Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Noi alaturi de Voi
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Vreau sa va ajut cumva...

Mesaje din partea celor care sunt alaturi de Parintii de Inger
Scrie un răspuns
23 mesaje • Pagina 1 din 2 • 1, 2

Vreau sa va ajut cumva...

Mesajde Alex pe 7 Feb 2010, ora 21:02

Dragi mamici de ingeri,

Numele meu este Alexandru Dan si sunt administratorul magazinului online de produse pentru copii Tookie.ro.
Am intrat acum, pentru prima data pe site-ul EMMA, datorita Biancai care a postat un link catre Monitorul de apnee din magazinul meu.
Am citit povestea ingerasului Armin si am ramas profund impresionat, desi nu sunt inca parinte si nici nu mi-am pus vreodata problema pierderii unui copil. Din povestile ingerasilor vostri, Armin, Patrick sau Denisa Georgiana, am inteles cata durere exista atunci cand pierzi un copil (desi stiu ca nu pot sa simt nici macar 1% din durerea voastra).

As vrea tare mult sa va ajut cumva. La inceput m-am gandit sa pun aici un anunt ca ofer monitorul de apnee la pretul de achizitie. Nu intelesesem exact despre ce e vorba in acest forum de discutii. Acum, dupa ce am citit mai mult, mi-am seama ca acest produs ajuta numai pe cei ce au noroc si nu trec prin ceea ce treceti voi. Exista insa mamici de ingeri care poate mai au sau vor avea in viitor inca un copil.

Pe voi va pot ajuta cu reduceri de pret de fiecare data cand veti cumpara din magazinul Tookie. Mai exact, dupa ce completati datele din comanda, scrieti la comentarii "EMMA" iar noi va vom reduce produsele.

Stiu ca probabil banii sunt ultimul ajutor de care aveti nevoie in clipa asta. Este un ajutor mic, dar momentan nu am puterea sa fac mai mult, desi imi doresc din tot sufletul. De asemenea, voi incerca sa promovez cum pot organizatia EMMA.

Vreau sa stiti ca nu sunteti singure si ca exista si oameni ce nu au trecut prin asemenea tragedii dar care sunt alaturi de voi. Dumnezeu sa va aline durerea din suflet!

Pentru ca lumea sa invete ca o imbratisare si o vorba plina de compasiune nu costa nimic, dar ajuta enorm!
Alex

Locaţie: bucuresti, romania
Sus

Re: Vreau sa va ajut cumva...

Mesajde monicamuresan pe 7 Feb 2010, ora 23:45

>:D< Iti multumesc Alex. Iti multumesc pentru cuvintele pe care le-ai scris... inca o data spun cu convingere ca : nimic nu este intamplator. Azi povesteam cu o alta mamica de Inger care acum sta in Spania, si se plangea de indiferenta oamenilor, de acele fraze tip: "te-as fi sunat, dar nu stiam ce sa-ti spun...". Iar acum intru pe Forum si citesc mesajul tau... tu, care nu ne cunosti, ai gasit cuvintele potrivite, care ne alina putin durerea si ne dau convingerea ca putem fi acceptate de persoane care nu au trecut printr-o asemenea drama. Jos palaria! Mai avem cateva prietene de nadejde pe Forum, care nu sunt mame de Inger, dar sunt cu sufletul atat de aproape de noi... :x
Iti doresc din tot sufletul meu sa nu treci niciodata printr-o asemenea drama, sa nu simti niciodata suferinta noastra. Faptul ca ne accepti si ne esti alaturi, face enorm!
Iar daca vei face cunoscuta Organizatia EMMA si sit-ul ei, poate va ajuta alte persoane care au nevoie de sustinere emotionala, sau o sa mai schimbi din mentalitatea oamenilor care prefera sa intoarca privirea sau sa treaca strada pe cealalta parte cand dau cu ochii peste un parinte de Inger.
Cu toata admiratia si respectul meu, o calda >:D<
Monica, mamica Ingerasului Mircea-Serban si a surioarei lui de pe Pamant, Sofia Anabella: https://picasaweb.google.com/ingerasul. ... directlink
monicamuresan
Moderator

Locaţie: dej cluj
Sus

Mesajde Marinela pe 8 Feb 2010, ora 00:18

Credeam ca nu ma mai pot surprinde multe lucruri... dar iata, Alex, esti aici spunand eu asta sunt, imi pare rau, as vrea sa va ajut, cam asta as putea sa fac.
Si daca n-ai fi facut nimic, tot mare lucru e! In sensul ca si numai sentimentul tau de solidaritate, atat de fatis exprimat si de sincer, nu poate decat sa ne onoreze!
Multumim!
Marinela

Locaţie: bucuresti
Sus

Mesajde nicoleta pe 8 Feb 2010, ora 04:30

Buna, draga Alex!
Iti multumim pentru ca ti-ai rapit din timp pentru a ne trimite ganduri bune.
Felicitari pentru felul in care traiesti, pentru faptul ca iti pasa...
Da, dragul nostru ...iti pasa, iar asta conteaza enorm.
Sa fi sanatos si cei dragi tie la fel, iar bucuriile sa-ti fie amice in fiecare zi.
Sfanta Maicuta sa te ocroteasca, om bun ce esti tu, iar viata sa-ti fie frumoasa!
Numai bine!
nicoleta

Locaţie: petrosani
Sus

Mesajde marwana pe 8 Feb 2010, ora 11:11

Ei draga Alex simplul fapt ca doar te gandesti la noi conteaza enorm, ca vei vorbi despre EMMA este nemaipoment, ca i ti doresti sa ne si ajuti atat cat i ti sta in putinta este .........nici nu gasesc cuvinte, si cand magandesc ca de cele mai multe ori nu suntem intelese.
Multumim pr cuvintele frumoase care ......sincer conteaza foarte mult si sa dea DD sa nu cunosti niciodata aceasta tristete si durere a pierderii unui ingeras.
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

Locaţie: Bucuresti
  • YIM
Sus

Mesajde CORINA SILVIA pe 8 Feb 2010, ora 12:39

Bravo Alex,sa fii convins ca binele pe care-l faci iti va aduce si mai mult bine .Dumnezeu sa te ocroteasca!! >:D< >:D<
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole
Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
CORINA SILVIA

Locaţie: branesti
  • YIM
Sus

Mesajde alina ene pe 8 Feb 2010, ora 15:12

Iti multumim ca ti-ai facut timp sa ne cunosti si sa iti doresti sa ne ajuti. Este un lucru extraordinar cand cineva care nu cunoaste durerea noastra, este alaturi de noi si nu trece ca si cand nu am exista si nu schimba subiectul crezand ca e mai bine pentru noi.
Citindu-ne dramele cu care traim zilnic, atitudinea ta se va schimba cu siguranta vis-a-vis de suferinta ca urmare a pierderii persoanelor cele mai dragi. Si ceea ce a mai ramas pentru noi sunt vorbele pe care oameni ni le adreseaza ''dupa''. Multi nu stiu ce sa spuna, nu inteleg ce doare si ce nu, spunandu-le si celor din jurul tau de ''ËMMA"', oamenii ne vor privi si pe noi cu mai multa ingaduinta, asa ca, deja ne ajuti Alex.
Cu bine,
Imagine

Alina, mamica lui Luca - Ingerul sufletului meu din cer si a Marutei -aici pa pamant.
alina ene

• YIM
Sus

Mesajde Alex pe 8 Feb 2010, ora 21:52

Va multumesc mult pentru mesajele voastre @};- ... nici nu stiu ce sa mai spun! Aseara, dupa ce am postat mesajul pe forum, m-am simtit confuz pentru ca nu stiam daca scriam bine ce scriam. Ma gandeam ca nu pot sa fac nimic nici macar pentru o singura mamica de inger si ca ce scriu este o aiureala, ca voi nu aveti nevoie de asa ceva. Acum, ca mi-ati raspuns atat de frumos, vreau sa va multumesc din inima. Si va multumesc si pentru ca voi ma acceptati in randul vostru! Sufletele voastre sunt atat de delicate incat simt cand altcineva este incurcat, cum am fost eu aseara cand scriam, si incearca sa-l ajute. Daca toti oamenii din lume ar avea inima voastra...

Dumnezeu sa aibe grija de ingerii vostri! [-o<
Alex

Sus

Mesajde Bianca_C pe 9 Feb 2010, ora 02:05

E randul meu sa scriu..... :') recunosc ca azi-noapte am citit mesajul postat de catre tine, Alex, insa nu am fost pregatita nici sa iti scriu un sincer "multumesc" =D> , felicitari, esti un mare om cu un suflet si mai mare, si recunosc ca pana si uimirea mea este la fel de mare, vazand totusi, ca in zilele noastre inca mai exista oameni ca tine, cu suflet, sinceri si care pot spune "Vreau sa ajut cumva"......nici nu sti cat de tare m-a emotionat acest titlul ales de tine pentru topicul tau ;;)
Icepand sa citesc mesajul, la cateva randuri mai jos, zaresc si citesc un nume, atat de drag sufletului meu, atat de aproape de mine si prezent in gandul meu...Patrick ( am simtit pentru a nu stiu cata oara ca e un semn din partea micutului meu....poate pare o chestie ciudata si iesita din normal, insa asta simt ).... :x
Eu iti multumesc, noi iti multumim ca ni te-ai alaturat, ca iti faci timp ( din acel timp atat de scump pentru noi toti ) sa ne citesti povestile, sa te emotionezi si sa-ti pese, este absolut suficient si de admirat.
Oameni ca tine, care nu sunt nici macar parinti ai unui copil sanatos, sunt langa noi, langa sufletele noastre, asta face tot, asta da dovada ca inca mai exista un strop de compasiune si omenire...si recunosc ca ma bucur foarte mult :)
Eu, care am trecut prin asa ceva in urma cu 6 ani, care pot spune astazi am avut noroc de tot ajutorul primit din spitalele din strainatate, eu, cea care astazi a inteles motivul pierderii micutului meu si al tatalui lui, eu, cea care astazi a invatat sa accepte ce s-a intamplat cu fruntea sus, eu, cea care am simtit ani la randu' o durere apasatoare in suflet, ma uimesc....de fiecare data cand vad si citesc atat de multe povesti triste...chiar daca rana s-a cicatrizat, in timp, dupa multe indurari......pierderea unui alt copil, o resimt ca si cum ar fi a propriului copil...
Dar stiu, sunt convinsa, ca toate aceste mame, de pe acest Forum, vor primi ajutorul necesar penru a-si reveni...incetul cu incetul, vor primi un sprijin, o vorba buna, din partea noastra...care am trecut prin asa ceva, din partea voastra a celor care sunteti langa ele si din partea ingerilor lor.....
Cu drag, cu admiratie si respect, Bia >:D<
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow."
........my precious child.......
Bianca_C

Sus

Mesajde alinasimona pe 9 Feb 2010, ora 15:45

multumesc si eu Alex =D> =D> =D> , felicitari. Esti printre putinii care netrecand prin asa ceva ne inteleg. Iti multumesc.
alinasimona

Sus

Mesajde LUMINITA CRAIU pe 10 Feb 2010, ora 01:29

Multumesc si eu din suflet, draga Alex pentru ca esti alaturi de noi si pentru ca iti pasa!Deja mamicile de mai sus au spus cam tot ce era de spus.Au gasit toate cuvintele de admiratie pentru sufletul tau mare.Ne face atat de bine ca esti printre noi! Nici pe rudele noastre cele mai apropiate nu le-am simtit atat de aproape cum te simtim pe tine. Multumim inca o data! =D>
lumi, mamica ingerasului ROMINA IOANA , a baietelului RICCARDO ANDREI si a micutei RENATA
LUMINITA CRAIU

Locaţie: brasov
  • YIM
Sus

Mesajde monicamuresan pe 20 Feb 2010, ora 00:27

Alex, pentru ca topicul tau are un titlu foarte sugestiv... m-am gandit ca un ajutor bine venit ar fi directionarea celor 2% din impozitul pe venit. Ar fi, din nou, un gest din suflet pentru suflet.
Iti multumim ca esti alaturi de noi >:D<
Monica, mamica Ingerasului Mircea-Serban si a surioarei lui de pe Pamant, Sofia Anabella: https://picasaweb.google.com/ingerasul. ... directlink
monicamuresan
Moderator

Locaţie: dej cluj
Sus

Mesajde Alex pe 21 Feb 2010, ora 16:14

Tocmai am strans 10 formulare pentru donarea a 2% din impozit! Acum trebuie sa vad unde trimit fisele respective...
Alex

Sus

Mesajde Bianca_C pe 21 Feb 2010, ora 16:59

Multumi frumos Alex, pentru tot ceea ce faci pentru Organizatia E.M.M.A >:D<
Iti doresc un sfarsit de week end minunat ;)
Cu drag, Bia >:D<
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow."
........my precious child.......
Bianca_C

Sus

Mesajde nicoleta pe 3 Mar 2010, ora 22:12

Domnule Alex, fie ca toate doamnele si domnisoarele din viata dumneavoastra sa se bucure de o primavara minunata. Fie ele, mama sau sora, sotie sau fiica, colege sau vecine, amice sau rude, sa fie norocoase si iubite.
Iar dumneavoastra sa aveti toata viata o primavara insorita.
Sfanta Maicuta sa va ocroteasca!
Cu admiratie, Nicoleta Crineanu.
nicoleta

Locaţie: petrosani
Sus

Mesajde alina ene pe 30 Iun 2010, ora 16:41

Buna Alex,
Vreau sa iti multumesc si aici, pe forum , pentru ajutorul primit din partea ta. Imediat ce s-a nascut Mara, mi-am spus ca trebuie sa-mi iau toate masurile de siguranta in ceea ce o priveste, mai ales ca s-a nascut la 36 de saptamani. Iar monitorul de apnee chiar imi ofera o siguranta, mie ca parinte.
Chiar ai un suflet mare, ai transformat vorbele tale in fapte. Ne esti alaturi.

Pentru toate mamicile: cateva din produsele (mai mici sau mai mari) de care un bebe are nevoie, le-am achizitionat prin intermediul lui Alex, de pe site-ul Tookie.ro. Sunt foarte multumita de ele si foarte placut impresionata de atitudinea lui Alex.

Cu bine Alex si inca un multumesc,
Imagine

Alina, mamica lui Luca - Ingerul sufletului meu din cer si a Marutei -aici pa pamant.
alina ene

• YIM
Sus

Mesajde Alex pe 30 Iun 2010, ora 17:10

Buna Alina,

Imi pare rau ca nu pot face mai multe, dar ma straduiesc si sper ca in curand sa fie mai mari reducerile. Sper sa iti foloseasca produsele si sa va bucurati de ele (mai ales de balansoarul "vitezoman" de care s-a speriat Mara :D

Oricand aveti nevoie de informatii despre produsele pentru copii ma puteti contacta la numerele din magazin sau pe messenger. ID tookie_ro

Sa nu uit...nu stiu daca ati vazut pe site produsul asta http://www.tookie.ro/baby_kick.html. E pentru mamicile gravide care se pot asigura ca starea copilului din burtica este ok. Pentru cine este interesat, Informatii mai multe se gasesc aici: http://www.babykick.com/
Alex

Sus

Mesajde Angela-Ema pe 30 Iun 2010, ora 21:02

Buna Alex,
Eu nu am alti copilasi, dar vreau sa-ti spun ca te admir pentru initiativa ta cu reduceri la lucrusoarele pentru cei mici si pentru faptul ca ne esti alaturi. Inseamna enorm de mult pentru noi. Ai postat primul tau mesaj aici de ziua mea si l-am citit de atunci...pot spune ca mi-ai facut un cadou neasteptat, care mi-a adus multa bucurie. Cu intarziere spun si eu pe forum ce am spus atunci in gand: multumim, Alex, pentru ceea ce faci pentru noi dar, in primul rand, multumim pentru ca ai ales sa faci ceva! @};- @};- @};-
Angela-Ema

Sus

Mesajde CORINA SILVIA pe 10 Aug 2010, ora 22:52

>:D< Multmumim , sper ca pana acum a beneficiat cineva de ajutorul tau generos !! @};- @};-
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole
Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
CORINA SILVIA

Locaţie: branesti
  • YIM
Sus

Următorul

Scrie un răspuns
23 mesaje • Pagina 1 din 2 • 1, 2
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro