Zic eu ca s-ar auzi mai tare decat de pe laptop.
Pupici, sunt cu gandul la voi diseara

- Ioana M
Marwana
, apoi:
.
. Am inteles ca vom fi sunate de fetele din tara? Ne suna in caz de nevoie sau cu un scop anume? Scuze daca sunt pe dinafara, dar chiar nu stiu

Multumesc Sansa

Luminiţa - mămica binecuvântată a lui Cristian
ca doar mai sunt 2 zile pana la eveniment 

Buna dimineata tuturor!
!!!! Sunt epuizata dar absolut entuziasmata de felul in care au evoluat si s-au "asezat" lucrurile si vreau sa va multumesc din nou, dragi furnicute pentru modul in care v-ati mobilizat
ca nu exista un alt cuvant care sa exprime cu acuratete, recunostinta mea profunda pe care o simt si o gandesc, atunci cand scriu "Va multumesc!"
, ati reuit sa "miscati" lucrurile ...sa le faceti sa se intample!!! BRAVO! ...intr-un fel, cred ca acum se poate spune, ca ati devenit si voi "persoane publice"
!
, dar trebuie sa ma pregatesc pentru o conferinta foarte, foarte importanta pentru EMMA, la care voi participa in dimineata asta, conferinta care va marca inceputul unei colaborari frumoase si mai mult decat atat, extrem de necesara
!
...
, nu mi-e teama de obstacolele care vor aparea
! Din contra, ma vor motiva si mai mult! ...
, toate lacrimile rasarite in ochi si in suflet din cauza acestora, nu imi vor sta in cale sa duc la capat ceea ce mi-am propus!!!
, maine in jurul orei 18.00, toate orasele vor fi in legatura telefonica directa, si vom tine o numaratoare inversa, astfel incat exact la aceeasi ora, din toate cele 18 orase!, sa se inalte la cer, sute de baloane colorate cu numele copiilor nostri scrise pe ele!!!!
si tineti-le mereu la indemana!!!
, se afla aici: viewtopic.php?f=6&t=1250&st=0&sk=t&sd=a&start=140#p25701
!)

Succes
, 

Draguta Daniela, ma gandesc ca voi, acolo la Bucuresti veti da tonul... eventual sa numarati la microfon iar noi sa auzim toate in telefon acea numaratoare
), fiercarei persoane in momentul in care vine. Acest lucru, pentru ca ei sa citeasca cateva randuri din brosuri, poate pentru a intelege mai bine ideea evenimentului si, de ce nu, sa nu se plictiseasca pana noi vom aprinde lumanarile, vom scrie baloanele, etc.
Le rog pe organizatoarele evenimentului, furnicutezele harnicutze, sa scrie in topicul orasului lor ultimele impresii, emotii
, idei
cu mareeeee drag

- Ioana M
Marwana
, FITI ALATURI DE NOI !!!
dar am tras cu ochiul
si la toate celelate orase.
sa nu ploua si muuuulti
pentru voi toate
).
multumesc mult pentru intalnirea cu Lumi, era sincer emotionata si impresionata pentru ca se astepta sa se intalneasca doar cu tine si nu si cu alte mamici; a fost o adevarata surpriza pentru ea.