Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Organizatia EMMA ‹ Evenimente
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

EMMA la Conferinta Nationala a Pacientilor

Calendarul Organizatiei E.M.M.A.
Scrie un răspuns
34 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2

Re: EMMA la Conferinta Nationala a Pacientilor

Mesajde marwana pe 11 Mar 2010, ora 18:33

Ei sunt mare vad eu dar sunt mare cu folos. Are rost sa va spun ca m am ingrozit cand am vazut dimineata la ora 8 ce este afara? Nu cred, inima mea statea cat un purice pentru ca stiam ca voi primi un telefon, in care sa mi se interzica categoric ceva. Si pe la 10 l am primit dar.....ingerasii lucreaza si am reusit sa ajung acolo unde aveam de ajuns.
La 14.30 m am intalnit cu Stefania, o mamica minunata si am ajuns la locatie, Bianca era deja acolo, punea la punct prezentarea cu un cavaler care (dupa ce a vazut prezentarea a dorit sa devina voluntar EMMA ;;) ).
A venit momentul mult asteptat, Bianca a inceput sa vorbeasca, Stefania plangea, Cristina la fel, Emil i mi stangea cu putere mana si se juca cu unghiile mele semn ca este foarte emotionat, uimit cu cat patos vorbeste Bianca, eu am rezistat eroic pana la un moment dat cand si mie mi au dat lacrimile. Doua doamne de pe randul din fata i si stergeau lacrimile i si spuneau una alteia cata dreptate are Bianca. Pai da are ma gandeam, si desi Biancai nu ii place sa i se aduca lauri, sa fie ridicata in slavi, fetelor va spun sincer ca nimeni nu ne putea reprezenta mai bine ca ea. Si eu sunt convinsa ca nu este singura mama de inger cunoscuta(stiti voi la ce ma refer) de la noi.
Vorbeste despre copilasii nostri ca si cum toti ar fi ai ei, vorbeste cu iubire, cu credinta ca tot ceea ce face va avea izbanda cat de curand si asta ne da noua putere.
A avut putin timp la dispozitie, dar in acest timp a atins puncte inportante, la sfarsit domnul care ii prezenta pe fiecare in parte a spus: ''Dna Bianca Brad sa stiti ca rar mi se intampla sa raman fara cuvinte''.

Apoi am iesit si au venit rand pe rand sa o felicite pe Bianca si sa ii spuna ca au fost atinsi de prezentare, .
Si cred ca ar mai fi multe de spus, cum i mi voi aduce aminte voi scrie. Acum incerc sa vad parerea lui Emil si o sa va spun, daca nu va fi zgarcit la vorba
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

Locaţie: Bucuresti
  • YIM
Sus

Mesajde adina pe 11 Mar 2010, ora 18:37

Vaiii dragele mele va >:D< tareeee sunteti niste dulcici vai ce bucuroasa sunt ca va vad ca acum stiu cine si cum arata , draga Marwa iti doresc numai bine si nastere usoara si un copilas sanatos si voios , Bianca iti multumesc pentru ocazia care ne-o oferi de a fi aici impreuna , Doamne ce bine imi face acest forum va multumesc la toate va :* si va >:D< .
adina

Locaţie: marghita
Sus

Mesajde steluta pe 11 Mar 2010, ora 19:15

Iupiiiiiiiiiiii!!!
Ce mult ma bucur ca totul a iesit exact asa cum a trebuit.
V-am tinut si eu pumnii ( chiar daca azi a fost o zi extraordinar de aglomerata ) si am fost cu sufletul alaturi de voi,
Va imbratisez cu mare mare drag,
Steluta (*)
Puteti sustine Organizatia E.M.M.A.
fara sa va coste nimic! Cum? Cititi pe: http://www.organizatiaemma.ro/directionare_impozit
steluta

Locaţie: sibiu, romania
Sus

Mesajde monicamuresan pe 11 Mar 2010, ora 20:06

=D> Pentru voi, dragute si harnicute. Offfff ce departe sunt de voi :-<
Dar sufletul meu este alaturi de voi, gandul meu se indreapta mereu spre voi :x . Admiratia si respectul meu pentru tot ce faceti.
Va >:D< cu mare, mare drag: Bianca, Cristina, Marwana, Stefania si... pe simpaticul Emil ;)
Doamne ajuta!
Monica, mamica Ingerasului Mircea-Serban si a surioarei lui de pe Pamant, Sofia Anabella: https://picasaweb.google.com/ingerasul. ... directlink
monicamuresan
Moderator

Locaţie: dej cluj
Sus

Mesajde Daniela Ginju pe 11 Mar 2010, ora 22:09

Chiar daca nu am fost prezenta fizic, am fost cu sufletul alaturi de voi si in special de Bianca .Ma bucur sa citesc prin randurile voastre ca a decurs destul de bine si ca de obicei Bianca a reusit in cele 10 minute alocate sa ajunga la sufletul sensibil al celor prezenti in sala.
Felicitari Bianca si furnicutelor Cristina, Marwana si Stefania.
Va pup dulce si va >:D< cu mare drag
Daniela G. - mama ingerasului Ioana-Valentina
Imagine
Daniela Ginju

Locaţie: OTOPENI
  • YIM
Sus

Mesajde adina pe 12 Mar 2010, ora 14:21

Vaiii ce frumos de voi ca sunteti acolo , offff si eu as vrea sa fiu acolo cu voi taree mult as vrea acest lucru , dar din pacate nu se poate , ma bucur mult ca ne tii la curent cu tot ce se petrece acolo iti multumim draga Marwan si iti doresc numai bine si sarcina usoara. >:D<
adina

Sus

Mesajde marwana pe 12 Mar 2010, ora 21:05

Monica departe ca locatie dar aproape de noi prin ganduri, aproape de sufletele noastre si asta conteaza enorm sa stii. E drept ca si prezenta fizica dar avand in vedere zilele in care s a organizat aceasta conferinta....cand mai toate suntem la servici....eu sper totusi, maine fiind sambata, poate cele ce veti putea veti trage o fuga, nu suntem doar noi acolo, sunt si alte organizatii, fundatii.
Noi va asteptam, cum care noi? eu si Cristina, vom fi acolo si maine.
Alaturi de voi,
Imagine
marwana
Moderator

• YIM
Sus

Mesajde Bianca pe 13 Mar 2010, ora 08:08

>:D< Buna dimineata, dragi mamici, tatici si prieteni EMMA :x !

E ora 6 si cum, in ciuda oboselii (-| , iar nu mai pot sa dorm , profit de linistea din casa, pentru a scrie, asa cum am promis, despre prezentarea EMMA, in cadrul Conferintei la care am participat joi, 11 martie. (*)

Incep prin a va spune ca am avut parte numai de...surprize-surprize ;) ! Minunate surprize ;;) dar si ceva mai putin placute :-w ! Insa din cele mai putin placute, s-au nascut altele, atat de placute, incat le-am "iertat", pe cele care m-au necajit! ;)

Hai ca v-am ametit de tot ....scuze :') .... e 6 dimineata si se pare ca inca nu functionez la turatie maxima ;)) !

Ideea e ca, atunci cand am montat roll-up-urile, am constatat cu groaza ca a fost omis, sistemul de prindere al panoului, exisand riscul sa se desprinda brusc si, in rulare, sa se rupa si/sau sa raneasca pe cineva :-ss !...Ceea ce s-a si intamplat :( ... din fericire insa, nu a fost grav... #:-s (...ruptura aparuta e mica si abia daca se observa , Slava Domnului!, ......iar degetele si unghiile mele inca sunt la locul lor :p )

Ingerasii nostri grijulii si pazitori, cum sunt ei, dragii de ei O:-) , mi-au fost alaturi si m-au ajutat sa rezolv toate problemele aparute, astfel incat, in cele din urma, totul a iesit foarte bine :D !

Si anume: m-au "trimis" la Emil, tatal ingerasei Natasha, despre care stiam ca are doua maini dibace ;;) si care, atunci cand l-am intrebat daca ar putea veni sa rezolve el problema, nu a stat pe ganduri, ci a facut tot posibilul sa ajunga la stand in timp util, fixand roll-up-urile :D ! Asta a fost o prima surpriza placuta, secondata de aparitia lui Emil, a doua zi, la stand, respectiv, la prezentare! M-a bucurat tare mult acest lucru si tocmai de aceea, draga taticule, iti multumesc si aici, pentru ajutorul acordat, la propriu dar si sub forma morala >:D< :x @};- !

Aparitia Marwanei, cea tanara si nelinistita ;) , nu a fost chiar o surpriza, pentru ca stiam ca vrea sa vina, dar in ciuda faptului ca i-am spus sa stea acasa, nu m-a ascultat [-( si cu mersu-i leganatu' :D ) , a ajuns printre nameti, sa participe si ea la prezentare >:D<

Fiind impacata deja cu gandul ca, desi ar dori sa participe, niciun sustinator EMMA (mamici si prieteni) nu va putea veni, fiind la servici :-?? (sau acasa, avand grija de burtica ;) !), va puteti imagina, cat m-am mirat si cat m-am bucurat cand le-am vazut pe Cristina si pe Stefania :-o >:D< !
Pe Cristina nici nu am mai indraznit sa o intreb daca vine, la cat am stresat-o cu prezentarea @-) ....Cu toate astea a venit1...si s-a dus si vineri!....si va merge si azi! @};- @};- @};-

De Stefania ce sa mai zic, care, in ciuda vremii a venit, proaspat operata fiind?!? Am intalnit-o prima oara >:D< ....am intampinat-o cu inima pe jumatate trista, pe jumatate bucuroasa..... Cu toata durerea pe care o poarta, pot spune ca i se potriveste numele "de scena"....friendly (prietenoasa) ;) ! ...ceea ce se vede si in poze, de altfel ;;)

Poate ca va plictiseste ce va spun, dar cum nu prea am ragaz sa vorbesc despre ceea ce simt, profit de acest moment, pentru a va impartasi micile bucurii, care umplu sufletul cu sentimente frumoase, dandu-i astfel putere :x
Mie una, astfel de momente, imi dau putere, ajutandu-ma sa uit partile mai putin placute ale vietii, si, in acelasi timp, redandu-mi increderea si speranta...pe care uneori, le pierd... :(

Inca o surpriza placuta a venit din partea lui Sorin Doja, pe care cred ca pot sa-l numesc fara retinere: prieten EMMA :x ! Am sa va spun mai multe despre el, atunci cand va fi momentul portivit dar acum vreau sa-i multumesc si in mod oficial pentru ajutorul acordat intr-un timp record! Joi aveam pezentarea si miercuri la ora 16.00, am aflat ca nu sunt gata brosurile la care lucrasem de zor, special pentru Conferinta :(( !
Mi-am adus aminte de o discutie purtata cu Sorin, vizavi de tiparirea materialelor, si, desi eram constienta de sansele minime, l-am sunat intrebandu-l daca ma poate ajuta :-ss ! Ei bine, Sorin a sunat mai departe si uite asa, a doua zi la 10.00 dimineata, am primit 100 de brosuri EMMA, GRATUIT!!!! =D> @};- (*) Multumesc, Sorin! @};- Multumesc.... tipografiei! @};-

.....eeeee? Spuneti voi, daca ingerasii nostri au facut acest lucru posibil sau nu! O:-) <:-p

Apoi, am avut o alta surpriza placuta, atunci cand, asa cum v-a povestit deja Cristina, dupa prezentare, a venit la stand un tanar care a spus ca vrea sa devina voluntar EMMA! >:D<

M-am intins cu vorba....m-am gandit ca v-ar placea, citind, sa aveti senzatia ca ati fost acolo....

Mi-a incoltit un gand in minte: nu cumva, aprecierile mele, la adresa celor care au participat direct la acest eveniment, sa se interpreteze ca fiind un apropo sau un repros, la adresa celor care nu au fostprezenti!
Va asigur ca nu asta a fost intentia mea! [-x ....

Recunosc faptul ca, in adancul inimii mele, sunt trista cand in urma apelurilor mele- mai corect spus: EMMA, reactiile nu sunt cele la care visez si este adevarat si faptulca ca imi doresc mai multa implicare din partea celor care formeaza aceasta comunitate, fiind o cauza comuna si mai ales,fiind o cauza atat de speciala O:-) :x Dar asta nu imi da dreptul sa oblig pe nimeni sa se implice sau sa-i judec pe cei care nu o fac din diverse motive!

Nu pot decat sa sper ca, durerea provocata de pierderea copiilor nostri si de ceea ce se intampla in urma plecarii lor, sa mobilizeze parintii, astfel incat, unindu-ne fortele, sa reducem pe cat de mult posibil, astfel de drame, sa schimbam in bine conditiile si mentalitatile societatii in care traim si in care vor trai copiii nostri (sau nu), si, nu in ultimul rand, sa onoram memoria copiilor nostri ingerasi, asa cum merita si cum numai noi, parintii lor, o putem face! :x (*) @};-

Schimbarea incepe cu noi! Cu fiecare in parte!
Asa cum, atunci cand intr-o pusculita pui banuti si la sfarsit te poti trezi cu o suma nesperat de mare!
Sau iata un alt exemplu: Ati vazut ce greutate pot duce furnicutele, atunci cand duc impreuna hrana in musuroi?

Nu este usor dar nu este nici imposibil!

Asa este si cu adunarea fortelor, implicarea si solidaritatea care, pot duce la realizarea unor lucruri mari si foarte importante!.....precum sunt cele pe care si le doreste Organizatia EMMA! Nu eu, Bianca! Nu eu, Bianca Brad! [-x Ci, NOI!
NOI,toti parintii de ingeri, putem face toate astea! Dar impreuna!
Suntem mii de parinti, care ne-am pierdut copii, intr-un fel sau altul! MII! ..... Avem un potential urias....e mare pacat sa nu-l folosim! ....

Hai, ca iar m-a luat valul....semn ca m-am trezit :p !
Va multumesc pentru mesajele de sustinere >:D< @};- ....

(In ordinea alfabetica :') :) Cristina, Emil, Marwana&comp ;), Sorin, Stefania ...tipografia si mai ales, ingerasilor nostri O:-) - Va multumesc!!! >:D< :x @};-

Multumesc,iubita mea Emma :x...Multumesc,dragi ingerasi :x...Multumesc,Doamne [-o<

Sa aveti un week-end frumos, pe toate planurile :D si...va astept in echipa EMMA ;;) !

Doamne ajuta!
>:D< :x
:h
...in memoria Lor si cu tot sufletul alaturi de Voi! Bianca
http://www.biancabrad.com/pierderea_sarcinii/
http://www.youtube.com/watch?v=lx74_vfrLcE
Bianca
Fondator E.M.M.A.

• Site web
Sus

Mesajde cristina_iancu pe 13 Mar 2010, ora 10:03

Wow ce mesaj matinal Bianca draga :* >:D<

Cum ieri cand am ajuns acasa nu am avut net profit sa va trimit cateva poze de ieri cu standul nostru.

Va pupacesc si fug spre stand! :* :* :*

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Mămica îngeraşului fluturaş Denisa Georgiana şi a micuţei Eliza Ana-Maria
Desene pentru un îngeraş: http://dennyg.daportfolio.com/
cristina_iancu

Sus

Mesajde marwana pe 13 Mar 2010, ora 15:58

Am ajuns acasa, e drept ca nu am stat mult azi la stand, a fost lume multa, o conferinta importanta despre infertilitate, cancerul de col uterin....multe doamne s au oprit si au luat pliante de la noi de la stand. Am mers si am facut schimb de pliante cu alte ong-uri, sugerand ca fiecare din noi sa punem banerele pe site.
Una peste alta a fost bine chiar daca timpul a fost scurt.Poze nu am mai facut...nu a fost timp.
Am trecut si de aceasta conferinta cu bine.
Ingerasi dragi va multumim, va iubim si va rugam sa continuati sa ne fiti alaturi, sa ne dati forte.
Alaturi de voi,
Imagine
marwana
Moderator

• YIM
Sus

Mesajde cristina_iancu pe 13 Mar 2010, ora 16:21

Si eu cu stiri de pe front mai tarzior...dar motivat :)

Am primit un buchet de zambilute azi de la burticuta frumusica Marwana si dupa ce m-am despartit de ea, imbiata de vremea asta frumoasa am fost sa-l duc unei persoane foarte dragi mie ce are grija de ingerasa Denisa asa cum a avut si de mine, mamaia mea O:-)

Da, am incheiat cu bine si aceasta conferinta. Azi, au trecut pe la standul nostru si fetele de la Asociatia M.A.M.E. Care stiau foarte multe despre EMMA :) Una dintre fetele de la Asociatia M.A.M.E., Georgiana, este si ea mamica de ingeras si mi-a spus ca ne va fi alaturi la Ziua Malelor de Ingeri O:-)

Daca o vedeati pe burticuta cu ce energie a venit azi, a stat ea putin, dar in timpul acela ba a vorbit cu cineva, ba a impartit un pliant...tanara si nelinistita cum ii zice Bianca :)

Va imbratisez cu drag si sper din tot sufletul ca la viitoarele intalniri sa va faceti un pic de timp sa ne fiti alaturi >:D<
Imagine
cristina_iancu

Sus

Mesajde monicamuresan pe 13 Mar 2010, ora 19:42

>:D< Va felicit =D> dragele noastre.
Bianca, Cristina, Marwana - burticuta, Stefania, Emil, =D> si multe >:D<
Offfff, ce putine persoane de :* ..... [-(
Dar voua, va trimit toti pupicii mei si a lui Serban ;)
Ingerasii vostri sunt mandrii de voi, mamici si tatici demni de admiratie :x
Va >:D< cu mare, mare drag si va doresc un week-end linistit.
Monica, mamica Ingerasului Mircea-Serban si a surioarei lui de pe Pamant, Sofia Anabella: https://picasaweb.google.com/ingerasul. ... directlink
monicamuresan
Moderator

Locaţie: dej cluj
Sus

Mesajde adina pe 14 Mar 2010, ora 11:04

Draga Bianca iti multumesc pentru ca ne tii la curent cu mesajele tale foarte placute despre conferinta , ma bucur mult pentru aceste momente superbe , tare as fi vrut si eu sa fiu pe acolo dar din pacate nu se poate , iti multumesc pentru ca ne dai ocazia sa ne impartasim toata suferinta aici draga Bianca , te >:D< cu mare drag. Ai dreptate in privinta sa ne reunim fortele si sa schimbam tot ce se poate , noi parinti de ingerasi , incercam din rasputeri , numai bine draguta Bianca Brad. @};- @};- .
adina

Sus

Mesajde cristina_iancu pe 24 Mar 2010, ora 08:27

Dragele mele, pentru ca sunt convinsa ca v-am facut curioase in legatura cu prezentarea pe care a sustinut-o Bianca, va invit sa vizionati si sa descarcati prezentarea power point pentru conferinte http://www.myplick.com/view/emOoz5cJd-9 ... tare-forum

@};- @};- @};-
Imagine
cristina_iancu

Sus

Mesajde Bianca_C pe 24 Mar 2010, ora 08:42

Multumim Cris >:D<
Ca ne-ai pus la dispozitie aceasta prezentare......sa o putem vedea cu toatele, cele care nu am reusit sa fim prezente acolo....
Frumos lucrata, cu tot sufletul, cu Bi stie sa faca, minunat prezentata..eu una, ca telespectator am inteles mesajul, sper ca si acei oameni din sala sa fi inteles exact acelasi lucru.....un mesaj prin poze si litere.... [-o<
Cu drag, Bia :*
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow."
........my precious child.......
Bianca_C

Sus

Anterior

Scrie un răspuns
34 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro