Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Religie, spiritualitate, paranormal
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Despre vise, premonitii, "coincidente" si superstitii

Despre rugaciuni, revelatii si premonitii
Scrie un răspuns
151 mesaje • Pagina 2 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 8

Re: Despre vise, premonitii, "coincidente" si superstitii

Mesajde cristina_mama_de_inger pe 25 Noi 2009, ora 03:14

eu vreau sa cred in visele,premonitiile care imi convin.adica daca visez ceva frumos,de bine,astept sa se intample ceva frumos(de multe ori chiar se intampla) iar cand visez urat,zic ca este doar un vis...dar asta vreau eu sa cred.de fel nu sunt asa superstitioasa,cum am spus,cred doar in ce imi convine.dar,sa incep cu un vis pe care l-am avut cand eram insarcinata cu printesa mea ANDREEA,cred ca aveam vreo 5-6 luni,burtica era vizibila.am visat ca am nascut o fetita,dar dupa ce am nascut-o era ca o papusa.si imi zicea doctora in spital:ia-o acasa,ca acasa o sa inceapa sa planga.si cand am ajuns acasa tot asteptam sa planga,sa ii dau sa manance.cand m-am trezit,am avut un sentiment foarte ciudat dar nu i-am dat importanta,pentru ca nu credeam ca se poate intampla ceva rau.dupa ce am nascut,in prima zi de viata a micutei mele scumpe,stateam in pat cu fetita mea.nu ma simteam obosita,dar eram undeva intre vis si realitate,fata dormea,si m-am trezit brusc si fata a tresarit cand am simtit ca si cum cineva ar lovi patul cu mana.bunica mea a zis ca sunt ursitoarele(in asta nu cred).dupa ce am ajuns acasa,cand avea fata cam o luna,lui tati a inceput sa i se zbata ochiul stang.devenise deja ceva stanjenitor pentru el ca a durat foarte mult.zi de zi,zi de zi i se zbatea ochiul stang.si mi-a zis:eu cred ca o sa se intample ceva ca prea mi se zbate ochiul stang si nu e de bine.i-am zis sa stea linistit si sa nu dea importanta.in luna aia ne-au murit un catelus(calcat de masina) si o pisica n curte.inainte cu 2 zile sa moara fata mea,celalalt catelus a cazut deodata ,tragea sa moara,de-abia de-abia s-a facut bine.cumnata mea a zis:mai nu e bine ce se intampla la noi in curte deloc.cum ziceam,lui tati a inceput sa ii se zbata ochiul stang.mie mi s-a intamplat ceva ciudat(nici azi nu imi explic ce a putut fi...).era seara(in jur de 6-7),tati nu venise inca de la munca si noua ni s-a luat curentul(numai in casa noastra).camera in care stateam avea geam in curtea vecinilor si se vedea putina lumina de la ei .eu am gasit o bricheta cu lanterna si am aprins beculetul brichetei.fata era pe patul nostru,dormea.deodata,vad ceva,ca un fluture alb,dar mare,a iesit din fetita si a venit spre mine,iar eu m-am ferit.pe moment nu am realizat,dar apoi ma gandeam ca am luat-o razna rau.mi-am luat fata in brate si a venit si lumina.nu stiu ce a fost nici acum.in serile urmatoare am visat ca eram cu tati si am trecut printr-o padure intunecata,foarte intunecata,si am ajuns pe malul unei mari,dar care era mare cat un lac pentru ca am trecut amandoi inot pe malul celalalt unde am descoperit o lumea noua,nu mai era intunecat,dar era ciudat erau altfel de oameni era totul schimbat.si aici am stat eu si m-am gandit..padurea intunecata inseamna intervalul dintre ziua decesului si ziua inmormantarii,marea pe care am trecut-o doliul(asa cred) iar lumea pe care am gasit-o dincolo faptul ca ne-am mutat si am intalnit alti oameni,o lume noua ciudata,fara printesa noastra...nu stiu cat ati inteles din ce am scris eu este o ora foarte tarzie si nu sunt prea coerenta acum...dar am vrut sa stiti.va pup
Cel mai frumos lucru care ti se poate intampla este sa iti zambeasca un copilas.Si mai frumos este ca acel copilas sa fie al tau!Cristina- mami de ingeras dulce ANDREEA ELENA
cristina_mama_de_inger

