Dragul meu ingeras,
A trecut o luna de cand ai lasat un gol in sufletul meu, cea mai grea luna din viata mea, dar care a trecut atat de repede pt ca nu am simtit-o, o luna in care nu am trait... luna in care tu nu ai mai fost in burtica mea, sa te mangai, sa iti vorbesc, sa te simt. E tare greu fara tine copilul meu iubit. Pe 1 iunie nu voi mai sarbatori ziua copilului ci pierderea ta si ziua ta de nume. Va fi o zi de dor profund si tristete. inca nu realizez ca nu mai esti, ai fi avut 26 de saptamani acum. Nu stiu cum va fi cand o sa vina timpul si ar fi trebuit sa te tin in brate. Ma doare sufletul si mi e tare dor sa te simt, sa te stiu in burtik mea, sufletelul meu mult dorit. Te iubesc iustinelul meu!!! Si tati se gandeste la tine si azi dimineata stia k baietelul lui nu mai e de o luna. Ne e dor de tine puisor. Sper sa fii fericit la Doamne Doamne si sa ai grija de noi.

iti spun bine ai venit in familia EMMA locul unde esti intelesa, unde poti sa-ti plangi puiul....ma doare ca si tu a trebuit sa cunosti aceasta durere cumplita de a-ti pierde puiul....
. Alaturi de tine draga mamica de Ingeras
, zbor lin Ingeras gingas si te rog dai putere mamei tale