Vin si cu pagina din ziarul local "Somes Info":
http://www.infosomes.ro/wp-content/uplo ... 31_low.pdf
Si acuma, ca m-am mai linistit, vreau sa multumesc tuturor celor care au fost prezenti duminica, in Parcul mic, chiar daca norii negri ne-au speriat, vreau sa-i multumesc sotului meu care m-a ajutat enorm
Multumesc mass-mediei locale, in special: Ioana Jeler, Malina Nemeth si Mariana Reman
Si vreau sa-i multumesc Dnei. psiholog Camelia Tamas, care a fost alaturi de mine si care a raspuns atat de frumos in tot ceea ce inseamna Organizatia E.M.M.A.
Multumesc tuturor prietenilor care m-au ajutat sa organizez evenimentul, iar duminica au fost ca niste furnicutze harnicutze care se invarteau in jurul meu. Tuturor: All my love
Multumesc Organizatiei E.M.M.A. ca ma ajuta sa am grija de sufletul meu.
Iti multumesc Oana ca ai venit din Turda, ca impreuna sa inaltam baloane spre Ingerasii nostri
Multumesc Bianca pentru increderea care mi-ai acordat-o si pentru tot ceea ce te defineste. In jurul tau imprastii "raze de soare", chiar daca nori negrii ne ameninta. Esti un "Zambet de soare"
Multumesc Emmei Nicole si lui Serban, tuturor Ingerasilor si bunului Dumnezeu pentru ajutorul angelic de care avem parte.
Ce frumos e sa poti multumi... sa poti simti bunatate, sinceritate, respect, sustinere si daruire. Ce frumos e sa gandesti frumos
, chiar si atunci cand sufletul iti plange