cam asta simt, tristete ca nu sunt cu voi si bucurie pentru ca am o minune in brate. Va
cu caldura, sufletul este alaturi de voi si cand vom mai creste vom participa la intalnirile de lucru.Stiu ca ideile vor curge rau si ambele actiuni ce vor fi puse la cale maine vor iesi asa cum ne dorim.
multiiiiiiiii

. Ca de obicei, sufletul meu arata asa:
of furnicutele cred ca muncesc si acum la cum le stiu eu.
asteptam vesti de la intalnirea de astazi ( banuiesc ca la ora asta deja s-a incheiat, cum in Romania e aproape 12 noaptea
, oare cum ati decis sa sune textul pentru fluturase.....
! Ne-a uimit pe toate si ne-a umplut sufletele de bucurie, cu acest gest de solidaritate! Iti multumim, Luminita
...
pentru ca nu a fost "asezata" si "la obiect" ca cea de data trecuta si chiar ma gandeam, ce parere si-or fi facut Gabriela, Luminita si Stela&Danes
...
! Ne-am trezit cu tanara si nelinistita Marwana, care a venit cu Emil, cu un prieten de-al lor si cu..gagalicea Emilia Nicole Kali
, am zis ca poate, in sfarsit, de data asta, o sa stea potolita
...Nu e nicio sansa sa o tii acasa pe Marwana, atunci cand isi pune in cap sa faca ceva
!)un tort delicios de ciocolata si sampanie, "asezonate" cu un "La Multi Ani" cantat la unison si urarile, imbratisarile si pupaturile de rigoare
...asa ca am lucrat cu avant dar ...un picut mai relaxata
!
.....dar nu oricum..pe langa carnet, pix, idei si entuziasm
) ) orase, din tara
, va doresc somn usor
, vise placute