Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Organizatia EMMA ‹ Evenimente
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Grup de suport - TIMISOARA

Calendarul Organizatiei E.M.M.A.
Scrie un răspuns
175 mesaje • Pagina 4 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10

Re: 7 Mai 2010,orele 17,intalnire EMMA Timisoara

Mesajde cristina_w pe 14 Mai 2010, ora 12:05

Draga mea Angela si dragi mamici de ingerasi, intalnirea cu voi a fost o alinare pentru sufletul meu. Multumesc ca m-ati acceptat cu Sara. Stiu ca a fost greu pentru mamici sa vada un pui mic. M-as bucura tare mult sa ne mai intalnim asa ca eu relansez o invitatie. Daca doriti, va asteptam cu drag la un sfarsit de saptamana. Noi stam la casa si cele care au puiuti ii pot aduce. Sotiorii nostri dragi pot sa pregateasca gratare pentru noi :) iar noi, mamicile, putem sa ne mai alinam un pic durerea si sa mai povestim despre puiutii nostri dragi. Ei sigur se bucura sa ne vada impreuna.
Numarul meu de telefon este 0723532000.
Va asteptam cu drag.
cristina_w

Locaţie: Germania
  • YIM
Sus

Grup de suport - TIMISOARA

Mesajde Angela pe 19 Iul 2010, ora 21:40

Mamicutze dragi........mi-e dor de voi, de "noi" asa cum suntem atunci cand ingerasii nostri dragi ne aduc impreuna :x .
M-am gandit sa ne revedem. Sa fie asa, o intalnire de suflet...Stiu ca e perioada concediilor,dar poate facem cumva sa ne asezam impreuna la o terasa, la un "pahar de vorba". Ce ziceti?
Eu propun o data,dar astept cu drag mesajele voastre ca sa facem cumva sa fie bine pentru toate. Vineri, 30 iulie 2010....undeva pe la orele 18? Locatia o putem fixa oricand.
Deci........ ;;) .........astept sa vorbim....aici pe forum sau pe mail sau la telefon....
Va pupic si >:D< >:D< >:D<
Angela, mama a doua minuni, una in Cer si una pe Pamant
:-c 0724 - 519.527 , 0743 - 700.325
Angela, mama ingerasului Calin Gabriel si a unei minuni pe Pamant, Octavian Andrei
Angela

Locaţie: TIMISOARA, ROMANIA
Sus

Re: Grup de suport - Timisoara-iulie 2010

Mesajde Angela pe 21 Iul 2010, ora 21:35

>:D< .................au confirmat:
Genny
Ella
Vio
Ina
.......Diana este in concediu........astept un semn de la Loredana.......ah, sa nu uit sa o anunt pe mamica cea noua care a fost la Ziua Parintilor de Ingeri............
Referitor la locatie.....eu m-am gandit la pensiunea Vallery de pe strada Lidia. E frumos, au o curte absolut superba si ....preturi bune..........daca aveti alte propuneri........astept sa vorbim.........sa stabilim..........
Va pup taaaaaaaaaaaaaaaare de tot. :x
Angela, mama ingerasului Calin Gabriel si a unei minuni pe Pamant, Octavian Andrei
Angela

Sus

Re: MAMICI SI TATICI DE INGERASI DIN TIMISOARA

Mesajde Angela pe 25 Iul 2010, ora 22:00

Fetele, nu am primit semne de la voi despre locatia intalnirii. Doar cu Vio am vorbit si a propus terasa Prospero de langa Sala Olimpia...e dragutza si aproape de un parculetz frumos.
So............ne vedem vineri la orele 18 la terasa Prospero? Nu stiu cum stau cu accesul la net zilele acestea,deci mai vb la telefon.
Puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup.
Angela

Sus

Re: Grup de suport - Timisoara - 30 iulie 2010

Mesajde marwana pe 26 Iul 2010, ora 13:03

=D> pentru tot ce faci. Mamicilor din Timisoara va >:D< cu mare drag.
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

Locaţie: Bucuresti
  • YIM
Sus

Grup de suport: TIMISOARA - luni, 15 noiembrie

Mesajde Angela pe 3 Noi 2010, ora 13:03

Urmatoarea intalnire de suflet a parintilor de ingeri din Timisoara va avea loc luni, 15 noiembrie,orele 18.
Locatia va fi aceeasi: Scoala mamei junior, Strada Cluj, nr 17, Timisoara.Asteptam cu nerabdare sa ne revedem ( la "ceaiul de la ora ...sase") si sa ne alinam din nou sufletele impreuna.
Vrem sa discutam cu aceasta ocazie si despre actiunea "un gest din suflet" din decembrie.
Astept confirmarile voastre.
Va >:D< cu mare drag si dor.
Angela, mama a doua minuni, una in Cer si una pe Pamant
Angela

Sus

Re: Grup de suport: TIMISOARA - luni, 15 noiembrie

Mesajde Angela pe 6 Noi 2010, ora 17:31

Pana acum au spus "da" ( nu ma refer la starea civila :p )...:
Ella
Genny
Vio
Diana
Angela

Va asteptam cu bratele si inima deschisa!
Angela

Sus

Mesajde Angela pe 13 Noi 2010, ora 12:12

Prezent si Ina
Loredana
fam. Pop
si.....posibil o noua mamica de ingeras :( , Cosmina
Intre timp am luat legatura cu Codruta Holotescu de la Tvr si s-ar putea sa vina sa ia cateva cadre(sper sa nu va deranjeze...) ca sa facem ulterior un material de prezentare al organizatiei EMMA Timisoara. Voi stiti ca eu nu iau deciziile de una singura,dar acum propunerea ei a venit in ultim moment si n-am apucat sa ma consult cu voi. Sper ca n-am facut o greseala.... :-? ....dar avem nevoie de promovare....ca lumea sa stie....ca parintii de inger sa afle de EMMA, de existenta unui " loc deloc dorit.....in care insa, dorul nu mai e inabusit......."
Aaaaaaa....si avem invitatia unui preot de a face una din intalniri la biserica unde este paroh (unde am fost in 15 octombrie) si cu aceasta ocazie sa discutam mai mult despre ce poate face biserica pentru noi,parintii de ingerasi, ce slujbe se pot tine pt puiutzii nostri....si orice altceva legat de acest subiect.
Vom vorbi luni. Abia astept sa ne revedem! >:D<
Angela
Angela

Sus

Mesajde Bianca pe 15 Noi 2010, ora 09:07

Draga Angela >:D< , ma bucur tare mult, ca desi esti foarte ocupata, iti faci totusi timp si pentru a organiza intalnirile de suflet si, mai mult decat atat, pentru a promova EMMA :x si, prin ea, sa schimbam mentalitati si obiceiuri ....proaste #-o ! Conteaza enorm..... @};-

Evident, este foarte important sa se transmita societatii, beneficiile existentei Organizatiei EMMA, pentru a incuraja si alte mame/alti parinti, care sufera in tacere, sa vina spre EMMA >:D< dar, venind vorba de prezenta unui reporter TV, pentru a nu se trage concluzii gresite si spre linistea participantelor/participantilor la grupurile de suport, trebuie sa se stie ca, tinand cont de caracterul personal al acestor grupuri de suport, filmarile nu se fac in timpul, ci inaintea lor si ca nimeni nu este obligat sa apara in filmarea respectiva, daca nu doreste!

Confidentialitatea acestor intalniri fiind una dintre regulile de care se tine cont, la aceste intalniri, inregistrarea unor astfel de mesaje, se face separat, NU in timpul intalnirii de suflet, unde nu au acces DECAT Parintii de Ingeri!

Sper insa ca mamele/tatii de ingeri care au gasit sprijin in Organizatia EMMA, sa il ofere, la randul lor, mai departe, povestind despre EMMA si despre acest loc de suflet, unde pot gasi alinare, poposind printre cele/cei care vorbesc aceeasi limba cu ei,.....necunoscuta si neinteleasa de restul lumii :-< ....miile de mesaje de pe acest Forum, si nu numai, confirma acest lucru....

In numele parintilor de ingeri care vor afla prin VOI, de existenta Organizatiei EMMA, va multumesc tuturor celor care ati inteles importanta promovarii acesteia si care participati activ in acest sens @};- !

Va imbratisez si va doresc din toata inima, Putere, Curaj si Intelepciune....
Doamne ajuta!
>:D<
...in memoria Lor si cu tot sufletul alaturi de Voi! Bianca
http://www.biancabrad.com/pierderea_sarcinii/
http://www.youtube.com/watch?v=lx74_vfrLcE
Bianca
Fondator E.M.M.A.

• Site web
Sus

Mesajde loredana33 pe 15 Noi 2010, ora 21:46

DRAGELE MELE AMI CER MI DE SCUZE ,NU AM PUTUT AJUNGE LA ANTALNIRE.SPER SA MA IERTATI.NU AM PUTUT AJUNGE,CE SA FAC MUNCA....MUNCA.....SI IAR MUNCA.POATE O SA AVETI TIMP SA-MI SPUNETI SI MIE CE SA DISCUTAT,CE SE VA ORGANIZA DE SARBATORI.POATE VORBIM LA :-c ANGI..VA PUP SI ASTEPT VESTI.
loredana33

Locaţie: timisoara
Sus

Mesajde Angela pe 17 Noi 2010, ora 14:27

Draga Bianca, reusesti atat de bine sa transpui in cuvinte gandurile noastre... >:D< Ca sa nu mai spun de caldura pe care o emana fiecare mesaj al tau...eu asa o simt....o caldura si o pace interioara care nu poate venii decat dintr-un suflet imens..... :x ...scriu asta cu atata convingere incat.....iar mi-e ciuda pe cuvinte..... :-w
Da, doamna de la TVR nu a venit, a inteles ca nu e momentul,dar vom face acel material. In alt moment si in alta locatie.
Despre intalnire....am fost doar cateva "veterane"....am inteles ca fetele nu au putut ajunge din motive de sanatate, de burticutze maricele si de.....munca! Dar le-am simtit aproape, ca de obicei :x .
Am luat in discutie actiunea un gest din suflet si a ramas ca vom gasi o familie cu copilasi care are nevoie de ajutor! Eeeeeeei...si ce credeti? A doua zi, marti, cum am ajuns la scoala, m-a abordat o colega invatatoare spunandu-mi despre o familie de la sat care are gemeni de cateva zile si care au mare nevoie de ajutor:hainutze, pampi si orice altceva ce ii poate ajuta in cresterea copiilor. Intamplare,nu?! :-? Ramane sa discutam, sa vedem cum ii vom ajuta!
>:D< si :* de la Timisoara
Angela
Angela

Sus

Grup de suport - Timisoara, joi 3 martie 2011

Mesajde Angela pe 17 Feb 2011, ora 14:27

Anuntam si de la Timisoara o intalnire de suflet mult asteptata. Va avea loc joi, 3 martie 2011, orele 18.30, la Scoala mamei junior (gazda noastra buna de fiecare data), str. Cluj Nr. 17, Timisoara.
Dorim sa ne (re)vedem, sa savuram impreuna un "martisor" cald ~O) si sa povestim cu sufletele deschise despre ingerasii nostri preaiubiti, cuibariti vesnic in sufletele noastre! O:-)
Va asteptam cu drag! >:D<
Pentru orice detaliu va stau la dispozitie. Angela, 0724519527
Angela

Sus

Re: Grup de suport - Timisoara, joi 3 martie 2011

Mesajde marwana pe 17 Feb 2011, ora 14:30

=D> ce as mai vrea sa vin si eu, sa va cunosc, sa va imbratisez.
Sigur candva vom fi toate impreuna, pana atunci va trimit ganduri bune, frumoase.
Alaturi de voi,
Imagine
marwana
Moderator

• YIM
Sus

Mesajde veronicamincu pe 18 Feb 2011, ora 08:57

>:D< %%- :*
mamica ingerasei Alessia Nicoleta
https://www.facebook.com/pages/Veronica ... 8773244725
https://www.facebook.com/profile.php?id=100001083837322
http://s837.photobucket.com/albums/zz295/veronicamincu/
veronicamincu

Locaţie: Harlow,uk (oras natal Buzau,Romania)
  • YIM
Sus

Mesajde Angela pe 21 Feb 2011, ora 14:08

Prezent au spus pana acum:
GENNY
COSMINA
INA
ELLA
DIANA
VIO
ANGELA

Va >:D< cu drag si dor!
Angela

Sus

Mesajde Angela pe 23 Feb 2011, ora 14:31

Daca nu intervine ceva neprevazut, vor fi alaturi de noi si
LOREDANA
OTILIA

Abia astept sa ne revedem. Eu am sa pregatesc ciocolata calda... ~O) , Genny s-a anuntat cu saratele... :) . Lista de 'iami-iami" ramane deschisa... ;)
Pupici cu sclipici!
Angela

Sus

Mesajde Ioana Grigore pe 23 Feb 2011, ora 14:59

Pupici cu sclipici zboara si de la Bucuresti catre voi dragelor :* :* :*

Felicitarile mele ;) =D> @};- @};- @};-
Nasica ROMINEI IOANA, alaturi de voi ....
http://picasaweb.google.com/ioanagrigor ... directlink
http://picasaweb.google.com/ioanagrigor ... directlink
Ioana Grigore

Sus

Mesajde marwana pe 23 Feb 2011, ora 15:06

Cam tot asa spun si eu.
=D>
Alaturi de voi,
Imagine
marwana
Moderator

• YIM
Sus

Mesajde Angela pe 1 Mar 2011, ora 14:16

Dragelor...numai maine nu-i poimaine ;) si ne vom revedea! De abia astept!
Va >:D< cu drag si dor...chiar azi de 1 Martie...calator! ;)
Angela

Sus

AnteriorUrmătorul

Scrie un răspuns
175 mesaje • Pagina 4 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro