,in sfarsit vin si eu cu fotografia promisa, in care puteti vedea furnicutele venite la intalnirea de lucru, pentru a pune tara la cale
! A fost o intalnire EX-CE-LEN-TA
, in urma careia mi-a mai venit inima la loc
, stiind ca am pe cine sa ma bazez
.....Si cand spun asta, nu ma refer doar la cele care au fost prezente, ci si la cele care nu au putut veni dar care, stiu sigur ca ne vor sprijini, de oriunde s-ar afla...in tara sau pe alte meleaguri
!Draga Stela(Danes)
, imi pare rau ca ai aflat prea tarziu de intalnirea de lucru dar, nu-ti face griji: dupa Paste, vom mai organiza inca una, la care sper sa ajungi si tu...si de ce nu, si alte mamici (sau nu
!) care nu au reusit sa vina acum
Imi pare nespus de rau ca esti acum..."de-a noastra"
dar in acelasi timp, ma bucur ca ai ajuns printre noi
, in speranta ca (si) aici, vei gasi puterea de care ai nevoie, pentru a merge mai departe, fara puiul tau, LUCA, langa tine
...ci cu ingerasul tau, LUCA, mereu alaturi de tine
Cu timpul, vei descoperi, toate topicurile acestui Forum, dar (sper ca) si articolele de pe site, care, cu siguranta te vor ajuta...Si, de ce nu, si pe sotul tau, pe care, il invit cu parere de rau dar in acelasi timp, cu drag, printre noi
....sau sa citeasca articolele dedicate special tatilor de Ingeri....precum si pe cele dedicate cuplurilor....Ceea ce recomand oricarei mamici si oricarui tatic de Inger, care poposeste printre noi
Dar si celor care nu au pierdut un copil, le recomand sa citeasca articolele de pe site, pentru a putea intelege mai bine, prin ce trec si de ce anume au nevoie, mamele si tatii de Ingeri
.Apropo de sustinatori, am castigat de partea noastra o noua voluntara: pe Ioana Marinescu, care desi, Slava Domnului!, nu este mama de Inger, doreste sa ne ajute, incepand in forta
si careia, si pe cale oficiala, ii multumesc pentru implicare si ii urez "Bun venit" in echipa E.M.M.A.
Am avut astfel 3 Ioane: pe langa noua voluntara Ioana Marinescu, a fost nasica noastra
Ioana Grigore si....
, o noua mamica de Ingeras: Ioana-Raluca, a carei prezenta m-a surprins, remarcand cat e de hotarata sa se implice activ in demersurile EMMA, in ciuda pierderii ei atat de recente
....Insa cred ca va avea un efect terapeutic asupra ei....
Bun venit, draga Ioana
Asa cum sper sa fie si in cazul Nicoletei M. care ni s-a alaturat, in ciuda durerii duble, cauzata de pierderea micutei Bianca Maria dar si de o noua pierdere
Uitandu-ma la ea, la Ioana-Raluca si la Stefania, si simtindu-le durerea ascutita, imi parea rau ca nu este o intalnire de grup, pentru a putea da frau liber lacrimilor care mocneau in ochii lor tristi si in sufletele lor, "injunghiate" de curand....
Corina Pirsean este si ea mamica de Inger
....a micutului Ioan
....Ni s-a alaturat in decembrie la "Un gest din suflet" si acum doreste sa se implice in organizarea urmatoarelor evenimente EMMA. O asteptam de ceva vreme printre noi si iata ca a sosit
....Momentan ca voluntar....si poate ca va prinde curaj si va scrie si ea..... Bun venit, draga Corina
Pe Alina Ene, Cristina_Iancu si Marwana cred ca pot sa le numesc deja ""veterane
, ele fiind deja la a nu stiu cata intalnire
si pe care, stiu ca ma voi putea baza muuuult timp de acum inainte
! .....In cateva zile, vom posta si planul de lucru, ceea ce vreau sa cred ca va mobiliza cat mai multe mamici, cat mai multi tatici si cat mai multi sustinatori EMMA, astfel incat actiunile Organizatiei EMMA, sa fie cat mai reusite si sa devina cat mai cunoscute, in toata tara!
Va doresc sa incepeti noua saptamana cu dreptul, sa fiti mai puternice decat pana acum..dar mai slabe decat saptamana viitoare, pentru a va putea bucura de cei dragi...aflati langa voi sau alaturi de voi.....
Va imbratisez cu mult, mult drag!

Superrrr. Spor la lucru furnicutelor harnicute si bunute!
,
, ma mai gandesc un pic, nu scapati voi de mine, are mama de facut treburi importante pe 20 dar....nu se stie ce surpriza va rezerv. Pana atunci va
! Dar sper ca citind prima veste, veti intelege ce vreau sa spun.....
:
...si cred ca deja banuiti ce vreau sa va spun,...sa va rog
, singura solutie este, sa mutam ziua intalnirii ...si sa ramana pe
dar in aceeasi masura, vreau sa ii fiu/fim, alaturi Corinei
, dar mai ales cu increderea si credinta ca munca noastra va fi cu MARE folos!