iar noi, mamicile, putem sa ne mai alinam un pic durerea si sa mai povestim despre puiutii nostri dragi. Ei sigur se bucura sa ne vada impreuna.Numarul meu de telefon este 0723532000.
Va asteptam cu drag.
iar noi, mamicile, putem sa ne mai alinam un pic durerea si sa mai povestim despre puiutii nostri dragi. Ei sigur se bucura sa ne vada impreuna.
.
.........astept sa vorbim....aici pe forum sau pe mail sau la telefon....
0724 - 519.527 , 0743 - 700.325
.................au confirmat:
pentru tot ce faci. Mamicilor din Timisoara va
cu mare drag.
cu mare drag si dor.
)...:
, Cosmina
....dar avem nevoie de promovare....ca lumea sa stie....ca parintii de inger sa afle de EMMA, de existenta unui " loc deloc dorit.....in care insa, dorul nu mai e inabusit......."
, ma bucur tare mult, ca desi esti foarte ocupata, iti faci totusi timp si pentru a organiza intalnirile de suflet si, mai mult decat atat, pentru a promova EMMA
si, prin ea, sa schimbam mentalitati si obiceiuri ....proaste
! Conteaza enorm.....
dar, venind vorba de prezenta unui reporter TV, pentru a nu se trage concluzii gresite si spre linistea participantelor/participantilor la grupurile de suport, trebuie sa se stie ca, tinand cont de caracterul personal al acestor grupuri de suport, filmarile nu se fac in timpul, ci inaintea lor si ca nimeni nu este obligat sa apara in filmarea respectiva, daca nu doreste!
....miile de mesaje de pe acest Forum, si nu numai, confirma acest lucru....
!
ANGI..VA PUP SI ASTEPT VESTI.
Ca sa nu mai spun de caldura pe care o emana fiecare mesaj al tau...eu asa o simt....o caldura si o pace interioara care nu poate venii decat dintr-un suflet imens.....
...scriu asta cu atata convingere incat.....iar mi-e ciuda pe cuvinte.....
.
Ramane sa discutam, sa vedem cum ii vom ajuta!
si
de la Timisoara
si sa povestim cu sufletele deschise despre ingerasii nostri preaiubiti, cuibariti vesnic in sufletele noastre!
ce as mai vrea sa vin si eu, sa va cunosc, sa va imbratisez.
cu drag si dor!
, Genny s-a anuntat cu saratele...
. Lista de 'iami-iami" ramane deschisa...

si ne vom revedea! De abia astept!
cu drag si dor...chiar azi de 1 Martie...calator!