Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Grupuri de suport ‹ Pentru Mamele de Ingeri
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

ANDREI - UN FRUMOS INCEPUT , UN TRAGIC SFIRSIT

Despre si pentru ingerasii lor
Scrie un răspuns
2353 mesaje • Pagina 20 din 124 • 1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 124

Re: ANDREI - UN FRUMOS INCEPUT , UN TRAGIC SFIRSIT

Mesajde CORINA SILVIA pe 21 Ian 2010, ora 00:07

Scumpa mamica cu sufletul plin de dor!!Il rog pe frumosul tau Andrei sa vina sa te mai aline si sa te imbratiseze!!Timpul nu va vindeca ,amintirile daca le lasi vor fi si mai dureroase..Nu l-ai chinuit tu pe ingerasul tau ci te-ai luptat sa-l faci bine prin toate mijloacele posibile!!A avut o sansa ,de ce sa nu profiti de ea!!Si eu si oricare alta mamica ar fi facut la fel!!Andreiu tau,scump ,cu ochi ca cerul de vara,te iubeste enorm si-ti este recinoscator ,lasa-l draga mea sa-ti si arate cat este de aproape de tine ,si cat de mult il doare suferinta ta!! >:D< >:D< @};- @};- [-o< O:-) O:-)
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole
Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
CORINA SILVIA

Locaţie: branesti
  • YIM
Sus

Mesajde adina pe 27 Ian 2010, ora 09:05

Draga noastra , de aia suntem aici ca sa fim alaturi de tine de noi sa ne consolam cat putem noi si stim de bine , iti doresc numai bine si multa putere si sanatate . te >:D< iar scumpului tau Andreiut multe @};- @};-
adina

Locaţie: marghita
Sus

Mesajde nicoleta pe 27 Ian 2010, ora 11:25

Buna, Corina draga!
Am azvarlit peste defileu o raza de soare, rupta din bolta zambitoare de dimineata. Se indreapta spre tamplele tale destepte si va lumina drumul tau spre bine si frumos, cu siguranta.

I-am pus in buzunar, acestei raze calde, aroma ceaiului de scortisoara, pentru a-ti inveseli ziua si o gasca mare de pupici pupaciosi care sa aseze zambete pe obrajorii tai.

Te imbratisez, buna prietena, femeie frumoasa, mamica iubitoare, ...te imbratisez tare-tare, ...de nu te vezi... ;)

Astazi cand alaturi de noi, zambesc fulgii de zapada, zambeste Cerul, zambesc si apele, de fericire ca exista Bianca printre noi, buna si frumoasa, eu iti zambesc tie, Corina mea scumpa, ...iti zambesc cu dragoste si admiratie.

Nicoleta de dincolo de munti, ..no!!!

Numai bine, o zi suuuper!!!
nicoleta

Locaţie: petrosani
Sus

Mesajde marwana pe 1 Feb 2010, ora 17:58

Corina draga mamica, cata durere se simte in mesajele tale, citesc si ochii plang dar si inima. Te >:D< cu mult drag. Andrei stie cat de mult il iubesti si cat dor i ti este de el si poate asta este motivul pentru care i ti apare des in vis. I ti arata ca acolo unde este el este bine, voios, rade, e incantat de ceea ce primeste din partea ta. Poate e modul lui sa te convinga sa nu mai plangi atat de mult. I ti trimit un brat mare de @};- si lui Andrei ii trimit la (*) multe [-o< .
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

