Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Organizatia EMMA ‹ Evenimente
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Intalniri de lucru - Bucuresti

Calendarul Organizatiei E.M.M.A.
Scrie un răspuns
317 mesaje • Pagina 5 din 17 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 17

Re: INTALNIRE DE LUCRU 18 MARTIE

Mesajde Bianca pe 21 Mar 2010, ora 23:09

Dragi mamici, tatici si prieteni EMMA >:D< ,

in sfarsit vin si eu cu fotografia promisa, in care puteti vedea furnicutele venite la intalnirea de lucru, pentru a pune tara la cale ;) !

A fost o intalnire EX-CE-LEN-TA :D , in urma careia mi-a mai venit inima la loc ;;) , stiind ca am pe cine sa ma bazez :x .....Si cand spun asta, nu ma refer doar la cele care au fost prezente, ci si la cele care nu au putut veni dar care, stiu sigur ca ne vor sprijini, de oriunde s-ar afla...in tara sau pe alte meleaguri ;) !

Draga Stela(Danes) >:D< , imi pare rau ca ai aflat prea tarziu de intalnirea de lucru dar, nu-ti face griji: dupa Paste, vom mai organiza inca una, la care sper sa ajungi si tu...si de ce nu, si alte mamici (sau nu ;;) !) care nu au reusit sa vina acum ;)
Imi pare nespus de rau ca esti acum..."de-a noastra" =(( dar in acelasi timp, ma bucur ca ai ajuns printre noi >:D< , in speranta ca (si) aici, vei gasi puterea de care ai nevoie, pentru a merge mai departe, fara puiul tau, LUCA, langa tine :-< ...ci cu ingerasul tau, LUCA, mereu alaturi de tine O:-) @};-
Cu timpul, vei descoperi, toate topicurile acestui Forum, dar (sper ca) si articolele de pe site, care, cu siguranta te vor ajuta...Si, de ce nu, si pe sotul tau, pe care, il invit cu parere de rau dar in acelasi timp, cu drag, printre noi >:D< ....sau sa citeasca articolele dedicate special tatilor de Ingeri....precum si pe cele dedicate cuplurilor....

Ceea ce recomand oricarei mamici si oricarui tatic de Inger, care poposeste printre noi =(( >:D<

Dar si celor care nu au pierdut un copil, le recomand sa citeasca articolele de pe site, pentru a putea intelege mai bine, prin ce trec si de ce anume au nevoie, mamele si tatii de Ingeri @};- .

Apropo de sustinatori, am castigat de partea noastra o noua voluntara: pe Ioana Marinescu, care desi, Slava Domnului!, nu este mama de Inger, doreste sa ne ajute, incepand in forta ;;) si careia, si pe cale oficiala, ii multumesc pentru implicare si ii urez "Bun venit" in echipa E.M.M.A. >:D<

Am avut astfel 3 Ioane: pe langa noua voluntara Ioana Marinescu, a fost nasica noastra ;) Ioana Grigore si.... :-< , o noua mamica de Ingeras: Ioana-Raluca, a carei prezenta m-a surprins, remarcand cat e de hotarata sa se implice activ in demersurile EMMA, in ciuda pierderii ei atat de recente =(( ....Insa cred ca va avea un efect terapeutic asupra ei.... %%- Bun venit, draga Ioana :-< >:D<

Asa cum sper sa fie si in cazul Nicoletei M. care ni s-a alaturat, in ciuda durerii duble, cauzata de pierderea micutei Bianca Maria dar si de o noua pierdere =(( Uitandu-ma la ea, la Ioana-Raluca si la Stefania, si simtindu-le durerea ascutita, imi parea rau ca nu este o intalnire de grup, pentru a putea da frau liber lacrimilor care mocneau in ochii lor tristi si in sufletele lor, "injunghiate" de curand.... =((

Corina Pirsean este si ea mamica de Inger =(( ....a micutului Ioan @};- ....Ni s-a alaturat in decembrie la "Un gest din suflet" si acum doreste sa se implice in organizarea urmatoarelor evenimente EMMA. O asteptam de ceva vreme printre noi si iata ca a sosit :) ....Momentan ca voluntar....si poate ca va prinde curaj si va scrie si ea..... Bun venit, draga Corina :-< >:D<

Pe Alina Ene, Cristina_Iancu si Marwana cred ca pot sa le numesc deja ""veterane ;;) , ele fiind deja la a nu stiu cata intalnire :- si pe care, stiu ca ma voi putea baza muuuult timp de acum inainte ;;) :x ! .....

In cateva zile, vom posta si planul de lucru, ceea ce vreau sa cred ca va mobiliza cat mai multe mamici, cat mai multi tatici si cat mai multi sustinatori EMMA, astfel incat actiunile Organizatiei EMMA, sa fie cat mai reusite si sa devina cat mai cunoscute, in toata tara! (*)

Va doresc sa incepeti noua saptamana cu dreptul, sa fiti mai puternice decat pana acum..dar mai slabe decat saptamana viitoare, pentru a va putea bucura de cei dragi...aflati langa voi sau alaturi de voi..... O:-)

Va imbratisez cu mult, mult drag!
>:D< :x :h
Ataşamente
DSC02094.JPG
Ioana-Raluca, friendly_Stefania, subsemnata, Alina Ene&Cioca-Boca, Ioana Grigore, Ioana Marinescu, Cristina_Iancu, Nicoleta M, Cori(na Pirsean), Marwana&Kinder
...in memoria Lor si cu tot sufletul alaturi de Voi! Bianca
http://www.biancabrad.com/pierderea_sarcinii/
http://www.youtube.com/watch?v=lx74_vfrLcE
Bianca
Fondator E.M.M.A.

Locaţie: Bucuresti
  • Site web
Sus

Mesajde Bianca_C pe 22 Mar 2010, ora 01:27

Asteptam cu poza cu nerabdare ( aflasesem de existenta ei de vineri ) si uite ca acum o vad, a reusit Bi sa "se strecoare" si sa o posteze aici :')

Mai aflasem ca a fost o intalnire de mai bine de 5 ore, in care s-au discutat multe lucruri necesare pentru E.M.M.A, multe lucruri, pe care noi, parintii sau cunoscutii nostri le-au putea face pentru Organizatiei...si cate si mai cate.

Inca odata imi cer scuze ca nu am fost acolo, langa voi, sa va multumesc ca existati, sa va iau pe fiecare in parte:

Bi, stii tu pentru toate cele pentru ca iti multumesc, pentru prietena draga si sincera ce imi esti, pentru femeia si mama minunata pe care o vad si o simt zi de zi, pentru omul frumos din tine... ;;)

Alina ( Ene ), scumpa mea prietena, multumesc ca ai aparut in viata mea, multumesc ca-mi esti alaturi zi de zi, prin scris, prin ganduri, iti doresc o viata minunata si sper sa reusim sa ne punem in practica, planurile de viitor :p

Ioana ( nasica Rominei ), draguta mea, nu am apucat sa te cunosc pana acum, insa stiu, ca atunci cand ne vom vedea iti voi putea oferi o imbratisare care va recupera tot ce acest timp pierdut ( fara voia noastra ), si iti multumesc, pentru tot ce faci pentru E.M.M.A :*

Nicoleta M, draga mea, imi pare nespus de rau pentru pierderea recenta, insa tu stii, ca mereu sunt aproape de sufletul tau @};-

Cristina, scumpa mea, nici pe tine nu te-am cunoscut personal, chiar daca am stat foarte aproape une de alta, anul trecut pe 10 mai, insa anul aceasta ne vom putea privi in ochi :p , multumesc pentru daruirea ta fata de aceasta Organizatie

Marwa, viitoare noastra mamica, cu niste gropite minunate in obrajori, astept cu nerabdare sa va vad....pe amandoua, sa va privesc si sa pot simti dragoastea unei proaspete mamici ;))

Stefania, sper, din suflet, curand sa iti pot oferi o imbratisare reala si sa-ti spotesc la ureche "Ekaterina iti trimite prin mine toata dragostea ei" :)

Ioana-Raluca, Corina si Ioana Marinescu, nu ne-am intalnit, nu ne stim, insa sunt sigura ca aveti niste suflete minunate, stiu ca oamenii buni sunt alaturi de noi, parinti de inger sau nu numai...va multumesc ca v-ati alaturat familiei E.M.M.A ( in special tie Ioana Marinescu, avand in vedere ca nu ai trecut prin durerea noastra ) si voua, celor doua mamici va doresc putere si incredere...si sa ne vedem cu bine pe 30 mai.

Sper sa nu fi sarit pe nimeni, daca da, imi cer scuze, va doresc mult bine, tuturor, stiti voi, mamici de departe, mamici pe care le-am imbratisat, mamici care urmeaza sa le cunosc...mamici dragi mei, voi toate... >:D<

Asteptam acum, acel plan de bataie si apoi sa incepem sa ne "punem in miscare" care unde stie ca poate obtine "rezultate"....aici sunt, la dispozitia voastra ( cu cele cateva ore libere pe care le am noaptea )...

Va doresc o noapte linistita, cand ingerii coboara din Ceruri si-si conduc zborul catre sufletele voastre.

Cu mare drag, Bia...
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow."
........my precious child.......
Bianca_C

Sus

Mesajde Cori pe 22 Mar 2010, ora 19:42

Buna fetelor,

Va mutumesc pentru intampinare si pentru cuvintele frumoase...

Corina Pirsean
Cori

Locaţie: bucuresti
Sus

INTALNIRE DE LUCRU-joi, 22 APRILIE

Mesajde cristina_iancu pe 7 Apr 2010, ora 21:02

Dragelor avem o noua intalnire de lucru pentru a pune tara la cale. Va asteptam cu bratele deschise, cu idei si forte proaspete.

Principalele teme de lucru:

ONGFest
Ziua Mamelor si Tatilor de Ingeri

Joi, 22 aprilie incepand cu 17.30 la restaurantul LIVADA CU VISINI, situat pe strada GRIGORE ALEXANDRESCU NR.77, SECTOR 1, care se afla in zona zona "triunghiului" : PIATA DOROBANTI, PIATA ROMANA, PIATA VICTORIEI (puncte de reper: Restaurantul Perla, Ambasada Turciei)

STATIA DE MASINA : PERLA - autobuzele: 301, 131, 331
STATIA DE METROU : STEFAN CEL MARE /STADIONUL DINAMO
STATII DE TRAMVAI : GRIGORE ALEXANDRESCU sau la PERLA - tramvaiul nr.34

In atentia celor care vin cu masina: strada Grigore Alexandrescu este cu sens unic, cu intrare de pe Caderea Bastiliei. E un pic dificil cu parcarea dar sigur va veti descurca !
Imagine

Persoane care si-au anuntat prezenta la intalnire:

@};- @};- @};-
- Alina Ene
- Angela-Ema
- Bianca
- Corina (Cori)
- Cristina Iancu
- Daniela Ginju
- Gabriela Crai
- Ioana Grigore
- Ioana M.
- Stela Danes
@};- @};- @};-

S-ar putea sa ne fie alaturi pe 22 si:
%%- Ioana-Raluca
Ultima oară modificat de cristina_iancu pe 15 Apr 2010, ora 13:58, modificat de 9 ori în total.
Imagine
Mămica îngeraşului fluturaş Denisa Georgiana şi a micuţei Eliza Ana-Maria
Desene pentru un îngeraş: http://dennyg.daportfolio.com/
cristina_iancu

Sus

Re: INTALNIRE DE LUCRU 20 APRILIE

Mesajde monicamuresan pe 8 Apr 2010, ora 09:11

=D> Superrrr. Spor la lucru furnicutelor harnicute si bunute!
Am adus sus-sus topicul, sa fie "in top", pentru voi, mamici, tatici, prieteni care vreti sa va implicati activ in actiunile Organizatiei E.M.M.A. si va multumesc anticipat pentru efortul depus... din suflet pentru suflet :x
Va >:D< cu mare, mare drag.
Monica, mamica Ingerasului Mircea-Serban si a surioarei lui de pe Pamant, Sofia Anabella: https://picasaweb.google.com/ingerasul. ... directlink
monicamuresan
Moderator

Locaţie: dej cluj
Sus

Mesajde steladanes pe 9 Apr 2010, ora 11:45

buna ziua,mamicilor de ingerasi de data asta nu mi-a mai scapat anuntul.Vom veni negresit.Maine este ziua cea mare in care sufletelul nostru face 40 de zile si se va inalta la cer si am avut de pus la punct toate ptr acest eveniment important iar luni am sa ma ocup de baticele si esarfe si am sa le postez pe forum. Astept cu nerabdare sa ne cunoastem.Stela,mama lui LUCA
steladanes

Sus

Mesajde marwana pe 9 Apr 2010, ora 12:32

:-ss , :-? , ma mai gandesc un pic, nu scapati voi de mine, are mama de facut treburi importante pe 20 dar....nu se stie ce surpriza va rezerv. Pana atunci va >:D< .
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

• YIM
Sus

Mesajde Bianca_C pe 9 Apr 2010, ora 13:38

Nu stai locului nicio clipa, haaaa ;))
Odihneste-te, ai grija de tine, mai e putin putin de tot.
Pupi dulci si din suflet.
All my love, Bia :x
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow."
........my precious child.......
Bianca_C

Sus

Mesajde cristina_iancu pe 9 Apr 2010, ora 14:12

>:D< :* Abia astept sa ne vedem la intalnire Stela :* >:D<
Iar tu burticuta, pe 20 ve-ti fi 2, tu si cu micuta kinderica, ce va avea nevoie de tine :* ...stiu eu ca tu esti "tanara si nelinistita", dar acum vei avea pe cineva langa tine foarte tar si foarte nelinistit >:D<

Reamintesc celor care vor sa ajute EMMA prin voluntariat, ca pot oricand sa ne fie alaturi la intalnirile de lucru si nu numai, accesul la aceste evenimente nefiind conditionat (altfel n-ar mai fi anunt public pe forum ;;) ) si ca sa inchei, mi-am adus aminte de niste versuri dintr-o reclama:
"Nu conteaza inaltimea,
Ci conteaza istetimea,
Ce conteaza ca esti mic,
Daca te pricepi un pic?"

Va trimit pupici si imbratisari pufoase! >:D< :*
Imagine
Mămica îngeraşului fluturaş Denisa Georgiana şi a micuţei Eliza Ana-Maria
Desene pentru un îngeraş: http://dennyg.daportfolio.com/
cristina_iancu

Sus

Mesajde Daniela Ginju pe 10 Apr 2010, ora 11:02

Prezent spun si eu.
Sper sa nu apara ceva neprevazut.
Va pupic si abia astept sa ne vedem.
>:D<
Daniela G. - mama ingerasului Ioana-Valentina
Imagine
Daniela Ginju

Locaţie: OTOPENI
  • YIM
Sus

Re: INTALNIRE DE LUCRU - joi, 22 APRILIE

Mesajde Ioana Grigore pe 11 Apr 2010, ora 13:47

Dragele mele,

Prezent,

Va pupacesc dulce >:D< :*
Ultima oară modificat de Ioana Grigore pe 16 Apr 2010, ora 11:01, modificat 1 dată în total.
Nasica ROMINEI IOANA, alaturi de voi ....
http://picasaweb.google.com/ioanagrigor ... directlink
http://picasaweb.google.com/ioanagrigor ... directlink
Ioana Grigore

Sus

Mesajde Ioana_M pe 13 Apr 2010, ora 08:23

Buna fetelor!

La sfatul Biancai :* mi-am facut si eu cont. Nu stiu cat voi putea fi de activa, dar voi incerca cel putin.

In principiu, zic si eu "prezent" pe 20, asta daca nu intervine ceva neprevazut. Oricum, o voi anunta pe Bianca, in caz de ceva.

Va pup :*
Ioana_M

Sus

Mesajde gabrielacrai pe 13 Apr 2010, ora 10:15

Buna ziua,

voi spune si eu prezent pe 20 aprilie.

Gabriela Crai >:D<
gabrielacrai

• YIM
Sus

Mesajde alina ene pe 13 Apr 2010, ora 21:30

Criss, spun prezent. M-am urnit greu pt ca nu am avut laptop 5 zile (parca am fost legata de maini si de picioare).
Pup
Imagine

Alina, mamica lui Luca - Ingerul sufletului meu din cer si a Marutei -aici pa pamant.
alina ene

• YIM
Sus

Mesajde Cori pe 14 Apr 2010, ora 16:05

Contati pe mine!
Cori

Sus

Re: INTALNIRE DE LUCRU 22 APRILIE

Mesajde Bianca pe 15 Apr 2010, ora 10:17

Dragele mele furnicute >:D< , vin cu doua vesti:una ex-ce-len-ta :D si una, mai putin buna dar.... nu rea.....Cum este....depinde de voi :-s ! Dar sper ca citind prima veste, veti intelege ce vreau sa spun..... :-?

Hai sa incep cu prima B-) :

Povestea este lunga asa ca o scurtez pe cat se poate... In urma cu cateva saptamani, in urma unei discutii avute cu editorul revistei Avantaje, pe tema unei colaborari cu EMMA ;) , am aflat de un concurs aflat in desfasurare, pe pagina online, a revistei, concurs in urma caruia vor sa descopere femei puternice, femei care isi fac singure dreptate, in ciuda piedicilor si greutatilor intampinate.

Gandul m-a dus imediat la mamica noastra luptatoare, Corina Silvia si am propus-o drept candidata ;;)! Asa ca, am rugat-o pe Corina sa le trimita o scrisoare, in care sa-si spuna povestea si se pare ca i-a impresionat si pe ei, cel putin la fel de mult cum m-a impresionat si pe mine(cu siguranta, si pe voi!), fiindca... A CASTIGAAAAAAAAAAAAT!!! <:-p <:-p <:-p

Vai, n-aveti idee cat m-am bucurat cand am aflat acest lucru :x :D/ <:-p !!!!

Felicitari, mamica luptatoare @};- ! Meriti cu prisosinta, aceasta recunoastere >:D< (*) =D>

Eeeeeeee si am ajuns si la a doua veste ....Premierea ;;) (care va fi filmata de cei de la Zone Reality - cei care au adus in Romania serialul cu adevarata Erin Brockovich, in urma caruia s-a nascut ideea acestui concurs), va avea loc....marti, 20 aprilie, la 18.30! #-o ...si cred ca deja banuiti ce vreau sa va spun,...sa va rog :-s ...

As vrea tare mult sa-i fiu Corinei, alaturi ...daca tot am "bagat-o in asta, mi se pare normal sa fiu acolo, langa ea :x >:D<

Cum nu ma pot clona :-?? , singura solutie este, sa mutam ziua intalnirii ...si sa ramana pe joi, 22 (na, ca a iesit cu rima :p )...ziua in care ne intalneam de obicei .... (culmea e ca atunci cand am hotarat sa fie marti, am avut o presimtire, ca nu e ok :-? )

Sper ca nu va incurca foarte tare acest lucru si ca ne putem vedea, joi :-s !
Ideea este ca noi avem posibilitatea de a ne intalni si in alta zi, pe cand momentul Corinei ...este unic ;;) ! Mai ales ca va veni si cu frumoasa ei, Ancuta :x , datorita careia, Corina, a devenit o luptatoare =D> ..., pe langa lupta zilnica, avuta de ani de zile, pentru Ancuta, adaugandu-se acum si cea prin care doreste sa-i faca dreptate ingerasului ei, Matei Daniel O:-) @};- (*)

Evenimentul va avea loc marti, 20 aprilie, de la 18.30, la "Cafepedia" (Strada Pictor Arthur Verona 2- in zona Romana - pe straduta din stanga fostului magazin Eva- actual Diverta).....si ar fi minunat daca ati putea veni si voi..., sa le cunoastem, sa le imbratisam, sa le fim alaturi, Corinei si Ancutei >:D< @};- (*)

Un plus ar fi ca, vom putea vorbi despre EMMA, celor care vor fi de fata, si va aparea si la postul tv -Zone Reality :D !

Ce spuneti :> ?

Sper din tot sufletul ca puteti veni totusi la intalnirea de lucru, de joi, 22, toate cele care v-ati anuntat deja prezenta :-ss .... mai ales ca se anunta si mamici noi , pe care abia astept sa le cunosc !!! ;;) >:D<

Nu vreau sa incurc pe nimeni :( dar in aceeasi masura, vreau sa ii fiu/fim, alaturi Corinei >:D<

Va multumesc!.... @};-
>:D< :x :*
Bianca
Fondator E.M.M.A.

• Site web
Sus

Re: MODIFICARE!!! INTALNIRE DE LUCRU-joi, 22 APRILIE

Mesajde CORINA SILVIA pe 21 Apr 2010, ora 09:20

Sunt atat de emotionata ...inca ..
VA sarutam amandoua pe toate mamicile care au venit si au fost alaturi de noi aseara ,si pe Bianca ...si va spunem ca a fost o seara minunata ..ca-n seara Ajunului de Mos Craciun ...

Am ascultat cu sufletul strans de durere fiecare poveste trista ,a fiecarei femei ,care a invins pana la urma ..s-a ridicat in picioare si a spus "Ajunge ,pana aici !"

O ,cat am povestit eu ,aveam niste emotii mari ,si ii multumesc Biancai pentru ca efectiv m-a tinut de mana si m-a mangaiat cand lacrimile se incapatanau sa apara !!
Am incercat sa fiu puternica ,am incercat sa fiu cat mai succinta , am incercat sa spun ceva prin povestea mea ...sper din tot sufletul sa fii ajuns la inimile celorlalte femei ,care nu au avut atatea probleme ,dar care au avut rabdarea sa ma asculte pana la capat .

Multumesc mamicilor ,harnicute furnicute care au fost alaturi de mine ,care si-au rupt din timpul lor atat de pretios pentru a fii alaturi si a ma sustine ..le multumesc si celor care mi-au transmis pirn Bianca toata sustinerea lor ,nu le numesc pentru a nu face greaseala de a omite pe vreuna si nu as dori acest lucru ,la ora asta sunt foarte obosita ..pentru ca am avut atatea emotii ,nici cand am ajuns la cumnata mea acasa nu m-am putut odihni .

Iertati-ma ca am fost atat de zgarcita in relatari ,voi reveni ,cand ma voi reamprospata .. ;)

Va imbratisez cu drag ,pentru voi ,toata dragostea si aprecierea mea ...Pentru Bianca o vie recunostinta si este una dintre frumoasele si nepretuitele mele intamplari care mi-au marcat viata !!

>:D< :x @};- @};- :*

Pentru ingerii nostrii ,pe care i-am simtit alaturi toata seara ,in numele carora am vorbit ,toata dragostea mea ,frumosilor ,scumpilor va multumesc !! O:-) [-o< [-o< :* :*
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole
Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
CORINA SILVIA

Locaţie: branesti
  • YIM
Sus

Mesajde adina pe 21 Apr 2010, ora 09:48

Draguta Corinuta Felicitari numai bine , multa sanatate si iubire , esticu adevarat o mamica foarte , foarte puternica iti doresc tot binele din lume , sa fii fericita , stiu cu siguranta ca ingerasi nostri sunt foarte fericiti acolo sus cand vad cate mamici lupta pentru ei , te >:D< cu mareeee drag.
adina

Locaţie: marghita
Sus

Mesajde Bianca pe 21 Apr 2010, ora 10:50

Woooooooooow, cate furnicute s-au strans :D !!!!!!....o sa fie un adevarat...musuroi acolo :p

Imi vine sa topai de bucurie !!!....si mi-e ciuda ca in tabelul alaturat nu e nicio iconita care sa sublinieze starea mea de euforie, ...dar cred ca merge si: :D/

Abia astept sa va cunosc dragi noi voluntare: Stela si Gabriela >:D< ...o sa vedeti cat de frumoase sunt aceste intalniri ;;) ... dar aveti grija: s-ar putea sa deveniti...dependente, precum voluntarele "din ce in ce mai vechi" ;)) :x !

Va astept pe toate ( dar si pe cine mai doreste, cine mai pofteste ;;) ), inarmate cu: caiet, pix , si...idei *-:) , dar mai ales cu increderea si credinta ca munca noastra va fi cu MARE folos! :x

A! Si inca ceva: aduceti va rog, daca puteti :') , foarfece mari, pentru hartie....ca avem si lucru manual ;) ...trebuie decupate niste brosuri, lucru pe care il vom face impreuna: in timp ce manutele isi vor face treaba, mintile noastre vor lucra la... turatie maxima :D (*) !

>:D< @};- :*
Bianca
Fondator E.M.M.A.

• Site web
Sus

AnteriorUrmătorul

Scrie un răspuns
317 mesaje • Pagina 5 din 17 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 17