.Asa a fost si fetita mea botezata.Asa da!

!vreau sa va spun ca sunt noua pe acest site si v-am citit la fiecare din voi tristele povestioare despre scumpi vostri ingerasi si credeti-ma mi-ati frant sufletul si inima in mii de bucati
.sincer mi se pare ca medicii si preotii care ar trebui sa va sustina si sa va ajute ei lovesc in voi fara mila.si nu mi se pare deloc drept .avand in vedere prin ce treceti in loc sa va faca un picut mai usoara durerea sa va dea puisorii acasa si sa- i imormantati sa puteti "merge"la ei sa le vorbiti din cand in cand sa le puneti o lumanarica,o floricica si sa spuneti o rugaciune pentru sufletelul lor curat...eu sunt de parere ca ar trebui facuta o petitie sau ceva la Prefericitul Parinte si sa se rezolve cumva uriasa problema.sau sa fie un preot tot timpul in spital sau o persoana care sa spuna la caputul micutului o rugaciune sau o slujba la mama inainte sa nasca si sa se consiere un fel de botez ca sa puteti sa va ingropati crestineste puiutii.sau macar un locusor dintr-un cimitir sa fie dedicat micutilor care nu au fost botezati ca doar ei sunt cele mai pure fiinte din lumea asta pacatoasa si rea.poate aberez dar credeti-ma ca sufar si plang alaturi de voi cand vad cata suferinta si nepasare ati intampinat si la multe din voi cei care ar fi trebuit sa va ajute la nastere v-au ucis copilasii.este strigator a cer ce se intampla.ma rog pt voi si pt ingerasii vostri sumpi si va trimit o calduroasa imbratisare tuturor mamicilor,taticilor,faratiorilor si bunicilor de ingerari

pentru inima ta dulce.
nu vor sa auda nu vor nici macar sa inteleaga durerea noastra oricum ii iubim si le vom cinsti memoria cum vom stii mai bn .ei vor creste odata cu noi pentru ca le vom aniversa toate zilele de nastere si le vom comemora zilele in care au murit .Daca preotii nu vor sa faca nimic in privinta asta sa spunem si noi cine are nevoie de ei pentru a ne spune rugaciunile lui Dumnezeu ?eu l-am inmormantat si ar trebui sa luptam ca fiecare mama care doreste sa-si ingroape pruncul indiferent cat de mic este sa aiba dreptul sa si-l ingroape.bebe al nostru nu are nici cruce tot pentru ca nu e botezat dar i-am facut un stalp de lemn pe care am scris numele lui iar cand va implini sase saptamini ii vom face o piatra funerara pe mormant pe care vrem sa-i scriem ceva frumos ca sufletul lui