Locaţie: Bucuresti
  • YIM
Sus

Mesajde corina_andrusca pe 1 Feb 2010, ora 20:20

VA MULTUMESC FETELOR CORINA, ADINA, NICOLETA SI MARWANA >:D< PT CA-MI SUNTETI ALATURI SI CA MA PURTATI IN GINDURILE VOASTRE SI PLINE DE CALDURA SI SINCERITATE...........ACESTE INCURAJARI ALE VOASTRE IMI DAU MAI MULTA PUTERE SI MA AJUTA ATUNCI CIND SUNT PIERDUTA IN AMINTIRI SI DURERE, SI IMI DAU SEAMA CA NU SUNT SINGURA SI CA CELE CARE AU ACEEAS DURERE CA A MEA, SE GINDESC SI LA MN SI LA O:-) MEU ANDREI SI VA MULTUMESC DIN SUFLET SI CRED CA SI ANMDREIUTUL MEU VA MULTUMESTE ASA CUM STIE NUMAI EL...... :*
VA MULTUMESC PT TOT SI VA DORESC MULTA SANATATE, PUTERE SI LINISTE SUFLETEASCA >:D<
PT TOTI O:-) O:-) MULTA LUMINA :x [-o< SI MULTI @};- @};- GHIOCEI DE IARNA.

''''''' Corina si Marcel , parintii ingerasului NANU ANDREI '''''''
'''''''Corina , mama ingerasului ANDREI NANU , a unui pui fff mik nenascut , si-a unei minunate fetite aici pe pamint, ANDREA MARIA '''''''
corina_andrusca

Locaţie: TG-JIU, GORJ
Sus

Mesajde corina_andrusca pe 5 Feb 2010, ora 14:58

ANDREI SCUMP SI DRAG CU OKI ALBASTRII..........TE ROG IARTA-MA CA DE ASNOAPTE........ >:D< ........... :(( MI-E TARE DOR DE TN BAIETELUL MEU FRUMOS SI TOT IMI VINE SA PLING SI NU MA PREA POT ABTINE........PT CA ACUM 2 ANI TE AVEAM IN BURTICA, TE SIMTEAM CUM DADEAI DIN PICIORUSE........ERAM INTERNATA IN SPITAL ASTEPTIND SA TE NASC , SA DEVIN MAMICA........IAR ACUM, AZI 5 FEBRUARIE-2010....SUNT O MAMICA DE INGERAS IN CER :(( , CARE-SI PLINGE CU LACRIMI DE FOC BAIETELUL DIN CAUZA DORULUI CARE MA ARDE IN SUFLET SI-N INIMA...........MI-S BRATELE GOALE, SI SUFLETUL PLIN DE IUBIREA SI DE DRAGOSTEA CE TI-O PORT SI NU AM CUI SA IO DAU........AS VREA SA TI-O POT DA TIE PRINTR-O >:D< IN VIS.........DAR TU NU VII LA MN-N VIS BUBULINA MEA CUMINTE, LUPTATORUL MEU PINA LA SFIRSIT......DE-AI STII CU CITA DURERE-N SUFLET ITI CUMPARAI HAINUTE, SI DULCIURELE SI JUCARELE PR POMANA DE MIINE PT ZIUA TA DE DUMINICA 7-FEB-..CIND IMPLINESTI 2 ANISORI .............. :(( ..........TE IUBESC SI MI SE USCA SUFLETUL DE DORUL TAU ANDRUSCA MEA GINGASA.........DA-MI LINISTE SI PUTERE GHIOCELUL MEU DE IARNA AL PARFUMAT, NU MA LASA SA CAD, TREBUIE SA-MI DUC CRUCEA ASA CUM TU TI-AI DUS BOALA PINA LA SFIRSITUL ZILELOR.........TE ROG ANDREIUT CALAUZESTE-MI SUFLETUL SI PASII, SI VINO-N VISELE MELE DIN CIND IN CIND...........TE IUBESTE MAMII FFFFFF MULT SI ASTEPT UN SEMN DIN PARTEA TA, KIAR SI ACUM........MA [-o< PT TN STELUTA MEA DIN CERUL MARE SI-TI TRIMIT MULTI :* STII TU CUM......SA TE JOCI FRUMOS ANDY.......EU MAMICA TA

''''''' Corina , mama ingerasului ANDREI NANU '''''''
'''''''Corina , mama ingerasului ANDREI NANU , a unui pui fff mik nenascut , si-a unei minunate fetite aici pe pamint, ANDREA MARIA '''''''
corina_andrusca

Sus

Mesajde friendly_stefania pe 5 Feb 2010, ora 15:24

Offf Corina...ma inec in plans dupa ce am citit ceea ce i-ai scris lui Andrei...stiu...doare atat de tare!Oricat ai incerca sa fii puternica eu stiu ca sufletul tau e rupt in mii de bucati.Te admir sincer pentru puterea cu care,in durerea ta reusesti sa incurajezi alti oameni (pe mine spre exemplu).Esti o luptatoare caci mamica unui luptator precum Andrei nu poate fii decat o luptatoare.Te >:D< sincer si sper ca,caldura imbratisarii mele sa iti aline putin durerea si sa iti stearga lacrimile.Ma rog in fiecare zi pentru sufletelul lui Andrei [-o< [-o< dar si pentru linistea ta.multe,multe @};- @};- @};- pentru tine,o mamica minunata si multi pupici pupaciosi
Stefania,mamica ingerasului Ioana Ekaterina
friendly_stefania

Locaţie: Londra
  • YIM
Sus

Mesajde corina_andrusca pe 5 Feb 2010, ora 15:41

>:D< :* MULTUMESC STEFANIA DRAGA, SI TU SA AI PARTE DE MULTE VISE CU IOANA-EKATERINA.......CACI DOAR PRIN ELE VEI AVEA PUTINA LINISTE SUFLETEASCA SI PUTERE SA MERGI INAINTE ............SI NU UITA......PRINTRE LACRIMI MAI STRECOARA SI CITE-UN :) PT MINUNEA TA A MICA SI FRUMOASA, SI NU UITA DE SFATUL MEU ;) FA-I O PROMISIUNE IOANEI SI-AI SA VEZI IN TIMP DACA NU AM AVUT DREPTATE . TE >:D< SI TE :* DULCE.
PT O:-) TA MULTA LUMINA, [-o< SI @};- @};-

corina_andrusca

Sus

Mesajde corina_andrusca pe 6 Feb 2010, ora 16:50

ANDREIUTUL MEU FRUMOS >:D< , ACUM O ORA TERMINARAM CU IMPARTITUL PAKETELOR PT TN, PT ZIUA TA DE MIINE........ :((
FUSERAM LA FETITA ACEEA SARACUTA DIN TURCINESTI,LA DANIELA FETITA CAREIA I-AM DAT BRADUTUL DE CRACIUN........OFFFFFFF DOAMNE CE FETITA SCUMPA SI VORBAREATA, CE MULT SE BUCURA DE TOT CE-I DADURAM DE POMANA PT TN BAIETELUL NOSTRU AL MIC SI FRUMOS CU OKI ALBASTRII.......PRIMA DATA CIND II DESFACUI PLASUTA CU DE MINCARE EA ISI ALESE CASEROLA CU FELIA DE TORT :) SI PAPA CITEVA LINGURITE MICI DE TORT, II PLACU TARE MULT TORTULETUL DE TI L-A FACUT MAMII TIE PT ZIUA TA DE MIINE CIND SE VOR IMPLINI 2 ANISORI DE CIND TE-AM NASCUT :(( .................APOI INCEPU SA LE SCOATA PE TOATE DIN PLASUTA SI SA SE BUCURE PT ELE, II PLACU FFF MULT ORGA MUZICALA.....TOT APASA PE BUTOANE SI VORBEA CU NOI CIND VEDEA CATE-UN ANIMAL PE ECRANUL ORGII ZICEA CA E ''' CATELU '',LA FETITA II ZICEA'''UITE PAPUSA''''ARATA LA TATII TAU CA ''NENEA''' II ADUSE ORGA :) CE MULT MA BUCURAI CIND O VAZUI ASA INCINTATA DE TOATE CITE II DADURAM, SI IARTA-MA ANDREI CA NU-MI PUTUI STAPINII LACRIMILE CIND O VAZUI CUM PAPA CU ATITA POFTA DIN TORTULET, SI CUM SE BUCURA SI RIDEA CIND SCOTERA CITE CEVA DIN PLASA.........PT CA IMI INKIPUIAM CA ASA TE-AI FI BUCURAT SI TU DACA AI FOST AZI CU NOI..... :((
SI ULTIMUL PAKETEL IL IMPARTII PE CENTRU LA UN BAIETEL DE 1--AN SI--8 -- LUNI PE NUME ALEXANDRU........FUSEI SIGURA CA FU O COINCIDENTA CA SI CU FULGII DE NEA .......CIND INTRARAM IN CIMITIR CU PAKETELE PT SLUJBA DE LA MORMINT INCEPU DINTR-O DATA SA NINGA :) EU STIU CA TU TE BUCURASI TARE MULT CIND NE VAZUSI CA VENIM LA TN SA SLUJIM PAKETELELE SI SA TI LE DAM DE POMANA........SI IN SEMN MULTUMIRE SI DE BUCURIE NE TRIMISESI FULGI DE ZAPADA.....TU STII CA LU MAMII II PLAC FULGII SI DE ACEEA II TRIMISESI LA NOI PE PAMINT CA PRIN ATINGEREA LOR NE ATINGEAI KIAR TU, PE FETE, PE BUZE, PE OKI CA SI CUM NE-AI FI MINGIIAT, ASA CUM O FACEAI CIND ERAI CU NOI IN VIATA/...
TE IUBIM ANDREIUT SI TE-ASTEPTAM IN VISELE NOASTRE LA NOAPTE IMBRACAT, PAPIND SI JUCINDU-TE CU TOT CE-TI DADURAM AZI DE POMANA PT ZIUA TA DE MIINE.........SOMN USOR INGERASUL NOSTRU PAZITOR SI SA TE JOCI FRUMOS STELUTA NOASTRA A IUBITA......PT TN BUBULINA NOASTRA A MICA SI FRUMOASA CU OKI ALBASTRI NE [-o< SI-TI TRIMITEM MULTA LUMINA, :x :* >:D< SI @};- @};- TE IUBIM MULT LUPATORULE PINA LA SFIRSIT.

''''''' Corina si Marcel , parintii ingerasului ANDREI NANU '''''''
corina_andrusca

Sus

Mesajde nicoleta pe 6 Feb 2010, ora 17:14

Buna, Corina noastra scumpa!
Iti suntem alaturi astazi, intr-o zi in care triste amintiri te strang .
Primeste, mamica iubitoare, gendurile noastre calde si aseaza-le in sufletul tau frumos, ca sa-l incalzesti si sa-si gaseasca astfel linistea.
Andrei va vrea bine, linistiti si optimisti.
Sa fiti tari maine, sa va ganditi ca noi ne gandim la voi si intreg Cerul va mangaie intelegand durerea dorului vostru.
Stiu, ca maine iti va fi mai greu ca astazi, dar vezi tu, draga Corina, tocmai frumusetea sufletelor voastre va va apropia maine de sufletul baietelului vostru.
Va felicit pentru faptul ca ati daruit bunatati cuiva care se bucura de ele, asta spune multe despre inimile voastre. Iar soarta rasplateste astfel de suflete, cu siguranta.
Pentru Andrei, rugaciuni si lumina, pentru voi-parinti minunati, sanatate si multa putere.
Cu drag, pupici pupaciosi...pupaceste, de la Nicoleta!
Tie, Corina draga, @};- @};- @};- , milioane de @};- @};- @};-
nicoleta

Sus

Mesajde corina_andrusca pe 8 Feb 2010, ora 00:19

IARTA-MA ANDREI CA-TI SCRIU SI CA-TI UREZ '' LA MULTI ANI IN LUMEA TA CEA SFINTA SI FARA DE PACATE SI DURERE'''' ASA DE TIRZIU :(( , DAR ACUM VENII DE LA SERVICI...........BUBULINA MEA A MIK SI FRUMOASA AZI DE LA ORA 11 STATUI CA PE GHIMPI, UITINDU-MA MEREU LA CEAS SA NU TREACA ORA 12-25 SI SI SA-TI ZIC UITINDU-MA LA CER '''LA MULTI ANI ANDREI'',CACI AZI , TU BAIETELUL MEU FRUMOS CU OKI ALBASTRI ''' IMPLINISI ''' 2 ANISORI DE CIND TE-AM NASCUT :(( :(( SI TARE GREU IMI FU GINDINDU-MA CA NU MAI ESTI, SI CULMEA CA ASNOAPTE M-AM VISAT GRAVIDA SI AAAVEAM O BURTICA ASA DE ROTUNDA SI DE TARE, SI MA MINGIIAM PE EA, SI CINEVA SE MIRA DE BURTICA MEA ..........NU STIU CE-NSEAMNA ACEST VIS , DAR MI-AS DORI SA FIE ADEVARAT, SA CRED CA ESTE UN '''SEMN''' DEJA EXISTENT LA MINE IN BURTICA, CE ZICI, ESTE SAU NU?????MAMII SI TATII AR VREA SA FIE UN BEBE MIK ACUM PE DRUM, DAR NU SE STIE, ASTEPTAM , POATE NE FACI O SURPRIZA CIT DE CURIND ;)
SA STII CA MII TARE DOR DE TN ANDREIUTUL MEU , GHIOCELUL MEU DE IARENA AL PARFUMAT SI TE IUBIM MAI MULT DECIT VIATA.......HAIDE VINO LA NOI IN VISE PSARICA NOASTRA CARE NE-ASTEPTA CINTIND IERI DIMINEATA IN POMUL DE LINGA MORMINTUL TAU, SI ASA FRUMOS CINTAI PASARICA MICA, SI TARE MULT SE BUCURA MAMII SI TATI CA NE APARUSI ASTFEL, PT NOI ASTA E UN SEMN CA TU TE BUCURI CIND NE VEZI CA VENIM LA TN LA MORMINT.........SOMN USOR INGERASUL NOSTRU PAZITOR SA FII FERICIT SI SA TE JOCI FRUMOS STELUTA NOASTRA.......
MAMII SI TATII ITI TRIMIT TOATA :x NOASTRA, MULTA *-:) [-o< SI CELE MAI FRUMOASE SI PARFUMATE @};- @};- TE IUBIM ANDRUSCA ..

''''''' Corina si Marcel , parintii ingerasului ANDREI NANU '''''''
corina_andrusca

Sus

Mesajde nicoleta pe 8 Feb 2010, ora 04:14

Buna, Corina draga!
Offfffffff ....cat de greu iti este...simt scumpo...simt cum ai zbura printre stele sa-ti imbratisezi printisorul.
Dar vezi tu, mamica iubitoare, el acum e printre ingerasi, este acolo unde nimeni nu ii face rau, acolo unde totul e frumos si sincer.
Fie ca joaca lui printre astre sa-i fie mereu luminata, fie ca sufletelul sa-i fie usor.
Iar tu, prietena dulce, sa fi tare astazi, desi stiu cat de greu este, dar Andrei va fi linistit daca va vedea ca esti bine si optimista.
Te imbratisez si te pupacesc pupaceste cu pupici pupaciosi.
Eu sunt langa tine, scumpa mea Corina, cu sufletul, cu inima, cu gandurile mele cele mai bune.
Rugaciuni sincere pentru baietelul tau, @};- @};- @};- si sanatate pentru tine-draga mea.
Cu dragoste si intelegere, Nicoleta!
nicoleta

Sus

Mesajde CORINA SILVIA pe 8 Feb 2010, ora 13:29

Pentru scumpul tau mii de flori ,si o rugaciune plina de iubire...La multi ani!!
Pentru tine iti doresc din tot sufletul ca visul tau sa fie o premonitie si in curand sa devina realitate!! >:D< >:D< :x [-o< O:-) @};-
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole
Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
CORINA SILVIA

Locaţie: branesti
  • YIM
Sus

Mesajde MIHAELA 76 pe 8 Feb 2010, ora 15:42

ANDREI sunt sigura ca rugaciunile noastre (Mihaela si Marian) au razbatut prin norii de zapada si au ajuns la tine, iar ingerasul nostru ANDREI a fost langa tine, ti-a cantat LA MULTI ANI! si a facut ca ziua ta sa fie frumoasa.
Nu cred ca doar coincidenta de nume ne-a facut sa te iubim atat de mult, iar legatura cu parintii tai este mult mai stransa decat ne-am fi imaginat vreodata. Iti trimitem dragostea noastra.... :x .....multe @};- .... o (*) cu care sa te joci si o [-o< care sa iti fie alaturi mereu............
Mihaela si Marian, parintii lui ANDREI.
Mihaela,- mamica lui ANDREI - viata, sufletul si tot ce inseamna mai frumos si pur si a doi Pui mici, plecati mult prea devreme;
- mamica lui Christian - o minune blonda cu ochi albastrii care ne parfumeaza viata aici pe pamant.
MIHAELA 76

Locaţie: Maglavit - Dolj
Sus

Mesajde corina_andrusca pe 9 Feb 2010, ora 02:12

ANDREIUT, SAIETEL FRUMOS SI SCUMP SI DRAG CU OKI ALBASTRII, TE IUBESC ENORM DE MULT SI-TI MULTUMESC DIN SUFLET CA AI GRIJA DE MN MAMICA TA , SI MAI ALES DE SUFLETUL MEU CARE CU FIECARE ZI CE TRECE............. :(( MA DOARE SA SPUN ASTA, :(( DAR.........MA SIMT TOT MAI USOARA, SI MAI LINISTITA, NU STIU DACA E NORMAL PT O MAMA DE INGER, PT CA TE-AM DORIT, TE-AM IUBIT SI-AM INCERCAT SA-MI DAU SI VIATA PT TN BUBULINA MEA A MIK SI GINGASA, DAR TOT D-ZEU A AVUT PARTE DE TN, SI NU EU, NU NOI CEI CARE TE-AM DORIT, TE-AM CERUT SI-AM FI VRUT DIN SUFLET SA FII AL NOSTRU SI SA TE CRESTEM MARE SI SA AVEM SI NOI UN COPILAS CARE SA NE ZIK MAMI SI TATI........ :((
NU STIU DACA E NORMAL CA DUPA 1 AN SI 3 LUNI SA MA SIMT ASA DE LINISTITA FARA TN...........IN COMPARATIE CU ALTE MAMICI DE INGERAS DIN ORGANIZATIE, MA SIMT ATIT DE ''''CIUDATA'''' , PARCA NICI-O MAMIK NU-I ASA DE LINISTITA CA MN, SI MA SIMT CIUDAT, MA-NTREB DACA NU CUMVA TU SI D-ZEU ATI VAZUT SI-AI SIMTIT ASTA IN SUFLETUL SI-N FAPTURA MEA SI POATE DE-ACEEA NU TE MAI AM, POATE CA NU AM FOST NICIODATA DEMNA DE TN, COPILASUL SUFLETULUI MEU CU OKI ALBASTRII.... :(( DAR...........INDIFERENT CE-ATI VAZUT VOI IN SUFLETUL MEU EU TOT TE IUBESC, KIAR DACA ACUM E MULT PREA TIRZIU PT ASTA, DEOARECE TU ANDRUSCA MEA A MIK SI FRUMOASA NU TE MAI POTI INTOARCE INAPOI :(( , TU ACUM ESTI INTR-O LUME SFINTA, LINISTITA, SI FARA DE PACATE SI RAUTTI , SI ASTA NCERC SA-MI SPUN ZILNIK IN GIND SI CU VOCE TARE PT A MA OBISNUI CU ACEST GIND, CA TU ACOLO UNDE ESTI ESTI MULT MAI BN DECIT DACA AI FI TRAIT CU NOI AICI PE PAMINT.........SI ASTFEL INCERC SA-MI IMPUTINEZ SI SA-MI USUREZ DUREREA SI SUFERINTA DE TN.......CU TOATE CA UNEORI DOARE ASA DE RAAAAAAAU, SI DE ADIIIINC...........DAR TU IMI ALINI SI-MI USUREZI DUREREA SI DORUL DE TN.........SI-TI MULTUMESC CA-MI ESTI ALATURI SI MA SUSTII KIAR DACA PAR SAU POATE KIAR SUNT ''' CEA MAI CIUDATA SI LINISTITA MAMICA DE O:-) .......SOMN USOR GHIOCELUL MEU DE IARNA SI SPER CA I-AI FACUT UN MIK CADOU MAMAIUCII TELE IERI DE ZIUA IEI PE 8.....SI CRED CA-N FELUL TAU INGERESC IA-I URAT UN ''LA MULTI ANI MAMAIE!!'''SI TE-AI FACUT MACAR PUTIN SIMTIT IN JURUL EI.......
IN ASTA NOAPTE TE ROAGA MAMII INCEARCA SA NE VIZITEZI PE CINEVA DRAG TIE SI MIINE MAMII SA PRIMEASCA O VESTE DESPRE TN BUBULINA MEA A MIK SI FRUMOASA CU OKISORI ALBASTRII. ITI TRIMIT ACUM TOATA :x MEA, O CALDA >:D< UN DULCE :* O [-o< MULTA *-:) O (*) SA TE JOCI CU EA SI NISTE @};- @};- FRUMOASE SI PARFUMATE ASA CA TN.....EU MAMICA TA :h

'''''''Corina , mama ingerasului ANDREI NANU '''''''
corina_andrusca

Sus

Mesajde corina_andrusca pe 9 Feb 2010, ora 03:01

DRAGELE MELE MAMICUTE DE O:-) NICOLETA, CORINA SI MIHAELA VA :* SI VA >:D< CU MARE DRAG SI VA MULTUMESC TARE MULT PT MESAJE SI PT TOATE GINDURILE SI INCURAJARILE VOASTRE SI VA DORESC MULTA SANATATE, LINISTE SUFLETEASCA SI PUTINA FERICIRE ;)
PT O:-) VOSTRII MULTA *-:) :x [-o< SI MILIOANE DE @};- @};- FRUMOASE SI PARFUMATE PRECUM SUFLETELE LOR.......

'''''''Corina si Marcel , parintii ingerasului ANDREI NANU '''''''
corina_andrusca

Sus

Mesajde nicoleta pe 9 Feb 2010, ora 22:47

Buna, Corina mea scumpa!
Mamica iubitoare ce esti tu, aceasta liniste despre care ne scri vine de la apropierea ta de Dumnezeu. Sti sa fi recunoscatoare pentru binele primit, sti sa traiesti cu incercarile la care esti supusa, esti demna si impacata cu tine, tocmai de aceea primesti acest mare dar: linistea. Si ingerasul tau este un mare zambaret cand vede ca mamica lui este linistita, tot mai linistita.
Ma bucur din tot sufletul meu ca Andrei are asa o mamica, ma bucur ca te cunosc pentru ca frumusetea sufletului si caracterului tau aduce un plus de frumos si de bine in viata mea, in inima mea.
Te imbratisez si primeste o trupa vesela de pupici pupaciosi.
Noapte buna, Nicoleta cu dragoste!
nicoleta

Sus

Mesajde corina_andrusca pe 12 Feb 2010, ora 02:10

ANDREIUT, PUIUL MAMII ASTA SEARA LA SERVICI AVUSEI NISTE CLIENTI LA MASA ........2 FAMILII SI UNA DIN ELE AVEAU UN BAIETEL MIC IN BRATE CARE DOREA...........CIND BAIETELUL S-A TREZIT I-AM ZARIT PRIVIREA......OKISORI DE-UN ABBASTRU PLUMBURIU FF INKIS......SI FETISOARA F MIK ALBA SI GINGASA.......CARE-MI AMINTEA DE TN BUBULINA MEA A MIK SI FRUMOASA............BAIETELUL AVEA 4 LUNI JUMATATE SI CRED CA-L KEMA DAVID..........DAR CEL MAI MULT IMI AMINTII DE TN CUM ERAI.......MA UITAM LA EL SI PARCA TE VEDEAM PE TN :(( CE DOR IMI FU SI-MI ESTE SI ACUM IN TIMP CE-TI SCIU...........CACI RAMASEI CU IMAGIEA LUI INTIPARITA IN MINTE......
DE DIMINEATA IN TIMP CE STERGEAM PRAFUL UN PUI DE PAIANJEN SE URCA NU STIU DE UNDE PE MINA MEA, PE MINA UNDE AM BRATARA CU BUBURUZA DE MI-AM CUMPARAT-O IERI IN AMINTIREA TA.......BUBURUZA MIKA SI FRUMOASA CARE-AI FOST..........SI-MI TRECU PRIN MINTE CA VOI PRIMI O VESTE AZI..... CRED CA VESTEA FU DE LA TN...IN PRIMUL RIND PAIANJENUL CEL MIK SI-N AL DOILEA RIND BAIETELUL CARE MA FACU SA TE SIMT PARCA PUTIN MAI APROAPE DE MN AMINTINDU-MI ATIT DE MULT SI DE BN DE TN PRINTISORUL MEU FRUMOS CU OKI ALBASTRII --PLUMBURII
TE IUBESC NESPUS ANDREI SI TE-ASTEPT IN ASTA NOAPTE SA VII IN VISUL MEU.......SOMN USOR INGERASULE SI SA TE JOCI FRUMOS CU STELUTELE (*) (*) ....EXACT ASA ARATA SI STELUTA DE MI-AM CUMPARAT-O IN AMINTIREA TA CA TALISMAN NOROCOS........CACI STIU CA-MI VEI PURTA NOROC MEREU PRIN BUBURUZA DE LA MINA SI PRIN STELUTA DE LA GIT.......PT TN ANDREIUT MULTA *-:) :x :* [-o< SI MULTE @};- @};- PARFUMATE CA TN SUFLETELUL MAMII AL MIK SI GINGAS..

corina_andrusca

Sus

Mesajde friendly_stefania pe 12 Feb 2010, ora 14:18

Off Doamne, Corina...pe cat te tare ma linistestti cand vb cu tine la tel pe atat de mult ma tulbura fiecare cuvintel pe care i-l adresezi lui Andrei.Sincer nu prea stiu ce as putea sa iti spun sa te alin ptr ca durerea este mare indiferent de cat timp a trecut. Pot doar sa iti reamintesc k sunt alaturi de tine si te pastrez pe tine si pe Andrei in gandurile si rugaciunile mele.te >:D< cu mare drag! [-o< [-o< [-o< @};- @};- (*) *-:) *-:)
---pentru Andrei
Stefania,mamica ingerasului Ioana Ekaterina
friendly_stefania

Locaţie: Londra
  • YIM
Sus

AnteriorUrmătorul

Scrie un răspuns
2353 mesaje • Pagina 20 din 124 • 1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 124
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro