comprimi poza in format web, ca atunci ocupa si mai putin spatiu si poate te lasa sa o atasezi.
Din moment ce ai postat mesajul, inseamna ca te-ai tinut de promisiune, de aceea vreau sa-ti multumesc =D> >:D< . Esti bunuta si atenta, o adevarata mamica :x
Spor la decupat Ingerasi, atat tie cat si lui Bogdanel ;) .
Va >:D< cu mare,mare drag.
Monica, mamica Ingerasului Mircea-Serban si a surioarei lui de pe Pamant, Sofia Anabella: https://picasaweb.google.com/ingerasul. ... directlink
monicamuresan
Moderator

Sus

Mesajde camy_p pe 10 Mai 2010, ora 21:50

Monica >:D< ma gandesc atat de des la tine...la Serban. Nu-mi vine sa cred ca stateam pe coridor in Tg Mures incurajandu-ne reciproc..iar acum nu mai putem decat sa ne rugam pentru ingerasii nostrii :((

Ma bucur ca am reusit sa cunosc si eu mai bine fetele de la organizatie, anul trecut doar am vb cu doamna Lili la telefon si vocea calda a dansei m-a facut sa merg la intalnire...de data aceasta vin cu mare drag pentru ca acum va cunosc mamici incercate atat de greu.
Cand ascultam cum povestea Corina despre tragedia ei, ma gandeam ca un om care nu a trecut prin asa ceva, nu poate sa inteleaga, este imposibil.. e prea greu de crezut si de inteles asa durere.

Ma bucur ca am cunoscut asa oameni minunati.
Abia astept sa ne reantalnim pe 30 mai. Daca pot sa va fiu si eu de folos, va rog sa-mi spuneti si fac orice cu mare placere! Pe 30 mai daca vremea va fi frumoasa ca anul trecut, voi veni cu Flavius!

Va pup!
mamica de ingeas scump in ceruri Darius Andrei (15.07.2008 - 16.08.2008)si baietel minunat pe pamant Flavius Cristian
camy_p

• YIM
Sus

Mesajde monicamuresan pe 10 Mai 2010, ora 22:20

:x Cami nu iti poti imagina cat ma bucur ca ai mers la intalnirea cu mamicile de la Brasov. E un lucru minunat sa puteti sa va >:D< in realitate, sa va priviti in ochi, sa sa va alinati putin durerea.
Cu siguranta ne vom intalni si noi :x . Mi-ai ramas la suflet, chiar daca treceam prin acele momente grele. Ai un suflet bun si iti multumesc ca te implici in organizarea acestui eveniment dedicat Ingerasilor nostri dragi si scumpi.
Va >:D< cu mare drag, mamici bunute si harnicute din Brasov si imprejurimi :)
monicamuresan
Moderator

Sus

Mesajde corina_odolean pe 12 Mai 2010, ora 20:27

Ok, dragele mele, iata ca reusesc sa ma tin de promisiune ( cu ajutorul Ioanei Grigore ) si reusesc sa va trimit poza cu ingerasii pe care-i vom imparti pe 30 mai in memoria micilor nostrii O:-) Ioana iti multumesc :* .
Sper ca se vad destul de bine , si ca sunt ok. Noua ne-au placut, sper sa va placa si voua.
Va pup dulce, scumpele mele, si maine vom reveni cu mai multe amanunte, caci maine vom mai primi anumite raspunsuri.
Ataşamente
tn.jpg
tn.jpg (2.52 ) Vizualizat de 9215 ori
Imagine
corina_odolean

• YIM
Sus

Mesajde Loredana M pe 19 Mai 2010, ora 18:24

Vineri 21 mai 2010 ora 18.00 la Benzinaria ROMPETROL de langa gara BARTOLOMEU o noua intalnire cu mamicile de ingeras din Brasov.
Nouatati : Autorizatia de la Primarie este gata =D> bravo Malina
- Un preot va veni pe 30 mai si oficia o mica slujba de pomenire,va spune o rugaciune pentru ingerasii nostri =D> si :* pentru Cami
Cu alte noutati vineri dupa intalnire
va :*
Va steptam cu mare drag
Liliana-bunica de ingeras DAVID
Loredana M
Moderator

