Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Organizatia EMMA ‹ Aparitii Media
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Despre EMMA, la postul local Dej, SomesTV - 18.12.2009

Organizatia E.M.M.A. in presa scrisa si vorbita
Scrie un răspuns
35 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2

Re: Despre EMMA, la postul local Dej, SomesTV - 18.12.2009

Mesajde marwana pe 18 Dec 2009, ora 21:51

Frumoasa emisiune, =D> Monica tot ce ai spus despre EMMA a fost minunat, am incercat sa intervin si eu dar numai ocupat a sunat. Oricum tu ai fost super. farsitul, desi stiam povestea, am citit o si nu o data, am plans din nou. Te >:D< si te :* , i ti trimit un brat mare mare de @};- pt curajul tau.
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

Locaţie: Bucuresti
  • YIM
Sus

Mesajde Liliana pe 18 Dec 2009, ora 21:57

Din pacate, azi am avut o zi foarte lunga, am ajuns tarziu acasa si am prins emisiunea pe final.
Am vazut cum una din cele 3 realizatoare ale emisiunii "Atitudini" citea povestea lui Serbanel, cu lacrimi in glas... =((
Am vazut montajul de imagini cu Serbanel, in timp ce glasul Biancai cantand melodia "Nu uita" acompania lacrimile tuturor...
Cat de trist... =((
Sper sa gasim zilele urmatoare un link catre inregistrarea emisiunii sa o pot vedea de la inceput. :-<
Ultima oară modificat de Liliana pe 18 Dec 2009, ora 21:59, modificat 1 dată în total.
Nu sunt mama de inger, dar totusi sunt aici. Alaturi de voi, parintii de ingeri...
Liliana

Sus

Mesajde Suchardine pe 18 Dec 2009, ora 21:58

Bravo, Monica! Ai fost la maaaaaaaaaaaare inaltime! :x :x
Exceptionala emisiune! Nu am cuvinte! A fost una dintre cele mai reusite emisiuni despre E.M.M.A. pe care le-am vazut. Cu realizatori si prezentatori foarte bine informati, cu Oameni care vorbesc cu caldura, compasiune si intelegere... :x
Intotdeauna am spus ca MARII realizatori de emisiuni tv se afla in provincie, nu in buricul tarii, unde stam noi! :-w
Bravo Monica! Multumim din suflet Roxana si Ioana! Sunteti niste profesioniste toate trei in adevaratul sens al cuvantului! Sa va dea Domnul pe masura gandurilor si sufletelor imense pe care le aveti!
Eu m-am chinuit mult cu saracia de internet ~X( ! A facut la talenteeeeeee! Se tot intrerupea, dar cu chiu cu vai, am vazut emisiunea cap-coada!
Eeeeei, dragilor, am plecat sa-l duc pe Jerry la culcare! (-| Cine-i Jerry??? Sa nu-mi spuneti ca nu va uitati la desene animate! :D In seara asta am primit cadou un hanorac cu Jerry, absolut mortal si m-am indragostit de el! Prietenii stiu de ce! ;)
Asa ca ma duc sa-i dau lui Jerry o portocala si-l trimit la culcare, ca-i tarziu!
Noapte buna fetele mele dragi! Pe maine!
Muaaaaaaaaaaah!
Imagine
http://twitter.com/MamedeIngeri
http://www.facebook.com/profile.php?ref ... 8526023346
Ma mai puteti gasi si pe: http://anamariagombos.blogspot.com
Suchardine

Sus

Mesajde cassyan pe 18 Dec 2009, ora 22:01

Monica ai fost extraordinara. Ai fost curajoasa, sensibila, blinda, puternica, frumoasa, emotionanta, toate acestea pe linga imensa ta durere. Serbanel este foarte mindru de mamica lui. Te imbratisez cu drag si pentru ingerasii nostri multi :* si (*) *-:) @};- @};- @};-
ImagineLuminiţa - mămica binecuvântată a lui Cristian
http://picasaweb.google.ro/cassyanpui/CristianSufletel#
cassyan

Locaţie: Buzau, Romania
Sus

Mesajde LUMINITA CRAIU pe 18 Dec 2009, ora 23:34

Draga Moni, in primul rand, felicitari! Einutil sa-ti mai spun cate emotii am avut nu numai la telefon ci si pe tot parcursul emisiunii.Plangeam odata cu tine.Mai ales cand am reascultat povestea lui Serban.....am plans si eu eu si Romi.Sotul meu nici n-a mai rezistat sa priveasca toate pozele cu Serban.
Cert este ca ai fost la inaltime.Serban este taaare mandru de mamica lui. =D>
lumi, mamica ingerasului ROMINA IOANA , a baietelului RICCARDO ANDREI si a micutei RENATA
LUMINITA CRAIU

Locaţie: brasov
  • YIM
Sus

Mesajde monicamuresan pe 19 Dec 2009, ora 00:05

>:D< Vaaaiiiii ce emotiiii amm !!!!! Parca mai mari decat in emisiune :')
V-am simtit aproape de mine, vroiam sa le spun tuturor ce mult bine imi face sa va am alaturi de mine, sa vina sa-si aline suferinta in bratele voastre, a noastre.
Vaaaaiiiii ce mesaje frumoase mi-ati scris >:D<
Multumesc din tot sufletul meu! Ma doare stomacul de atatea emotiiii, dar ma simt ata de bine! Va multumesc din suflet, prietenele mele dragi!
Si ati vazut ca avem un nou Sustinator EMMA? Draga Ramona, ni se alatura si sunt sigura ca e un om de nadejde :x Offff ce ma bucur!!!
Liliana, din ce mi-au spus ce-i din tehnic, link nu este spre emisiuni, dar mi-au promis un DVD cu inregistrarea emisiunii, iar marti seara de la ora 20,00 va fi in reluare. :') Oare o sa ma pot uita la mine in reluare?
Am avut niste emotiiiiii, si il simteam pe Serban langa mine... si imi venea sa plang... si imi uitam ideile...
Va multumesc prietenele mele dragi. O noapte frumoasa! Ingerasii sa vina in visele noastre O:-)
Monica, mamica Ingerasului Mircea-Serban si a surioarei lui de pe Pamant, Sofia Anabella: https://picasaweb.google.com/ingerasul. ... directlink
monicamuresan
Moderator

Locaţie: dej cluj
Sus

Mesajde Bianca pe 20 Dec 2009, ora 08:15

Draga Monica >:D< , am apucat sa vad ultima parte a emisiunii si vroiam sa-ti spun cat ma bucura faptul ca ai participat la acea emisiune :x ! Si asta, in primul rand, pentru ca sunt sigura ca desi te-a rascolit, ti-a facut bine! Asa cum am spus si eu dupa fiecare emisiune la care am participat: ca de fiecare data este ca o "exorcizare" a durerii, ceea ce, repet, desi este o experienta extenuanta (pentru ca pe langa durerea mai este si emotia mare), in final te simti eliberata dar si mai puternica!

Trecand de atatea ori prin asta, cred ca pot spune ca stiu exact ce a fost in sufletul tau! Ti-am simti bataile rapide si accentuate ale inimii, ti-am simtit lacrimile innodate in gat, ti-am simtit gandurile dornice sa spuna tot ce era de spus, ravasite insa de emotie si mai ales ti-am simtit sufletul rascolit la finalul emisiunii, cand am plans o data cu tine.... :-< =(( >:D<

Nu este simplu sa retraiesti cele mai cumplite momente din viata ta, nu este simplu sa iti expui si sa-ti infrunti durerea si lacrimile, in fata camerelor de luat vederi si nu este simplu sa-ti infrunti temerile legate de reactiile celor din jur dar...merita!!!

Merita pentru sentimentele de eliberare si de putere, pe care le capeti ulterior, si mai ales pentru acel sentiment ciudat de implinire, cand realizezi ca puiutul tau traieste acum prin tine si ca actiunile tale vor reaminti tuturor celor din jurul tau, de existenta, asa scurta cum a fost ea, a puiului tau, a baietelului vostru, care iata, de acolo de unde e, iti trimite atata putere si curaj si intelepciune si, sunt sigura ca este tare mandru de reusita ta O:-) :x

Pe langa toate astea, m-am bucurat si de faptul ca s-a vorbit mult si despre Organizatia EMMA si chiar daca am repetat pentru a nu stiu cata oara, ce inseamna existenta ei, am facut-o pentru cei care pana acum nu o stiau! Si ai vazut ca reactiile pozitive nu au intarziat sa apara si este minunat ca primul mesaj a venit din partea cuiva care doreste sa ne sprijine ;;) ! Multumim, Ramona @};-

In privinta aparitiei aici pe Forum a mamelor, tatilor si bunicilor de Ingeri, trebuie sa avem rabdare.....si chiar daca nu vor scrie aici (curand), numai faptul ca au aflat de sit-ul si Forumul EMMA, este un lucru foarte bun, pentru ca si daca doar citesc, tot le va face bine >:D< !

Si vreau sa-ti multumesc pentru asta si sa-ti spun ca sunt mandra de tine :D , ca te-ai descurcat foarte bine si, chiar daca vei avea cumva parte si de reactii mai putin pozitive (pentru ca este posibil :-w....cunosc din proprie experienta si ai vazut si tu un exemplu de acest gen [-( ! ), sa nu regreti ca ai facut asta!

M-a surprins si m-a bucurat, sa te vad purtand tricoul EMMA, facand cadou magnetii ingerasi facuti de Marwana si pomenind sit-ul http://www.charitygift.ro :D ! A fost o super idee =D> !

Si tie draga Luminita, vreau sa-i multumesc pentru faptul ca ti-ai luat inima in dinti si ai sunat ! >:D<
Nu-ti face griji ca, din cauza emotiilor, nu ai spus tot ce ti-ai fi dorit, pentru ca numai gestul tau a contat deja foarte mult pentru Monica, pentru mine, pentru toti parintii de ingeri, pentru ingerasii nostri si deci.... pentru EMMA @};-

Desi nu am prins momentul cand ai sunat Suchardine draga, sunt sigura ca ai vorbit frumos si iti multumesc, ca i-ai fost alaturi Monicai si i-ai insuflat (si) astfel curaj ;;)

Sunt solicitata ;) asa ca trebuie sa ma opresc aici...

Felicitari, multumiri si imbratisari din toata inima, in primul rand tie, draga Monica, dar si realizatoarelor emisiunii, si tuturor prietenilor EMMA...mai vechi sau mai noi ;) :x @};-
...in memoria Lor si cu tot sufletul alaturi de Voi! Bianca
http://www.biancabrad.com/pierderea_sarcinii/
http://www.youtube.com/watch?v=lx74_vfrLcE
Bianca
Fondator E.M.M.A.

• Site web
Sus

Mesajde HORATIU_26 pe 20 Dec 2009, ora 15:41

Felicitari soata mea draga, esti cea mai tare din Dej si nu numai. Tine-o tot asa, puiutul nostru e mandru de tine. L-am simtit langa noi tot timpul. Este un scumpic.

Daca mai multa lume s-ar implica in ceea ce faci tu cred ca ar fi un pic mai bine pentru acesti copilasi si ar avea un Craciun mai frumos.

Te iubesc si te pup dulce
HORATIU_26

Sus

Mesajde Suchardine pe 20 Dec 2009, ora 16:46

:x :x :x
Ce frumooooooooooooooooooos! Ce-mi place cand vad iubireeeeeeee! :x :x
Tineti-o tot asa!
Imagine
http://twitter.com/MamedeIngeri
http://www.facebook.com/profile.php?ref ... 8526023346
Ma mai puteti gasi si pe: http://anamariagombos.blogspot.com
Suchardine

Sus

Mesajde monicamuresan pe 20 Dec 2009, ora 20:32

offffff, scriu pentru a 2-a oara.... sper sa reusesc...
Am fost la cumparaturi >:D<
Impreuna cu Ramona, noua sustinatoare EMMA si o prietena draga mie, am facut primele cumparaturi pentru acei copii frumosi si draguti. Spun primele, pentru ca maine, vom mai cumpara fularele, sosetute, manusi... si ce mai putem.
Ieri nu am reusit sa intru pe site, pentru ca am facut curat prin casa ( saptamana trecuta nu am fost in stare) iar seara am stat la povesti cu Ramona, prietena noastra, care e tare draguta si bunuta si sunt sigura ca ne va sustine de acum in colo.
Sotul meu iubit si drag, a facut poze pachetelelor. Deocamdata atat, maine voi mai face poze cu cutiile pline ;)
Va :* cu mult, mult drag si va reamintesc (cu emotie :') ) ca marti, 22 dec, de la ora 20,00, ma puteti revedea pe somestv online
Ataşamente
IMG_1374.JPG
aici sunt si eu cu Zuzuca
IMG_1344.JPG
aici sunt dulciurile
IMG_1342.JPG
aici vin si tricoturile
Monica, mamica Ingerasului Mircea-Serban si a surioarei lui de pe Pamant, Sofia Anabella: https://picasaweb.google.com/ingerasul. ... directlink
monicamuresan
Moderator

Sus

Mesajde monicamuresan pe 20 Dec 2009, ora 20:51

Bianca :x fara tine.... (ma repet, dar o fac intentionat) Vaiiiiiiiiiiii cat bine ai putut face pe lumea asta. Iti multumesc din suflet si ma rog la bunul Dumnezeu sa aiba grija de tine si de familia ta, sa aveti multa sanatate, multe bucurii si multe impliniri, pe toate planurile. Asa cum tu esti aici, alaturi de noi si ne sprijini cu atata drag si atata intelepciune, asa si EMMA-NICOLE, acolo sus, e un spirit puternic, care are grija si de noi, dar si de Ingerasii nostri. Esti o dulce si o scumpa!
Vreau sa-ti spun ca finalul emisiunii a fost o surpriza din partea realizatorilor. Mi-a spus Ioana, in pauza publicitara, ca ar vrea sa citeasca 2 randuri din povestea lui Serban, dar nu crede ca e in stare. M-a intrebat, ce as vrea sa spuna, iar eu i-am subliniat fraza in care eu scriam ca vreau sa-l fac pe puiul meu sa fie mandru de mine, asa cum eu sunt mandra ca am fost mamica lui... A zis: ok.... iar rezultatul a fost... a citit toata povestea, iar apoi a pus colajul cu pozele lui Serban... am fost terminata.... dar asa cum ai spus si tu... dupa ce a trecut emisiunea, dupa ce m-am asezat in pat...m-am simtit bine >:D< Multumesc Bianca, multumesc ca ne sprijini.

Ana si Luminita, au fost niste dulci, niste scumpe... in momentul cand le-am auzit vocea, daca ve-ti vedea reluarea, eu m-am si indreptat de spate... am prins curaj.
Trebuie sa spun totusi, ca am ramas dezamagita ca nu a sunat nimeni din Dej... dar cunoscand mentalitatea din zona... trebuie sa recunosc ca ma asteptam la asta :(

Iar sotul meu cel scump si drag :x a fost langa mine. A fost mandru de mine si asta a insemnat foarte mult pentru mine.

Ce sa mai zic de Serban... >:D< iubitu'lui mama, dulcele meu, scumpicul meu, sufletul meu, a fost langa mine. E o senzatie de nedescris! Sper sa pot merge si eu cu pachetelele pe care eu le numesc "Un gest din suflet"-EMMA Dej iar Serban sa fie alaturi de mine, sa vada bucuria acelor copii. Tocmai am aflat ca este si o fetita de aprox. un an, surioara Mirelei, careia i-am pregatit un cadou separat.
Va >:D< cu mult, mult drag.
AAAAAA, sa nu uit, revin cu 2 poze din studio, din timpul emisiunii ;)
monicamuresan
Moderator

Sus

Mesajde moniques 27 pe 20 Dec 2009, ora 21:57

Multumesc Monica ,multumesc Bianca ,multumesc EMMA pentru ca-mi dati ocazia sa ma implic in ceea ce-mi doream de multi ani !Mie poate Dumnezeu nu-mi va oferi niciodata bucuria de a fi mamica,dar voi sprijini si voi iubi intotdeauna mamicile si copilasii minunati.E asa de bine sa faci bine...pe mine asta ma implineste ca om...sa ofer tot ceea ce-mi sta in putinta celor care au nevoie ,iar ,in schimb sa primesc... un zambet sau o strangere calduroasa de mana...
Va doresc tot binele din lume ,multa sanatate si sa zambiti cat mai curand ...toate mamicile care sunteti triste acum...
:* >:D< Ramona,prietena mamicilor de ingeri!
moniques 27

Locaţie: gherla
Sus

Mesajde monicamuresan pe 21 Dec 2009, ora 09:12

Draga mea Ramona >:D< asa multa nevoie avem de ajutoare!!! Esti binevenita :x Voi, prietenele mamicilor de Inger, sunteti "Puterea exemplului". Daca voi, chiar daca nu sunteti inca mamici, puteti sa oferiti atata sprijin, vorbe bune, sinceritate si un umar pe care sa plangem... asta inseamna ce se poate! ;;) Vom reusi sa schimbam mentalitati, vom reusi sa atingem obiectivele Organizatiei EMMA.
Aseara, normal ca nu am mai putut atasa pozele... am fost deconectata :(( Dar incerc acum sa le postez :')
Ataşamente
IMG_1335.JPG
Ioana, Roxana si eu
IMG_1334.JPG
Ioana, Roxana si eu
monicamuresan
Moderator

Sus

Mesajde monicamuresan pe 24 Dec 2009, ora 11:57

Dragi mamici, tatici si prietenele noastre, probabil sunteti ocupate in ajun de Craciun... eu, sincer, nu am chef sa fac nimic...singurul lucru care il vreau e sa merg la Serban la mormant =(( sa fiu acolo, sa-l plang si sa ma rog pentru sufletelul lui si al tuturor Ingerasilor.

Am vorbit cu Ioana si azi, in jurul orei 18,00 va fi un reportaj realizat in 22 dec, cand am fost la copii si le-am dus cadourile. Daca vreti, pe somestv online, puteti sa vedeti copiii si bucuria lor cand au primit cadourile.

Va doresc Sarbatori Linistite si Ingerasii aproape O:-)
monicamuresan
Moderator

Sus

Mesajde cristina_iancu pe 3 Ian 2010, ora 10:41

Azi am publicat pe site fotografiile de la Dej :) Stiu ca trebuiau puse de ceva vreme, dar am avut motivata lipsa de pe site, si va rog sa-mi acordati ingaduinta pt asta...
http://www.organizatiaemma.ro/node/554

Serbanica si ceata de ingerasi v-au fost alaturi si prin urmare ati realizat un lucru minunat la Dej >:D<

@};- @};- @};-
Imagine
Mămica îngeraşului fluturaş Denisa Georgiana şi a micuţei Eliza Ana-Maria
Desene pentru un îngeraş: http://dennyg.daportfolio.com/
cristina_iancu

Sus

Mesajde monicamuresan pe 3 Ian 2010, ora 18:43

Multumesc din suflet Cristina, draguta noastra mamica de Ingerasa draga >:D<
Iti doresc un An Nou plin de bucurii, succese si implinirea tuturor dorintelor!

Ingerasilor nostrii dragi, le doresc zbor lin si lumina vesnica si ii astept cu drag in vise sa ne spuna ca le este bine acum.
monicamuresan
Moderator

Sus

Anterior

Scrie un răspuns
35 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro