Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Organizatia EMMA ‹ Evenimente
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Intalniri de lucru - Bucuresti

Calendarul Organizatiei E.M.M.A.
Scrie un răspuns
317 mesaje • Pagina 6 din 17 • 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 17

Re: MODIFICARE!!! INTALNIRE DE LUCRU-joi, 22 APRILIE

Mesajde marwana pe 21 Apr 2010, ora 14:14

:(( :x cam asta simt, tristete ca nu sunt cu voi si bucurie pentru ca am o minune in brate. Va >:D< cu caldura, sufletul este alaturi de voi si cand vom mai creste vom participa la intalnirile de lucru.
Stiu ca ideile vor curge rau si ambele actiuni ce vor fi puse la cale maine vor iesi asa cum ne dorim.
:* :* :* multiiiiiiiii
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

Locaţie: Bucuresti
  • YIM
Sus

Mesajde Bianca_C pe 21 Apr 2010, ora 19:05

Spor la treaba..... ;)
Deja parca mi va imaginez cum sunteti toate acolo, decupand brosuri, aducand cate o idee, discutand si gasind solutii :')
Stiu ca o sa iasa o treaba buna, am incredere in voi :x , ca niciodata nu ne vom da batute.
Voi fi cu sufletul alaturi de voi, numa' bine.
All my love, Bia :x
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow."
........my precious child.......
Bianca_C

Sus

Mesajde onutza pe 21 Apr 2010, ora 21:17

Mi-as dorii din tot sufletul sa fiu alaturi de voi,m-as simtii si mai apropare de puiul meu dar din pacate nu pot ajunge,nu pot plecat de la birou in cursul saptamanii nici in ruptul capului,dc era sambata..duminica ce bine era,dar totusi o sa fiu aproape de voi cu sufletul,stiu ca ce faceti voi ,faceti bine..va >:D< :* .
Oana - Mamica ingerasului cel mai iubit Stefan Georgian
onutza

Locaţie: Urziceni
Sus

Mesajde monicamuresan pe 22 Apr 2010, ora 19:18

>:D< Furnicutze harnicutze, sunt cu gandul la voi >:D< . Oare ce faceti? Cate v-ati strans? Cum sunteti? Offff, cate intrebari imi pun.... asta pentru ca sunt atat de departe de voi :(
Dar stiu ca totul e bine, atata timp cat sunteti/suntem impreuna si avem aceleasi dorinte, printre care, sa dam un sens pierderii copiilor nostri si sa le dedicam acea zi atat de speciala :x =(( . Ca de obicei, sufletul meu arata asa: :x =(( .
Va astept cu >:D< . Multi :* pentru toate furnicutzele :x
Monica, mamica Ingerasului Mircea-Serban si a surioarei lui de pe Pamant, Sofia Anabella: https://picasaweb.google.com/ingerasul. ... directlink
monicamuresan
Moderator

Locaţie: dej cluj
Sus

Mesajde marwana pe 22 Apr 2010, ora 20:36

;)) of furnicutele cred ca muncesc si acum la cum le stiu eu.
Alaturi de voi,
Imagine
marwana
Moderator

• YIM
Sus

Mesajde CORINA SILVIA pe 22 Apr 2010, ora 21:49

Asteptam cu sufletul la gura ,vesti !!
>:D< :x :x
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole
Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
CORINA SILVIA

Locaţie: branesti
  • YIM
Sus

Mesajde Bianca_C pe 22 Apr 2010, ora 22:24

Bun...bun :-? asteptam vesti de la intalnirea de astazi ( banuiesc ca la ora asta deja s-a incheiat, cum in Romania e aproape 12 noaptea ;))

Oare ce idei ati mai asezat in foaie ;;) , oare cum ati decis sa sune textul pentru fluturase.....

Va :* dulce pana vin noutatile....
Bia
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri
Bianca_C

Sus

Re: INTALNIRE DE LUCRU-joi, 22 APRILIE

Mesajde corina_odolean pe 23 Apr 2010, ora 08:13

Furnicute, harnicute, daca aveti timp astazi , ne dati de veste despre ce s-a dicutat?
Abia astept vesti de la voi. Cred ca toate asteptam.
Dar voi stiti asta si stiu ca atunci cand se va putea, ne veti spune noutatile.
Va pupacesc pe toate , si va trimit multe, multe >:D< >:D< .
Imagine
Corina - mamica ingerasului IUSTIN si a comorii vietii mele- Bogdan
corina_odolean

Locaţie: brasov
  • YIM
Sus

Mesajde onutza pe 23 Apr 2010, ora 10:25

Da ai mare dreptate Corina,toate asteptam cu sufletul la gura,sa vedem ce au pus dragile nostrea mamici harnicute la cale.Va :* >:D< .Cu drag.
onutza

Sus

Mesajde Bianca pe 23 Apr 2010, ora 10:27

Buna dimineataaaaaa >:D< ! ..Ce frumoasa este viataaaaaa .....cand esti inconjurat de Oameni cu Suflet Mare :x ;;) !
A fost iar o seara nemaipomenita si abia asteptam sa va impartasesc cum a fost (mai ales nerabdatoarelor ;) :x ) ! doar ca..... am avut parte de atatea surprize frumoase, ca nici nu stiu cu care sa incep !?!?!?...Cel mai bine cred ca ar fi, sa le iau pe rand si in ordinea ...aparitiei lor ;;)
Deeeeeci:

Am "pescuit-o" din drum pe Daniela (Ginju) >:D< , si cand am ajuns la locul si la ora intalnirii, am avut din start, placuta surpriza sa vedem stransi deja pe terasa, aproape toti participatii anuntati, ....ba chiar mai mult ... ;) Apropiindu-ne de grupul format, incercam sa-mi dau seama care-cine sunt "nou veniti"...si eram un pic incurcata, pentru ca-mi ieseau mai multi la socoteala, decat stiam eu ca trebuie sa vina :-? ... Ei bine, cine credeti ca a aparut fara sa spuna nimic in prealabil? Mamica binecuvantata a lui Cristian: Luminita (Cassyan) >:D< ....care a venit tocmai de la Buzau, special pentru intalnirea noastra :-o ! Ne-a uimit pe toate si ne-a umplut sufletele de bucurie, cu acest gest de solidaritate! Iti multumim, Luminita :x @};-

Aceeasi dorinta de implicare in actiunile EMMA au avut-o si parintii ingerasului Luca- frumosul cuplu Stela&Danes >:D< (mi-am dat seama ca de data asta, nu mi-am facut bine temele, lamurindu-ma abia atunci, ca Danes e numele sotului, nu de familie :') ...desi, intr-un fel inseamna acelasi lucru ;;) ), care au venit cu frumoasele baticute EMMA...despre care va voi povesti la momentul potrivit ;) ! Va multumim, dragilor :x

Gabriela Crai >:D< , mama ingerului Bogdan, ni s-a alaturat si ea aseara pentru prima oara, desi este inscrisa pe acest Forum de aproape doi ani, timp in care insa nu a scris decat un scurt mesaj, pe aici, pe undeva :( .... Anul acesta, pe 28 iulie se vor implini 3 ani de cand l-a pierdut intr-un accident, pe Bogdan, unicul ei fiu =(( ...3 ani in care a suferit in tacere si a ramas blocata in durerea coplesitoare, apropiatii sai, refuzand sa vorbeasca despre el :( :-w [-( ...

Faptul ca ai venit, draga Gabriela, este un mare pas si daca vei face si urmatorul pas, scriindu-ti povestea si comunicand cu mamele de aici, vei vedea, vei simti, cat de mult te va ajuta....Francis Bacon a spus : "Suferinta in doi, e pe jumatate" ...asa ca, te rog, te rog, fa-ti curaj, aduna-ti puterile si chiar daca te va rascoli cumplit, atunci cand vei scrie, nu renunta sa o faci... Va durea, vei plange, vei simti cum se rasuceste iar cutitul in rana, dar eliberand durerea stransa in toti acesti ani, vei simti o...usurare...chiar daca ti-e greu sa crezi asta acum....
Toate mamele care au procedat asa, au spus acelasi lucru....Este ca o exorcizare..... dar trebuie sa treci prin asta, daca vrei sa iesi din starea asta....si este clar ca vrei, ca simti acut nevoia, daca ai venit ieri!... Paseste alaturi de&si impreuna cu noi, pe poteca vindecarii...Lasa-ne sa punem, toate care ne-am strans aici, umarul sub Crucea ta... >:D<

Acum ca v-am introdus nou-venitii >:D< , voi purcede in a va relata cum a decurs intalnirea...care a fost de fapt...o zapaceala totala.... @-) pentru ca nu a fost "asezata" si "la obiect" ca cea de data trecuta si chiar ma gandeam, ce parere si-or fi facut Gabriela, Luminita si Stela&Danes :-ss ...
Le-am spus ca este o intalnire atipica si ca vom organiza si o intalnire de grup, in care o sa putem vorbi in liniste despre puii nostri.... O:-) =(( :x

Cu toata nebunia, am reusit totusi sa clarificam cateva puncte, legate de promovare si ONG Fest si asteptam acum, "minuta intalnirii", facuta de Ioana M :* , dupa care vom imbogati Marele Plan ;) , urmand apoi sa-l trimitem, in format powerpoint (facut de Bia mica :* ), tuturor organizatorilor locali :x @};- !

In toiul intalnirii am avut parte de o alta maaaare surpriza :D ! Ne-am trezit cu tanara si nelinistita Marwana, care a venit cu Emil, cu un prieten de-al lor si cu..gagalicea Emilia Nicole Kali :-o !!!

Trebuia sa spun ca, stiind-o deja pe Marwana, mi-a trecut asa un gand ca s-ar putea sa apara dar cand am citit mesajul postat de smechera de ea :^o , am zis ca poate, in sfarsit, de data asta, o sa stea potolita :-w ...Evident ca m-am inselat 8-| ...Nu e nicio sansa sa o tii acasa pe Marwana, atunci cand isi pune in cap sa faca ceva /:) :-j

Evident ca s-a deraiat complet de la discutii, pentru ca cea mai noua membra-voluntara, micuta EMMA- Emilia Nicole, a devenit centrul atentiei :x si cu siguranta, aparitia ei a fost de bun augur pentru ....toti cei prezenti :x ! Este mica-mica, foc de frumusica si tare cumintica :x :D (mult mai cumintica decat mamica ei, pe care am urechiat-o...asa cum i-am spus de atatea ori ca o fac, cand a fost...prea nelinistita ;) !)

Eeeei si in valtoarea asta am mai venit si eu cu o surpriza ;)) .... ca parca nu avusesem deja parte de destule :D

Tinand cont de faptul ca saptamana trecuta a fost ziua Cristinei Iancu, miercuri a Ioanei nasica si azi, a burticii Alinei Ene, am pregatit (mai corect spus: bucatarul de la "Livada cu visini" , unde ne-am intalnit :p !)un tort delicios de ciocolata si sampanie, "asezonate" cu un "La Multi Ani" cantat la unison si urarile, imbratisarile si pupaturile de rigoare <:-p

Infruptandu-ma din prajiturelele aduse de Alina :* si din tort, deja ma gandeam cu goaza la caloriile adunate dar...nu mai conta!: "petrecerea" era in toi si am lasat grija asta mai pentru...apoi :p

Cu ocazia asta, ii urez aici "La Multi Ani!" si Georgetei M., mamica ingerasei Iris Ioana, care isi serbeaza si ea, tot azi, precum Alina, ziua de nastere dar si cea de nume (*)

La Multi Ani, dragelor, sa fiti sanatoase si voi, si bebelusii din burtica dar si cei dragi voua, si sa aveti o zi frumoasa-frumoasa, de care sa va bucurati cu tot sufletul :x

Cu toate aceste surprize, concentarea noastra a fost profund clatinata, aceasta intalnire fiind cu totul iesita din comun 8-}

Pentru Gabriela, Luminita si Stela&Danes a fost cu siguranta o maaare surpriza, dand de un grup de mame care i-a "asimilat" imediat, luandu-i pe sus, ca intr-un vartej, zapacindu-i cu...zapaceala generala (repet: atipica!) dar primindu-i cu bratele si inimile deschise, asa cum o fac, cu toate/toti cei care li se alatura >:D< :x

Din pacate trebuie sa inchei deja, desi nu am reusit sa redau decat atmosfera (ametitoare precum...sampania :D ) dar poate vor reusi celelate participante...respectiv, participanti ;;) , sa va lamureasca mai bine decat mine, ce s-a facut practic...ca nici eu nu stiu inca :') ...trebuie sa ma linistesc un pic si sa ma "regrupez", pentru a lucra cu mintea limpede, la...Marele Plan ;;) !

Va multumesc din suflet, voua dragi mamici si tatici, asa cum va multumesc Voua dragii nostri ingerasi, care ne-ti unit in durere din care insa, iata , a luat nastere atata Iubire :x

La Multi Ani dragele mele <:-p (*) @};- :*

La Multi Ani si cele mai calde ganduri, tuturor celor care isi sarbatoresc astazi onomastica: parinti si ingerasi! :x @};- O:-) (*)

Aaaaa, si inca ceva: Multumirile noastre, Paulei Moldovan si echipei @};- restaurantului in care ne-am intalnit de atatea ori, si care a devenit ...cuibul de...randunici EMMA :x
Copy of DSC02311.JPG
In exercitiul muncii...
Ataşamente
Copy of DSC02318.JPG
Surpriza care a pus capac!: tortul sarbatoritelor Cristina, Ioana si Alina
Copy of DSC02313.JPG
Emilia Nicole Kali - cea mai tanara voluntara EMMA!
Copy of DSC02312.JPG
...adica, surpriza care a bulversat toata concentrarea...
...in memoria Lor si cu tot sufletul alaturi de Voi! Bianca
http://www.biancabrad.com/pierderea_sarcinii/
http://www.youtube.com/watch?v=lx74_vfrLcE
Bianca
Fondator E.M.M.A.

• Site web
Sus

Mesajde onutza pe 23 Apr 2010, ora 11:34

Multumim scumpa Bianca pt relatare. :-o ,Oau..ce intalnire de minune ati avut.Ce mi-ar fi placut ca fiu alaturi de voi :( ,ce rau imi pare ca nu am putut ajunge.Sii surpriza serii micuta Emilia ,chiar ma asteptam ca dragutza marwa sa faca o astfel de surpriza >:D< .Toate sunteti niste dragute si Alina scumpica este ff draguta,are o burticuta frumoasa foc.Sanatate multa.Va >:D< :x :* .Cu drag.
onutza

Sus

Mesajde monicamuresan pe 23 Apr 2010, ora 11:37

>:D< :x :(( =(( <:-p :* wawwwwwwww nu am cuvinte.
Multumesc pentru mesaj Bianca, multumesc pentru poze, vai ce frumos a fost... Si eu am fost cu gandul acolo, alaturi de voi :x
Iar acum urmeaza o repriza de :(( ... cu lacrimi si de bucurie, nu numai de tristete...
Va multumesc Ingerasi iubiti pentru Puterea voastra, care ne-o transmiteti noua O:-)
Monica, mamica Ingerasului Mircea-Serban si a surioarei lui de pe Pamant, Sofia Anabella: https://picasaweb.google.com/ingerasul. ... directlink
monicamuresan
Moderator

Locaţie: dej cluj
Sus

Mesajde marwana pe 23 Apr 2010, ora 13:31

Eu v am spus ca ele, furnicutele au si muncit, acum aveti si dovada, e drept ca noi am cam incurcat treburile pe acolo, aveam de gand sa stam doar 5-10 min dar am reusit sa stam 2h in cap, timp in care am mai si pus tara la cale pt ca micuta mea a fost purtata in brate de Angela care ar fi luat o acasa sunt sigura. Las fetele care chiar au facut ceva sa va mai povesteasca , cert este ca....eu nu pot sta departe de forum, de intalniri....de EMMA care a devenit a doua mea viata.
Si nu mi asum eu meritul pt surpriza facuta fetelor si Biancai, EMIL a avut ideea si eu nu am vrut sa il supar, e tare mandru ca e tata.
Alaturi de voi,
Imagine
marwana
Moderator

• YIM
Sus

Mesajde Daniela Ginju pe 23 Apr 2010, ora 13:49

EEEEE, chiar e frumoasa viata cand ai alaturi atatia oameni inimosi.
Ce sa va spun , asa cum spunea si Bianca a fost o seara foarte agitata si vesela plina de surprize.
Dar sa nu va ganditi cumva ca numai ne-am distrat am discutat dar manutele ne mergeau la toate fetele la impaturit si taiat fluturasi, am testat cum or sa iasa ingerasii si talpitele cu magneti.
Am stabilit persoanele care pot sa participe la ONG Fest , am ajuns la concluzia ca fluturasii pentru ziua parintilor de ingeri trebuiesc impartiti cu 1 saptamana -maxim 2 saptamani inainte de 30 mai ca sa poata avea impact mai mare.
Multumim Stelei si sotului ei Danes pentru prezenta precum si pentru ajutorul pe care vor sa-l faca pentru Organizatie(mai mult nu pot sa dau din casa ;) )
Luminita Cassyan de la Buzau ne-a surprins prin prezenta ei dar ne-a aratat cat de devotata este acestei organizatii si se simte cat de hotarata este de a organiza " Ziua parintilor de ingeri " la Buzau .
Marwana ne-a facut o surpriza deosebita venind alaturi de noi cu Emil si cu gingasa lor fetita Emilia-Nicole si sa nu credeti ca a venit doar in vizita ci foarte hotarata citea din caietel si spune...aia s-a facut, mai trebuia....,pretul la ....este de..... si ....., Emil si el la un moment dat a luat sa faca ingerasi si talpite .
Ce mai a fost o seara superba si nu ne mai venea sa ne despartim. (plecase ospatara si noi Cristina, Bianca, Daniela, Angela si Ioana inca eram la poarta si povesteam).
Mai las fetele care au mai participat sa mai povesteasca si ele ca eu sincer am fost cam surprinsa de atatea surprize si de agitatia serii.
Va imbratisez cu mare drag.
Daniela G. - mama ingerasului Ioana-Valentina
Imagine
Daniela Ginju

Locaţie: OTOPENI
  • YIM
Sus

Mesajde Bianca_C pe 23 Apr 2010, ora 14:48

Frumos, am bucur pentru voi ca ati avut parte de asemenea surprize, ma bucur ca ati trait sentimentul frumosului, al prieteniei... :')
Si chiar daca a fost o "intalnire atipica", cum Bianca spunea, sunt sigura ca s-au ordonat lucruri importante pentru viitoarele evenimente ale Organizatiei... ;)
Nu mai vreau sa zic "pacat ca nu am fost si eu acolo", deja v-ati saturat de cate ori am scris acest lucru, cam la aproape toate intalnirile Organizatiei.... :-<
Spor la treaba pe mai departe, si spor si mie ( pentru ca astept schitele pentru a face "Marele Plan" in powerpoint )...
Have a nice day >:D<
Bia
Bianca_C

Sus

Mesajde CORINA SILVIA pe 23 Apr 2010, ora 16:18

Astept si eu fluturasul pe mail ,deja am inceput sa ma duc pe la magazinele din sat sa -i rog sa-mi lipeasca si mie afisele date de Bianca cu Organizatia Emma ,am mai tras la xerox cateva pliante ,si am inceput sa le dau la oameni !!

Imi pare nespus de rau ca nu am fost alturi de voi ...Va imbratisez cu drag si toata dragostea mea si multa sanatate tuturor care au fost acolo !!

Marwa ai o fetita minunata !! >:D< :x @};- @};-
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole
Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
CORINA SILVIA

Locaţie: branesti
  • YIM
Sus

Mesajde corina_odolean pe 23 Apr 2010, ora 17:36

Fetelor, multumim ca ne tineti la curent cu ce s-a intamplat. Parca va si vad cu micuta Emilia Nicole ( care este o dulcica, multumim de poze ), plimband-o din brate in brate.
Asteptam mai departe vesti de la voi si mai ales fluturasii. Stela, te rog frumos poti sa ne trimiti si noua un baticut sa vedem si noi cum arata ( eventual poate facem si aici la Brasov ).
Va pupacesc dulce pe toate, furnicutele mele harnicute.
Imagine
Corina - mamica ingerasului IUSTIN si a comorii vietii mele- Bogdan
corina_odolean

Locaţie: brasov
  • YIM
Sus

Mesajde steladanes pe 24 Apr 2010, ora 11:28

Sigur,draga mea doar ca baticelele ce le-am adus la intalnire erau demo si nu erau in varianta finala. Am stabilit acum cam cum ar trebui sa fie asa ca acum astept mailul Biancai cu ingerasii care trebuie sa-i punem pe esarfe si imediat ce vom face varianta finala am sa ma interesez cum putem face sa ajunga o ,,monstra; la tine. Te imbratisez. Stela ,mama lui LUCA
steladanes

Locaţie: bucuresti
Sus

Intalnire de lucru- Bucuresti- luni, 17 mai, 17.30

Mesajde Bianca pe 11 Mai 2010, ora 01:40

Drage si dragi >:D< ,

eram panicata, fiind convinsa ca marele eveniment :x , va avea loc peste doua saptamani dar in urma unei discutii cu Daniela, m-am mai linistit, "castigand" o saptamana in plus :D

Asta nu inseamna ca pot sa ma culc pe o ureche [-x ...asa ca am lucrat cu avant dar ...un picut mai relaxata #:-s !

Fiind inca destule detalii de pus la punct, as vrea sa ne mai intalnim inca o data, luni - 17 mai, de la 17.30, tot la restaurantul "Livada cu visini" si sper sa puteti veni :-s .....dar nu oricum..pe langa carnet, pix, idei si entuziasm ;) , sa aduceti si cutii de carton pentru a pregati pachetele care vor pleca spre cele 13 (sau poate mai multe [-o< ) ) orase, din tara :D ....voi reveni cu dimensiunile...in orice caz, sa nu fie nici prea-prea, nici foarte-foarte...v-am lamurit, nu-i asa ;))

N-aveti idee cat ma bucur, sa vad cum v-ati mobilizat, dragi mamici din Bucuresti si de prin tara :x >:D< si sper ca entuziasmul nostru, sa molipseasca din ce in ce mai multa lume ;;) :D/

As avea mai multe de spus dar sunt foarte obosita si nu ma pot concentra... (-| :') ...

Voi reveni insa cu forte proaspete ...cred /:)

Va imbratisez cu mult drag pe toate si pe toti :x si fiind asa o ora tarzie in noapte #-o , va doresc somn usor i-) , vise placute (*) , ingerii sa va sarute.... O:-) ...
>:D<

INFO

Restaurantul LIVADA CU VISINI este situat pe strada GRIGORE ALEXANDRESCU NR.77, SECTOR 1, care se afla in zona zona "triunghiului" : PIATA DOROBANTI, PIATA ROMANA, PIATA VICTORIEI (puncte de reper: Restaurantul Perla, Ambasada Turciei)

STATIA DE MASINA : PERLA - autobuzele: 301, 131, 331
STATIA DE METROU : STEFAN CEL MARE /STADIONUL DINAMO
STATII DE TRAMVAI : GRIGORE ALEXANDRESCU sau la PERLA - tramvaiul nr.34

In atentia celor care vin cu masina: strada Grigore Alexandrescu este cu sens unic, cu intrare de pe Caderea Bastiliei. E un pic dificil cu parcarea dar sigur va veti descurca ;;) !
Ataşamente
harta-livada-cu-visini.png
Livada cu visini, str. Grigore Alexandrescu 77
...in memoria Lor si cu tot sufletul alaturi de Voi! Bianca
http://www.biancabrad.com/pierderea_sarcinii/
http://www.youtube.com/watch?v=lx74_vfrLcE
Bianca
Fondator E.M.M.A.

• Site web
Sus

AnteriorUrmătorul