• YIM
Sus

Mesajde Loredana M pe 20 Mai 2010, ora 19:51

Iupiiiiiiii..........a venit pachetul (dupa multe peripetii si telefoane.......cat pe ce sa nu-l primesc azi......)
pana acum am despachetat si aranjat in pungute si pungute........maine avem intalnire cu mamicile si a trebuit sa impart (in pungi separate ) tricouri ,pliante ,afise,ecusoane ...multi :* :* pentru fetele harnicutze de la "centru " multe multumiri si calde >:D< pentru tot ce ati pus in pachet (floricele,talpite,ingerasi .... )sunt superbe ,va multumim si va trimitem calde imbratisari >:D< >:D<
Va sarut pe toate si ne auzim maine dupa intalnire
Liliana -bunica de ingeras DAVID
Loredana M
Moderator

• YIM
Sus

Mesajde Loredana M pe 21 Mai 2010, ora 21:27

am ajuns acasa de la intalnirea cu dragele mamici (bunici ) din Brasov.
le-am dus pliante ,tricouri si micile "atentii" primite in pachet ........am pastrat "surprizele " pentru 30 mai ;;) :-w
Malina se va ocupa de comunicatele de presa si spoturile radio-tv
Madalina -va aduce masuta plianta unde vom pune iconite ,candelute si flori pentru preot
Corina -se va ocupa de baloane =D> =D>
Eu voi face lista cu ingerasii din Brasov care vor fi pomeniti de preot in 30 mai (daca mai sunt parinti de ingerasi din Brasov care doar citesc acest forum si nu sunt inregistrati dar vor fi alaturi de noi pe 30 mai si vor sa fie pomenite si numele ingerasilor lor ii rog sa-mi transmita aici: pe MP sau pe mess stanciu_liliana62@yahoo.com sau la telefon 0766226208)
pliante vom multiplica toate si lumanarele , flori,vom duce toate mamicile.
Va :* si va >:D<
cu mult drag
Liliana -bunica de ingeras DAVID
Loredana M
Moderator

• YIM
Sus

Re: Ziua Parintilor de Inger BRASOV 30 MAI 2010

Mesajde corina_odolean pe 26 Mai 2010, ora 20:34

Ok fetelor. Astazi a fost o zi agitata rau de tot . La servici abia mi-am putut rupe un pic de timp liber cat sa fug si sa ma intanlesc cu o doamna deosebita D-na Maria Alecu care ne va spunsoriza cu heliu pentru a umfla aprox 100 de baloane.
M-am intanlit cu dansa, i-am aratat baloanele si a ramas ca ne vedem duminica pe la 15.15t a avea timp sa le umfle.
Apoi nici bine nu m-am despartit de d-na Maria , ca l-am sunat pe dl Doru Tamas, un domn la fel de deosebit care a spus ca ne ajuta cu inca 100 de baloane + sfoara+ oameni pentru ajutor.
Totul pentru 100 de lei. Si cu dansul tot la ora 15:15 a ramas ca ne vom intanli.
Am avut emotii cu baloanele pentru ca am gasit foarte greu heliu ...dar pana la urma micii nostrii O:-) au fost alaturi de noi.
#:-s Tare agitata a fost ziua de astazi... si sincer am avut ceva emotii pentru intanlirea de astazi...dar totul e bine...cand se termina cu bine...
Doar avem " pile " acolo sus care m-au ajutat.
Tot astazi am reusit sa impart vre-o 100 de fluturasi pentru evenimentul de duminica.
Am fost tare harnicutza.
No...ia te uita ca ma laud singura. [-x [-x nu e frumos din partea mea.

Am mari emotii pentru duminica... Imi doresc ...si sper ca totul sa iasa bine.

A si am uitat sa va spun... azi am vazut spotul video pentru prima data pe un post de telev.locala.

Va mai tinem la curent daca vom mai avea si alte noutati. Acum va las , nu innainte de a va trimite o calda si mare >:D<
Imagine
corina_odolean

• YIM
Sus

Mesajde CORINA SILVIA pe 26 Mai 2010, ora 23:11

II felicit pe oamenii cu suflet mare care ajuta ziua ingerilor de la Brasov si pe mamicutele atat de harnicute ! >:D< :x =D> =D>
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole
Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
CORINA SILVIA

Locaţie: branesti
  • YIM
Sus

Mesajde Loredana M pe 27 Mai 2010, ora 09:14

Astazi 27 mai la ora 18.00 ne intalnim din nou la benzinaria ROMPETROL din Bartolomeu,mamici ,tatici, bunici din Brasov va asteptam pentru a pune la punct ultimile detalii pentru 30 mai.
:D/ motivul acestei intalniri asa de "neprevazute" in program este ca Luminita -mamica O:-) Romina-Ioana este in Brasov si abia asteptam sa o cunoastem si sa o >:D< .
multi :*
Liliana-bunica de ingeras DAVID
Loredana M
Moderator

• YIM
Sus

Mesajde Ioana Grigore pe 27 Mai 2010, ora 09:28

>:D< =(( :x :* @};- @};- @};-
Nasica ROMINEI IOANA, alaturi de voi ....
http://picasaweb.google.com/ioanagrigor ... directlink
http://picasaweb.google.com/ioanagrigor ... directlink
Ioana Grigore

Locaţie: Bucuresti
Sus

Mesajde Loredana M pe 28 Mai 2010, ora 09:35

Aseara am incercat de cateva ori sa scriu dar pur si simplu nu am putut,am fost asa de emotionata dupa intalnirea de ieri ca nu-mi gaseam cuvintele.
Luminita este o dulcica ;;) asa ma bucur ca am putut sa o intalnesc
Nici acum nu sunt mai bine as vrea sa pot face mai mult pentru aceste mamici indurerate,imi doresc sa simta ca sunt cu sufletul langa ele ,as vrea sa le pot lua din durere sa le alin suferinta =((
dar sa va aduc la cunostinta ultimile nouatati
-se pare ca vom avea 2 preoti alaturi de noi la Brasov
-o sugestie din partea unei mamici -vom cumpara niste niste bomboane si/sau prajiturele sa le impartim copiilor care vor fi in parc duminica
-vom imparti pliante,ingerasi facuti de Corina,floricele trimise de la Bucuresti si balonase la copiii aflati in parc,
-vom avea in jur de 200 baloane umflate cu heliu pe care le vom inalta la cer,
-noi vom fi in parc incepand cu ora 15 pentru a pregati baloanele si locul unde vom aprinde lumanari
pentru mamicile care vor veni duminica -la recomandare unui preot care vine alaturi de noi ar bine sa aduceti cateva floricele sa le punem pe masuta langa iconita si lumanari .
multe >:D< si :*
Liliana
Ultima oară modificat de Loredana M pe 29 Mai 2010, ora 22:15, modificat 1 dată în total.
Loredana M
Moderator

• YIM
Sus

Mesajde camy_p pe 28 Mai 2010, ora 22:33

o sa vin si eu in parc de la 15:00 sa ajut..

cred ca duminica asa o sa plang....
mi-e atat de dor de pui mic!

dar dupa ce terminam, o sa merg la el la mormant sa-i duc flori si lumanari!
O sa-i duc si un balon acolo... :(
mamica de ingeas scump in ceruri Darius Andrei (15.07.2008 - 16.08.2008)si baietel minunat pe pamant Flavius Cristian
camy_p

• YIM
Sus

Mesajde Loredana M pe 29 Mai 2010, ora 22:10

Vin cu o mica precizare pentru parintii de O:-) si sustinatorii care vor sa fie maine alaturi de noi,evenimentul va avea loc in PARCUL CENTRAL TITULESCU in partea spre Livada Postei este o fantanita si spatiu mai mare ,dar noi vom fi acolo mai devreme si sigur ne ve-ti gasi cu usurinta ;))
va sarut si va asteptam maine >:D< si :*
Liliana
Loredana M
Moderator

• YIM
Sus

Următorul

Scrie un răspuns