Locaţie: constanta
  • YIM
Sus

Mesajde Bianca_C pe 8 Dec 2009, ora 23:26

Acum doua nopti am avut un vis ciudat,din cate tin eu minte niciodata nu am visat asa ceva....se face ca:

Eram intr-o alta "lume", intr-o alta epoca, intr-un oras medieval; era o sarbatoare ceva, pentru ca vedeam de jur imprejurul meu oameni cu carafe de vin in mana cae dansau si cantau......eu intr-un colt, destul de necajita, ii priveam curioasa.....o batrana se apropie de mine, intrebandu-ma de ce nu dansez, sunt tanara si tinerii trebuie sa se simta bine....i-am spus ca nu am partener, la care batrana mi-a raspuns :" de aceea sunt eu aici, ti-am iesit in cale sa-ti gasesc un partener; daca iti intorci privirea vei zari un tanar barbat brunet cu ochi deschisi la culoare, e fiul regelui, e ziua lui de nastere si intreg orasul cinsteste......"; mi-am intors privirea acolo unde batrana imi spusese, l-am vazut de departe, l-am privit atent si am ramas unde eram......din Cer cade o petala, roza, o petala a unei flori pe care nu o recunosteam, insa de mirosit mi se paruse ca o mai intalnisem....semana cu regina noptii...am atins petala si o lacrima s-a scurs din ochiul meu pe chip, pana in suflet......petala a cazut, undeva pe pamantul pe care calcau si topaiau toti.....privirea mea cauta acea petala, insa in loc de petala am vazut altceva, eram insarcinata....insa uimirea a fost atat de mare, pentru ca eu nu stiam nimic.....simteam ca acel corset pe care il purtam nu ma lasa respira, insa de insarcinata nu stiam nimic.....si mi-am mangaiat burtica si gasit undeva pe volanele acelei rochii pe care o purtam, petala, pe care tot o cautasem.....am atins-o si deodata nu mai eram insarcinata......am inceput sa plang de spaima, neinteleg ce se intampla.....si apare batrana, aceiasi batrana, care ma priveste atent in ochi si imi spune...ti-ai vazut o parte din destin, atat ti-am putut arata...restul vei descoperi singura pas cu pas....insa nu te grabi si nu cere de la destin ce tu stii sigur ca nu iti poate oferi..."

M-am trezit speriata, m-am trezit dezamagita, destul de buimaca si cu multe intrebari....un vis in medieval...ce ciudat suna, ce ciudat pare....si totusi am simtit, am trait acel vis atat de intens.....
Ce inseamna?!?!..........habar n-am, chiar nu stiu, insa m-a pus pe ganduri....
Cu drag va doresc somnic usor si vise placute..........Bia ( pupici dulci )
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow."
........my precious child.......
Bianca_C

Sus

Mesajde LUMINITA CRAIU pe 9 Dec 2009, ora 18:13

Draga Bia, ce vis frumos ! Eu stiu din cate am citit (putin deocamdata), ca ingerii, Dumnezeu si toate fiintele spirituale ne dau de stire, ne vorbesc prin multe cai. Probabil ca acea batarana intr-adevar ti-a aratat o parte din destin si poate" vei descoperipas cu pas " acest destin. Ce nu mi-a placut a fost partea finala a visului. Aici se vede ca au intervenit sufletele intunecate ca sa te dezamageasca. Ai incredere numai in ce este pozitv din mesajele de la Ingeri.Nu cred ca nu poti cere destinului. Ba din contra, cere!Nu te grabi dar cere! Roaga-te si cere numai asa vei avea !
Simt ca ne vei da vesti bune! Le asteptam!Nu ne grabim, dar le asteptam!

Te iubim! Lumi si Romi
lumi, mamica ingerasului ROMINA IOANA , a baietelului RICCARDO ANDREI si a micutei RENATA
LUMINITA CRAIU

Locaţie: brasov
  • YIM
Sus

Mesajde Bianca_C pe 9 Dec 2009, ora 23:05

Lumi, scumpa mea :*
Asa este, ingerii si Dumnezeu ne trimit mesaje, ne dau semne, prin care noi sa intelegem ceva.....ne trimit mesajeri prin care noi putem vedea....
Visul mi-a lasat un gust amar, apoi si un zambet...si stii ce, imi spuneai ceva legat de "cere destinului"; nu stiu de ce intotdeauna mi-a fost teama sa ii cer ceva lui Dumnezeu sau sortii, poate ca mereu ma gandeam ca am tot ce imi trebuie, ce as mai putea cere in schimb, mi-era rusine sa cer ceva ce posibil nu meritam insa nu eu eram in masura sa vorbesc despre merit, mi-era indeajuns de greu sa cer un lucru pe care il credeam imposibil.....si am incetat in a o face, pentru o perioada de timp [-(
Apoi, dupa ce toata "cearta mea" cu Dumnezeu s-a terminat, dupa pierderea lui Patrick si a lui Andrew, am inceput sa-I cer, lucruri simple, insa atat de importante pentru mine: liniste, incredere, curaj, credinta, fericire....toate acestea care murisera odata cu baietii mei.....si Dumnezeu a considerat ca merit din fiecare cate putin, nu "m-a incarcat" cu toate deodata, ci mi le-a oferit treptat...le-am acceptat, insa acum iar am inceput sa ma opresc din a-I cere ceva.....
Intr-o zi sigura voi ajunge sa evapor si "sa consum" ce mi-a mai ramas, si ma voi intoarcere sa cer...poate aceleasi lucruri simple.... ;;)
Din suflet, pentru tine, pentru voi.....Bia :*
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri
Bianca_C

Sus

Mesajde Bianca_C pe 14 Dec 2009, ora 23:48

Dragele mele..... >:D<
Am si eu o intrebare,adresata celor care au idee de cum se interpreteaza visele sau ce iti apare in ele.....
Ce reprezinta un soricel negru care nu te lasa deloc in pace, vrand sa iti faca rau??
Si o tiganca care incearca sa te necajeasca, si sa-ti taie pielea?....
Si peste toate astea o fetita de aproximativ 10 anisori, in piciorusele goale, care vine sa ma salveze spunandu-mi ca este trimisa de departe pentru mine....
Nu stiu daca il pot numi vis, deja intra in categoria de cosmar, azi noapte mi s-a intamplat, prefer sa nu scriu tot ce mi-aduc aminte, pentru ca nu e foarte placut....
Dar stiu ca e un mesaj de acolo, de la ai mei de sus, care ma avertizeaza, care incearca sa ma fereasca de ceva.....insa nu stiu sa-l interpretez....
Si mai e adevarat ca nici foarte bine nu ma regasesc in perioada asta, cu destule probleme de tot tipul, si mi-e teama sa nu se intample ceva....
Pup dulce, mamicilor mele scumpe :*
Bia
Bianca_C

Sus

Mesajde Suchardine pe 15 Dec 2009, ora 06:21

Draga Bia, nu stiu sa-ti spun exact ce reprezinta tot ce-ai visat tu, insa de cate ori am visat tigani, mie mi-a mers bine. Ori am primit bani ori am avut o realizare. In simbolistica veche, tiganii sunt exponentii norocului si ai veseliei.
Oricum da o cautare pe google cu cuvintele cheie: dictionar de vise si gasesti sute de dictionare de vise online care-ti vor descifra sensul viselor tale. Sincer, eu nu pun prea mult pret pe ce se spune. Adica sunt smechera ;)) : cand imi convine visul, cred si sunt sigura ca va fi totul bine, cand nu-mi place spun ca e vis si ca va trece odata cu noaptea! :p Insa in momentul cand un vis se leaga de destinul meu, imi dau seama imediat. Fac diferenta chiar si in starea de vis, intre marcarea subconstientului de anumite intamplari traite peste zi si mesajele venite dintr-o alta lume. Trebuie sa fii atenta la ce stare ti-a transmis visul respectiv. :*
Sper ca tu sa visezi cat mai frumos! :x
Imagine
http://twitter.com/MamedeIngeri
http://www.facebook.com/profile.php?ref ... 8526023346
Ma mai puteti gasi si pe: http://anamariagombos.blogspot.com
Suchardine

Locaţie: Bucuresti
Sus

Mesajde Bianca_C pe 15 Dec 2009, ora 16:26

Multam Ana pentru raspuns :*
Si e stiam, asa in mare ca tiganii reprezinta voie buna, bucurie, insa nu stiam ca si in vise e acelasi lucru; sper sa fie un semn de bine, chiar daca ma gandesc acum cat de speriata si totusi linistita eram in vis, eram constienta ca cineva imi poate face rau si in acelasi timp stiam ca cineva are grija de mine si ca nu voi pati nimic...nu stiu cum sa explic, oricum e un sentiment ciudat, de fapt o combinatie intre teama si liniste...
Pup dulce...Bia :x
Bianca_C

Sus

Mesajde khristina_77 pe 18 Dec 2009, ora 11:22

Si mie mi s-a intamplat ceva foarte ciudat cand eram insarcinata in luna a treia cu Diana. Tatal meu murise cu 6 luni inainte si lasase in urma lui un gol imens. La inmormantarea lui eram foarte suparata pe DD si i-am spus ca daca mi-a luat un parinte atat de drag sa-mi dea in schimb un alt sufletel catre care sa-mi indrept toata dragostea, pentru ca de vreo 8 luni tot incercam sa raman insarcinata si nu puteam. Asa s-a si intamplat am ramas repede insarcinata, dar nu stiu dc nu puteam sa ma bucur cu adevarat. Teama ca ceva e in neregula ma coplesea si nu lasa loc bucuriei, dar cu toate astea credeam ca sunt eu prapastioasa ca abia mi-a murit tatal si e rezultatul depresiei.Cum va spuneam cand eram insarcinata in luna atreia am visat(vis cred ca a fost) ca cineva, un barbat cu o voce grava mi s-a adresat spunandu-mi" Stii ca o sa ti-l iau, nu-i asa?" si apoi a ras zgomotos. Asta e tot ce am visat in noaptea aia. Si nu am inteles sensul visului decat 2 luni mai tarziu cand doctorul ne-a spus ca fetita noastra are o malformatie congenitala grava la inimioara.
Si cu toate eforturile disperate ale noastre si ale medicilor cineva chiar ne-a luat-o in a 28 ei zi de viata...
Nu pot sa-mi dau nici acum seama a cui a fost vocea acea dura, rece si acel ras rautacios...
khristina_77

Locaţie: bucuresti
Sus

Mesajde adina pe 21 Dec 2009, ora 21:22

Draga bianca ai avut un vis ciudat mi se pare mie.
Eu cand eram insarcinata tot visam ca voi avea o fetita , si stiam ca eu cand visez ceva este chiar invers , dar tot timpul sarcini am visat o fetita frumoasa ii vedeam fata , si cineva ma spus ca nu e bine sa ii vad fata , si uite :(( sunt multe Doamne ajuta .ingerasilor va iubim
adina

Locaţie: marghita
Sus

Mesajde Loredana M pe 22 Dec 2009, ora 17:33

Buna dragele mele.....
Eu una nu cred in superstitii...dar intotdeauna cand am avut un necaz mare am avut acelasi vis...cu o senzatie infiorataoare...
Uite acum...este o coincitenta oare?????
Zilele acestea ma gandeam....cu tristete ca nu l-am luat acasa pe David sa-l imormantez desi mi-as fi dorit acest lucru....si ma gandeam..unde oare as putea sa i aprind o lumanare si sa-i duc un ingeras cv ptr Mos Craciun.
Iar azi primesc un mesaj de la Lumi mamica Rominei,am aflat ca este din Brasov...nu stiam acest lucru,daca as fi stiut i-as fi fost alaturi...
DECI ...uite cu permisiunea lui,LUMI....voi merge la Romina si voi aprinde o lumanare ptr amandoi si le voi duce cv frumos de Mos....
Este o coincidenta asta sau un semn de la ingeri nostri???? :-
Loredana
DAVID 4.03.2009 ALEXANDRA NASUCA 27.1.2011 MARIA GRACE 25.04.2013
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 070&type=3
Loredana M
Moderator

• YIM
Sus

Mesajde CORINA SILVIA pe 23 Dec 2009, ora 00:26

Nu Lili nu este o coincidenta ,ingerii tai pazitori impreuna cu scumpul tau ingeras ti-au dat un raspuns la intrebare.Fa un test daca nu crezi cere-le ajutorul intr-o problema si ori vei visa solutia,sau iti vor trimite oamenii potriviti pentru a te ajuta in rezolvarea problemei. >:D< >:D< O:-) O:-) [-o< @};- @};-
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole
Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
CORINA SILVIA

Locaţie: branesti
  • YIM
Sus

Mesajde mihaela2000 pe 2 Ian 2010, ora 23:11

Eram gravida in 7 luni si am vazut-o pe Bianca la Agentul VIP cum povestea despre Organizatia pe care a infintat-o si eu dintr-o data am devenit foarte agitata si am vrut sa schim programul si nu am putut schimba pe alt program pana nu a spus Bianca cum se numeste Organizatia, dupa aceea am schimbat dar am tot repetat numele EMMA in gand sa nu uit. Cand am venit acasa din spital mi-am adus aminte de ce mi s-a intamplat si am inceput sa citesc pe forum si dupa aproape un an am prins curaj si am si scris.
Ce imi pare rau este ca nu am intrat pe forum atunci ca poate aveam curaj sa o vad pe Teo si nu ascultam de toti care mi-au spus sa nu ma uit la ea.
mihaela2000

Locaţie: romania, sibiu
Sus

Mesajde cassyan pe 9 Ian 2010, ora 20:13

Înainte credeam în superstiţii şi coincidenţe. Acum nu mai vreau să cred. Dar au fost şi ele prezente în viaţa mea.
Înainte de a rămâne însărcinată am început să lucrez primul goblen, de fapt şi ultimul :D . Era Arlechin îndrăgostit, un băieţel atât de frumos, cu o lacrimă pe obraz. Am ştiut că o să am un băieţel, chiar când doctorul îmi spunea că va fi fetiţă, dar pe urmă, m-am tot întrebat: De ce băieţelul meu va fi înlăcrimat?
După botez, am ţinut lumânarea pe balcon. În martie, fiind călduţ (şi a stat ceva pe balcon), lumânarea s-a îndoit, cam o palmă, nu s-a rupt, dar pur şi simplu era cu vârful în jos. La început am avut un ghimpe în inimă, care mi-a rămas oricum...... şi credeam, atunci când era mai bine şi făcea atâta gimnastică, că muncind se va ridica de la pământ, şi va ajunge la acea îndoitură (care, dacă împărţeai lumânarea în decade, acolo unde s-a îndoit ar fi avut 10 ani) şi va fi drept ca acea lumânare. continuându-şi viaţa cu fruntea sus. Dar nu a reuşit să treacă, era atât de îndoită, era paralelă cu restul de lumânare, şi când a ajuns la acea îndoitură, a plecat Acolo, cu fruntea sus, Acolo va fi Drept. Nu ştiu de ce am ţinut lumânarea atâţia ani în casă...... de-abia la parastasul de 3 săptămâni am dus-o la biserică..... s-a mai rupt ceva acolo în suflet....
După ce Cristian a devenit îngeraş, soţul mi-a spus, de-abia atunci, după atâţia ani.... că atunci când se întorcea de la maternitate, în ziua în care am născut, a trecut pe o stradă, foarte circulată de altfel, şi i-a apărut, mai în evidenţă, magazinul de sicrie, care avea scos afară un sicriu mic, de copil. Care a fost încă mulţi ani acolo. Că, după ce au început să apară problemele la Cristian, îi venea să se ducă să cumpere acel sicriu şi să-l pună pe foc. Şi când se întorcea de la Bucureşti, după ce ne lăsa acolo, trecea mereu printr-un sat, unde locuia o cunoştinţă, care avea afiş că vinde sicrie, deoarece omul era tâmplar şi aşa era şi când Dan l-a cunoscut când era mai tânăr. De fapt, doar simple coincidenţe, pe care le lăsăm să ne marcheze. Dar au fost.......
Şi a mai fost ceva..... Sora lui Dan, care avea soţul bolnav, care s-a şi dus de altfel....... s-a dus cu mama soacră la o femeie, care dădea în ceva... cărţi, bobi...... Şi soacra mea a dat şi ea de băiatul ei, adică de Dan, că nu se mai însura.... de, ca mamele grijulii.... Şi femeia aceea i-a spus că se va însura (nu ne cunoşteam atunci), că va avea noroc de bani, dar va purta o povară pe braţe, atunci ele credeau că poate îşi rupe mâna, dar.... după mulţi ani mi-au spus, când pe Cristian îl duceam mereu în braţe, dar povară nu a fost iubirea noastră.
ImagineLuminiţa - mămica binecuvântată a lui Cristian
http://picasaweb.google.ro/cassyanpui/CristianSufletel#
cassyan

Locaţie: Buzau, Romania
Sus

Mesajde Bianca_C pe 14 Ian 2010, ora 00:13

Dragele mele, cat de mult timp a trecut de cand nu am mai scris la acest topic si cat de multe vise mi-au rascolit gandul si sufletul, mi-au adesat intrebari, m-au nelinistit si unele m-au bucurat....

Unul dintre aceste vise vi-l voi povesti acum, cat de detaliat mi-l aduc aminte ;;)

"Eram intr-un hotel minunat, care in vis il administrau parintii mei, parca dintr-o alta lume....toti oamenii din jurul meu, eu veseli, toti se simteau bine; plec la surf, erau niste valuri atat de frumoase in ocean, deodata vad un munte de apa care se apropie de mine, era imens, era atat de nervos si de negru, atat de grabit....am incercat sa termin surful incontinuare catre mal, gandindu-ma ca asa voi scapa; nu am reusit, valul se indrepta care mine, oameni tipand peste tot, incer sa innot, dar nicio sansa; deodata vad o raza de soare, atat de puternica,care parc crease o punte intre pamant si cer, absolut impresionanta...imi ridic privirea si vad zeci de ingeri cu bratele intinse catre mine, incercand parca sa imi spuna "prinde-te de bratele noastre", numai asa vei scapa....si incercam cu disperare sa ajung la ei si intr-o clipa un ingeras micut, isi face curaj si coboara catre mine si ma ridica din acele valuri, si am simtit cu zbor la bratul unui inger, si priveam pamantul inspaimantata de ce vad, mi-am vazut familia luata de ape cu intreg hotelul, devenit parca vas de croaziera....dar am stiut, chiar si in vis ca ingerii nu dorm, ingerii ne vin in ajutor ori de cate ori avem nevoie...."

In acest vis nici nu stiu daca existau in viata mea Andrew si Patrick dar stiu ca acel mic ingeras ar fi putut fi Patrick...cumva... :x
Credeti-va in ingeri, va vor binele!!!!
Din suflet, Bia >:D<
Bianca_C

Sus

Mesajde Loredana M pe 5 Feb 2010, ora 22:50

:-
Ieri eram fffff trista eram la munca..am intrat pe forum si l-am rugat pe David sa imi de-a un semn....
Stateam si ma gandeam la el...asteptand sa vina cineva sa comande...(eu lucrez la McDonald's)..stand asa apare un baietel mic (daca avea 4 anisaori) si imi spune''Buna!!''..ii raspund si il intreb:''ce faci?''
Baieteul:'' bine,vroiam sa te salut!"
Eu:''Cum te cheama?''
Baietelul:''DAVID!!"
In acel moment am simtit ca am sa cad jos...noroc ca a aparut mamica lui de afara si l-a luat intrebandul ce face ..si el i spun asa frumos''am vrut sa o salut pe tanti!!''
Nu stiam ce sa cred...a fost un semn??sau o coincidenta??
Daca ar fi fost intr-o zi obisnuita nu cred ca i-as fi dat atata importanta..dar... :-?
Voi ce credeti??
Loredana
DAVID 4.03.2009 ALEXANDRA NASUCA 27.1.2011 MARIA GRACE 25.04.2013
Loredana M
Moderator

• YIM
Sus

Mesajde CORINA SILVIA pe 5 Feb 2010, ora 22:57

Draga LIli David ,scumpul tau ingeras nu este un copil ,asa cum iti place tie sa crezi el este un mare spirit ,un iger sau un ghid spiritual,al tau ,de aceea cand l-ai rugat sa-ti dea un semn s-a dus la acel baietel ,care stia ca-l cheama David,i-a spus ingerului lui pazitor ce sa faca ,ingerul lui l-a rugat sa vina pana la tine sa te salute si sa-ti spuna cum il cheama ca pe un semn ..L-ai cerut si el ti l-a trimis...Pustiul acela de patru ani a receptionat foarte bine mesajul ingerului lui... >:D< >:D< Sa nu te indoiesti de asta .. O:-) [-o< [-o< :*
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole
Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
CORINA SILVIA

Locaţie: branesti
  • YIM
Sus

Mesajde marwana pe 6 Feb 2010, ora 10:16

Draga mea ingerasii nostri zilnic ne trimit mesaje sau semne ca ne sunt alaturi doar ca noi suntem atat de absorbite de ceea ce trebuie sa facem zi de zi ca niste robotei incat nu mai luam in seama nimic, asa ca ei dragii nostri ingerasi cand au permisiunea ne dau un semn mai mare , ca cel care l ai primit tu ieri.
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

Locaţie: Bucuresti
  • YIM
Sus

Mesajde LUMINITA CRAIU pe 9 Feb 2010, ora 02:02

Vai, Loredana ce frumos! Cat de fericita trebuie sa fi fost in acea zi.....Sigur ca n-a fost o coincidenta, sigur ingerasul tau David ti-a ascultat ruga si a gasit exact un alt inger de pe pamat cu acelasi nume sa te salute. Asta e o certitudine! A vrut sa fii sigura ca el este alturi de tine.Doamne ce frumos! Bravo David!
lumi, mamica ingerasului ROMINA IOANA , a baietelului RICCARDO ANDREI si a micutei RENATA
LUMINITA CRAIU

• YIM
Sus

Mesajde alina ene pe 9 Feb 2010, ora 10:54

Sambata tecuta a fost o sarbatoare veche din popor ''pomenirea mortilor''. Pentru ca eram la mama, am hotarat sa merg cu ea la biserica. I-am facut lui Luca o colivita mica mica si un pachetel cu toate dulciurile si fructele care consider eu ca i-ar fi placut. Ii tot spuneam mamei ca vreau sa dau acest pachet unui copil sau unei bunicute care are un nepot acasa. Ajunsa acolo, gasesc o biserica plina de bunicute dar nici un copil. Dupa lungi asteptari apare o mamica cu un baietel de 6 ani. Il priveam si eu si mama, hotarate sa ne facem loc prin multime pana la el sa-i dam pachetul. Era blond si zambea intr-una. Avea niste ochi superbi, mari si migdalati. Deodata din spatele meu cineva il striga: ''Luca, vino la mine, acolo e tare aglomerat''. Eu m-am intors in secunda doi si am inceput sa tremur, speriata am mai intrebat inca o data cum il chiama .''Luca''- imi raspunde matusa lui. L-am intrebat daca pot sa-i dau un pachetel in amintirea baietelului meu care poarta acelasi nume. Si eu si mama plangeam, doar el, Luca cel mare a intins manutele zambindu-ne strengareste.....
Poate a fost o coincidenta pentru altii - pentru mine a fost o certitudine ca Baietelul meu e pretutindeni cu mine.
Imagine

Alina, mamica lui Luca - Ingerul sufletului meu din cer si a Marutei -aici pa pamant.
alina ene

Locaţie: bucuresti
  • YIM
Sus

AnteriorUrmătorul

Scrie un răspuns
151 mesaje • Pagina 2 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 8
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro